Bugn atandm ama

şu an tedirgin olmanız karamsar şeyler düşünmeniz çok normal...üniversiteyide ailenizin yanında okuyan biri olarak ilk başlarda zor gelebilir...ama mesleğnizin tadını aldıkça para kazandıkça inşallah hayırlı olduğunu görürüsünüz...

şanslısınız bence..herkesin dediği gibi yerinizde olmak isteyen bir sürü insan vardır

keşke mesleğim olsada hakkari yüksekovada olsam

hiç canını sıkacak bişey yok tatlım

tebrikler.....
orada sizin gibi evinden uzakta çalışan pekçok insan var,
eminim çok iyi dostlukların olacaktır,
mutlu olacağına inanıyorum,
eminim akıllı,duyarlı,Atatürkçü nesiller yetişmesine katkıda bulunacaksınız,
ne güzel bir meslek, ne gurur verici....

vereliniortak

tebrikler hiiiiiiç telaş yapma bence .
ben istanbulda okudum üniv.ailem de ordaydı hiç şehir dışında yaşamamıştım.2005 te ben atandım sınıf öğretmeniyim.bi açıklandı şırnak............
ben şoklara girdim uyumadım konuşmadım ve en sonunda ailemin gitme demesine rağmen gittim.
ve çoooooooooooook güzel 2 sene geçirdim eşim i tanıdım evlendim çok iyi insanlar tanıdım ağlayarak ayrıldım arkadaşlarımdan öğrencilerimden geçen yıl kardeşime de yazdırdım o da şırnak ta şimdi ve çok memnun.
ön yargılı olma ben 2 sene önce anadolu da bi yere geldim eş durumundan inan mumla arıyorum şırnağı........
hiç korkma eminim güzel şeyler yaşayacaksın
hayırlı olsun başarılar dilerim

maviumutolsun ne güzel demiş....

doğuya gitmek dezavantaj değil inan bana...

orada bayan öğretmenleri çok kolluyorlar koruyorlar..esnaf üzerinize titriyor öğrenciler acaip saygı gösteriyor..derslerde çıt çıkmıyor ve öğrenciler öğrenmeye çok hevesli....

bayan olarak gidince zaten öğretmenler arasında güçlü olan bir bağ var..hemen sizi benimseyip herşeyinize yardım ediyorlar..erkek öğretmenler sizin yapamayacağınız herşeyde yardımcı oluyorlar..idare de size tüm kolaylığı gösteriyor..

sen hiç üzülme..batıya düşsen bu kadar rahat asla edemezsin..egenin kuş uçmaz köyleri var oraya düşsen işte üzülürdüm senin için..oralarda bu durum yaşanmıyor çünkü..

ailenden uzaktasın ama alacağın öğr hattıyla istediğin kadar konuşup netten hasret giderirsin..

oraya gidince deneyimlerini yazarsın..gözün hiç korkmasın ...

Özür dilerim ben de bugun utandım ya okudum başlıgı. Neyse hayırlısı olsun sizin için.

Hakkari de memleketimin bir parçası ve hizmet bekler...
Yeni görevi hayırlı uğurlu olsun arkadaşım...
Umarım sana güvenenleri, sana inananları mahcup etmezsin... Tebrik ederim tekrardan

hayırlı olsun.. bende doğuda 3 yıl çalıştım..

hep derlerdi inanmazdım..''Ağlayarak gider, Ağlayarak Dönersin '' diye. gerçekten de öyleymiş.

bende ağlayarak gittim ve ağlayarak döndüm. cok güzel dostluklar edindim hala görüşüyorum..

tekrar hayırlı olsun..oradaki çocuklara ne kadar cok sey öğretirseniz, sizden ne kadar cok şey

kazanırlarsa onlarda cocuklarına ögreticekler unutmayın.sadece bunun verdiği tatmin bile buna

değer.inanın..

Bence senin teselliye ihtiyacın yok ...
Atanamayan binlerce insanın teselliye ihtiyacı var...
Çünkü herkesin eline geçmiyor bu fırsat...Şanslısın...Senin yerinde olmak isteyen insanları düşün..
Tamam evinden uzak olabilir ama bu her zaman orada kalacağın anlamına gelmez...
Hayırlı olsun...

tebrikler hiiiiiiç telaş yapma bence .
ben istanbulda okudum üniv.ailem de ordaydı hiç şehir dışında yaşamamıştım.2005 te ben atandım sınıf öğretmeniyim.bi açıklandı şırnak............
ben şoklara girdim uyumadım konuşmadım ve en sonunda ailemin gitme demesine rağmen gittim.
ve çoooooooooooook güzel 2 sene geçirdim eşim i tanıdım evlendim çok iyi insanlar tanıdım ağlayarak ayrıldım arkadaşlarımdan öğrencilerimden geçen yıl kardeşime de yazdırdım o da şırnak ta şimdi ve çok memnun.
ön yargılı olma ben 2 sene önce anadolu da bi yere geldim eş durumundan inan mumla arıyorum şırnağı........
hiç korkma eminim güzel şeyler yaşayacaksın
hayırlı olsun başarılar dilerim

Aslında benimle aynı durumu yaşayanların da neler düşündüğünü öğrenmeyi çok istiyordum. Bunları duydum ya şuan daha rahatım.

öğretmensin ve nerde sna ihtiyaç varsa oraya yönlendrilirisn demekki ordakilerin sana ihtiyacı var bunu tadını çıkar

Bu çok güzel bir yorum olmuş. Gerçekten durum bu ama bu cümlelerle çok güzel anlatmışsın.

maviumutolsun ne güzel demiş....

doğuya gitmek dezavantaj değil inan bana...

orada bayan öğretmenleri çok kolluyorlar koruyorlar..esnaf üzerinize titriyor öğrenciler acaip saygı gösteriyor..derslerde çıt çıkmıyor ve öğrenciler öğrenmeye çok hevesli....

bayan olarak gidince zaten öğretmenler arasında güçlü olan bir bağ var..hemen sizi benimseyip herşeyinize yardım ediyorlar..erkek öğretmenler sizin yapamayacağınız herşeyde yardımcı oluyorlar..idare de size tüm kolaylığı gösteriyor..

sen hiç üzülme..batıya düşsen bu kadar rahat asla edemezsin..egenin kuş uçmaz köyleri var oraya düşsen işte üzülürdüm senin için..oralarda bu durum yaşanmıyor çünkü..

ailenden uzaktasın ama alacağın öğr hattıyla istediğin kadar konuşup netten hasret giderirsin..

oraya gidince deneyimlerini yazarsın..gözün hiç korkmasın ...

İşte herkes sizin gibi konuşsa çok çok rahatlarım. Aslında tedirginliğim etrafımdaki insanlardan kaynaklanıyor. Her duyan "şaka mı yapıyosun" "orda ne işin var?" "Ay oranın soğuğu yakacak derdi mi biter?" "Adananın merkezinden oralara nasıl gideceksin?" diye saçma yaklaşımlarda bulunuyor. Hani birinin karnı ağrıyordur. Sen de yanında "ay bizim bir akraba vardı. Adam karnım ağrıyor dedi dedi bir karın ağrısıyla başladı herşey üç ayda sizlere ömür" falan der hep felaket tellallığı yapar ya. İşte benim etrafımdakiler de moral vereceğine felaketmiş gibi davranıyor aslında tüm yakınmam bundan. Ailemin yanında da bunları yapınca onların da suratı asılıyor. Onların üzülmesi bir dert zaten benim uzak olmam bir dert. Yoksa tek olsam hiçbirini düşünmem.

hayırlı olsun.. bende doğuda 3 yıl çalıştım..

hep derlerdi inanmazdım..''Ağlayarak gider, Ağlayarak Dönersin '' diye. gerçekten de öyleymiş.

bende ağlayarak gittim ve ağlayarak döndüm. cok güzel dostluklar edindim hala görüşüyorum..

tekrar hayırlı olsun..oradaki çocuklara ne kadar cok sey öğretirseniz, sizden ne kadar cok şey

kazanırlarsa onlarda cocuklarına ögreticekler unutmayın.sadece bunun verdiği tatmin bile buna

değer.inanın..

Eminim öyle olur. İnşallah ben de çok çok severim çok güzel şeyler yaşarım oralarda sizin gibi.

Bence senin teselliye ihtiyacın yok ...
Atanamayan binlerce insanın teselliye ihtiyacı var...
Çünkü herkesin eline geçmiyor bu fırsat...Şanslısın...Senin yerinde olmak isteyen insanları düşün..
Tamam evinden uzak olabilir ama bu her zaman orada kalacağın anlamına gelmez...
Hayırlı olsun...

Ben zaten bunu daha fazla düşünüyorum. Atanamasam kesinlikle ben de çok kötü durumda olurdum. Allaha şükürler olsun ki bunu nasip etti bana.Teselli değil de aslında belki de benim durumumu yaşayanlar biraz dert edilecek birşey olmadığını anlatırlar diye içimi açmak istedim. Teşekkürler.

tedırgınlıgnızden dolayı haklısınız..
olayların yaşandıgı yere gıtıdıceksınız..
sızın ıcın bı seref olmalı bu ne mutlu sıze sıze gercekdende ıhtıyacı olna cocuklara egıtım verıceksınız..
ailenız ve sız kendınızle grur duymalısınız..hıc korkmayın derım ordakı cocukları gorunce emınım tum sorular gecıcekdır aklınızdan..hayırlı olsun..

canım benim seni çok iyi anlıyorum ilk atandıgımda bende aynı senin gibiydim ama alışılıyor merak etme ..hatta benim bir sonraki tercihim hakkariydi ..olsun onlarında ihtiyacları var ..hiç bunları düşünme canım ... kuzucuklar seni bekliyor ..

Kızlar gerçekten çok destek oldunuz. Teşekkür ederim. En azından felaket tellallığı yapmayan birileriyle konuşmak çok iyi geldi.

canım hayırlı olsun öncelikle. tedirgin olmakta haklısın ama gerçekten senin yerinde olmak ve atanmak isteyen bi sürü kişi var.ben tercih bile yapamadım puanım yeterli olmadığı için hala evde oturuyorum şu saatte hala kpss çalışıyorum:( ne güzel mesleğine başlayacaksın öğretmen oldun artık bundan güzel ne olabilir ki.bence kötü şeyler getirme aklına her şeyin güzel olacağını düşün ve öyle çık yola.hayatta ve öğretmenlik mesleğinde başarılar diliyorum sana canım

ben hiç görmedim hakkariyi, ama hakkında çok güzel bi kitap okudum.
okumadıysanız şiddetle tavsiye ediyorum:
hakkari'de bir mevsim - ferit edgü..

canım hayırlı olsun öncelikle. tedirgin olmakta haklısın ama gerçekten senin yerinde olmak ve atanmak isteyen bi sürü kişi var.ben tercih bile yapamadım puanım yeterli olmadığı için hala evde oturuyorum şu saatte hala kpss çalışıyorum:( ne güzel mesleğine başlayacaksın öğretmen oldun artık bundan güzel ne olabilir ki.bence kötü şeyler getirme aklına her şeyin güzel olacağını düşün ve öyle çık yola.hayatta ve öğretmenlik mesleğinde başarılar diliyorum sana canım

Canım allah sana gani gani sabırlar versin. İnşallah tez zamanda sen de güzel bir yere en azından istediğin güzel bir yere atanır da bu dertten kurtulursun. Çok teşekkür ederim. Biliyorum senin durumun daha zor. Sana da atama bekleyen arkadaşlarım gibi dua ederim. İnşallah siz de bugünleri görürsünüz.

ben hiç görmedim hakkariyi, ama hakkında çok güzel bi kitap okudum.
okumadıysanız şiddetle tavsiye ediyorum:
hakkari'de bir mevsim - ferit edgü..

Bu kitabı duymuştum hatta filminin çekildiğini de duymuştum. Artık kesinlikle okurum... Teşekkür ederim.

canım kuzenim orda yeni yerleşti sayılır 7 yada 8 ay oldu
kırklarelinden yüksek ovaya gitti
başlarda bizde çok kötü olduğunu düşünmüştük ama gel görki hayatından çok memnun yerli halkının yaşamayı çok sevdiğini modern insanlar olduğunu söylüyor yerimseniben
tek sorun sık sık asgeri nedenlerden dolayı dükkanlar kapanıyornuş ekmek market vs biraz sıkıntı oluyormuş

valla benim kuzi bayılmış pek bir ballı anlatıyor a.s

canım kuzenim orda yeni yerleşti sayılır 7 yada 8 ay oldu
kırklarelinden yüksek ovaya gitti
başlarda bizde çok kötü olduğunu düşünmüştük ama gel görki hayatından çok memnun yerli halkının yaşamayı çok sevdiğini modern insanlar olduğunu söylüyor yerimseniben
tek sorun sık sık asgeri nedenlerden dolayı dükkanlar kapanıyornuş ekmek market vs biraz sıkıntı oluyormuş

valla benim kuzi bayılmış pek bir ballı anlatıyor a.s

Evet canım bana da öyle söylediler. Ekmek vs stok yapacaksın bazen dediler...

Back
X