Buda mı tesadüf

yahu adam bir reklama yada gelen bir linke tıklamıştır, oradan facebook yada instagram sayfayaları google üzerinden açılıyordur.
allah aşkına şu adamlara takıp eliniz ayağınız titreyecekse önce biraz internet, bilgisayar öğrenin.

instagram a girdi diye bu hale geliyorsanız da bence gerçekten ayrılın. bu kadar detaycılıkla bu ilişkinin sonu her türlü ayrılık zaten.
ve merak etmeyin bir halt karıştıracak adam gözünüze sokmaz.
İnternet bilgim olduğu için kızıyorum zaten. Google Arama yapılmasa ne diye çıksın onlar.
Maçkolik aratılmış, telefonumda uygulama var diyor. Ee nasıl çıkıyor o zaman o maçkolik. İzlediği videolara filmlere kadar gösteriyor. Filmleri dizileri kabul ediyor ama girdim diyede Facebook kabul etmiyor
İnstagram için birşey demicem çünkü girilen yerde ayrıntılar kısmında girilen telefon markası yazıyor. İnstagramda benim telefon markam var ancak Facebook ta hem benim hem eşimin ki var
Birde o benim gözüme sokmadı, ben kendim buldum

Madem supheleniyorsunuz buyrun size öğrenme yolu goggle arama çubuğuna kullandığı goggle hesabından mu activty yazın silinen birçok geçmiş o goggle hesabıyla girilen herşey hangi uygulamada kaç saat kaldığı öğrenebilirsiniz iyi akşamlar
Ben zaten burdan baktım. Google etkinliğim.kaç kez girildiği ordan gördüm. Ama girmedim diyor. Maçkolik girilmiş. Telefonumda uygulama varken ben neden Googledan gireyim diyor. Girilmeyen birşeyi neden göstersin. Kabul etmiyor ona sinir oluyorum

Ben ayrılmak istemiyorum, aksine evliliğim devam etsin istiyorum çocuğum babasına çok düşkün. Ama elimde değil sürekli beni kandırdığını düşünüyorum
Daha önce kendi mail adresiyle Facebook kayıt olduğunu gördüm. Ama ben açmadım arkadaşım açtı demişti. Bu yüzden güvenmiyorum. Açmak istemesine birşey demem ama bana bilmiyorum diyor yada daha önce Facebook olayında arkadaşım açmıştı demişti
Bir de babam annemi aldatmıştı. Annem tekrar barışmıştı ama sürekli kavga gürültü öyle bir ailede büyüdüm. Bu yüzden eşimin bu hareketlerine çok önem veriyorum. Aynı şeyleri yaşamamak için
Hmm şimdi anlaşıldı bozuk psikolojinizin sebebi.

Trackview diye bir prog. var Internette nasil telefona yuklendigi anlatiliyor Böylece butun kuskularindan kurtulursun Suphe insanı icten ice tüketir
Bu nasıl bir program yüklersem fark eder mi

İnstagramda benim telefon markam var ancak Facebook ta hem benim hem eşimin ki var
Siz instagrama uygulamadan girmiyor musunuz? Sizinkini de gösterdiğine göre o baktığınız yer uygulama girişlerini de gösteriyor. Bence eşiniz uygulamadan girdi boşuna adama yalancı muamelesi yapıyorsunuz.

Ben mi anlatamadım bilmiyorum
Birşeye bakmış olması için hesap açmadı gerekiyor. Adam bana instagram filan kullanmam sevmiyorum derken google da girilmiş. Facebook uygulama olarak yüklü olmasına rağmen google dan ne diye giriyor anlamıyorum
Uygulama olmadan da Googledan girilebiliyor

Hayır yanlış biliyorsunuz
Benim instagram hesabım yok ama istediğim sayfaya girip bakabiliyorum , sadece herkese açık olan profillere tabii,
gizli olanları takip etmek gerekiyor,
bide durumlara bakılmıyor

Ayrıca bazen vatsaba gelen bi bağlantı instadan bi video olabiliyor yada bi fotoğraf
Tıklayınca otomatikmen instaya girmiş olunuyır
Yaklaşımınız çok takıntılı geldi bana
Tabi ne yaşadığınızı bilmiyorum henüz 2.sayfayı okuyorum konunuzdaki

Siz instagrama uygulamadan girmiyor musunuz? Sizinkini de gösterdiğine göre o baktığınız yer uygulama girişlerini de gösteriyor. Bence eşiniz uygulamadan girdi boşuna adama yalancı muamelesi yapıyorsunuz.
Ben uygulamadan da giriyorum ama instagramda bildirim geldiğinde hem uygulamadan hem Googledan geliyor bende bilmiyorum niye öyle

Ben uygulamadan da giriyorum ama instagramda bildirim geldiğinde hem uygulamadan hem Googledan geliyor bende bilmiyorum niye öyle
Öyleyse bi deneyin bakalım şimdi sadece uygulamadan girin ve bakın orda görünecek mi girdiğiniz. İçiniz rahat etsin.

İnan ne yazdığını anlayamadım şu an kendimde değilim

arkadaş şunu demek istiyor.

Diyelim ki bir arkadaşı whatsappdan bir link gönderdi. Mesel turpun faydaları diye. Eğer arkadaşı o iletiyi facebook üzerinden gönderdiyse o linki tıkladığınızda facebook sayfası aç.ılır. Yani Facebook, instagram, twitter hangisinden gönderildiyse o ileti google üzerinden o sayfa açılır. Üyelik gerektirmez.

Ya da diyelim ki google arama motoruna turpun faydalı nelerdir yazdınız. O durumda da bu konu ile ilgili bu sayfalarda paylaşılan yazılar çıkabilir, eğer o sayfaya tıklarsanız facebook, twitter gibi siteler açılır.

Eşiniz masum mu bilmem ama şu anlattığınızda şüphe uyandıracak hiç bir şey yok. Bu kadar takılmayın, takip etmeyin. Takip edecek kadar güvenmiyorsanız da bence ayrılın. Hayat böyle şüphe ile geçmez. kendinizi hasta edersiniz.

Siz en iyisi telefona takip programlarindan birini kurun 10 gun esinizi takip edin. Eger adamin bir yanlisi yoksa bu suphelerden kurtulursunuz. Programi da silin. Bundan sonra da suphe duymalariniz devam ederse psikolog destegi alarak atlatmanzi tavsiye ederim. Ne sizin icin ne de esiniz icin boyle bir hayat gecmez.

İnternet bilgim olduğu için kızıyorum zaten. Google Arama yapılmasa ne diye çıksın onlar.
Maçkolik aratılmış, telefonumda uygulama var diyor. Ee nasıl çıkıyor o zaman o maçkolik. İzlediği videolara filmlere kadar gösteriyor. Filmleri dizileri kabul ediyor ama girdim diyede Facebook kabul etmiyor
İnstagram için birşey demicem çünkü girilen yerde ayrıntılar kısmında girilen telefon markası yazıyor. İnstagramda benim telefon markam var ancak Facebook ta hem benim hem eşimin ki var
Birde o benim gözüme sokmadı, ben kendim buldum

şifa diliyorum. öfke kontrolonüz sıfır ve ciddi paranoyalarınız var. bu şekilde sizi ve eşinizi geçtim çocuğunuza büyük zarar vereceksiniz. şu an onun bilinçaltında kadınlara bakışını şekillebdiriyorsunuz.

muhtemelen çocuğun önünde birşey konuşmuyorum dersiniz ama siz istediğiniz kadar duymaz diyin çocuklar by enerjileri sünger gibi emiyor.

ayrıca hem bu kadar kandırıldığınızı düşünüp hem boşanmak istemezken ne konuda yardım istiyorsunuz? bu kadar ciddiyse sorun herkes ayrılın diyecek normal olarak.

Hayır yanlış biliyorsunuz
Benim instagram hesabım yok ama istediğim sayfaya girip bakabiliyorum , sadece herkese açık olan profillere tabii,
gizli olanları takip etmek gerekiyor,
bide durumlara bakılmıyor

Ayrıca bazen vatsaba gelen bi bağlantı instadan bi video olabiliyor yada bi fotoğraf
Tıklayınca otomatikmen instaya girmiş olunuyır
Yaklaşımınız çok takıntılı geldi bana
Tabi ne yaşadığınızı bilmiyorum henüz 2.sayfayı okuyorum konunuzdaki
Ben de aynısını anlatmak istedim ama ben internetten anlıyorum diyerek kızdı bana..

Hanımefendinin eşi daha önce kendi mailiyle hesap açıp arkadaşım açtı gibi saçma bir bahane sunmuş hanımefendiye, o da buna inanmamış haklı olarak ve güveni sarsılmış, hangimiz arkadaşımıza mailimizi verip hesap açmasına izin veririz kabul edelim ki bu saçma bir savunmaymış fakat elinde kanıtı olmadığı için şimdi kanıt peşinde koşuyor anladığım kadarıyla ben öyle anladım yani en azından.

Öyleyse bi deneyin bakalım şimdi sadece uygulamadan girin ve bakın orda görünecek mi girdiğiniz. İçiniz rahat etsin.
Sadece uygulamadan girdim ama çıkmadı. Dediğim gibi googledan yazınca çıkıyor

Hanımefendinin eşi daha önce kendi mailiyle hesap açıp arkadaşım açtı gibi saçma bir bahane sunmuş hanımefendiye, o da buna inanmamış haklı olarak ve güveni sarsılmış, hangimiz arkadaşımıza mailimizi verip hesap açmasına izin veririz kabul edelim ki bu saçma bir savunmaymış fakat elinde kanıtı olmadığı için şimdi kanıt peşinde koşuyor anladığım kadarıyla ben öyle anladım yani en azından.
Evet aynen yazdığınız gibi
Eşime sosyal medya konusunda güvenmiyorum ve o güvenmiyorsan ayrılalım deyip kenara çekiliyor. Benim güvenimi sarsan o. Söylüyorum kabul etmiyor suçlu ben oluyorum

Bilgisayardan giriyorsanız ctrl+alt ve N tuşlarına aynı anda basıp gizli sekmeyi açın, burada yaptığınız hareketler geçmişe kaydedilmez ve kayıtlı şifreler çalışmaz yani instagramınız bilgisayarda açıksa bu sekmede değildir. bu link'e tıklayın ve bakın. Telefonunuzda ise tarayıcının sağ üst kısmında ya da ayarları neredeyse gizli sekme ayarı vardır, yine oraya tıklayarak bunu deneyebilirsiniz. Bu kadar evhamlanmak için bir sebep göremiyorum, artık sosyal mecralarda bulunmayan kişi sayısı bir elin parmağını geçmez, markalar ve kurum/kuruluşlar da dahil.

şifa diliyorum. öfke kontrolonüz sıfır ve ciddi paranoyalarınız var. bu şekilde sizi ve eşinizi geçtim çocuğunuza büyük zarar vereceksiniz. şu an onun bilinçaltında kadınlara bakışını şekillebdiriyorsunuz.

muhtemelen çocuğun önünde birşey konuşmuyorum dersiniz ama siz istediğiniz kadar duymaz diyin çocuklar by enerjileri sünger gibi emiyor.

ayrıca hem bu kadar kandırıldığınızı düşünüp hem boşanmak istemezken ne konuda yardım istiyorsunuz? bu kadar ciddiyse sorun herkes ayrılın diyecek normal olarak.
Benimde en üzüldüğüm çocuğumun görmesi ve hissetmesi zaten
Ama ben kendi kendime böyle olmadım. Daha önce kendi maili ile Facebook hesabı açılmış ve ben o zaman inanmadım arkadaşının açtığına ama ispatta edemedim.
Dürüstlük istiyorum çok şey mi istiyorum

Benimde en üzüldüğüm çocuğumun görmesi ve hissetmesi zaten
Ama ben kendi kendime böyle olmadım. Daha önce kendi maili ile Facebook hesabı açılmış ve ben o zaman inanmadım arkadaşının açtığına ama ispatta edemedim.
Dürüstlük istiyorum çok şey mi istiyorum
Facebook u olsa ne olacak ? Herkes sıraya girmiş bir erkek gelsin diye beklemiyor ki. Ayrıca baskı insanları iter, aklında olmayanı aklına sokar.. Seneler evvel Newton her etkiden bir tepki doğar demiş. En sonunda yapayım da bari boşuna kavga etmemiş olayım diyecek. Ben bunu kadın olarak bile derim.

Biraz özgürlük iyidir..

Back
X