Buda mı tesadüf

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
Eşimle ilgili defalarca konu açtım. İçimde tuhaf bir his var ve eşimin beni kandırdığını düşünüyorum sürekli. Telefonuna zaten bakıyorum. Bu akşamda hatta az önce baktım.
İkimiz telefonumuzda google da ortak hesap kullanıyotuz. Az önce hesabın içinde son diye bir yer var arama geçmişini kaz kez ziyaret ettiğini gösteriyor oraya baktım.
Facebook ziyaret edilmiş, instagram ziyaret edilmiş olarak görünüyor. Benim Facebook ve instagramım var ancak uygulama olarak giriyorum yani goggle dan değil. Eşimin sadece Facebooku uygulama olarak yüklü.
Bu nasıl oluyor anlamıyorum. Googledan instagrama ve facebooka defalarca girilmiş. Şimdi ne yapayım söyleyin. Ellerim titriyor. Söylemedim ne yapayım lütfen söyleyin

Tabiki sor.
Başka ne yapabilirsin ki bu durumda

Kendi kendinizi aldatildim veya artik her ne düsünüyorsaniz o moda sokmussunuz suan.

Ortada birsey yok. Yani yazdiklarinizdan cikardigim kadariyla birsey yok.

Derin nefes alin ve sakin olun

ne oluyor face instg. ma girince..
ben mi anlamadım..
elleriniz niye titriyor hele onu hiç anlamadım.
Bana açmadım, girmiyorum diyen kendisi ama nasıl oluyor Google geçmişte görünüyor

Kendi kendinizi aldatildim veya artik her ne düsünüyorsaniz o moda sokmussunuz suan.

Ortada birsey yok. Yani yazdiklarinizdan cikardigim kadariyla birsey yok.
Bana instagram kullanamıyorum diyen kendisi, benden habersiz girilmiş nesi iyi
Facebook uygulama olarak telefonunda var ama neden Google dan giriliyor
Beni kandırmış işte

Google'dan instagrama ve Facebook'a girmenin nesi kötü?
Ben çok girerim, yanlış mı yapmışım.
Ben de giriyorum ama bende uygulama olarak var ve eşim biliyor girdiğimi. Ama o bana instagram sevmiyorum vs diyordu açmam diyordu, ama şimdi Google geçmişinde hem instagram hem Facebook girilmiş görünüyor. Facebook telefonda uygulama olmasına rağmen
İkimizinde ortak kullandığı mail hesabının geçmişine girdim

Bana instagram kullanamıyorum diyen kendisi, benden habersiz girilmiş nesi iyi
Facebook uygulama olarak telefonunda var ama neden Google dan giriliyor
Beni kandırmış işte

Ortak google varmis dediniz. Sizin girdiginizi gösteriyordur muhtemelen.

Esinize niye güvenmiyorsunuz? Güven zedeleyeci birsey mi yapti?

Ortak google varmis dediniz. Sizin girdiginizi gösteriyordur muhtemelen.

Esinize niye güvenmiyorsunuz? Güven zedeleyeci birsey mi yapti?
İyi de ben Facebook ve instagrama google den girmiyorum. Telefonumda uygulama olarak yüklü ordan giriyorum

e belki bir şeye baktı.
uygulama olmadan giriliyor mu instgr.ma hesabının olması için uygulama yüklü olması gerekmiyor mu?
Ben mi anlatamadım bilmiyorum
Birşeye bakmış olması için hesap açmadı gerekiyor. Adam bana instagram filan kullanmam sevmiyorum derken google da girilmiş. Facebook uygulama olarak yüklü olmasına rağmen google dan ne diye giriyor anlamıyorum
Uygulama olmadan da Googledan girilebiliyor

benim hiç biri yokama arkadaşlarım oralardan video fotoğraf linki atiyo bazen WhatsApptan o yüzden tıklayıp bakıyorum.

cok kişi yok sosyal medya hesabi kullanmayamo yüzden bana normal geldi açıkçası

iyide ozaman isim cikmiyor mu?
eger instagram hesabi google ye bagliysa ozaman ismi de gösterilmiyor mu?

hem esinizden niye süphe duyuyorsunuz?
Hayır sadece ziyaret ettiğini gösteriyor kaç kez girildiyse
Daha öncede kendi numarasıyla facebook açılmıştı arkadaşım açtı filan dedi o yüzden güvenmiyorum. Beni sürekli kandırıyor gibi geliyor

Elleriniz niye titriyor bilmiyorum ama mesela bisey ararken googledan ya da bi haber okurken bisey okurken instada yazdığı yeri koyuyor, tıklayinca bazen.sayfa olarak aciyor..yani bendr oldu bu şekilde yalniz girince ne oluyor orasını anlamadim..

açılıyo ama devamına izin vermiyo. ben hep arkadaşlarımın attığı şeylere bakıyorum Instagramdan. Facebookum yok ona da oğlumun gittiği kreş için Googledan giriyorum yeni video fotoğraf var mi diye.

benim hiç biri yokama arkadaşlarım oralardan video fotoğraf linki atiyo bazen WhatsApptan o yüzden tıklayıp bakıyorum.

cok kişi yok sosyal medya hesabi kullanmayamo yüzden bana normal geldi açıkçası
İnan ne yazdığını anlayamadım şu an kendimde değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…