Bugun 7 nisan transfer olan varmı birliktde beklıyelım

Doktor önermedı hetda denıyelım dedı ben ıstenedım o kadar ilaç falan boşuna vucufuma sokmuyum genetıklı olsun dedım kalbıme öğle geldı işde

Siz peki önden genetik testi ve kromozom testi yaptırmış mıydınız? Ben şimdi hem onları yaptırıcam hem de şu NK testini. Bir de ngs mi yaptırdınız pgt mi?
Yapdırdım ordab bır şey çıkmadı , nk da yapdım trımbofıl panelı kromosom eşimle çıkmadı bır şey, pgt ama orda işde 3 embrtonda sağlıksız oldu

Benimde düne kadar hiç öyle ahım şahım ağrım yoktu ama bu gün belim ağrıyor hafifte sağ bacağımın arkası çekiyor, ben progestan 50 mg alıyorum kalçadan ondanda olabilir

Bende bu gün test yapmamak için zor tuttum kendimi, yarın yaparım sabah muhtemelen, ilk gebeliğimde içim çok rahattı tuttuğunu hissediyordum ama bunda 50-50%
Bu hissedilen birşey mi gerçekten bende olumsuz kısmı daha ağır hissediyorum. Kendimi psikolojik olarak hazırlamak için belkide her sonuca ama beklemek zor

Bu hissedilen birşey mi gerçekten bende olumsuz kısmı daha ağır hissediyorum. Kendimi psikolojik olarak hazırlamak için belkide her sonuca ama beklemek zor
Acaba onda belirtilerim embriyo bölündüğü için daha yoğun olmuştu ondan hissetmiştim, bu sefer ağrı falan belimde çok yok hafif ve nadir oluyor.
Sende hangi belirtiler var canım? Mesela benim göğüslerimde çok acımıyor

İlk 3 gün belim baya ağrıdı dün de 10 dk yoğun bir kaşık ağrım oldu geçti. Bugün 4. Gun bel ağrım yok alt karnimda az biraz sızı var. Ama bariz bugün akıntım var yoğun bilmiyorum bunlar belirti mi.
Göğüslerim yumuşak öyle sertlik ağrı sızı yok.

Benimde düne kadar hiç öyle ahım şahım ağrım yoktu ama bu gün belim ağrıyor hafifte sağ bacağımın arkası çekiyor, ben progestan 50 mg alıyorum kalçadan ondanda olabilir
Bende transfer gunubde bel ve kasık agrıların vardı ama dunde hafıfıkedı ve azaldı , ben karında yapıyorum neden kaşça acaba

Bende bu gün test yapmamak için zor tuttum kendimi, yarın yaparım sabah muhtemelen, ilk gebeliğimde içim çok rahattı tuttuğunu hissediyordum ama bunda 50-50%
Bende ılk kımysalfa hıss etmısdın ama kımysal oldu 2 cı de hıss etmedım olmadı negatıf , bunda ama ne poztıf ne negatıf hısssızm ben yapmayı dusmuyorum hayla test sıkıyorun kendımı )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…