Bana açmadım, girmiyorum diyen kendisi ama nasıl oluyor Google geçmişte görünüyorne oluyor face instg. ma girince..
ben mi anlamadım..
elleriniz niye titriyor hele onu hiç anlamadım.
Bana instagram kullanamıyorum diyen kendisi, benden habersiz girilmiş nesi iyiKendi kendinizi aldatildim veya artik her ne düsünüyorsaniz o moda sokmussunuz suan.
Ortada birsey yok. Yani yazdiklarinizdan cikardigim kadariyla birsey yok.
Ben de giriyorum ama bende uygulama olarak var ve eşim biliyor girdiğimi. Ama o bana instagram sevmiyorum vs diyordu açmam diyordu, ama şimdi Google geçmişinde hem instagram hem Facebook girilmiş görünüyor. Facebook telefonda uygulama olmasına rağmenGoogle'dan instagrama ve Facebook'a girmenin nesi kötü?
Ben çok girerim, yanlış mı yapmışım.
Bana instagram kullanamıyorum diyen kendisi, benden habersiz girilmiş nesi iyi
Facebook uygulama olarak telefonunda var ama neden Google dan giriliyor
Beni kandırmış işte
İyi de ben Facebook ve instagrama google den girmiyorum. Telefonumda uygulama olarak yüklü ordan giriyorumOrtak google varmis dediniz. Sizin girdiginizi gösteriyordur muhtemelen.
Esinize niye güvenmiyorsunuz? Güven zedeleyeci birsey mi yapti?
Bana açmadım, girmiyorum diyen kendisi ama nasıl oluyor Google geçmişte görünüyor
İyi de ben Facebook ve instagrama google den girmiyorum. Telefonumda uygulama olarak yüklü ordan giriyorum
Ben mi anlatamadım bilmiyorume belki bir şeye baktı.
uygulama olmadan giriliyor mu instgr.ma hesabının olması için uygulama yüklü olması gerekmiyor mu?
Eşimle ilgili defalarca konu açtım. İçimde tuhaf bir his var ve eşimin beni kandırdığını düşünüyorum sürekli. Telefonuna zaten bakıyorum. Bu akşamda hatta az önce baktım.
İkimiz telefonumuzda google da ortak hesap kullanıyotuz. Az önce hesabın içinde son diye bir yer var arama geçmişini kaz kez ziyaret ettiğini gösteriyor oraya baktım.
Facebook ziyaret edilmiş, instagram ziyaret edilmiş olarak görünüyor. Benim Facebook ve instagramım var ancak uygulama olarak giriyorum yani goggle dan değil. Eşimin sadece Facebooku uygulama olarak yüklü.
Bu nasıl oluyor anlamıyorum. Googledan instagrama ve facebooka defalarca girilmiş. Şimdi ne yapayım söyleyin. Ellerim titriyor. Söylemedim ne yapayım lütfen söyleyin
Hayır sadece ziyaret ettiğini gösteriyor kaç kez girildiyseiyide ozaman isim cikmiyor mu?
eger instagram hesabi google ye bagliysa ozaman ismi de gösterilmiyor mu?
hem esinizden niye süphe duyuyorsunuz?
Ben mi anlatamadım bilmiyorum
Birşeye bakmış olması için hesap açmadı gerekiyor. Adam bana instagram filan kullanmam sevmiyorum derken google da girilmiş. Facebook uygulama olarak yüklü olmasına rağmen google dan ne diye giriyor anlamıyorum
Uygulama olmadan da Googledan girilebiliyor
İnan ne yazdığını anlayamadım şu an kendimde değilimbenim hiç biri yokama arkadaşlarım oralardan video fotoğraf linki atiyo bazen WhatsApptan o yüzden tıklayıp bakıyorum.
cok kişi yok sosyal medya hesabi kullanmayamo yüzden bana normal geldi açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?