Bugn atandm ama

kelebek088

Dokunmasınlar kanatlarıma
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2008
541
4
296
36
Adana
Evet kızlar bugün atamalar yapıldı ben de atandım ama hakkari yüksekova'ya... Açıkçası evimden 24 saat uzaklıkta bir yer olduğu için tedirginim. Desteğe, cesarete ihtiyacım var... Ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Çok huzursuz hissediyorum kendimi...:çok üzgünüm:

Kolay değil,ama gitmek durumundasınız,çünkü şu an sizin yerinizde olmaya can atan milyonlarca insan var.
vereliniortak

valla herzaman verdiğim bi örnekti hakkari yüksek ova tek bende atanaymda hakkari yüksek ova olsun diyodum. ve yine diyorum TEK ATANAYIMDA HAKKARı YÜKSEK OVA OLSUN:(((

darısı sırada bekLeyenLerin başına cnm... atanamasaydın ne oLur du bide bu açıdan bak... inşallah hayırLı oLur senin için...

Evet kızlar kesinlikle haklısınız. Zaten atanamasam daha kötü olurdu eminim. Sadece üniversiteyi ailemin yanında evimde okudum. Hiç yabancı bir yere gitmedim. Bir de adanadan biraz zor oluyor gidip gelmek. Çok şükrediyorum atandığım için sadece tedirginim biraz...

ilk zamanlar çok zor gelicek ama alışacaksınız inşallah..benim arkadasımda bu sene atandı yüksekovaya;şu anda orda..güzel arkadaslıklar kurup;mutlu olacaksınız bence çünkü muş;şırnakta kalıp güzel anılar yaşayan arkadaslarım oldu..hayıırlısı olsun sizin için..Allah kötülüklerden korusun

vereliniortakcanım benim van da bana çok uzak bi yerdiağlaya zırlaya geldim yok başlamayacamda ben burda naparımda salya sümük ohhooo:)ama çok şükür ekmeğimi kazaıyorum evlendim iyi arkadaşlarım oldu tabi ailelerimizin iyi günlerindede kötü günlerindede yanlaında olamadık onlarda bizim ama napalım çok şükür işim var :)artık seninde hoşgeldin sayın meslektaşım

canım hiç dert etme....şu an senin yerinde olmak isteyen milyonlar var...

şu an ben batıda bir ilin, o ile en uzak ilçesinin en uzak köyünde görev yapıyorum....burdaki bazı şartlar da bazen doğuyu aratmıyor....

şunu unutma tatlım bu meslekte; önemli olan bulunduğun yer değil, bulunduğun ortam önemli....önceki çalıştığım yer çok çok daha kötü şartlara sahipti...ama ordaki ortamı asla unutamıyorum....imkanım olsaydı ordan emekli olmak isterdim....umarım gittiğin yerde çok güzel bir ortamın, unutamayacağın dostların olur....

mesleğinde başarılar dilerim....şu an seni dört gözle bekleyn minik yürekleri...onların gözlerindeki ışıltıları düşünerek yola çık tatlım....sevgiler....saygılar....

canım ben liseyi bile dışarda okudum evden ayrıldığımda 13 yaşındaydım düşün, şimdi üniversite son sınıf öğrencisiyimm... hiiç korkma oraya da aLışırsın, seversin öğrenciLerini... küçük yerLerdee öğretmenLer eL üstünde tutuLurLar, bnm bi arkadaşım ağrının bi köyüne atanmıştı, okula gidince kadınlar gelip evini bile temizliyolarmış düşün:)
takma sen, inş hayırLı oLur senn için...

tedirginlik çok normal.. yeni bir yer, yeni insanlar.. ama hep ailenin yanınmda olduysan senin için bulunmaz bir deneyim olacağını da tahmin edebilirsin.. hayırlısı olsun..

vereliniortakcanım benim van da bana çok uzak bi yerdiağlaya zırlaya geldim yok başlamayacamda ben burda naparımda salya sümük ohhooo:)ama çok şükür ekmeğimi kazaıyorum evlendim iyi arkadaşlarım oldu tabi ailelerimizin iyi günlerindede kötü günlerindede yanlaında olamadık onlarda bizim ama napalım çok şükür işim var :)artık seninde hoşgeldin sayın meslektaşım

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Candy sana da hoşbulduk demek istiyorum. Benimle aynı kaderi yaşayan eminim bir sürü insan vardır. Biliyorum ailemin hep yanında olamicam onlar da benim. Umarım çabuk alışırım...

canım hiç dert etme....şu an senin yerinde olmak isteyen milyonlar var...

şu an ben batıda bir ilin, o ile en uzak ilçesinin en uzak köyünde görev yapıyorum....burdaki bazı şartlar da bazen doğuyu aratmıyor....

şunu unutma tatlım bu meslekte; önemli olan bulunduğun yer değil, bulunduğun ortam önemli....önceki çalıştığım yer çok çok daha kötü şartlara sahipti...ama ordaki ortamı asla unutamıyorum....imkanım olsaydı ordan emekli olmak isterdim....umarım gittiğin yerde çok güzel bir ortamın, unutamayacağın dostların olur....

mesleğinde başarılar dilerim....şu an seni dört gözle bekleyn minik yürekleri...onların gözlerindeki ışıltıları düşünerek yola çık tatlım....sevgiler....saygılar....

Zaten beni tek mutlu eden de o çocuklar şuan... Desteğin için teşekkür ederim...

canım ben liseyi bile dışarda okudum evden ayrıldığımda 13 yaşındaydım düşün, şimdi üniversite son sınıf öğrencisiyimm... hiiç korkma oraya da aLışırsın, seversin öğrenciLerini... küçük yerLerdee öğretmenLer eL üstünde tutuLurLar, bnm bi arkadaşım ağrının bi köyüne atanmıştı, okula gidince kadınlar gelip evini bile temizliyolarmış düşün:)
takma sen, inş hayırLı oLur senn için...

Keşke ben de hep dışarıda olsaydım. Şimdi böyle üzülmezdim belki de...

tedirginlik çok normal.. yeni bir yer, yeni insanlar.. ama hep ailenin yanınmda olduysan senin için bulunmaz bir deneyim olacağını da tahmin edebilirsin.. hayırlısı olsun..

Evet bulunmaz bir deneyim olacak. Bakalım neler yaşayacağım. umarım hep güzel şeyler olur...

Evet kızlar bugün atamalar yapıldı ben de atandım ama hakkari yüksekova'ya... Açıkçası evimden 24 saat uzaklıkta bir yer olduğu için tedirginim. Desteğe, cesarete ihtiyacım var... Ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Çok huzursuz hissediyorum kendimi...:çok üzgünüm:

Canim moralini bozma...cok sukur atanmissin ya..senin yerinde olmak isteyen ne cok insan vardir..guzel yonlerini dusun bence..enazindan kadrolu bir isin var artik..hem omrunun sonuna kadar orada calismayacaksin ya[ /FONT]

canım bence dua et ne güzel atanmışsın.ailen tabii her zaman yanında olamaz.alışman lazım.evlenince belki uzağa gidecektin.hayatta hep yalnız değil miyiz zaten.sıkma canını.mutlu ol.işin elinde artık garantin var bu işsizlikte.tebrikler :))

Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah.....

Hiç tedirgin olma...Haklısın evinden hiç ayrılmamış genç bir hanım için bir takım zorluklar

olabilir ama Allah hayırlar yazmıştır......

Sizler gibi eğitimciler yer ayırımı yapmadan görevlerini yerine getiriyor;istikbalimizi

oluşturuyorsunuz.Allah cümlenizin emeklerinin karşılığını kat be kat versin.

Sizler olmasanız evlatlarımızı kime teslim edeceğiz.Allah sizlerden razı olsun......a.s.

Hakkariye gitmiştim yüksekovayada uğramıştık
Okadar berbat biryer değil....Zamanla alışırsın cnm.

Barzeycim zaten berbat bir yer olduğunu düşünmüyorum da sadece yol beni düşündürüyor... Bir de ayrılık...

Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah.....

Hiç tedirgin olma...Haklısın evinden hiç ayrılmamış genç bir hanım için bir takım zorluklar

olabilir ama Allah hayırlar yazmıştır......

Sizler gibi eğitimciler yer ayırımı yapmadan görevlerini yerine getiriyor;istikbalimizi

oluşturuyorsunuz.Allah cümlenizin emeklerinin karşılığını kat be kat versin.

Sizler olmasanız evlatlarımızı kime teslim edeceğiz.Allah sizlerden razı olsun......a.s.

Çok teşekkürler kızlar. Evet görev ayrımı yapmadan orada da inşallah evlatlarımıza yararlı olacağım

Back
X