Budefa dayanilacak gibi degildi duyduklarim :( bir ayin icinde ikinci kez babaevine,dondum

konu sahibi bebeğinizi aldırmaktan tamamen vaz mı geçtiniz, eski konunuzun sonunu okuyamamıştım.
bu konu da baya uzamış.
bebeğe yazık olacak gibi hissediyorum. Babadan hayır yok. Eğer siz doğurmaya karar verdi iseniz artık bebeğiniz için daha stabil bir ortam oluşturmaya başlamalısınız. Böyle gel-git olmamalı artık hayatınızda. Eşinizle boşanacaksanız da maddi konuları şimdiden netleştirmeye çalışın, sonra daha çok zorlanırsınız.
Bebek için uygun ortamı yaratabilirsiniz umarım.
Maalesef babalar da anneler kadar sorumlu olsalar da, iş her şekilde anneye kalıyor.
Bebek doğuruyorsak baba olacak kişi adam olsun olmasın artık bebeğimizden biz sorumluyuz...

Hayat her zaman doğru ve güzel değil , ve ayrıca herkesin hayatı mükemmel değil. Yargılamayın , istemiyorsanızda okumayın size tavsiyem
Konuyu ve konu sahibini inandırıcı bulmuyorum. Bu yorumdan size ne.
Okumadan geçin.

Bu durumda olan insanlara üzüldüğüm ve bu tür yorumlara yapan kızıyorum. İnandırıcı bulmuyorsanız sizde bu konuyu okumayın yorum yapmayın lütfen

sorun şu aslında. insanlar üzülüyor burda. bir sürü olumlu, yapıcı yorumlar yapıyor. ama konu sahibi hepsine birşey uydurup her seferinde bir üst dertlerle geliyor. artık baydı.
ya susup oturacak bu adamı ve ailesini böyle kabul edicek, ya da her türlü zorluğa rağmen bebeğiyle birlikte bir yol çizecek. çok fazla bir seçeneği de yok. çünkü değişmeye hazır bir eş, olumlu ve pozitif aileler, destek arkadaşlar falan yok ortamında. hayat işte herkese farklı birşeyler sunuyor.

Konuya yorum yapamayacagim. Hakkinizda hayrlisi.yanliz son durum ne merak ettm ?

Ya doğru öyle ama boşan deyince boşanılmıyor Aynısı sizin başınıza gelse boşanıyım mı diye illaki 100 defa düşünürsünüz.
Boşanmak kolay değil. Ama tabi o adamla nasıl daha devam ettirilir onuda bilemiyorum Rabbim yardımcısı olsun.

Sizin elestirdiginiz tarzda yorum yapan arkadaşlar da kendince haklı çünkü konu sahibi derdini anlatıyor ama çözüm önerilerine hem haklisiniz diyor hem de her seferinde başa dönüyor
Ben de konu sahibine yardimci olma amacli yazdim. Uzun zamandan sonra bir haftadir kkda konu okuyorum ve bu konu sahibi de her gün yeni konu açıyordu, bir dargin bir barisik sonra hamileligini öğrendi bu sefer aldirsam mi diye dusunur oldu zira kocasi sevinmedi kendi ailesi de cocukla kabul etmedi
Yani zor bir süreçten geçiyor ama güçlü durup net bir karar vermesi lazim ve burada yorum yapan herkes de elinden geleni yapiyor

Bu durumda olan insanlara üzüldüğüm ve bu tür yorumlara yapan kızıyorum. İnandırıcı bulmuyorsanız sizde bu konuyu okumayın yorum yapmayın lütfen
siz de benim yorumlarımı görmezden gelin o halde.

Evet canım haklısın
Ama eleştirme kısmına katılmıyorum kimseyi eleştiremeyiz hayatı hakkında fikir vermek için burdayız zaten

ya zaten bir kerelik bişey olsa boşan da denmez de adam sınır tanımıyor. ben böyleyim kabul edersin modunda. hamile kadın. biraz dikkat etmesi gerek adamın. ee bebğin babası anneyi ve bebeği düşünmüyorken, artık konusu sahibi tek başına düşünecek hem kendini hem yavrusunu.
o da Allah'a havale artık.

Yaşadıklarınız çok üzücü. Çok geçmiş olsun, bununla geçmiş olsun

Her ne sebeple olursa olsun karısına , üstelik hamile bir kadina vuran o köpek defolup gitseydi o evden. Artık affetmeyi onu.

Açın saçınızı, vurduğunu, evden koyduğunu, onurunuzu çiğnediğini belgeleyin ve aldığınız tazminat ve nafaka ile bir süre hayatınıza devam edin.
Sonra bir iş ve düzen. Hepsi bu kadar.

Zor mu zor tabi ama imkansız değil yeniden ayağa kalkmak.

" Ananın evine git, çocuğu aldırıyor musun ne yapıyorsan yap " diyen o s.siz size ne es olur ne de bebeğinize baba.

Bu defa da dönerseniz inanın size daha çok eziyet çektirir.

Kendinizi kandırmayın. Adamın karakteri bozuk olmasaydı ,50 tane anne de çıksa karşısına cignemezdi karısını bu şekilde.

Aklın sıra , 200 gr.lik et parcasindaki aklını kullanarak erkeklik taslamis annesine.

Hayatın hep keşkelerle dolu olacak.
Keşke tanımasaydım.
Keşke evlenmeseydim.
Keşke hamile kalmasaydım.
Keşke ikinciyi doğurmasaydım.
Keşke bunca sene çekmeseydim...
Şu an zararsız atlatman mümkün değil illa ki kaybın olacak, acın olacak. Kanserli kolu yayılmadan kesmelisin.

Sen saf misin, saf ayağına mi yatıyorsun, esin olmazsa sana ekmek olmaz diye mi düşünüyorsun anlamadım ama neden gidiyorsun.
Neden 2, 3 hafta susmasını, kendini ağır satmayı, kırgın olduğunu belli etmeyi bilmiyorsun.

Böyle ayaklarına gidersen , " hastalıkta sağlıkta " diye komik bir sebeple sana vuran, kovan adamcigin karşısına geçersen tabiki onun kurallari , istekleri olacak senin mi olacak sandın ?

Evet, kv. Biliyor ki, ayrılırsa ruh hastası oğlu elinde kalacak. Tabiki yapışır sana böyle..

Temizlik hastalığın varsa , eline al bezi sil. Yardimci çağır ya da ruh hastası vicdansız.

Türkiye yıkılıyor, adamcik karısını dövüyor , kovuyor , sonra priz diyor !!

Hayat senin elbet ama sen oraya tekrar döneceksin belli. Bari akıllı ol.
Sert ol biraz. Cagirdiklarinda gitme.

Boyle kaynanalari Allah bildigi yapsin igrenc insanlar seni cok iyi anliyorum benimde boyle bi kaynanam var nefret ediyorum ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…