bu ne kıyzzzz 15 dk da tıkandım ben valla yaaaa neydio bunlar , anam ter fışkırıo her yanımdaneritir bu adamı haaa
ben de katılmak istiyorum kızlar :)
kilo: 56.8 ( pazar tartılmıştım)
hedef : 50
boy : 1.63
yaptığım sporlar : her gün 1 saat tempolu yürüyüş ( akşam 17.30da çıkıyorum işten. 19.00-19.30 arası çıkıyorum yürüyüşe)
yürüyüşten sonra yarım saat jillian 30 day shred yapıyorum. ( bugün 4. günüm)
ben 1 mayısta başladım diyete. sporu işlerin yoğunluğundan aksatıyordum ama şu an daha rahatım. her gün yapabilme olanağım var artık. ve kilo verme konusunda hırslandım :)) diyete başladığımda kilom 62ydi. bu süre zarfında yaklaşık 6 kilo verdim. bi 6 kilo daha verirsem tamamım, ve tabi sıkılaşabilirsem :/ günlük yediğim menüyü ve kalori hesabını da akşam yazmaya çalışıcam. spordan sonra hala yaşıyorsam :))) hepinize başarılar kızlar
canım detaylı market alısverisine cıktıgım ıcın yoktum bugun yemek hazır olmasına ragmen yemegede gec oturdum.gec yediğim zaman cok kotu hissediyorum kendimi yatana kadar erimicekler
beni ekmissin ama sonradan acıp yapmıssın tebrikkkk
amaaaa tatlımmmmmmmmmmmm bugun 15 dk da bıraktın mı yani??? yarın yan cizmek yok ona goreya bi baslıyorsun şapır şapır eriyorsun zaten yarın cuma onumuzdeki cumaya kadar onu bastan sona hergun yap. ama cok tıkanırsan arada durdur yerinde sayarak soluklan sonra tekrar devam et. ve spordan sonra 1çay bardagı sut iç. haftaya dozu arttırıcaz.
iwit ektim ama sonra pazara gidene kadar yapıveririm ben bunu elimemi yapışcak dedim15 dk da pes ettim valla , kızım sen spora alışmışsın ben hamım ilk günden zorlama beni yarın yani bugün nöbetteyim mümkün değil , 24 saat nöbetteyim , iş arkadaslarım bu ne tepiniyo derlerse görüsün ama odamda ufak çaplı egzersiz yapmam lazım yoksa kulağımı çekersin , yada hasta çok çıksın ben ordan ora koşturayım yoksa kös kös oturcam bugün
akşamları bende geç yemek zorunda kalıyorum eşim sallıyor eve gelişi , yemek saati 8 buçuk oluyo malum ... dün akşam yediklerimi duysan beni kurşuna dizersin ama bak ismi kadar kötü değildi : 7-8 tane patanes kızartması , 2 kaşık kadar pirinç pilavı o da nasıl bilionmu tavada ısıtırken ocakta unuttum oğlana yapboz göstercem die , dibi tutmuş o dibi çok seviyom ben2 cheery domates , 2-3 kaşık nohut yemeği vee yoğurt ... aksamda misafirlige gittim , malum meyve faslı ... saat 11 gibi , 7-8 kiraz , 1 kayısı ... sonra cocuklara cekirdek cıkardım yiyo imajı verdim aksam ütü ve yürüyüş projesi battı yani anlıycagın
bugün nöbetttt .... kahvaltıda mayalı ekmek vardı arkadas getirmiş , 3 parmak kadar ondan ve azcık peynirle şekersiz cay ....
1,5 luk sus şişemi doldurup gözümün önüne koydum , arkadas sen o suyu bugün bitircenmi sen su içmezsinki diyobitircem dedim , bitki çayımı da aldım sana yazıyorum
hosgeldin canım
listeye ekliyorum bilgilerini.
her gun yediklerini ve yaptıgın sporu yazmayı ıhmal etme
iwit ektim ama sonra pazara gidene kadar yapıveririm ben bunu elimemi yapışcak dedim15 dk da pes ettim valla , kızım sen spora alışmışsın ben hamım ilk günden zorlama beni yarın yani bugün nöbetteyim mümkün değil , 24 saat nöbetteyim , iş arkadaslarım bu ne tepiniyo derlerse görüsün ama odamda ufak çaplı egzersiz yapmam lazım yoksa kulağımı çekersin , yada hasta çok çıksın ben ordan ora koşturayım yoksa kös kös oturcam bugün
akşamları bende geç yemek zorunda kalıyorum eşim sallıyor eve gelişi , yemek saati 8 buçuk oluyo malum ... dün akşam yediklerimi duysan beni kurşuna dizersin ama bak ismi kadar kötü değildi : 7-8 tane patanes kızartması , 2 kaşık kadar pirinç pilavı o da nasıl bilionmu tavada ısıtırken ocakta unuttum oğlana yapboz göstercem die , dibi tutmuş o dibi çok seviyom ben2 cheery domates , 2-3 kaşık nohut yemeği vee yoğurt ... aksamda misafirlige gittim , malum meyve faslı ... saat 11 gibi , 7-8 kiraz , 1 kayısı ... sonra cocuklara cekirdek cıkardım yiyo imajı verdim aksam ütü ve yürüyüş projesi battı yani anlıycagın
bugün nöbetttt .... kahvaltıda mayalı ekmek vardı arkadas getirmiş , 3 parmak kadar ondan ve azcık peynirle şekersiz cay ....
1,5 luk sus şişemi doldurup gözümün önüne koydum , arkadas sen o suyu bugün bitircenmi sen su içmezsinki diyobitircem dedim , bitki çayımı da aldım sana yazıyorum
akşam dediğim gibi spordan sonra elimi kaldıracak halim kalmadı, zar zor bi duş alıp yattımo yüzden yazamadım dünkü menüyü.
bugünden başlayayım.
sabah :
1 yağsız tost ( süzme peynirle yapılmış) 149 kal
1 yumurta ( keten tohumu, karabiber, kekikli) 80 kal
6 az tuzlu zeytin 42 kal
1 salatalık 11 kal
yeşil çay
* sabahları 6.00-6.30 gibi kalkıp kahvaltımı yapıyorum. işe 8.30da gitmeme rağmen erken kalkıyorum. erken kalkmak metabolizmayı canlı tutuyormuş.
toplamda 282 kalorilik bi kahvaltı yapmış oldum, baya doyurucu ve güzel :) ben sabah kahvaltılarını hiç atlamıyorum muhakkak 1 yumurta yerim yaz kış. bazen arada yeşil çay yerine 1 bardak yağsız süt de içebiliyorum. öğlene kadar acıkmıyorum. ara atıştırmalar yapmıyorum o yüzden 12ye kadar bol yeşil çay ve yanımda duran 1.25'lik sürahiyi bitiriyorum. öğleleyin işyerinin yemekhanesinde yiyorum. listede kalorileri yanlarına yazıyorlar allahtan. tatlı varsa şayet o gün, tatlıyı es geçiyorum, ya da kızartma varsa aynı şekilde. ekmek yemiyorum. bakalım öğleleyin neler yiyeceğim :)
dun aksamı batırmıssın resmen kızartma yok 1 tane bile olsa pilavı soylemiyorum bilesadece nohut ve yogurt olsaydı kocaman bir yapardım ama yapmıyorum
çekirdek konusuna girmek bile istemiyorum umarım goruntu derken lop lop gitmemiştir
10gr çekirdek : 58 kalori
100gr 580 kalori
dusun artık
spor bugunluk tamam hafif egzersizle gecir ama hic yapmamazlık yapma. ama yarın o hareketleri yap ihmal etme. birkaç gun agzrın yada zorlanman olucak. sonra bana ''ya bu artık beni kesmiyor'' dediğinde bu dediklerini hatırlatıcam
bugune guzel baslamıssın afiyet olsun canım.ama lutfen aksamları dikkat et sen aksamları kacırıyorsun. suya aynen devam et zaten alısmaya baslamıssındır. nobettesin ama fırsat buldukca ara ogunlerini kacırma aksam cok yemen ara ogunleri kacırmandan kaynaklanıyor. birde kahvaltını o kadar zayıf tutma domates salatalık mumkun oldugunca ye kahvaltı en zengin ogunumuz. (tabi menemen omlet falan sokma kahvaltıya) bugun harika bir menu bekliyorum senden..
amaa amaaa neden kızartma yok yaa ben herseyden az az yesem yaaa neden öyle dion yaaaa ühüüüüühüüü :2: sen çok katısın ama kocam ya , pilavda yok dion ucundan kıyısındanda mı yok , ekmek yemedim ama ekmek yerine geçtigini de belirteyim , sonucta diyet ve diyetisyen konusunda bilgisiz biri değilimki benhiçte bilenem ben çekirdeği 2006 da bıraktım 6 yıl oldu yemeyeli kuruyemiş vs ... agzıma 3 ten fazla girmemiştir emin ol ... kahvaltı alıskanlıgı edinmeye calısıyorum zati , acıkmasamda bir parca bişeyler mutlaka yiyorum 6 aydır falan özen gösteriyorum ... kahvaltı , ara öğün , ekmek , pilav hayatıma katarak susuz ve sporsuz 2 - 2,5 ay gibi bir sürede 10 kilo verdim ben yani alışkanlıkarı değiştirmek çok faydalı ... ama hayatım boyunca 65 altını görmediğim için yerimde sayıyorum işte böyleeee ... buradaki günlükler yorumlar beni motive ediyo neden olmasın diyorum bazen , bazende aman iyisin sen diyorum ... diyetisyene annemi götürdüm ben ukilo veremiom dedim , bana ne dese begenirsin , sen dogum yapmış birisi 66 kilonun altına inmemelisin ne kalça kalır ne yüz dedi kadın bana işimiz şaka , laflarımı kızarak yazmıyorum yanlış anlama sakın beni , hatta müdahale etmen hoşuma gidiyor , amaç aynı konu paylaşımsa hepimiz birbirimizle bildiklerimizi paylaşmalıyız dimi yani ... tmm haklısın o patatesleri kaçırmamalıydım fakat sıkı diyet yapmayı becerebilen biri değilim tamam tamam sen yinede kına beni , kın kın kın kın ....
öğle : 2 but , domates salatası ve 1 dilim kepek ekmeği ... nöbetlerde hiç pilav almıyorum zaten ama bugün patates kızartmasıda vardı , aşçıya dedim arkadas beni uçurur verme bana dedim , aaa onudamı almıcan dedisudanmıdır nedir karnımı davul gibi hissediyorum , öğleden sonra egzersiz yapcam söz verdim kendime , buffy beni uçurur yoksaaaaaa
öğle : 2 but , domates salatası ve 1 dilim kepek ekmeği ... nöbetlerde hiç pilav almıyorum zaten ama bugün patates kızartmasıda vardı , aşçıya dedim arkadas beni uçurur verme bana dedim , aaa onudamı almıcan dedisudanmıdır nedir karnımı davul gibi hissediyorum , öğleden sonra egzersiz yapcam söz verdim kendime , buffy beni uçurur yoksaaaaaa
öğle yemeğin iyi olmuş canım, buffy haklı kızatmayı çıkar hayatından, hiç bi yararı yok zaten, o sadece bizim düşkünlüğümüz. öğle menün de ve aşçıya tembihinle zaten artık yemezsin de
benim öğle menüm: (okulun yemekhanesi)
sebze çorbası 150 kal
etli kuru fasulye 320 kal
bulgur pilavı 280 kal
cacık 45 kal
toplam : 795 kal
buffycim ben 1200-1300 kalorilik diyet yapıyorum o yüzden öğlene kadar ara yapmıyorum. öğleden sonra bi elma yiyorum 5 buçuk gibi de salata ya da çorba. bi müddet böyle devam edicem. sonra araları eklicem canım. aslında keşke öğleleyin yemekhanede değil de evimde kendi hazırladığım hafif şeyleri yiyebilsem o yemekhanede almadığım kalorileri güne yayabilsem ama öyle bi imkanım yok ne yazık ki. dışarda köfte döner yemektense yemekhanede yemeyi tercih ediyorum. az önce bi türk kahvesi içtim. az sonra da elmamı yicem. tabi gün içinde suyumu ve yeşil çayımı da eksik etmiyorumiş çıkışı yürüyüşe da gidicem.. hadi hepimize kolay gelsin kızlar
ooooooo supersinn
temiz bir ogle yemegi olmus bir de egzersiz diyorsun ayisigi tebrik ederim seni gercekten. ama bu istikrarı tum gun ve her gun bekliyorum artık. beni buyuk beklentilere soktun artık sorumlulugun var ona gore ben anlamam.
öğle yemeğin iyi olmuş canım, buffy haklı kızatmayı çıkar hayatından, hiç bi yararı yok zaten, o sadece bizim düşkünlüğümüz. öğle menün de ve aşçıya tembihinle zaten artık yemezsin de
benim öğle menüm: (okulun yemekhanesi)
sebze çorbası 150 kal
etli kuru fasulye 320 kal
bulgur pilavı 280 kal
cacık 45 kal
toplam : 795 kal
buffycim ben 1200-1300 kalorilik diyet yapıyorum o yüzden öğlene kadar ara yapmıyorum. öğleden sonra bi elma yiyorum 5 buçuk gibi de salata ya da çorba. bi müddet böyle devam edicem. sonra araları eklicem canım. aslında keşke öğleleyin yemekhanede değil de evimde kendi hazırladığım hafif şeyleri yiyebilsem o yemekhanede almadığım kalorileri güne yayabilsem ama öyle bi imkanım yok ne yazık ki. dışarda köfte döner yemektense yemekhanede yemeyi tercih ediyorum. az önce bi türk kahvesi içtim. az sonra da elmamı yicem. tabi gün içinde suyumu ve yeşil çayımı da eksik etmiyorumiş çıkışı yürüyüşe da gidicem.. hadi hepimize kolay gelsin kızlar
teşekkür ederim canım , az önce şekersiz bir türk kahvesi içtim , ayrıca farkettimde son günlerde türk kahvesindede bıraktım şekeri , sadece onda içiyordum zatensu şişem dibine vurdu , ben tuvaleti yol eyledim bizim hastane yemeklerini diyetisyen ayarlıyo zati , o yüzden menüler iyi oluyo keşke hergün çalışsam ama nöbet usulü olunca evde daha fazla oluyorum , nöbette düzenli ve saglıklı yiyorum kilo vermem daha kolay ... dolapta kiraz ve erik gördüm az sonra ona saldırcam ara öğünnn canımmm aaaa , yanında yaş pastada var benim oğluşların dogum gününden kalmış arkadaslar yememiş ama onu yimem bu sefer kararlıyım ( inşallahhhh ) , egzersize başlasam olcek , şimdi 4 çayı 5 çayı derler hayde görüşürüz yaparsam müjdelicem sana
afiyet olsun canım. zaten en guzel 5 cayı sadece cay olan 5 cayıdır.sen meyve olculerini vermiyorsun ben sana hatırlatma geceyim.
kiraz 100 gr 40 kalori
erik 1 adet 8 kalori
bir de o dolaptaki hain pastadan sogutayım seni
Eki Görüntüle 440079 [/QUOTE
ne sinirsin kızım sen yaaa , aaayyy kadına bakbeni en iyi motive eden kişisin bugüne kadar ben gr dan anlamam bana adet söyle yedim meyvelerimi ... çayıda sade içerim zaten ... ben yemekten degil yememekten kilo alıyorum zaten arkadaşım ... ekmeksiz 2 ögünle kilo alan bi insanım , açlıga saatlerce dayanır bir sonraki ögüne saldırmam yani metabolizmamı canlandırmam lazım ... hain pastayı şoför arkadas yedi kirazların saplarını ayırdım , garibim temizliyom sandı , dolaptakileride temizleyiver diye dalga geçti , ikiside çöpe gitcek nie ayırıon dio , onları içcem dedim , neeee dedi evet kaynatcam aksama süper kilo verdirio degerlendirmek lazım dimi ama ... aksam öğünümde aynı olcak , eğer vaka çıkmazsa tabi hastanede yeriz gene gidipte ... sen nie hiç menü vermion gııııı dikkatimi çekti yada çekmedi
canım afiyet olsun. ogle yemegin guzel ama pilav olmasaydı harika olurdu.
canım kalori diyeti yapıyorsun ama ara yapamadıgın icin ogle saatinde birden yuklenmissin midene. (kesin yemekten sonra miden sismiştir)yediğin besinlerin kalorisi kadar yakma hızında onemli (pilavlar cabuk yakılmaz, pilav yerine misal 2 kase cacık yada 2 kase corba yiyebilirdin) . yanına yemek alman dediğin gibi zor ama cantana kurukayısı,badem turu biseyler atsan hem saglıklı hemde sabahtan oglene kadar bos kalmaz miden. aksam ustu zaten meyve yıyorum dedın o cok ıyı.
ne sinirsin kızım sen yaaa , aaayyy kadına bakbeni en iyi motive eden kişisin bugüne kadar ben gr dan anlamam bana adet söyle yedim meyvelerimi ... çayıda sade içerim zaten ... ben yemekten degil yememekten kilo alıyorum zaten arkadaşım ... ekmeksiz 2 ögünle kilo alan bi insanım , açlıga saatlerce dayanır bir sonraki ögüne saldırmam yani metabolizmamı canlandırmam lazım ... hain pastayı şoför arkadas yedi kirazların saplarını ayırdım , garibim temizliyom sandı , dolaptakileride temizleyiver diye dalga geçti , ikiside çöpe gitcek nie ayırıon dio , onları içcem dedim , neeee dedi evet kaynatcam aksama süper kilo verdirio degerlendirmek lazım dimi ama ... aksam öğünümde aynı olcak , eğer vaka çıkmazsa tabi hastanede yeriz gene gidipte ... sen nie hiç menü vermion gııııı dikkatimi çekti yada çekmedi
tatlım tabldot usulü olduğu için cacığı iki kase ya da salatayı arttırma gibi bi lüksüm olmuyor ne yazık kidediğin gibi akşama kadar hiç acıkmıyorum salatayı bile zar zor yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?