Budefa dayanilacak gibi degildi duyduklarim :( bir ayin icinde ikinci kez babaevine,dondum

Ben ayirilmak isteyen arkadaslarima bunu derim terazine artilarini eksilerini koy ve oyle dusun kendi kararini ver ... insanoglu her ortama alisir varligada yokluguda hersey.......
Öyle kardeş alışılmayan şeymi var İnsan işte

sonuna kadar hak veriyorum bu yoruma konu sahibine ve ailesine o manyak eşinden ve kaynanasından daha çok kızıyorum
birinin hiç bir ağırlığı benim gururum ne olacak demesi yok ailesinin gözünde kızlarının değeri yok
hiç kimsenin kocası ve kaynanası mükemmel değil ama sen kendini ezdirirsen ezen çok olur

Eşinin psikolojik sorunları var gibi gerçekten böyle saçma sapan şeyleri öne sürmesi tuhaf..Kayınvaliden de hem gaz veriyor gittiğini görünce de barışın diye seni çağırıyor hem iyi olmayın hem de ayrılmayın istiyor..Seni kandırabileceğini sanmış galiba ama gerçekten de kanıyorsun gibi bi gidiyorsun bi geliyorsun iki lafa ayaklarına gidiyorsun gururunu ayaklar altına alıyorsun..Azıcık dik dur madem çocuğunu doğuracaksın başın dik olsun ne kendini ne bebeğini ezdir..Korksunlar senden..Yoksa daha çooook üzülürsün..Kimse senden değerli değil...O eşinde bulunmayan hint kumaşı değil....

Kayınvalide tam bir şeytan. Daha önce de yazmıştım, melek rolüne bürünüp bunları barıştırıyor ki 9 ay sonra çocuğu alacaklar, kadını da kapının önüne koyacaklar. Keşke hemen hamile kalmasaydı, şimdiye çoktan kararını verir dava açardı. Halbuki şimdi sağına dönüyor bebeği düşünüyor, soluna dönüyor bebeği düşünüyor. Oturmamış, zaten mutsuz bir evlilik, şimdi bir de çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…