Buda oldu !

Haklisiniz konuştuk

Kızlar konuştuk özür diledi şimdi de dışarı çıkmıştı bana kıyafet almış evden acele ile çıkmıştık hamile olduğum için evdeki kıyafetlerimde olmuyordu almış şimdi pişman oldum canını yaktigim icin dedi sarildik ondan beklemediğim için çok üzüldüm ama geçti şükür

Oyy kuzum senin bebis daha duzelmedi mi yaa
Bi sure konusma burnu surtsun kendini affettirsin hatasini anlamis zaten de iste fazla yuz verme bi sure. Nerde olursa olsun oyle tepki vermemeliydi. Zaten kuzun rahatsiz cogunu sen cekiyosun
Yok canım ankaraya geldik ameliyat dedi

İyi bakalım hadi hayırlı olsun. Bu sefer benneyanginlargordum gelmeden olay çözülmüş

Hiç birsey3 katmam canım emin ol hele evlilikte helal haram çok üç nokta eşim bilir beni dedi zaten öyle demen beni çok üzdü seni o raddeye getirdim ilk defa dedi.yoksa hiç kullanmadım bu zmwan kadar

Canım biz evimize dönmüştük.ama bebekte fitik çıktı geri geldik ankaraya yani bebek için geldik gaz değil.inslqlqh geri sağ salim döneriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…