- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
Birde listelesin pahalıdan ucuza oldu bittiGerçekten ilk defa yorumlara "yok canım değildir" diyemedim.Kısa yoldan taşınmaz ve taşınır mallarımız başlıklı bir konu açsanız daha kolay olurdu sizin için.
Vay be arada ki farka bak vergiler sağolsun orada 30bin 30 bin demek çevirmek mantıklı değil çevirsen bile tl ye gene arada dağlar kadar fark var
Ciks... konu sahibi almanyada kuaför. Eşinin sirketi yok, normal standart esnaf ve dükkanın hesabindan ödüyor. Leasing değil yani. Banlancam ama yazmadan duramadim.
Burda 9. Sınıfdan sonra ( normal okul 13 sene) meslek yapanlar 99,9% kuaför oluyor. Geliri en düşük meslek grubu hatda'
Neyse... vergiyi filanı fişmani bilse arabanin fiyatina zaten inanmazdi...
Konu sahibi hafif parali adama takmış oltayi bize burda hava basiyor...
2 kere gelirini sordum... Eğer çalışıyorsa ve kendi geliri 1600 (asgari ücret) euronun üstünde ise ömürlük banlanmaya raziyim...
hadi bizim kafa güzel senin beynin yanmış actığın konulara dönde bir bak 24 bilezikli arkadaş birde onalrın fotosunu koyan görgüsüz gurbbet e gösterecek kişi yok sanırsam etrafında iyi gördük çatladık kıskandık amaaaaan eşin araba almış sana çatır çatır çatladık rahat ol bileziklerden sonra bunuda kıskandıık :))) allahım yaratıosun takip etGurbetle ne alakasi var arkadaslar kafaniz guzelmi? Eltiyle ilgili konu acarim niye elti aciyosun dersiniz araba acarim onceki konuyu katarsiniz?
Altında aynı fiyatmıdır acaba. Yani orda aldığı 24 bilezik burda 2-3 tane eder öyleyse
Gülmeyin valla ciddiyim
2 tuşu artık basmıyor triska 22Porscheburda araba orada lüks değil bizim passat gibi kalıyo
Çoğu ülkede tamir yok bozulunca atıyolar ki yenisini almak mantıklı.
Yani arkadaşın 24 bileziğiyle burada bir ortalama araba alamazken orada bize göre çok çok lüks bir araç alabilir
Amma hesap kitap yaptiniz ha toplam gelirimiz ayda ikimizinde 3 bin. Alinan araba normal bisey hava atmalik degil oyle olsa parasini yazardik heralde amac o olaydiiCiks... konu sahibi almanyada kuaför. Eşinin sirketi yok, normal standart esnaf ve dükkanın hesabindan ödüyor. Leasing değil yani. Banlancam ama yazmadan duramadim.
Burda 9. Sınıfdan sonra ( normal okul 13 sene) meslek yapanlar 99,9% kuaför oluyor. Geliri en düşük meslek grubu hatda'
Neyse... vergiyi filanı fişmani bilse arabanin fiyatina zaten inanmazdi...
Konu sahibi hafif parali adama takmış oltayi bize burda hava basiyor...
2 kere gelirini sordum... Eğer çalışıyorsa ve kendi geliri 1600 (asgari ücret) euronun üstünde ise ömürlük banlanmaya raziyim...
2 tuşu artık basmıyor triska 22
Heh işte onu anlamaya çalışıyorum.Kolayı var tr gelince bozdurur. 20 30 gram karışık demişti ortalama 25 gram düşünsek 140 liradan yaklaşık 85bin lira yapar onunlada euro alır. Malum şimdi 4,5 yılbaşında 5 olur ciddi kar sağlar.
Kestaneler çizildiBibi gel kız kestaneleri çek foto koylalım
seninki daha pahalıymış benimki 39,90 tl di onuda aaman nasılsa sen varsın ayaklarımı sende ısıtyom boşuna para vermiyım dediydim ertesi gün gitti aldı benim durum daha vahimKonu başlığı: bana ayı almış ne demek istiyor?
Konu: bu kış ayaklarımın üşümesinden şikayetçiydim. Kocam gidip 60 lira verip bana ayılı panduf almış. Tamam daha ucuzları var ama gidip hem o kadar para verip hem de ayı şeklinde olmaları beni çok üzdü.. siz olsanız ne düşünürdünüz arkadaşlar... çok talep gelirse foto paylaşabilirim
Cok tatlisin bence banlanirsan da “askitosununmaskitosu” diye yeni uyelik alirsin kimse senden suphelenmez
Yani arabanin fiyatini 3-5 eksik bilirsin de,yarisi deyince. İnsan inanamiyor. Vergiyi algiyi da gectim, benim uzerime olan arabayi esim satiyor sonra gene benim uzerime araba aliyor. Genel vekalet mi var acaba? Ay zenginin mali nasil da zugurdun cenesini yoruyor goruyorsun
Amma hesap kitap yaptiniz ha toplam gelirimiz ayda ikimizinde 3 bin. Alinan araba normal bisey hava atmalik degil oyle olsa parasini yazardik heralde amac o olaydii
Konularin niye hep maddiyata dayali, catlatma garantili?
Simdi arabanin fotosunu da atma he direksiyonu tutarken sakir sakir bileziklerle adadasd
Tl mi Euro mu?Amma hesap kitap yaptiniz ha toplam gelirimiz ayda ikimizinde 3 bin. Alinan araba normal bisey hava atmalik degil oyle olsa parasini yazardik heralde amac o olaydii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?