teşekkür ederim :)
gelmenizi isterim tabi kikaydirigubbakcemile3
birkere dedim babam bile bana kızdı.... şimdi 2. için istemiyorum diyemeyeceğim mafoldumbençok kötü hissediyorum bir garip oldum herşey yolunda gidiyordu....
ben ne yapcamki düğünde kimsem yok garibanlar gibi.... ne güzel olacaktı nikahta onun yine akrabalrı olacaktı benim tüm tanıdıklarım anenmin babamın arkadaşları ve sonra çekirdek aile ve yakın birkaç arakadşımız canlı müzik yapan bir yere 15 kişi falan yemeğe gidecektik bunları düşününce mutlu oluyordum ama şimdi ağzımı açamıyorum.......:umursamaz:
gelin vallahi :)sudele evet canım ben gebze kocaelinde oturuyorum bende gelirim tutarım çenebazın elinden halayın ağasını çekeriz sen söle yeterki zamanını arkadaşlızlık nedemekmiş kk ne güne duruyor bi toplanırsak görüürler kız tarafını.üzme cnm kendini herşeynb hayırlısı..
araba tutsak yazın kimse gelmez o kadar yol 3 dört kişi ancak gelir onlarda yine dönüşü gidişi bahane edecek biliyorumozlempau araba tutup akrabalarınızı,eş dostunuzu götürseniz düğün olan yere olmaz mı
canım nişanlım yaparda sonra laf edecekler sizin yüzünüzden oğlumuza düğün yapmadık diye biliyorum....Umudum bir yerdende eksik kal çenebaz::::::::::::)))
bencede üzülme nişanlın anlayışşlı biri sanırım siz ne isterseniz onu yaparlar sen kkyı çağır yeter
canım annem tek kardeş annanem ve dedem seneler evvel vefat etti....
babamda 2 kardeş babanem ve dedem daha babam çok küçükken ölmüşler...
amcamda 2 sene evvel vefat etti... bir kuzenim ve yengem var onlarda almayanda görüşmüyoruz bağlarımız koptu gitti.....
teşekkür ederim
ben zaten şu aşamada düğün yapmayın diyemem ağzımı açarsam en kötü ben olurum biliyorum... ama babam kıyamet koparacak oyunmu oynuyorsunuz diye bakalım allah sonumuzu hayır etsin çok korkuyorum birşeyler bozulacak diye
canım daha bu düğün olyları açılmadan annesi kınayı salonda ypata bari orda oynayalım dedi düğün olmayacak maden öyle olsun dedi...
bende madem şimdi düğün olacak evde arkadaşlarımla yapacağım bir yer tutmayacağım düğünde oynasınlar bakalım
offf bende düğünde oynayamayacağımbiliyorum po gün çok mutsuz olacağım....
nişanlım zaten oynamaz bende keyfim olmadığı için oynamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?