Bugün 3. Günüm ...

üst dudak benimki neredeyse burnuma değecekti o derece şişti.
sen yine şanslısın sadece üst benim altla birlikte şişmişti ve keşke öyle kalsaydı :) çok güzeldi.
3 güne kalmaz iner.Kimse öyle kalmıyor korkma. :)

gami35 cevap yazdığın için çok sağol, ya inanın iyiki burası var, çok sağolun yardımcı olduğunuz için, ben bu ameliyatı herkesi karşıma alarak oldum, ailem, erkek arkadaşım, arkadaşlarım hepsi karşı çıktı, ameliyatı gittim yalnız başıma oldum rfekatcı bile yoktu yanımda şimdi yakınımda kimseye dert yanamıyorum sıkıntım var diye, ama burası ıyı geldi sağolun

Siz normal konuşabiliyormusunuz?
Bugün burnum akmaya başladı :( sanırım biraz üşüttüm
Şişlik bende dikişler var ondan.. Sanırım seninde ondan yağmur

dancinggueenn aynı durum ben de var, burnum felaket tıkalı , akıyor aynı zamanda ve senin gibi ben de düzgün konusamıyorum, sende de silikonlu tampon var mı, doktorun kimdi

Asena bi antibiyotik bi ağrıkesici bi tane de sprey illiadin verdi bana antibiyotık bu sabah bitti ağrı kesiciye devam edecem spreyede yarına kadar yani alçı alınana kadar
Takıldığın şeylerde yaz Ufuk beye sor
Ben öle yapıyorum sagolsun bıkmadan cevaplıyor :)

Çok teşekkürler herşeye uzun uzun cevap vermişsin.
Sanırım süreçler aşağı yukarı aynı ilerliyo.
Umarım bir an önce sağlığımıza kavuşuruz

dancinggueenn aynı durum ben de var, burnum felaket tıkalı , akıyor aynı zamanda ve senin gibi ben de düzgün konusamıyorum, sende de silikonlu tampon var mı, doktorun kimdi

Canım benim Dr um Ufuk bilkay
Tamponlar benim ptesi çıktı yarında alçım çıkıyor ve bugün dışarı çıkmıştım bi on dak dısarda yürümek grip gibi etti vücudum döküldü kırık dökük akşamdan beri burnumda nezle olduğumuz gibi akıyor ama içten içe dışa bişey yok aman kızlar si siz olun dışarı falan çıkmayın yada dikkat edin ;)

Ha bir de kızlar şimdi kaşınınca farkettim ;) 2.gün sol kısım 3.gün sağ kısım acaip kaşındı şuanda sağlı sollu yer yer kaşınıyo ..dokunanamak deli ediyo..bu his insanı irrite ediyo..

Ha bir de kızlar şimdi kaşınınca farkettim ;) 2.gün sol kısım 3.gün sağ kısım acaip kaşındı şuanda sağlı sollu yer yer kaşınıyo ..dokunanamak deli ediyo..bu his insanı irrite ediyo..

benimde acaip kaşınmıştı. Atel çıktığında doktoruma ilk söylediğim ne olur biraz kaşıyın olmuştu :)

Yağmurcum senin Dr un kimdi?

Dancingqueenn doktorum prof dr. Ersin Ülkür, çok tanınmış bir isim degil ama eğitim geçmişi çok etkiledi beni, çok da iyi biri, pazartesi alçı alınacak şeklini çok merak ediyorum.

aaaaa bi de bişey soracagım arkadaşlar hepinize soruyorum , benim ameliyatımın 4.gunu bugun hala 2 yastıkla yatıyorum tek yastığa ne zaman gecılebilir

Back
X