Buda bi yalan

Bak bir büyüğün bir atasözü var çok severim, ibretlik.

'Benim kocam yakında bana Mars'ı satın alacak. Ahahaha'
Ebru Gündeş.

Mars'ı alamadan gitti adam yaa yanar yanar ona yanar Ebru. Dimyattaki pirince giderken evdeki bulgurdan oldu ladın yalıda da çıktı konu sahibinin sonu da öyle olmasında mazallah belki kocası borcu ödeyemeyince caaanım bilezikleri bozdurur napar sonra düğünlerde ne takar da eltiyi çatlatır dimi o kolların dolması şart yanii

Evet o konuda şüphem yok ama ben taktım valla cevap istiyorum.

Arkadaşlar bilen biri söylesin çatlıcam orda altını nasıl alıyorsunuz?
Dur kiz çatlama ahhaah büyük şehirlerde kuyumcu var. Günlük kurlar ayni canim. Fiyat degismiyor. Ben aldığımda turkiyeden alıp getiriyorum

Benim eşimde satsa arabamı alsa istediğim arabayı.. ama elden ödeyecekse anlarım yani,nerede bu para diye.. sanki 1000 liramı bu anlaşılmasın.. işler bi garip sizde.

Derhal konu aç ve foto koy.Uydur bı olay altin,araba ikilisine,duysun kk araban altının olduğunu,yaptığın ayıp bak.

Şu hesaba göre bilezikler 24 bin
Pehhh bişi değilmiş
Dağılabiliriz

Okadar fakirimki, okadar işe gitmemeye ihtiyacım var ki, benden başka kimse 10 günlük tatili görmemiş herhalde

Kiz, yalan söyleme. Sende almanyadasin. Vardir senin 30 adana burmachenin:)
Avrupali olunca euro ağıcı dikiyoruz biz olmayan fare deliği kadar evlerimize!! Sana Merkel vermedi daha ağacını?? :))

A_a_h küçüklüğünden başlayıp anlatırmısın canım,nasıl bir hayatın vardıVaktim bol,seni dinlerim.Babaannem derdi ki rahmetli,acıkan doymam sanır,susayan kanmam sanır...
Kıyafeti parayı arkadaşlarında mı görüyordun ancak,mahrumiyet içinde mi büyüdün
Kesinlikle yargılamıyorum,yalnızca anlamaya çalışıyorum.
Bir kaç bilindik siyasetçinin çocuklarıyla arkadaşlık etme fırsatım oldu küçüklüğümde...
Şehrimizin ileri gelen iş adamlarındandı bu kişiler.
Yaşlı bir aile büyüğümüz bir partinin kurucu üyelerindendir.Sık sık ziyaretine gelirlerdi.
Tabii ki durumları da gayet iyiydi.Eşleri annem ve yengelerimle görüşürlerdi.
Fakat kesinlikle varlık ve konumlarını gözümüze sokmadı kimse.Varlığı sindirmişlik böyle bir şey sanırım.Senin bu yaptığın sana da garip gelmiyor mu
Varsa malın güle güle ye,harca.
Geçen ki konunun üzerine bunu açman çok ta masum gelmemiştir kimseye,biliyorsun değil mi?
Eminim biraz olgunlaştığında bu tavırlarına sen bile güleceksin

size sürpriz yapmış beğendiğiniz arabayı almış ne kadar hoş bence takılmayın hediye sonuçta eğer maddi açıdan sıkılmıyorsanız fiyatının bi önemi yok.

Ne kadar olursa olsun bi sunnet dugunu icin degermi?

anladık çok bileziğiniz var 10 günlük tatile de gitmişssiniz e eşniz de araba almış size yaniiii biz napalım biraz aynaya mı baksanız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…