Bugün 17 Ağustos 😢

depremin olduğu gece evimizdeki eski gonglu duvar saatemiz depremin olduğu saatte durmuştu ve birdaha çalışmadı. Kursak da bozuktu. Üstelik bi yerinde bi sıkıntı da yoktu ondan çok etkilenmiştim.
Yaa okurken ben de etkilendim tüylerim urperdi

Ne hikayeler var...
Baksanıza burada konuyu gören üyelerin yazdıkları devede kulak, ne hayatlar gitti, ne acilar yasandi
Hala dün gibi hepimizin hafizalarinda

Şimdi bile deprem riskiyle karşı karsiyayiz ama ne kadar önlem alindi ya da biz ne kadar hazırız tartışılır :KK43:

Yaa okurken ben de etkilendim tüylerim urperdi

Ne hikayeler var...
Baksanıza burada konuyu gören üyelerin yazdıkları devede kulak, ne hayatlar gitti, ne acilar yasandi
Hala dün gibi hepimizin hafizalarinda

Şimdi bile deprem riskiyle karşı karsiyayiz ama ne kadar önlem alindi ya da biz ne kadar hazırız tartışılır :KK43:
Tabi ki halimiz ortada, bizdeki boşvermişlik ve yetkililerin gevşekliği, müteahhitlerin çakallığıyla daha çok canımız yanar bizim. Bakın elazığ depremi daha bir yıl olmadı sanırım. Hala evsiz insanlar var ve millet canıyla uğraşırken aralarda gezen fırsatçılar var.. deprem ülkelerine bakıyorum özellikle okyanus kıyısındakilere bizden çok çok daha iyi durumdalar. Biz bu aymazlıkla zor akıllanırız.

Ben 1999 da 10 yaşındaydım..
o gün gece kulagima uuuu diye ses duydumu bi anda uyandığımda baban işigi açtığı sallandığı an sonraki bahçede yattığımı ve haberlerde deprem olduğu sayısını saydığımı ağladığımı çok iyi hatirliyorum.
o geceden sonra uyuyamiştik..
hala dün gibi hatirliyorum..
çok sicak bir geceydi.
o günden sonra felaketler art arda geldi görüyorsun Demek ki bu Deprem bunlarin habercisi olduğu nereden bilebilirdik. :KK43:

Back
X