Buda oldu !

Yarimm66

Sabırla bekledigim en güzel yarınımsın...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
3.420
En iyi cevaplar
1
10.317
208
32
24 gunluk bebegim var kizlar 4 yil sonra tup bebek ile oldu.g3ce yavrum durmadı fitik çıktı.gecen hafta ıkınıyor sonra hep huzursuz bizde 17 saatlik yoldan geldik doktor için hastaneye dayimlarda kalıyoruz yarın bebek için hastaneye gideceğiz.neyse gece durmadı b3nde 2 gecedir uykusuz olduğum için eşim sen uyu ben bakarım dedi. Emzirdim uyudu bebeğimiz.sonra uyandı 2 kez mama vermiş 1 kez verelim kusuyor dedim. Neyse uyudu yavrum baya sonra mizildan 'di kaltim aldım burnu dan agzindan mama geldi. Bi kaç kez daha olmustu doktor normal dedi.o arada eşime dedi 2 kez neden verdin vak çocuk nefes alamıyor.isikta kapalıydı dedim ışığı ac o arada kolumu öyle sıktı size anlatamam agridiağladım hem bebeğimi sakinlestirdim
4 yıldır ilk defa böyle bisey yaptı.icim çok acıdı şuanda uyuyor.misaforlikteyiz ona bunu çok ağır odetirdim.ama babalardaBurda misafirlik şimdi ne yapım ben .sizden fikir almak istedim.

Bu arada pişman olduğunu biliyorum o öyle yapınca bende hakkımı helal etmiyorum sana dedim şimdi konuşmaya çalışıyor yani gece ben k9nismadim

Cocugunla ılgılen canım kafanı fazla takma. Cok mama verme hazımsızlık yapar ondanda aglar gazını guzel cıkarın mamanın gazı daha cok oluyor. Esın gayet yardımcı bakmıs ılgılenmıs sıddete karsıyım ama bazen kardesınle de olur oyle seyler buyutme olayı tekrarlanmasın bebek varmıs daha kucuk ıkınızınde sınırlerı gergın olabılır. Refluye cevırmesın bırde onla ugrasırsınız. 3 saatta 30 ml yeterlı hem emzırıyorsunuz

Üzüldüm, inşallah bir daha olmaz, fırsatta vermeyin. Ben verdim çocuklar için ama mutsuzum. Boşanmak istiyorum fakat boşanamıyorum.

Oda haftalardır uykusuz ama bana bunu hiç yapacağını tahmin etmezdim.cok üzüldümevet emziriyorum da mama icinc3 doyuyor yavrum insallah hayırlısı allahtan

Üzüldüm, inşallah bir daha olmaz, fırsatta vermeyin. Ben verdim çocuklar için ama mutsuzum. Boşanmak istiyorum fakat boşanamıyorum.
Asla böyle bisey yapacak adam değil eminim ama o an sinirlendi mı anlamadım sadece beklemiyordum ve böyle olunca çok ağladım.kendi çok pişman oldu dizlerimin dibinde oturdu kaldı.

Sizin gibi o da artık her şeyden sıkılmış hem başkalarının evinde olmak hem uykusuzluk ..Bilemedim şimdi bu yaptığını affetmeyeceginizi söyleyin ve konuşmayın da ki hatasını anlayana kadar.

Bir de bebeğin kontrollerini kendi evinize yakın bir hastane de yapmaya başlasanız iyi olur .Her kontrolde dayınızda mı kalacaksınız?

Acaba fazla tepki verdin sesini yukseltinde adam sus duyucaklar manasinda mi sikti. Uykusuzluk sinir yapar bazen istemeden fazla çıkışıyoruz eşlerimize belki oda sinirden bu sekilde kolunu sikarak susturmak istemis olabilir. Dogru degil tabi ama hersey helal harami katmakta doğru degil

Eşinizin haksızlığı zaten var. İnsanı çimdiklemek nedir. Çocuklukta annelerimiz yapardı misafirlikte ona özenmiş zaar. Ama dikkat edin bu adamda şiddet potansiyeli var. Yavaştan çıkartıyor içinden
Sizde de ufak bir hata var adam elinden geldiğini yapmaya çalışmış. Siz dinlenin diye. Biraz suçlayıcı konuşmuşsunuz gibi geldi bana.

Bunlar asla yaptığını haklı göstermez ama. En acilinden gününü gösterin. Bir daha deneyemesin bile.

Tam gaz sancilarinin baslama donemi
Min. 3 ayi dolana kadar biraz basinizi agritacak bu gaz
Zaten bir suru tavsiye veren cikar ben hic yazmayim
Ama misafirligi daha ne kadar uzatacaksiniz?
Esiniz de siz de artik kendi evinize gecip duzeninizi kurmalisiniz.
Yoksa boyle birbirinize saracaksiniz.
Esiniz ciddi bir sekilde af dilemedikce konusmayin bence

Oyy kuzum senin bebis daha duzelmedi mi yaa
Bi sure konusma burnu surtsun kendini affettirsin hatasini anlamis zaten de iste fazla yuz verme bi sure. Nerde olursa olsun oyle tepki vermemeliydi. Zaten kuzun rahatsiz cogunu sen cekiyosun

Babalar anneler gibi degil.bebege ya da cocuga bisey olunca bizim gibi soguk kanlilikla yahut sonuc odakli davranmiyor heyecana korkuya kapilip ani ve sacma sapan tepki verebiliyorlar.
Oglumla esim disari gezmeye cikmis oglum dusmus elinden kan gelmis cocugu artik nasil kucaklayip hastaneye goturduyse (evet eli siyrilip kanadi diye hastaneye goturmus )cocuk eve gelince babam bana korkunc bakti dusunce cok korktum dedi.
Babalar anneler gibi degil.
Esinizin yaptigi da hic hos degil ama alip karsinza bir cocuga anlatir gibi anlatin bu durumda destek olmalisin bu gibi tepkiler vermemelisin tarzinda..

O dönemde eşimi,gece bogazlayip kamyon altına atmak istiyordum. Uykusuzluk zor belli ki uykusuzluktan sinirlenmiş. Konuda şunu anlamadım,17 saat kış günü bebekle niye başka şehire hastaneye geldiniz? Daha yakın bir il niye tercih etmediniz?

Yakın ile götürdük canım ordan ankaraya sevk etti uçak binc3ktik iptal oldu

ben bu hareketten hemen eşiniz şiddete meyilli diyemem. belki normal tuttu kolunuzu sizin yorgunluk, sinir hali derken hassas olup, olacağından fazla canınız yanmış olabilir.
eşinize hak vermiyorum ama o da kaç saat yol gitmiş, siz dinlenin diye bebeğinin sorumluluğunu alarak gece bakmış. burada ne adamlar okuyoruz bakması gerektiği halde yan gelip yatan. yani içinde art niyet olan adam bakmazdı da.
bence küsüp trip atmaktansa açıkça anlatın eminim anlayacaktır. zaten pişman da olmuş.
ama susar konuşmazsanız karşınızdaki kişi de olayı büyütecek bu sefer anlamsız başka gerginlikle çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…