İnternet bilgim olduğu için kızıyorum zaten. Google Arama yapılmasa ne diye çıksın onlar.yahu adam bir reklama yada gelen bir linke tıklamıştır, oradan facebook yada instagram sayfayaları google üzerinden açılıyordur.
allah aşkına şu adamlara takıp eliniz ayağınız titreyecekse önce biraz internet, bilgisayar öğrenin.
instagram a girdi diye bu hale geliyorsanız da bence gerçekten ayrılın. bu kadar detaycılıkla bu ilişkinin sonu her türlü ayrılık zaten.
ve merak etmeyin bir halt karıştıracak adam gözünüze sokmaz.
Ben zaten burdan baktım. Google etkinliğim.kaç kez girildiği ordan gördüm. Ama girmedim diyor. Maçkolik girilmiş. Telefonumda uygulama varken ben neden Googledan gireyim diyor. Girilmeyen birşeyi neden göstersin. Kabul etmiyor ona sinir oluyorumMadem supheleniyorsunuz buyrun size öğrenme yolu goggle arama çubuğuna kullandığı goggle hesabından mu activty yazın silinen birçok geçmiş o goggle hesabıyla girilen herşey hangi uygulamada kaç saat kaldığı öğrenebilirsiniz iyi akşamlar
Hmm şimdi anlaşıldı bozuk psikolojinizin sebebi.Ben ayrılmak istemiyorum, aksine evliliğim devam etsin istiyorum çocuğum babasına çok düşkün. Ama elimde değil sürekli beni kandırdığını düşünüyorum
Daha önce kendi mail adresiyle Facebook kayıt olduğunu gördüm. Ama ben açmadım arkadaşım açtı demişti. Bu yüzden güvenmiyorum. Açmak istemesine birşey demem ama bana bilmiyorum diyor yada daha önce Facebook olayında arkadaşım açmıştı demişti
Bir de babam annemi aldatmıştı. Annem tekrar barışmıştı ama sürekli kavga gürültü öyle bir ailede büyüdüm. Bu yüzden eşimin bu hareketlerine çok önem veriyorum. Aynı şeyleri yaşamamak için
Bu nasıl bir program yüklersem fark eder miTrackview diye bir prog. var Internette nasil telefona yuklendigi anlatiliyor Böylece butun kuskularindan kurtulursun Suphe insanı icten ice tüketir
Siz instagrama uygulamadan girmiyor musunuz? Sizinkini de gösterdiğine göre o baktığınız yer uygulama girişlerini de gösteriyor. Bence eşiniz uygulamadan girdi boşuna adama yalancı muamelesi yapıyorsunuz.İnstagramda benim telefon markam var ancak Facebook ta hem benim hem eşimin ki var
Ben mi anlatamadım bilmiyorum
Birşeye bakmış olması için hesap açmadı gerekiyor. Adam bana instagram filan kullanmam sevmiyorum derken google da girilmiş. Facebook uygulama olarak yüklü olmasına rağmen google dan ne diye giriyor anlamıyorum
Uygulama olmadan da Googledan girilebiliyor
Ben uygulamadan da giriyorum ama instagramda bildirim geldiğinde hem uygulamadan hem Googledan geliyor bende bilmiyorum niye öyleSiz instagrama uygulamadan girmiyor musunuz? Sizinkini de gösterdiğine göre o baktığınız yer uygulama girişlerini de gösteriyor. Bence eşiniz uygulamadan girdi boşuna adama yalancı muamelesi yapıyorsunuz.
Öyleyse bi deneyin bakalım şimdi sadece uygulamadan girin ve bakın orda görünecek mi girdiğiniz. İçiniz rahat etsin.Ben uygulamadan da giriyorum ama instagramda bildirim geldiğinde hem uygulamadan hem Googledan geliyor bende bilmiyorum niye öyle
İnan ne yazdığını anlayamadım şu an kendimde değilim
İnternet bilgim olduğu için kızıyorum zaten. Google Arama yapılmasa ne diye çıksın onlar.
Maçkolik aratılmış, telefonumda uygulama var diyor. Ee nasıl çıkıyor o zaman o maçkolik. İzlediği videolara filmlere kadar gösteriyor. Filmleri dizileri kabul ediyor ama girdim diyede Facebook kabul etmiyor
İnstagram için birşey demicem çünkü girilen yerde ayrıntılar kısmında girilen telefon markası yazıyor. İnstagramda benim telefon markam var ancak Facebook ta hem benim hem eşimin ki var
Birde o benim gözüme sokmadı, ben kendim buldum
Ben de aynısını anlatmak istedim ama ben internetten anlıyorum diyerek kızdı bana..Hayır yanlış biliyorsunuz
Benim instagram hesabım yok ama istediğim sayfaya girip bakabiliyorum , sadece herkese açık olan profillere tabii,
gizli olanları takip etmek gerekiyor,
bide durumlara bakılmıyor
Ayrıca bazen vatsaba gelen bi bağlantı instadan bi video olabiliyor yada bi fotoğraf
Tıklayınca otomatikmen instaya girmiş olunuyır
Yaklaşımınız çok takıntılı geldi bana
Tabi ne yaşadığınızı bilmiyorum henüz 2.sayfayı okuyorum konunuzdaki
Sadece uygulamadan girdim ama çıkmadı. Dediğim gibi googledan yazınca çıkıyorÖyleyse bi deneyin bakalım şimdi sadece uygulamadan girin ve bakın orda görünecek mi girdiğiniz. İçiniz rahat etsin.
Evet aynen yazdığınız gibiHanımefendinin eşi daha önce kendi mailiyle hesap açıp arkadaşım açtı gibi saçma bir bahane sunmuş hanımefendiye, o da buna inanmamış haklı olarak ve güveni sarsılmış, hangimiz arkadaşımıza mailimizi verip hesap açmasına izin veririz kabul edelim ki bu saçma bir savunmaymış fakat elinde kanıtı olmadığı için şimdi kanıt peşinde koşuyor anladığım kadarıyla ben öyle anladım yani en azından.
Benimde en üzüldüğüm çocuğumun görmesi ve hissetmesi zatenşifa diliyorum. öfke kontrolonüz sıfır ve ciddi paranoyalarınız var. bu şekilde sizi ve eşinizi geçtim çocuğunuza büyük zarar vereceksiniz. şu an onun bilinçaltında kadınlara bakışını şekillebdiriyorsunuz.
muhtemelen çocuğun önünde birşey konuşmuyorum dersiniz ama siz istediğiniz kadar duymaz diyin çocuklar by enerjileri sünger gibi emiyor.
ayrıca hem bu kadar kandırıldığınızı düşünüp hem boşanmak istemezken ne konuda yardım istiyorsunuz? bu kadar ciddiyse sorun herkes ayrılın diyecek normal olarak.
Ben size değil eşime kızıyorum, ben dürüst olmasını istiyorum çok birşey değilBen de aynısını anlatmak istedim ama ben internetten anlıyorum diyerek kızdı bana..
Facebook u olsa ne olacak ? Herkes sıraya girmiş bir erkek gelsin diye beklemiyor ki. Ayrıca baskı insanları iter, aklında olmayanı aklına sokar.. Seneler evvel Newton her etkiden bir tepki doğar demiş. En sonunda yapayım da bari boşuna kavga etmemiş olayım diyecek. Ben bunu kadın olarak bile derim.Benimde en üzüldüğüm çocuğumun görmesi ve hissetmesi zaten
Ama ben kendi kendime böyle olmadım. Daha önce kendi maili ile Facebook hesabı açılmış ve ben o zaman inanmadım arkadaşının açtığına ama ispatta edemedim.
Dürüstlük istiyorum çok şey mi istiyorum
Bu kadar baskı ile, takip ile kimseden dürüstlük bekleyemezsiniz ki..Ben size değil eşime kızıyorum, ben dürüst olmasını istiyorum çok birşey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?