Buffy ve Arkadaşlarının Diyet Günlüğü

bugun gune tatsız basladım. ama simdi tam keyifdeyim
sabah kalkınca

1 kuru kayısı + su
sabah kahvesi

kahvaltı hazırlamak hiç içimden gelmedi
o yuzden,

kahvaltı
1 kase nesfit (6 yemek kasığı)
sut

ara
2 gelismis versiyon tadı guzel sunta
yesil çay

ogle
2 ızgara kofte
3 dilim karpuz

arkasına turk kahvesi ohhhh :)

ogle yemegi ve kahveden sonra modum değişti

camasır yıkayıp astım, balkonu yıkadım, salıncagı tamir ettim, mutfakta biraz işlendim.

simdide balkonda sodamla salıncak keyfi yapıyorum. bu yaz ilk balkon sefam havalar bayagdır sıcak ama balkonda daha oturmak nasip olmamıstı.

bende kalktığımda 2 byk brdk ılık su içtim. 1i yine sirkeli...
kahvaltıda
1 kase special k
3 zeytin
1 dilimin yarısı kepek ekm.
1 domates
yarım salatalık
kahvaltımı erken yapmama rağmen şimdiye kadar canım bişey istemedi. öğle yemeği zamanında kiraz yiyebildim sadece
ikindide 1 bardk yeşilçay

gün içindede 2 litreye yakın su...

benden bu kadar

selam kızlarrr ben de sizinle dünkü menumu paylaşayım sonra kaçıp spor yapıcam :)

sabah (8:00)
2 dilim tam buğday ekmeği
1 ince dili beyaz peynir
domates
yeşil çay

ara(11:00)
1 bardak süt
3 kayısı

öğle(13:30)
3 tane köfte
salata
1 dilim tam buğ. ekmek

yeşil çay

ara(16:30)
1 bardak süt 1 elma

akşam(19:30)
5-6 kaşık taze bezelye
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

yeşil çay

2,5 litre su
1,5 saat aktif spor

Herkese güzel bir gün diliyorum

dünkü menüm

sabah = 1 dilim ekmek + 1 dilim peynir + 4 ad. Zeytin + şekersi açık çay
ara = küçük bir kase yoğurt + 6 ad. Kiraz
öğlen = taze fasulye + 1,5 dilim ekmek
ara = yarım dilim ekmek + 4 ad. Kiraz bunları yedikyen sonra 5 ad. çubuk kraker yedim
akşam = taze fasulye + 1 dilim ekmek + salata

Sevilcim bence daha düzenli beslenmelisin öğünlerin fazla geliyorsa azalt. Sabah 1 kase corn flakes yemişsin keşke ekmek falan yemeseydin bir ara öğün yapıp ekmek peyniri öğlen yeseydin. Ara öğünler insülin direncini dengede tutar böylece tatlı krizini veya yeme krizimizi önler.

Buffy senin menüler zaten oturmuş yorum yapmaya gerek yok

ergh senin menüde süper hele yaptığın spor süresine bakınca kıskandım seni keşke bende yapabilsem

canım normalde o şekilde yapıyordumda adetimin ilk günüydü dün. normalde çok çikolata çeker canım ama dün gördüğüm herşeyden midem bulandı özellikle tatlılardan. bugünde aynıyım canım hiç bişi yemek istemiyor... biraz zaman geçince deniycem. yemem lazım

hepinizin menüleri çok güzel.bende size bakarak değiştiriyorum çoğunu.. adet sancılarım bitsin daha çok düzenli olcam inşallah. bişey yesem karnım ağrıyo şimdi..
bugün
kalktığımda 1 büyük bardak ılık su
kahvaltı
1 kase k flex
1 bardak şekersiz açık çay
3 zeytin
1dilimin yarısı ekmek

ara:
1 bardak yeşilçay

su içmeye devam ( zorlada olsa)

Son düzenleme:

canım cok guzel menu afiyet olsun.
canım menun güzel olmus. aksam ki ekmek haric ama bide o cubuk krakerleri kın kın kınadım.. yüzünden belli zaten senin de dusuncen :)

selam kızlarrrrrrrrrr

bugun gec kaldım biraz. birazdan dısarı cıkıcam, o yuzden sabahtan bıraz evle ılgılendım.

bugun menum de ters basladı işlerden. once ara sonra kahvaltı yaptım

sabah

(gune baslamadan ara nasıl oluyorsa ara işte )
2 kasık nesfit
sut

kahvaltıyı oglen gıbı yaptım
1 yumurta(beyazını yemedim canım istemedi )
1 kk peynir
yarım salatılık
yarım domates
2 dilim bugdaylı ev ekmeği
2 bardak çay

selam kızlar nerdesiniz :)
guya banyo yapıp cıkmıstım dısarı bir banyoda dısarda yaptım resmen cooookkk fena sıcakkkkkkkkk
bugun hiç yeşilçay içmemiştim eve gelince hemen bir yeşil çay içtim.

aksam yemegi birazdan yicem

1 biber dolması (normal boy)
2 kasık yogurt
2 dilim karpuz

evet ya bugün burasıda bayaa sıcaktı. evde temizlik yaptım biraz terden su oldum..
yeşilçay içiyorsun ya sallama poşetlemi yoksa tozuylamı demliyorsun merakl ettim. poşet çay içiyorum ben de iyi değilmiş diyolar...

kahvaltımı yazmıştım zaten geç kalktığım için öğle yiyemedim,
ara : 1 kase kiraz

1 saat sonra: 1 bardk yeşilçay
1 saat sonra: 1 elma
yarım brdk süt

akşam : 1 kepçe çorba
4 kaşık sebze yemği
4 kaşık bulgur pilavı
1 domates
1 dilim k.ekmeği
(yemekler az yağlı)

2 litre su
yatmadan 1 büyük bardak sirkeli ılık su içmeyi düşünüyorum....

bu sıralar sadece menü yazıp çıkıyorum gibi oluyor ama iş yerinde biraz yoğunum şu sıralar şu işleri toplayayım daha sık uğrayacağım.

evet dünkü menümüz

sabah = 1 dilim ekmek + 1 parça peynir + domates+ salatalık + şekersiz çay
ara = 1 elma + 8 fındık
öğlen = 6 y.k kabak + 1 dilim ekmek
ara = 1 bardak süt + küçük bir dilim kek
akşam= 6 y.k bezelye + domates söğüş

gunaydın kızlarr
bugun evde yogun bır camasır gunum var en sevmediğim iş ooofff ve pufff diyorum ama mecburen yapılacak.
o yuzden sabah erken kalktım

sabah
1 kuru kayısı + su

kahvaltı
1domates
1salatalık
1 kk peynır
2 dilim bugdaylı ekmek

ara
2kasık nesfit
sut

simdi islere balıklama dalıyorum ama ara molalarda ugrarım

canım kışın demliyorumda yazın ugrasamıyorum demlemeyle poset içiyorum. ben inanılmaz bi cay triyakisiyim ama dusun yazın normal cay bıle demlemıyorum sıcaktan.

ya tabiki normal demleme gıbı olmaz ama cok ıyı markalar var extra kotu oldugunu da sanmıyor sen iç yeşilcayını canım kafanı karıstırma.

ben yaz kış çaykurun organik zümrüt yeşil çayını içiyorum, ikeadan aldığım küçük demleme aparatı ( idealisk pratik çay demliği) ile içiyorum. kolay oluyor. poşet çaylara pek güvenmiyorum açıkçası.

bu arada bugün döndüm işimdeyim gücümdeyim :)

sabah:
yağsız kepek ekmekli tost 120 kal
8 az tuzlu zeytin 56 kal
1 yumurta 80 kal
açık şekersiz çay

öğle: ( okuldan)
sebze çorbası 150 kal
tas kebabı 400 kal
1 dilim kepek ekmeği 60 kal
* bulgur pilavı vardı almadım

şu an sade kahve içiyorum. sabahtan bu yana 2 buçuk litre su ve 3 yeşil çay içmiş bulunuyorum. ( suyu çok seviyorummmmm )

arada erik ve altınbaşak tahtalardan yicem :)

akşama karpuz peynir kepekli ekmek

4 hazirandan bu yana her gün 1 saat tempolu yürüyüşümü ( arada kısa kısa koşular) ihmal etmedim bugün de devam! jillianın egzersizlerini 2 gün yapmadım, yoğunluk ve yorgunluktan :/ yarın akşam ankaraya gidiyorum pazartesi dönüyorum. daha şimdiden orada ne yiyeceğimin planını yaptım. çantamdan elma ve altınbaşaklarımı eksik etmicem. menüler ızgara ve balık ağırlıklı olacak.

suan aranızda en kılolu benım sanırım 170 boy 100 kg 2 gundur diyetteyım bakalım hırs yaptım 70 kılo olmak ıstıorum ama
banada destek olun bugün yediklerimi yazayım
sabah: 1 dilim kepek ekmegi
1 haslanmıs yumurta
2 dilim kaşar
bir çay bardağı meyve suyu
öğlen
yarım kase corba
5 yemek kasıgı kaşarlı bezelye
cacık
1 turşu

ara 1 porsiyon meyve

akşam sadece meyve yemek istiorum ama bakalım :2:

selam arkadaşlar.. yeşilçay için verdiğiniz bilgiler için öncelikle teşekkür ederim.
bugün hastaydım o yüzden 3'e kadar yiyemedim
o saatte kahvaltımı yaptım...
1 kase special k
1 bardak açık şekersiz çay
1 dilim kepek ekmeği
3 adet zeytin

1 bardak yeşilçay
su içiyorum sürekli

Daha yiyemiycem midem almıyor..
Bu arada arkadaşlar şimdi köye gitcem cuma günüde burda olamıycam doğal olarak kilo bildirimi yapamıycam.. ama tahminim 100 kilodan düşmem o güne kadar.... çünkü nerdeyse 4-5 gündür bu kilodayım değişmiyor.. beni 100 kilo olarak yazar mısınız?
İnşallah önümüzdeki hafta burdayım..umarım kilomda azalma olur yazarım.....

canım bu arada boyum 1,68 sadece benimki yazılmamış... unuttum sanırımm...

tatlım hoşgeldin. tamam kilon var ama unutma bonus olarak boyun da var senin benim bıdık kadar boyumla 50ye inmeden her türlü tombişim

ilk gün menün 10 üzerinden 8! kırdığım iki puan meyvesuyundan ve kaşardan. haa meyvesuyu şu hazırlardan değil de kendi sıktığınsa lafımı geri alıyorum ama kahvaltından o 2 dilim kaşarı ve bezelye yemeğinden o kaşarı çıkar. bezelyeyi sade, kahvaltı da ise lor ya da süzme peyniri yemeyi dene yağı ve kalorileri daha düşük. sevgiler.

ve ben bi halt yedim akşam kızlar hem de çikolatalı, yumuşacık tadı olan bi halt arkadaşın evini temizlemeye gittik yürüyüşten sonra kardiyo olsun diye evini temizlediğimiz arkadaş bize magnum ikram etti dayanamadım yedim üzgünüm......

canım hosgeldin..
menun guzel ama bende kasar peynıre ve m.suyuna karsıyım aynı sekılde. o kucucuk bir parca kasar peynır koca bır parca beyaz peynır ediyor. yazık bosu bosuna bir suru kalori bi lokmacıktan.
kilonu ve boyunu yazmıssın tatlım yaşınıda yazarsan senı de tabloya ekliyim. burda hepimiz menulerimizi yazıyoruz. birbirimizden kopya cekmek sonuna kadar serbest onlarıda değerlendirebilirsin. aksamları da sadece meyve ıle gecıstırme 3-4 kasık yagsız sebze yemegı yada 2-3 ızgara kofte mutlaka ye.

gelelim niyeti bozup kacamak yapmaya niyetlendiğinde... ilk once buraya gel canın ne cektı ne yemek ıstıyorsun once buraya yaz :) sonra yemek ıstemezsın

seni seniiiiiiii demek magnum biz burda Antalyanın gobeginde eriyoruz da yemiyoruz sen orda dondurmaların ana kraliçesini yiyorsun

ben anlamam bugun o magunumu telafi ediyorsun yarın tartı gunu ona gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…