Buda bi yalan

Vay be arada ki farka bak vergiler sağolsun orada 30bin 30 bin demek çevirmek mantıklı değil çevirsen bile tl ye gene arada dağlar kadar fark var

Porscheburda araba orada lüks değil bizim passat gibi kalıyo
Çoğu ülkede tamir yok bozulunca atıyolar ki yenisini almak mantıklı.

Yani arkadaşın 24 bileziğiyle burada bir ortalama araba alamazken orada bize göre çok çok lüks bir araç alabilir

Cok tatlisin bence banlanirsan da “askitosununmaskitosu” diye yeni uyelik alirsin kimse senden suphelenmez

Yani arabanin fiyatini 3-5 eksik bilirsin de,yarisi deyince. İnsan inanamiyor. Vergiyi algiyi da gectim, benim uzerime olan arabayi esim satiyor sonra gene benim uzerime araba aliyor. Genel vekalet mi var acaba? Ay zenginin mali nasil da zugurdun cenesini yoruyor goruyorsun

Gurbetle ne alakasi var arkadaslar kafaniz guzelmi? Eltiyle ilgili konu acarim niye elti aciyosun dersiniz araba acarim onceki konuyu katarsiniz?
hadi bizim kafa güzel senin beynin yanmış actığın konulara dönde bir bak 24 bilezikli arkadaş birde onalrın fotosunu koyan görgüsüz gurbbet e gösterecek kişi yok sanırsam etrafında iyi gördük çatladık kıskandık amaaaaan eşin araba almış sana çatır çatır çatladık rahat ol bileziklerden sonra bunuda kıskandıık :))) allahım yaratıosun takip et

Altında aynı fiyatmıdır acaba. Yani orda aldığı 24 bilezik burda 2-3 tane eder öyleyse

Gülmeyin valla ciddiyim

Kolayı var tr gelince bozdurur. 20 30 gram karışık demişti ortalama 25 gram düşünsek 140 liradan yaklaşık 85bin lira yapar onunlada euro alır. Malum şimdi 4,5 yılbaşında 5 olur ciddi kar sağlar.

2 tuşu artık basmıyor triska 22

Amma hesap kitap yaptiniz ha toplam gelirimiz ayda ikimizinde 3 bin. Alinan araba normal bisey hava atmalik degil oyle olsa parasini yazardik heralde amac o olaydii

Kolayı var tr gelince bozdurur. 20 30 gram karışık demişti ortalama 25 gram düşünsek 140 liradan yaklaşık 85bin lira yapar onunlada euro alır. Malum şimdi 4,5 yılbaşında 5 olur ciddi kar sağlar.
Heh işte onu anlamaya çalışıyorum.
Eğer o fiyata alıyorlarsa buraya gelip satıyorlarsa yani. Ne bileyim bildiğin ticaret bu.
Acayip karlı bi iş yani.

seninki daha pahalıymış benimki 39,90 tl di onuda aaman nasılsa sen varsın ayaklarımı sende ısıtyom boşuna para vermiyım dediydim ertesi gün gitti aldı benim durum daha vahim

Yeni üyelik adim "hepinizieurolarimladöverim" olcak... :)

Yaaaa,.işde bizi trde büyüzden sevmiyorlar... gurbetcilerin yarisi bu kafada. Afedersin burda bir baltaya sap olamaz, trde.... ahhhhhh avrupada muslukdan balli tereyağ akiyoooooo modunda gezer.
Vallah sinirlendim konu sahibine...

Konularin niye hep maddiyata dayali, catlatma garantili?
Simdi arabanin fotosunu da atma he direksiyonu tutarken sakir sakir bileziklerle adadasd
yorumunuza bayıldım bence de tartışacak yer arıyor hanımefendi bana böyle bir hediye alsa eşim hiç de sormam sonuçta düşünmüş almış derim ama bu bayan bulmuş da bulandırıyor durmadan

Amma hesap kitap yaptiniz ha toplam gelirimiz ayda ikimizinde 3 bin. Alinan araba normal bisey hava atmalik degil oyle olsa parasini yazardik heralde amac o olaydii
Tl mi Euro mu?

Ay hayat gerçekten ucuz orda ya biz bitarafımızı yırtsak Euro da olsa altın araba vs birikim yapamayız asla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…