Üzüldüm, inşallah bir daha olmaz, fırsatta vermeyin. Ben verdim çocuklar için ama mutsuzum. Boşanmak istiyorum fakat boşanamıyorum.24 gunluk bebegim var kizlar 4 yil sonra tup bebek ile oldu.g3ce yavrum durmadı fitik çıktı.gecen hafta ıkınıyor sonra hep huzursuz bizde 17 saatlik yoldan geldik doktor için hastaneye dayimlarda kalıyoruz yarın bebek için hastaneye gideceğiz.neyse gece durmadı b3nde 2 gecedir uykusuz olduğum için eşim sen uyu ben bakarım dedi. Emzirdim uyudu bebeğimiz.sonra uyandı 2 kez mama vermiş 1 kez verelim kusuyor dedim. Neyse uyudu yavrum baya sonra mizildan 'di kaltim aldım burnu dan agzindan mama geldi. Bi kaç kez daha olmustu doktor normal dedi.o arada eşime dedi 2 kez neden verdin vak çocuk nefes alamıyor.isikta kapalıydı dedim ışığı ac o arada kolumu öyle sıktı size anlatamam agridiağladım hem bebeğimi sakinlestirdim
4 yıldır ilk defa böyle bisey yaptı.icim çok acıdı şuanda uyuyor.misaforlikteyiz ona bunu çok ağır odetirdim.ama babalardaBurda misafirlik şimdi ne yapım ben .sizden fikir almak istedim.
Oda haftalardır uykusuz ama bana bunu hiç yapacağını tahmin etmezdim.cok üzüldümCocugunla ılgılen canım kafanı fazla takma. Cok mama verme hazımsızlık yapar ondanda aglar gazını guzel cıkarın mamanın gazı daha cok oluyor. Esın gayet yardımcı bakmıs ılgılenmıs sıddete karsıyım ama bazen kardesınle de olur oyle seyler buyutme olayı tekrarlanmasın bebek varmıs daha kucuk ıkınızınde sınırlerı gergın olabılır. Refluye cevırmesın bırde onla ugrasırsınız. 3 saatta 30 ml yeterlı hem emzırıyorsunuz
Asla böyle bisey yapacak adam değil eminim ama o an sinirlendi mı anlamadım sadece beklemiyordum ve böyle olunca çok ağladım.kendi çok pişman oldu dizlerimin dibinde oturdu kaldı.Üzüldüm, inşallah bir daha olmaz, fırsatta vermeyin. Ben verdim çocuklar için ama mutsuzum. Boşanmak istiyorum fakat boşanamıyorum.
Canım doktor mu basla dedı yoksa sız yetmedıgını dusundugumuz ıcın mı basladınız.Oda haftalardır uykusuz ama bana bunu hiç yapacağını tahmin etmezdim.cok üzüldümevet emziriyorum da mama icinc3 doyuyor yavrum insallah hayırlısı allahtan
D9ktor başla dedi canımCanım doktor mu basla dedı yoksa sız yetmedıgını dusundugumuz ıcın mı basladınız.
D9ktor başla dedi canım
Yakın ile götürdük canım ordan ankaraya sevk etti uçak binc3ktik iptal olduO dönemde eşimi,gece bogazlayip kamyon altına atmak istiyordum. Uykusuzluk zor belli ki uykusuzluktan sinirlenmiş. Konuda şunu anlamadım,17 saat kış günü bebekle niye başka şehire hastaneye geldiniz? Daha yakın bir il niye tercih etmediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?