Buda mı tesadüf

Canım bence bir süreliğine bu konuyu rafa kaldır, eşin de kendisini gözetleniyor hissinden bir kurtarsın normal halinize dönün o zaman bakarsın sosyal medyasında kim var ne yapıyor, ya da hesabım yok diyorsa o zaman kontrol edersin açmış mı açmamış mı diye şuan bu konu üst üste çok gündem olduğu için artık sana inat için bile bir şeyler yapacak pozisyona gelebilir dikkat etmek lazım, sosyal medya da çok abartılacak bir durum yok neden hesap açmasını istemiyorsunuz? Ben mesela google dan girer bakarım birini merak eder bakarım bakılıyor yani bunlar çok büyütülecek şeyler değil diye düşünüyorum, eşin seni sevmese değer vermese o numarayı aramazdı mesela benim eşim asla aramaz sen kafayı yedin heralde kendine gel der geçer o yüzden hazır eşiniz hala uzlaşmacı şekilde davranıyorken akışına bırakın biraz derim naçizane.

Ben size değil eşime kızıyorum, ben dürüst olmasını istiyorum çok birşey değil

Size dürüst cevap verse bu sefer başka bir şeyi sorgulamaya başlayacaksınız gibi. Bu durumda da adam daha fazla uzatmamak için geçiştiriyor olabilir.

Ben sosyal medya kullanmasına birşey demiyorum ama neden inkar ediyor, siz mesela öyle durumda olsanız inkar mı ederdiniz. Girdim demek bu kadar zor mu ya

Kendi ıçinizdeki kuşkuları üzüntüleri sürekli eşinize evliliginize yansıtiyorsunuz .birseyi bu kadar cok dillendirirseniz birgün gelir bulur sizi . Eşiniz aldattı aldatmadı bilemem ama ortada buna benzer bi durumda yok acikcasi .siz surekli birsey bulsamda rahatlasam tarzinda araniyorsunuz . Diyelim ki buldunuz nolacak boşayacak misiniz bence hayir sizin çocukluğunuzda yasadiginiz şeyleri bu sefer çocuğunuza yaşatacaksınız al bak haklıymışım buldum beni aldattın diye diye hergun kavga gürültü . Bırakın artık aramayı varsa Allah çıkarsın karşınıza yoksada mutlu olmaya bakın yuvanızda ama hayatı adama da kendinize de zindan ettiniz . Amacınız ne haklı çıkmak mi ısrarla aldatmaya dair bisey bulup boşanmak mi nedir yani ?bence psikolojik destek alın kafanızın icindekiler artık rahatsız etmeye başladı bence tüm hayatınızı. Ha ciddiyim aldatıyorsa eşiniz zaten siz sürekli dillendirerek adamı iyice saklamaya itiyorsunuz sessiz sakin kalın bir süre yazık günah hepinize

Tarayici geçmişinde sadece tarayici girisleri gorunuyor lakin son diye bahsettiginiz etkinlikler kısmında uygulama girişleri de görünüyor. Uygulamadan girdiyse de görünür panik yapmayin.
Ama ben uygulamadan facebooka girdim denemek için, son olan kısımda göstermedi anlayamadım ben bu işi

Evet içim içimi yiyor. Neden eşimin telefonunda birşeye baktığım zaman şüphe duyacağım durumlar yaşıyorum diye düşünüp duruyorum. Akşam hiç uyuyamadım. Şüpheleri ne bir yenisini daha ekledin dedim kendi kendime
Garip durumlar yaşadığım belli, burda kaç kadın vardır eşinin telefonuna benim gibi bakınca garip durumlar yaşayan, şüphe uyandırıcak durumlar.
Bence kimse bizim gibi değişik şeyler yaşamıyor

Aldatıyor olsa affedip yoluma bakacağımı nerden biliyorsun
Eşimle ilgili şeyleri merak etmek suç mu, onada açıklaması zor geliyor bir tarafına hemen güvenmiyorsan ayrıl. Evet güvenmiyorum

Eşimle ilgili şeyleri merak etmek suç mu, onada açıklaması zor geliyor bir tarafına hemen güvenmiyorsan ayrıl. Evet güvenmiyorum

çünkü aldatsa bile çocuğunuz babasına çok düşkün olduğu için affedeceksiniz, aslında iyi bir olduğu için affedeceksiniz, yuva kolay kurulmuyor diye affedeceksiniz vs vs.
Adam zaten demiş güvenmiyorsan ayrıl diye
güvenmediğiniz bir adamla evli kalmayı nasıl başariyorsunuz
işte böyle dedektif gibi saç telleri araştırarak, telefonda hangi sitelere girdiğini bulmaya çalışarak
adam doğruda söyüyor olsa yalan konuştuğunu düşünüyorsunuz.
Yani bana hava hoş tabii, ister ayrılırsınız ister devam edersiniz de,
nasılsa boşamıcağınız bir adamın herşeyini böyle didik didik araştırıp sonrada ayrılmamak için bahane üreteceksiniz ben onun için dedim.

Siz şüphe duyacağınız şeyler arıyorsunuz, normal birşeyi abartıyorsunuz.

Eşiniz güvenilmez bir adam mı, sürekli bu konu da hata mı yapıyor. Normal hayatta çok mu yalan söylüyor. Eğer bunlar yoksa hayatı zindan etmeyin

Gerçekten tedavi olun
Eşinizin yerinde olsam bu şüphelerinizle çok eğlenirdim inadına oraya buraya girer çıldırmanızı izlerdim belki o da böyle davranıyordur
Ruhsal bir sıkıntınız varsa buna yoğunlaşın, böyle bir sıkıntınız yoksa güvenmediğiniz adamla evli kalmayın
Şunu da unutmayın devir teknoloji devri, adam aldatacak olsa sizinle ortak kullandığı hesaptan bunu yapacak kadar salak değildir. Eski iş yerimde bilgisayar mühendisi bir arkadaşımız vardı karısı da aynı meslektendi, adam teknoloji kullanmadan eski usul aldatıyordu karısını metresine alo demişliği yoktu ve ilişkileri yıllardır devam ediyordu, yapacak olan yapar yani siz engel olamazsınız

Kendinize engel olamiyorsunuz galiba.Esiniz sizin nasıl bir karakterde olduğunuzu bildiği için aldatacaksa inanın bu şekilde telefon internet vs yapmaz.Yapiyirsa bile artık profesyonelce davraniyordur çünkü sizin herşeyi kontrol ettiğinizi biliyordur.

Eşinin telefonuna bu kadar rahat bir.şekilre bakıp ortak mail kullanabiliyorsan hala daha nasıl aldıtıldım ? Şüphelerim var? Ya öyleyse? Tarzı yaklaşımdaa bulunabiliyorsunuz anlamıyorum. Bende instagram, face, twetter hiç birşey yok.. Ama twetterdan birşey bakmak istiyorsam giriş yapmadan bakıp yorum okuyabiliyorum sadece bir süre sonra kayıt ol veya giriş yap yazısı çıkıyor.. İnstagramdan vide izleyebiliyorum bir iki video sonra kaydol yazısı çıkıyor.. Faceden herhangi birşeye bakabiliyorum ordan da giriş yap yazısı çıkıyor.. Yani hanımefendi artık anlayn şunu İlla hesabının olmasına gerek yok tarayıcı üzerinden hesapsız bakılabiliyor ve maçkoik belkii yanlışlıkla reklama tıkladı açıldı o sayfa.. Şu kadınlar kulübü sitesine telde tarayıcıdan giriyorum ve yanlışlıkla tıkladığım reklamların haddi hesabı yok desem artık eşinizii rahat bırakır mısnız ?

Ablacım senin sorunun eşinle ilgili değil. Senin oğlanı psikologa gösterirken kendinde bir görünüversen artık.
Baya takıntı, paranoya filan senin durumun. Yani açtığın konular filan düşündürücü.

Bence hemen boşanın. Siz boşanmadan rahat etmeyeceksiniz çünkü!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…