Budefa dayanilacak gibi degildi duyduklarim :( bir ayin icinde ikinci kez babaevine,dondum

Yazıklar olsun . Böyle adamın ayaklarının dibine düşüp ağlamak birde vurdu demek. Birde hamilesin. Boyun egdikce adam vurmuş sana , deli demiş , birde annesine istmiyorum bunu gel buraya demiş. Başını dik tutsaydın bunlar olmazdı belki. Ama olmuş. Kesinlikle o adama geri dönme. O sevse ne olcak. Doneceksen de Annesiyle beraber gelip senden özür dilemedikçe pişmanlıklarını görmedikçe sakın tatlı laflara kanma. Yoksa itten köpekten maskara olursun derler ya işte öyle olursun. Çocuğuna da öyle baba olmaz olsun.

ağzımdan almışsınız konu sahibinin hiç kendine saygısı yok ki başkasının olsun
kocası olacak pislik hamile haliyle dövüyor gel konuşalım dendiğinde koşa koşa kendi gidiyor hala da kaynanasına anacım anacım deyip duruyor
kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorlar konu sahibiyle
yüzde yüz eminim bir hafta sonra nazerella kocasının evinden bildiriyor olacak iki gün eşim müthiş davrandı üç gün kaynanam geldi eşim dövdüyle ömrü geçecek
kendi ailesi de hadi git git başımızı ağrıtma diyecek
boşanamayacağı bebeği aldıramayacağı çok açık
bari bir şey yapamıyacağını biliyorsun sus otur kocan kaynanan nereye derse oraya git kendi ailenden birini eve çağırma annenle sadece telefonda konuş prizleri iyi temizle
başka verilecek akıl yok gibi

Tatlım sende madem bikaç madde sun eşine mesela; profesyonel destek almak gibi çift terapisine gitmek gibi yoksa işiniz zor görünüyor

ya sen şu anası etmediği hakaret kalmazken sen "bir isteğin var mı annecim" diyen değil misin? anası ne ki oğlu ne olsun? Gidip gidip bumerang gibi ne dönüyorsun ki sen bu gelişmemişe?

aldırıyon mu napıyosan yap demiş ya? o hödük eşiniz. bu söz sizin tavrınızı belirleyecek söz işte. ben var ya tövbe billah o adama çocuğun yüzünü göstermem. kan kusarım da onu baba etmem. gerisi fasa fiso

"Annesi yokken bana cok iyi davraniyor" deyip bununla nasil mutlu olabiliyosunuz? Eski esim olacak herif de konu ailesi degilse bana prenses muamelesi yapardı ama ben yine de mutlu degildim; cunku guvenmiyordum, ailesi sözkonusu olunca yine beni kiracak dusuncesi cikmiyordu aklimdan.. Hic yaniltmiyordu da.. Onemli olan, her kosulda, her durumda seni kollamasi ve sana deger vermesi.. Yoksa sorsan herkesin "cok iyi"davrandigi bi an vardir..

önce sen kendine saygı duy sonra başkalarından saygı bekle! o kim yaaa kim oluyo da ayaklarına kapanıyosun dayak yiyosun, bebeğine böyle mi örnek olacaksın sen doğduğunda

Kv iyiymis yalniz.Baskasi olsa( o fevri cikisinin ustune) yangina korukle giderdi.Oglum hasta galiba bile demis.Herseyi demis.Birlestirici olmus.Daha napsin kadin.
İyi olan insan kavga çıkmasına sebep olmaz yangına körükle gitmez, oğluna şirin görünmeye çalışıyordur uyanık kaynana!

Böyle adamdan neden hamile kalırsın kızım ya yazık değilmi sana. Böyle mal adamlara çocuk yapıyoruz ya aptallık bizde. Günah olmasa aldır hayatına bak dicemde demek istemem. Defet şunu ya

Hayir evime donmedim kv arayip sorun bensem giderim aman siz beni sebeo gostermeyin deyip,anahtari bana birakip gitti annesine... ama ben donmedim . Esimde aramadi zaten.

Bir de ayrica kv giderken dedi ki bnm oglum icin tehlike canlari caliyor durumu kotuye giderse bende onu istanbula gotururum (kv orda yasiyo)
Ve tedavisi icin ne gerekiyosa yaparim sana da birakmam dedi..! (Korkacam mi saniyo ne saniyosa anlayamadim)
Oglunun hic biseyi yok oglun seni gorunce degisiyor yuvasindan cocugundan bi haber dedim. Daha da uzatmadim

Hayir evime donmedim kv arayip sorun bensem giderim aman siz beni sebeo gostermeyin deyip,anahtari bana birakip gitti annesine... ama ben donmedim . Esimde aramadi zaten.
Vay be beni sebep göstermeyin ha kaynananda ne kadar terbiyesizmiş beee sebep sensin be kadın zaten

Allah Allah nereye istersen götür çokta umrumdaydı deseydin

Baska evliliklere bazen cok imreniyorum.. karikoca kafa kafaya veriyolar ve herseyi birlikte yapiyolar geriye kalan herkesi disarda birakiyolar ve hayatlarinin tadini cikariyolar.
Ama bir de kendi evliligime bakiyorum annesine olup biten bi koca,, saygisiz nerde duracagini bilmeyen kv , herseye iyi tarafindan bakmaya calisan aslinda hic de mutlu olmayan ben ,,

Cok zor gunler yasiyorum rabbim hakkimda hayirlisini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…