Sevilcim bence daha düzenli beslenmelisin öğünlerin fazla geliyorsa azalt. Sabah 1 kase corn flakes yemişsin keşke ekmek falan yemeseydin bir ara öğün yapıp ekmek peyniri öğlen yeseydin. Ara öğünler insülin direncini dengede tutar böylece tatlı krizini veya yeme krizimizi önler.
selam kızlarrr ben de sizinle dünkü menumu paylaşayım sonra kaçıp spor yapıcam :)
sabah (8:00)
2 dilim tam buğday ekmeği
1 ince dili beyaz peynir
domates
yeşil çay
ara(11:00)
1 bardak süt
3 kayısı
öğle(13:30)
3 tane köfte
salata
1 dilim tam buğ. ekmek
yeşil çay
ara(16:30)
1 bardak süt 1 elma
akşam(19:30)
5-6 kaşık taze bezelye
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
yeşil çay
2,5 litre su
1,5 saat aktif spor
Herkese güzel bir gün diliyorum
dünkü menüm
sabah = 1 dilim ekmek + 1 dilim peynir + 4 ad. Zeytin + şekersi açık çay
ara = küçük bir kase yoğurt + 6 ad. Kiraz
öğlen = taze fasulye + 1,5 dilim ekmek
ara = yarım dilim ekmek + 4 ad. Kiraz bunları yedikyen sonra 5 ad. çubuk kraker yedim
akşam = taze fasulye + 1 dilim ekmek + salata
selam kızlar nerdesiniz :)
guya banyo yapıp cıkmıstım dısarı bir banyoda dısarda yaptım resmencooookkk fena sıcakkkkkkkkk
bugun hiç yeşilçay içmemiştim eve gelince hemen bir yeşil çay içtim.
aksam yemegi birazdan yicem
1 biber dolması (normal boy)
2 kasık yogurt
2 dilim karpuz
evet ya bugün burasıda bayaa sıcaktı. evde temizlik yaptım biraz terden su oldum..
yeşilçay içiyorsun ya sallama poşetlemi yoksa tozuylamı demliyorsun merakl ettim. poşet çay içiyorum ben de iyi değilmiş diyolar...
kahvaltımı yazmıştım zaten geç kalktığım için öğle yiyemedim,
ara : 1 kase kiraz
1 saat sonra: 1 bardk yeşilçay
1 saat sonra: 1 elma
yarım brdk süt
akşam : 1 kepçe çorba
4 kaşık sebze yemği
4 kaşık bulgur pilavı
1 domates
1 dilim k.ekmeği
(yemekler az yağlı)
2 litre su
yatmadan 1 büyük bardak sirkeli ılık su içmeyi düşünüyorum....
evet ya bugün burasıda bayaa sıcaktı. evde temizlik yaptım biraz terden su oldum..
yeşilçay içiyorsun ya sallama poşetlemi yoksa tozuylamı demliyorsun merakl ettim. poşet çay içiyorum ben de iyi değilmiş diyolar...
suan aranızda en kılolu benım sanırım 170 boy 100 kg 2 gundur diyetteyım bakalım hırs yaptım 70 kılo olmak ıstıorum ama
banada destek olun bugün yediklerimi yazayım
sabah: 1 dilim kepek ekmegi
1 haslanmıs yumurta
2 dilim kaşar
bir çay bardağı meyve suyu
öğlen
yarım kase corba
5 yemek kasıgı kaşarlı bezelye
cacık
1 turşu
ara 1 porsiyon meyve
akşam sadece meyve yemek istiorum ama bakalım :2:
suan aranızda en kılolu benım sanırım 170 boy 100 kg 2 gundur diyetteyım bakalım hırs yaptım 70 kılo olmak ıstıorum ama
banada destek olun bugün yediklerimi yazayım
sabah: 1 dilim kepek ekmegi
1 haslanmıs yumurta
2 dilim kaşar
bir çay bardağı meyve suyu
öğlen
yarım kase corba
5 yemek kasıgı kaşarlı bezelye
cacık
1 turşu
ara 1 porsiyon meyve
akşam sadece meyve yemek istiorum ama bakalım :2:
tatlım hoşgeldin. tamam kilon var ama unutma bonus olarak boyun da var seninbenim bıdık kadar boyumla 50ye inmeden her türlü tombişim
ilk gün menün 10 üzerinden 8! kırdığım iki puan meyvesuyundan ve kaşardan. haa meyvesuyu şu hazırlardan değil de kendi sıktığınsa lafımı geri alıyorumama kahvaltından o 2 dilim kaşarı ve bezelye yemeğinden o kaşarı çıkar. bezelyeyi sade, kahvaltı da ise lor ya da süzme peyniri yemeyi dene yağı ve kalorileri daha düşük. sevgiler.
ve ben bi halt yedim akşam kızlarhem de çikolatalı, yumuşacık tadı olan bi halt arkadaşın evini temizlemeye gittik yürüyüşten sonra kardiyo olsun diye evini temizlediğimiz arkadaş bize magnum ikram etti dayanamadım yedim üzgünüm......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?