- 20 Ekim 2009
- 4.488
- 5.140
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar dar alanda yapılabilecek en güzel mutfağı yapmışsınız bence. Güzel günlerde kullanın insallah:))
çok güzel olmuş güle güle kullanın ama keşke beyaz yapsaydınız tezgahı ve arka planı. çok daha ferah olurdu.
ne kadara mal oldu komple soyleyebılır mısınızÇok teşekkür ederim, tezgahı özellikle siyah istedimama arka planı normalde camdan yaptıracaktım ama yapan kişide yokmuş
e malum en uygun fiyatıda yapan kişi vermişti :) beyaz sonradan gördüm iş işten geçmişti, birde aklıma beyazın yağ temzilemesi falan gelince iyiki bu olmuş dedim
![]()
ne kadara mal oldu komple soyleyebılır mısınız
Çok güzel olmuş. .
Canım Güle güle oturun. .
Harika bir değişim olmuş maşallah ellerinize emeğinize sağlık çok beğendim![]()
küçük değil başlı başına evrim gecirmis mutfak bu sekılde hem kullanışlı hemde aydınlık durmus sadece cop ktunun yerde olmasına takıldım
Siz tezgahın üstüne mi koyuyorsunuz
Çok güzel olmuş güle güle kullan
oooooo bayıldım .harika olmuş güle güle kullan canımm.
güzel olmuş gerçekten ama bana sorarsanız mutfak küçük olduğundan siyah yerine sade beyaz olabilirdi dolaplar yok illada siyah olsun dersenizde ara taşı açık renk seçmenizi tavsiye ederdim ama yine de eskiye göre çok hoş olmuş güle güle kullanın :)Küçük ve dar bir mutfak olduğu için çok oynama şansım yoktu , aydınlık olması açısından renk seçeneğide ortadan kalkınca ancak bu kadar oldu :)
masa yok muKüçük ve dar bir mutfak olduğu için çok oynama şansım yoktu , aydınlık olması açısından renk seçeneğide ortadan kalkınca ancak bu kadar oldu :)
güzel olmuş gerçekten ama bana sorarsanız mutfak küçük olduğundan siyah yerine sade beyaz olabilirdi dolaplar yok illada siyah olsun dersenizde ara taşı açık renk seçmenizi tavsiye ederdim ama yine de eskiye göre çok hoş olmuş güle güle kullanın :)
Ağız tadıyla oturun. Çok güzel olmuş![]()
masa yok mu