Buda mı tesadüf

face telefonda uygulama olsa bile
whatsapp dan bişey paylaşılıp tıklanıldığında normal sayfada açıyor uygulamadan değil
öyle olmuş olmasın
siz o elbisesinde saç vs diyen kişi misiniz?

Bana instagram kullanamıyorum diyen kendisi, benden habersiz girilmiş nesi iyi
Facebook uygulama olarak telefonunda var ama neden Google dan giriliyor
Beni kandırmış işte
Sizi kandırmak istese sizinle neden ortak google kullansın? instegrama ve facebook'a girmenin nesi kötü?

Bana açmadım, girmiyorum diyen kendisi ama nasıl oluyor Google geçmişte görünüyor
Bana millet Facebook dan Instagram dan link atıyor tıkldığımda direk Google dan açılıyor yüklü olan uygulamalardan açılmıyor. Ben böyle bişey görsem şüphelenmem siz neden eliniz ayağınız titretecek kadar şüpheleniyonuz?

Bir insan hayatı kendine ve eşine nasıl zehrederin örneğisiniz. Saç nerden çıktı, öğlen nerede, telefonunda ne var ne yok, hangi sitelere girdi.
İnsan eşinin ne yaptığını merak etmez mi diye sormussunuz, normal olan insan adım başı ne yaptığını, hangi siteye girdiğini merak etmez.
Eşim iş için şehir dışında bir haftadır, kendi ne zaman müsait olursa o zaman arar, buda akşamı bulur, gün içerisinde çalışan insanlar ne yapıyorsa onu yapıyor, aksi bir şüphem olsa kendimi yiyip bitirmem.
Babanızın annenizi aldatmasınin suçlusu eşiniz değil.

Konu sahıbı biraz empati yapsa keşke. Resmen bir aığını bulup senden ayrılacağım mesajı veriyor. Halbuki adam yapsa her şekilde yapar.

Konusahibi kesinlikle ayrılmaz. Adam zaten güvenmiyorsan ayrıl diyormuş, ona rağmen yok saç çıkt yok facebooka girdi.
Adamın zaten ya ayrılma korkusu yok, yada bıkmış artık bu muhabbetden.

Bana instagram kullanamıyorum diyen kendisi, benden habersiz girilmiş nesi iyi
Facebook uygulama olarak telefonunda var ama neden Google dan giriliyor
Beni kandırmış işte
Söylemiş işte adam kullanamıyor :) yani tam durumunuzu bilemem ama ben de insta facebook kullanamıyorum, hep googledan girerim, uygulama yüklemek gereksiz geliyor, titreyecek bir durum ben de anlamadım

Ortak Google hesabı nedir ayol?
Ne eşime böyle bir şey teklif ederim,
ne de kendim kabul ederim,
insanın özeli de mi olmayacak imza attı diye?

Konu sahibi, ben artık sizin hiç tanımadığım kocanıza üzülüyorum.
Allah adamcağıza sabır, selamet versin.
Siz de çok dertlenmeyin, yakında emelinize ulaşırsınız, adamın aldatacağı yoksa da aldatacak, az kaldı, ha gayret.

O oyle olmuyor insanin instasi yokken bike googleda arattigi biseye tikladiginda insta acilabiliyor. Ama defalarca kismini bilemiycem

Ya arkadaşım niye bu kadar abartiyorsunuz anlamıyorum hayatı kendinize de onada zehir ediyorsunuz var sayalım ki var ne olacak bosayacakmisiniz varsa zaten bir süre sonra açığa çıkar bu kadar abartmabin anlamı yok bazı seyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…