- 20 Haziran 2017
- 1.122
- 4.254
- 133
Konu sahibinin amacı önce bizi misyon sahibi yapmak vizyon soraaaaa soraaaa
Vay be arada ki farka bak vergiler sağolsun orada 30bin 30 bin demek çevirmek mantıklı değil çevirsen bile tl ye gene arada dağlar kadar fark varBelçikadaymışsın.
İnfiniti q70 sizde 30 bin euro bizde 300binden başlıyo hasarlısı temizi 400 bin
Senin yerinde olsam alır alır biner orada çoğunlığun yaptığı gibi bozulunca yaptırmaz yenisini alırdım.
Hadi canım iyi binişler
O kesin cnm+gri renk nick sahibi yapmak
Altında aynı fiyatmıdır acaba. Yani orda aldığı 24 bilezik burda 2-3 tane eder öyleyseVay be arada ki farka bak vergiler sağolsun orada 30bin 30 bin demek çevirmek mantıklı değil çevirsen bile tl ye gene arada dağlar kadar fark var
Yok kiz ben degil :) keşke ben olsam oBir de seni kaldıramam,sus çekemem valla
22Altında aynı fiyatmıdır acaba. Yani orda aldığı 24 bilezik burda 2-3 tane eder öyleyse
Gülmeyin valla ciddiyim
Edebilir en pahalı bizde galiba şu anda hiç emin olmamakla birlikteAltında aynı fiyatmıdır acaba. Yani orda aldığı 24 bilezik burda 2-3 tane eder öyleyse
Gülmeyin valla ciddiyim
Seni mi kırıcam 22 olsun.
DüzeltecemSeni mi kırıcam 22 olsun.
Profilinde de uslu üye yazıyor ama sen baya çatlak çıktın :)
kız seninki bot almış benimki pondif bana pahalı geldiydi almadım gitmiş almış sonra ayaklarımı ona yapıştırmıym buz gibi diye bot alsaydı kesin koyarımDurdugun hata,koy çatlasın konu sahibi sanmasin bizim kocalarimiz bize jest yapmıyor,benimkinin bana aldığı botlardan bahsetmeyeyim bile.
La bi durun dusuk ceneliler takip edemiyorum yorumlari
Simdi kocam sirket uzerine araba aldiysa o zaten sirket sahibinin uzerinedir. Bulundugunuz ulkede vergi muafiyeti var mi,varsa ne kadar diye bilmeniz lazim. O ulkede yasiyorsunuz yani. Kiyma almaya gidip de 200 lira deyince inaniyor musunuz? Hayir tabiiki. O yuzden bunu da bilmeniz lazim.biraz okuyun arastirin yasadiginiz ulke kosullarini. Oradasiniz neticede lazim olur bilgi
Ay ben bunu bi araştırıcam. Yani sonuçta gidip Adana’dan almadı burmaları ordan aldı.Edebilir en pahalı bizde galiba şu anda hiç emin olmamakla birlikte
Konularin niye hep maddiyata dayali, catlatma garantili?
Simdi arabanin fotosunu da atma he direksiyonu tutarken sakir sakir bileziklerle adadasd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?