- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Bak bir büyüğün bir atasözü var çok severim, ibretlik.
'Benim kocam yakında bana Mars'ı satın alacak. Ahahaha'
Ebru Gündeş.
Dur kiz çatlama ahhaah büyük şehirlerde kuyumcu var. Günlük kurlar ayni canim. Fiyat degismiyor. Ben aldığımda turkiyeden alıp getiriyorumEvet o konuda şüphem yok ama ben taktım valla cevap istiyorum.
Arkadaşlar bilen biri söylesin çatlıcam orda altını nasıl alıyorsunuz?
Derhal konu aç ve foto koy.Uydur bı olay altin,araba ikilisine,duysun kk araban altının olduğunu,yaptığın ayıp bak.Kız ayrıca maşallahh hem 24 bilezik yapmışsın, hem arabanı satıp iki katı fiyata araba alıyor ve sen eşinin yiğenin fazla para takmasına engel oluyorsun çünkü sizde yoktu dimi evet evet başka diyeceğim yok. Bilezikler sende en güzel araba sende he he canım heee yaasizin haberiniz olmadan onca parayı nasıl ödeyecekse demek ki eve giren çıkan paradan hiç haberiniz de yok
ha bu arada kıskandın mı falan deme ben zaten çalışıyorum kendime ait orta karar arabam var, evimizde var altınım da var ama ben öyle ulu orta söylemeyi sevmiyorum..
Şu hesaba göre bilezikler 24 binKendinizle çeliştiniz o zaman. Çünkü Türkiye de 40 binlik araba burda 5 bin dediniz. Burada da 40 binlik araba öyle çer çöp değildir. Gayet ayağı yerden keser. Ama siz hala 4 bilezik 4 bin eder diyorsunuz. 5 bilezik de 5 bin eder o zaman. Sizin araba ne kadarlık onu söyleseniz zaten eşinizin yalanının boyutu çıkıcak ortaya...50 bin euro’luk araba 25 bin mi dedi yoksa 10 bin euro’luk araba 5 bin mi dedi. Bu ikisi arasındaki fark önemli bence.
Hem siz zaten öyle ahım şahım bir araba almadı. Ayağımı yerden kesecek bişey demiştiniz.
6 yıl da yediğim kestane parasıŞu hesaba göre bilezikler 24 bin
Pehhh bişi değilmiş
Dağılabiliriz
Euro ama x4,5 tlŞu hesaba göre bilezikler 24 bin
Pehhh bişi değilmiş
Dağılabiliriz
Kime göre neye göre avro :Euro ama x4,5 tl
Avroya hiç alışamadım yahu...Kime göre neye göre avro :
Çok müsrif gördüm seni6 yıl da yediğim kestane parası
Derhal konu aç ve foto koy.Uydur bı olay altin,araba ikilisine,duysun kk araban altının olduğunu,yaptığın ayıp bak.
Okadar fakirimki, okadar işe gitmemeye ihtiyacım var ki, benden başka kimse 10 günlük tatili görmemiş herhalde
Bundan önceki konusuna,altınlarının fotosunu koydu ama arabanin fotosu yok: (Oha foto da mı koymuş hani nerde?
ne aldınız mercedes mi audi mi?Hele sukur biri anladi. Araba dediysek porche ferrari almadik yani
Ne kadar olursa olsun bi sunnet dugunu icin degermi?Kız ayrıca maşallahh hem 24 bilezik yapmışsın, hem arabanı satıp iki katı fiyata araba alıyor ve sen eşinin yiğenin fazla para takmasına engel oluyorsun çünkü sizde yoktu dimi evet evet başka diyeceğim yok. Bilezikler sende en güzel araba sende he he canım heee yaasizin haberiniz olmadan onca parayı nasıl ödeyecekse demek ki eve giren çıkan paradan hiç haberiniz de yok
ha bu arada kıskandın mı falan deme ben zaten çalışıyorum kendime ait orta karar arabam var, evimizde var altınım da var ama ben öyle ulu orta söylemeyi sevmiyorum..
anladık çok bileziğiniz var 10 günlük tatile de gitmişssiniz e eşniz de araba almış size yaniiii biz napalımArkadaslar cok buyuk bi dert degil ama kararsiz kaldim ne yapmam gerektigiyle ilgili.
Esimden ayri 10 gunlugune tatile gitmistim yazin. Geri dondugumde eskiden beri hep almak istedigim bi araba vardi onu almis eski arabami satmis yerine. Cok iyi fiyata denk geldi bi tanidiktan sende istiyodun gelince sana supriz yapmak istedim dedi. Zaten fiyati duyuncada oo iyi oyleyse bi zararimiz olmuyo dedim.
Gel gelelim dun tesadufen baska bi arkadasindan ogrendim. Bana soyledigi fiyatin iki katiymis aslinda, benim aldirmiycami bildigi icin direk en dusuk fiyati soyledi demek. Biraz odemis hesabimizdan geri kalaninida Arkadasina elden vericekmis.
Bana yalan soyledi yani sonucta. Simdi ben bana yalan soyledi diye ortaligi ayami kalrmaliyim yoksa haberim yokmus gibi birakim kendi odesinmi sonucta beni dusunmus diye?
Siz olsaniz ne yapardiniz? Sonicta buda bi yalan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?