DancingQueen bende 2 gün önce Ufuk beye ameliyat oldum.Yarın tamponlarım çıkacak.Senin nasıldı ya çok acıdımı canın.Bide ben şuan hayal edemiyorum nasıl çıkacak o tamponlar.Çünkü burnumun içi kan revan sol delikten hala sızıntı halde kan geliyor

Birde tamponlar çıkınca tat ve koku duygun yerine geliyormu?Biraz rahatlıyomusun?Arkadaşlar bende aylarca bu forumu okudum ama cidden çok zormuş.Yani ya benim ilk ameliyatım yada acı eşiğim düşük ama şuan eski burnumu özlüyorum.2 geçedin hiç uyuyamadım gözlerim Şişlikten kapandı
Şişlikler ilk gün akşam başlamıştı 3.gün sabah kalktığımda sol gözüm kapanmıştı ama akşama geçti en şiş günlerim 2 ve 3. Günlerdi
Pazartesi tamponlarım alınacaktı ki şişlikler bayağı azalmıştı
Tampon alınırken hiç korkma acımıyor çektiğini hissediyorsun ama sanki sağlıklı iken düşün burnunun içinden bişey çektiğini Can'ın acırmı yoo ama bişeyin alındığını hissedersin
Aynı bu his işte tamponu tutan dikişleri alıyor bu da korkutmasın hissediyorsun ama acımıyor
Yani bak gün üç oldu hala acı yok :)))
Sızıntı akıntı benimde var hala bak bugün 6. Günüm
Hava akımı olursa ,açık pencere,kapı açılıp kapanması gibi ,dışarı çıkarsan burnun akar gibi oluyo dışarı akan bişey yok ama burnun içinde hissediyorum bunlarda normal
Burnum çok tıkalı halen tıkanık
Tampon alınıncada nefes alabiliyordum ama halen en çok ağzımdan alıyorum burnumu kullanmıyorum pek ..zorlanmasın diye :)))
Tat duyusuna gelince çok zayıf..burun tıkalı olunca net değil tabi ama olsun bukadarcık yaa geçecek bunlar..
Yarın alçım çıkacak heyecanlıyım..
Aslında şöyle bi gercek var ben çok güçlü sağlam bi bünye ve yapıya sahibim acı eşiğimde çok yüksektir..acı ağrı olmadan diğer bu şeylere(tıkanıklık vs gibi acıymayan ama bıktıran haller) sanırım buyüzden hiç sallamıyorum bana çok basit geliyo:))
Benim naçizane tavsiyem pozitif ol , sabırlı ol..bu geçici bi süre geçecek..