- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
İstenilen ve beklenen yorum :)Ya görende adam parayı yemiş sanar gitmiş sana mis gibi araba almış demek ki ekonomik olarakta sizi zora sokmamış kıymetini bil eşinin daha napsın adam anlamıyorum ki
Gelecek bölüm ev üzerineEv araba kol kol bilezikler ....başka :)???
Meraktan yani....
N e evi geo MalikaneGelecek bölüm ev üzerine
Gece rüyama giriyor artık,insan accık düşünür olan var olmayan varFakirler siz ne anlarsınız .
Dubleks begendim kocam triplex aldi ben nerelere gideyimGelecek bölüm ev üzerine
Bir de seni kaldıramam,sus çekemem vallaDubleks begendim kocam triplex aldi ben nerelere gideyim
La bi durun dusuk ceneliler takip edemiyorum yorumlari
Simdi kocam sirket uzerine araba aldiysa o zaten sirket sahibinin uzerinedir. Bulundugunuz ulkede vergi muafiyeti var mi,varsa ne kadar diye bilmeniz lazim. O ulkede yasiyorsunuz yani. Kiyma almaya gidip de 200 lira deyince inaniyor musunuz? Hayir tabiiki. O yuzden bunu da bilmeniz lazim.biraz okuyun arastirin yasadiginiz ulke kosullarini. Oradasiniz neticede lazim olur bilgi
Konunuz ve derdiniz gerçekten çok sıkıcı da ben bir noktaya takıldım. Sizin arabanız haberiniz olmadan nasıl satılıyor da gene haberiniz olmadan üzerinize araba alınıyorArkadaslar cok buyuk bi dert degil ama kararsiz kaldim ne yapmam gerektigiyle ilgili.
Esimden ayri 10 gunlugune tatile gitmistim yazin. Geri dondugumde eskiden beri hep almak istedigim bi araba vardi onu almis eski arabami satmis yerine. Cok iyi fiyata denk geldi bi tanidiktan sende istiyodun gelince sana supriz yapmak istedim dedi. Zaten fiyati duyuncada oo iyi oyleyse bi zararimiz olmuyo dedim.
Gel gelelim dun tesadufen baska bi arkadasindan ogrendim. Bana soyledigi fiyatin iki katiymis aslinda, benim aldirmiycami bildigi icin direk en dusuk fiyati soyledi demek. Biraz odemis hesabimizdan geri kalaninida Arkadasina elden vericekmis.
Bana yalan soyledi yani sonucta. Simdi ben bana yalan soyledi diye ortaligi ayami kalrmaliyim yoksa haberim yokmus gibi birakim kendi odesinmi sonucta beni dusunmus diye?
Siz olsaniz ne yapardiniz? Sonicta buda bi yalan.
Belçikadaymışsın.
İnfiniti q70 sizde 30 bin euro bizde 300binden başlıyo hasarlısı temizi 400 bin
Senin yerinde olsam alır alır biner orada çoğunlığun yaptığı gibi bozulunca yaptırmaz yenisini alırdım.
Hadi canım iyi binişler
Konu sahibinin amacı önce bizi misyon sahibi yapmak vizyon soraaaaa soraaaaVizyonsuzlar sizi.
Tabii ki mercedesini satıp maserati aldı.
Asgsgsgdgddh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?