Buda bi yalan

Vay be arada ki farka bak vergiler sağolsun orada 30bin 30 bin demek çevirmek mantıklı değil çevirsen bile tl ye gene arada dağlar kadar fark var

Vay be arada ki farka bak vergiler sağolsun orada 30bin 30 bin demek çevirmek mantıklı değil çevirsen bile tl ye gene arada dağlar kadar fark var
Altında aynı fiyatmıdır acaba. Yani orda aldığı 24 bilezik burda 2-3 tane eder öyleyse

Gülmeyin valla ciddiyim

Güle güle kullanın.
Bilmezden gelin gitsin nasıl ödeyeceğini kendi düşünmüştür nasıl olsa. İtiraf edip ödemekte zorlanıyorum vs. derse o zaman hesap sorarsınız.

Durdugun hata,koy çatlasın konu sahibi sanmasin bizim kocalarimiz bize jest yapmıyor,benimkinin bana aldığı botlardan bahsetmeyeyim bile.
kız seninki bot almış benimki pondif bana pahalı geldiydi almadım gitmiş almış sonra ayaklarımı ona yapıştırmıym buz gibi diye bot alsaydı kesin koyarım

Ciks... konu sahibi almanyada kuaför. Eşinin sirketi yok, normal standart esnaf ve dükkanın hesabindan ödüyor. Leasing değil yani. Banlancam ama yazmadan duramadim.
Burda 9. Sınıfdan sonra ( normal okul 13 sene) meslek yapanlar 99,9% kuaför oluyor. Geliri en düşük meslek grubu hatda'
Neyse... vergiyi filanı fişmani bilse arabanin fiyatina zaten inanmazdi...
Konu sahibi hafif parali adama takmış oltayi bize burda hava basiyor...
2 kere gelirini sordum... Eğer çalışıyorsa ve kendi geliri 1600 (asgari ücret) euronun üstünde ise ömürlük banlanmaya raziyim...

Edebilir en pahalı bizde galiba şu anda hiç emin olmamakla birlikte
Ay ben bunu bi araştırıcam. Yani sonuçta gidip Adana’dan almadı burmaları ordan aldı.
Burdan oraya gidiyor diye pahalıya satmazlar heralde

Aha benim kafa gitti. Fakir olunca çabuk yanıyo beyin devrelerim bu işlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…