- 27 Şubat 2020
- 3
- 3
- 6
- 37
Ben size değil eşime kızıyorum, ben dürüst olmasını istiyorum çok birşey değil
Ben sosyal medya kullanmasına birşey demiyorum ama neden inkar ediyor, siz mesela öyle durumda olsanız inkar mı ederdiniz. Girdim demek bu kadar zor mu yaBilgisayardan giriyorsanız ctrl+alt ve N tuşlarına aynı anda basıp gizli sekmeyi açın, burada yaptığınız hareketler geçmişe kaydedilmez ve kayıtlı şifreler çalışmaz yani instagramınız bilgisayarda açıksa bu sekmede değildir. bu link'e tıklayın ve bakın. Telefonunuzda ise tarayıcının sağ üst kısmında ya da ayarları neredeyse gizli sekme ayarı vardır, yine oraya tıklayarak bunu deneyebilirsiniz. Bu kadar evhamlanmak için bir sebep göremiyorum, artık sosyal mecralarda bulunmayan kişi sayısı bir elin parmağını geçmez, markalar ve kurum/kuruluşlar da dahil.
Ama ben uygulamadan facebooka girdim denemek için, son olan kısımda göstermedi anlayamadım ben bu işiTarayici geçmişinde sadece tarayici girisleri gorunuyor lakin son diye bahsettiginiz etkinlikler kısmında uygulama girişleri de görünüyor. Uygulamadan girdiyse de görünür panik yapmayin.
Evet içim içimi yiyor. Neden eşimin telefonunda birşeye baktığım zaman şüphe duyacağım durumlar yaşıyorum diye düşünüp duruyorum. Akşam hiç uyuyamadım. Şüpheleri ne bir yenisini daha ekledin dedim kendi kendimeİlla net bir şey yakalamanız ve %100 emin olmanız gerekmez bu ilişkiyi bitirmeniz için. Yaşadığınız bu üst düzey güven problemide yeterli bir sebep. Kızıyorsunuz psikolojik destek alın dendiğinde ama anlattığınız şeyler size herhangi bir kesinlik vermeden içiniz içinizi yiyor. Sanki karşı tarafı biriyle odada basmak üzereyken son anda partneri camdan atlamış, sütyeni pencere koluna takılmışta partnerinize sorduğunuzda “havalansın diye astım hayatım” cevabını almış gibi davranıyorsunuz.
Aldatıyor olsa affedip yoluma bakacağımı nerden biliyorsunBukadar şüpheyle nasıl yaşiyorsunuz
Yok şeyinden kıl çıktı yok orasından saç çıktı, instagram facebooku mu var falan filan
Belki var? En kolayı kendisine sormak değilmi?
Hayır adam aldatıyor olsa bile zaten affedip yolunuza bakacaksınız ozaman bu paronoya ne için. Boş vaktiniz çok herhalde.
Aldatıyor olsa affedip yoluma bakacağımı nerden biliyorsun
Eşimle ilgili şeyleri merak etmek suç mu, onada açıklaması zor geliyor bir tarafına hemen güvenmiyorsan ayrıl. Evet güvenmiyorum
Siz şüphe duyacağınız şeyler arıyorsunuz, normal birşeyi abartıyorsunuz.Evet içim içimi yiyor. Neden eşimin telefonunda birşeye baktığım zaman şüphe duyacağım durumlar yaşıyorum diye düşünüp duruyorum. Akşam hiç uyuyamadım. Şüpheleri ne bir yenisini daha ekledin dedim kendi kendime
Garip durumlar yaşadığım belli, burda kaç kadın vardır eşinin telefonuna benim gibi bakınca garip durumlar yaşayan, şüphe uyandırıcak durumlar.
Bence kimse bizim gibi değişik şeyler yaşamıyor
Aldatıyor olsa affedip yoluma bakacağımı nerden biliyorsun
Eşimle ilgili şeyleri merak etmek suç mu, onada açıklaması zor geliyor bir tarafına hemen güvenmiyorsan ayrıl. Evet güvenmiyorum
bence konu sahibinin değil kocasının işi varAblacığım git tedavi ol.
Whatsapp gruplarindan link geliyor bazen, onları açmıştır.
O zaman browser dan açılıyor.
Böyle her şeyde eliniz ayağınız titriyorsa işiniz var sizin..
Uygulamalardan gizleyip bildirimleri kapatirsan farketmez Dedigim gibi youtube da nasil yuklenip gizlendigi anlatiliyorBu nasıl bir program yüklersem fark eder mi
Ayrıl o zamanAldatıyor olsa affedip yoluma bakacağımı nerden biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?