- 27 Ocak 2020
- 2.081
- 3.747
- 63
- 22
O saç konusunu açan bu kadın mıydıAbla kaçıncı konun bilmiyorum saç falan bi ton konu açtın. Bu kadar eminsen boşan. Sal bi adamı da, KK yı da ya
Evet o konuları hatırlıyorum hepsini açan bu kadın mıydı unutmuşum hepside kocasıyla alakalıydı dimiO vardı sonra bir de telefon numarası mevzusu vardı. Bütün kadınlar toplanmış bunun adama yürüyo
Acık yakaladgnz bir durum oldumu daha evvel bir imstagrama yada face girdi diye bu kadar panik olup titricek bişi göremedm tabi anlatmadgnz baska bişiler varsa bilememEşimle ilgili defalarca konu açtım. İçimde tuhaf bir his var ve eşimin beni kandırdığını düşünüyorum sürekli. Telefonuna zaten bakıyorum. Bu akşamda hatta az önce baktım.
İkimiz telefonumuzda google da ortak hesap kullanıyotuz. Az önce hesabın içinde son diye bir yer var arama geçmişini kaz kez ziyaret ettiğini gösteriyor oraya baktım.
Facebook ziyaret edilmiş, instagram ziyaret edilmiş olarak görünüyor. Benim Facebook ve instagramım var ancak uygulama olarak giriyorum yani goggle dan değil. Eşimin sadece Facebooku uygulama olarak yüklü.
Bu nasıl oluyor anlamıyorum. Googledan instagrama ve facebooka defalarca girilmiş. Şimdi ne yapayım söyleyin. Ellerim titriyor. Söylemedim ne yapayım lütfen söyleyin
Sizin gerçekten büyük bir özgüvensizliğiniz var kocanızlada alakalı bir durum değil birşeyleri çok abartmaya ve kendinize azap vermeye başlamışsınız. Lütfen böyle yapmayın yoksa etrafınızdaki kişileride kaybetmeye başlayacaksınız etrafınızdaki sorunlara değilde içinize bakın kendinize güvenin sonra kocanızla konuşun ona sorun kafanızdaki soruları eğer konuşmazsanız problemleri nasıl çözebilirsinizki ? Lütfen evhamlı olmayın sakinleşin ve kocanızla konuşunEşimle ilgili defalarca konu açtım. İçimde tuhaf bir his var ve eşimin beni kandırdığını düşünüyorum sürekli. Telefonuna zaten bakıyorum. Bu akşamda hatta az önce baktım.
İkimiz telefonumuzda google da ortak hesap kullanıyotuz. Az önce hesabın içinde son diye bir yer var arama geçmişini kaz kez ziyaret ettiğini gösteriyor oraya baktım.
Facebook ziyaret edilmiş, instagram ziyaret edilmiş olarak görünüyor. Benim Facebook ve instagramım var ancak uygulama olarak giriyorum yani goggle dan değil. Eşimin sadece Facebooku uygulama olarak yüklü.
Bu nasıl oluyor anlamıyorum. Googledan instagrama ve facebooka defalarca girilmiş. Şimdi ne yapayım söyleyin. Ellerim titriyor. Söylemedim ne yapayım lütfen söyleyin
hayır kayıt şart değil.hatta instagramda googledan hiçbir şekilde giriş yapmadan hesabının açık olduğunu bildiğim kişileri çok güzel stalklarımBen ilk defa sizden öğrendim şuan. Google da instagram veya facebook ziyaret edilebilmesi için kayıt olmak gerekiyor diye biliyorum
Evet canım oO saç konusunu açan bu kadın mıydı
Evet o konuları hatırlıyorum hepsini açan bu kadın mıydı unutmuşum hepside kocasıyla alakalıydı dimi
O zaman telefon numarasıyla veya açabileceği isimlerle O da olmadı ekleyebilecegi kişilerin profilinden fotoğraf begenisinden vs. iyice arastirip hesabi bulun.Eşimle ilgili defalarca konu açtım. İçimde tuhaf bir his var ve eşimin beni kandırdığını düşünüyorum sürekli. Telefonuna zaten bakıyorum. Bu akşamda hatta az önce baktım.
Ben mi anlatamadım bilmiyorum
Birşeye bakmış olması için hesap açmadı gerekiyor. Adam bana instagram filan kullanmam sevmiyorum derken google da girilmiş. Facebook uygulama olarak yüklü olmasına rağmen google dan ne diye giriyor anlamıyorum
Uygulama olmadan da Googledan girilebiliyor
Telefonunda uygulamaları olduğu halde o arama motorundan giriyor sanırım ben öyle anladım. İkinci bir hesabı varsa ordan giriyor olabilir. Gmail kullanıyorsa google geçmişten bakabilirsin bilgisayarda da onun oturumunu açıp detaylı inceleyebilirsiniz, bunları yaparken dikkat çekmemeye özen gösterin. Belki sizin kuruntunuzdur ki inşallah öyledir o yüzden geri dönüşünüz olsun işin sonunda rezil olmayın yani.Eşimle ilgili defalarca konu açtım. İçimde tuhaf bir his var ve eşimin beni kandırdığını düşünüyorum sürekli. Telefonuna zaten bakıyorum. Bu akşamda hatta az önce baktım.
İnternete gırınce ne oluo oldu olacak zıncıre vurun adamıEşimle ilgili defalarca konu açtım. İçimde tuhaf bir his var ve eşimin beni kandırdığını düşünüyorum sürekli. Telefonuna zaten bakıyorum. Bu akşamda hatta az önce baktım.
Mesela şöyle bir örnek vereyim şuan konu içerisinde “facebook” kelimesi geçtiği için senin konuna tıkladığımda facebook ile alakalı reklam veriyor (internet sayacı yada googla bunu algılıyor örneğin tatil aratırsanız sürekli tatil reklamları çıkması gibi) o da haber okuduğu bir yerde böyle bir reklama gelmiş ve üzerine tıklamış olabilir. Veya sizin hesabınıza internet sayacı üzerinden giriyordur belki o da size güvenmiyor ve sizi takip ediyordur??Eşimle ilgili defalarca konu açtım. İçimde tuhaf bir his var ve eşimin beni kandırdığını düşünüyorum sürekli. Telefonuna zaten bakıyorum. Bu akşamda hatta az önce baktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?