Buda bi yalan

La bi durun dusuk ceneliler takip edemiyorum yorumlari

Simdi kocam sirket uzerine araba aldiysa o zaten sirket sahibinin uzerinedir. Bulundugunuz ulkede vergi muafiyeti var mi,varsa ne kadar diye bilmeniz lazim. O ulkede yasiyorsunuz yani. Kiyma almaya gidip de 200 lira deyince inaniyor musunuz? Hayir tabiiki. O yuzden bunu da bilmeniz lazim.biraz okuyun arastirin yasadiginiz ulke kosullarini. Oradasiniz neticede lazim olur bilgi

Bence kıyma almıyordur. Bonfile falan yiyorlardır. Kıyma çünkü ne bilim biraz fakir işi kaçar.

Konunuz ve derdiniz gerçekten çok sıkıcı da ben bir noktaya takıldım. Sizin arabanız haberiniz olmadan nasıl satılıyor da gene haberiniz olmadan üzerinize araba alınıyor Eşinizde genel vekaletiniz mi var? Merak ettim.. Yoksa hersey eşinizin kendi üstüne ve sizi çocuk oyalar gibi oyalıyor mu? Ben şahsen arabamı kendim alır satarım kendim karar veririm ve kendi üstumedir. Bir şehir dışına çıkıp döndüğümde arabamı bulamazsam tuhafıma gider, reşit olmayan çocuk gibi hissederim. Marka fiyat önemli değil, biraz kisilikli duralım lütfen eslerimizin yaninda evlat edinilmiş gibi değil de, her kararı birlikte verebilen yetişkinler olarak duralım. Onlara da yazık.

İyi binişler fjfjdkddldls

Konu sahibi her neyse
Hani buradan itici sonradan görme gösteriş meraklısı gibi duruyorsun
Eşinizin araba yat kat kürk alır bu bizi ilgilendirmez
İnsanların gerçekten dertlendiği derdini anlattığı bu formda bu tarz konular yapmacık duruyor
Belki fark etmediniz şimdiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…