Hemen hemen aynıyızİlk 3 gün belim baya ağrıdı dün de 10 dk yoğun bir kaşık ağrım oldu geçti. Bugün 4. Gun bel ağrım yok alt karnimda az biraz sızı var. Ama bariz bugün akıntım var yoğun bilmiyorum bunlar belirti mi.
Göğüslerim yumuşak öyle sertlik ağrı sızı yok.
Evet bendede öyle ne tam var ne tam yokBende ılk kımysalfa hıss etmısdın ama kımysal oldu 2 cı de hıss etmedım olmadı negatıf , bunda ama ne poztıf ne negatıf hısssızm ben yapmayı dusmuyorum hayla test sıkıyorun kendımı )
He anladım, ben 2 doz karında yapıyorumBenim progesteron değerim düşük çıktı o yüzden hem göbek hem kalça kullanıyorum iğne
Ben sıkıyorum daha kendımı dayancağam o batağa düşmüycem )))Evet bendede öyle ne tam var ne tam yok
Ben muhtemelen yarın sabah idrar testi yaparım herhalde
Evet 2 doz dex yapanlar varmış, ben bir doz karın, bir doz kalça, sabah akşam fitil kullanıyorumHe anladım, ben 2 doz karında yapıyorum
Ben geçen sefer hiç yapmadım ama bu sefer sanırım yapacam, sen kimyasal olan gebeliğinde yapmışmıydın?Ben sıkıyorum daha kendımı dayancağam o batağa düşmüycem )))
Bende evet aynı anda 2 doz öğlen 12 de karında yapıyorım , gunde 3 defada fıtıl koyurum prgosetronumda ıyıydıntransfer gunu 104Evet 2 doz dex yapanlar varmış, ben bir doz karın, bir doz kalça, sabah akşam fitil kullanıyorum
Benim 9.89 çıktı transfer günü, şu an 77 yükselmiş dr iğnelere devam dediBende evet aynı anda 2 doz öğlen 12 de karında yapıyorım , gunde 3 defada fıtıl koyurum prgosetronumda ıyıydıntransfer gunu 104
Yapmışdım 7 gun sılık çıkmışdı 2 cıfe yapfım çıkmadı onan sora kendım hamıle kaldım 43 gun gecıkdı o zamanda çıkmadı ama. Kanda çıkfı oda kımysa ol oldıBen geçen sefer hiç yapmadım ama bu sefer sanırım yapacam, sen kimyasal olan gebeliğinde yapmışmıydın?
Hee bende transferde 104 şimdi kaçdır acaba banada baya çok vermişBenim 9.89 çıktı transfer günü, şu an 77 yükselmiş dr iğnelere devam dedi
İnşallah bu sefer sağlıkla ilerler hepimizinYapmışdım 7 gun sılık çıkmışdı 2 cıfe yapfım çıkmadı onan sora kendım hamıle kaldım 43 gun gecıkdı o zamanda çıkmadı ama. Kanda çıkfı oda kımysa ol oldı
Inshallah canım ılkdı genetıklı yapdım bakalımİnşallah bu sefer sağlıkla ilerler hepimizin
Ayarlıyorlardır canım dozuHee bende transferde 104 şimdi kaçdır acaba banada baya çok vermiş
Eve hiç girmedim kiKızlar transferde sora dışstı çıkdınızmı ?
Aaa ben transferde yatıyorum yarın istyorım çıkam , anestezlı oldum dıye kulağımdakı pirsinglerı çıkartmışdın oları takdırmağa gıtmek ıstyorım kapanmadan yerlerıAyarlıyorlardır canım dozu
Eve hiç girmedim ki
Yani bana dr sürekli yat demedi ertresi gün normal hayatına dön dedi, bizde eşimle akşamları çıkıyoruz yemek yürüyüş falan yapıyoruzAaa ben transferde yatıyorum yarın istyorım çıkam , anestezlı oldum dıye kulağımdakı pirsinglerı çıkartmışdın oları takdırmağa gıtmek ıstyorım kapanmadan yerlerı
Bende ılk ıkısınde öğlr yapmışfım deye bu defa yatayım dedım adam işede gıtmıyor yardım edıyo bana bende tualete kalkıyorun sadece ) yemeye bırde yatıyorımYani bana dr sürekli yat demedi ertresi gün normal hayatına dön dedi, bizde eşimle akşamları çıkıyoruz yemek yürüyüş falan yapıyoruz
Akıntınız var mı bugünHee bende transferde 104 şimdi kaçdır acaba banada baya çok vermiş
Yoo yok , ne akıntı , profestron fıtıl koyuyorum ya olsada bılemem ama bence yokAkıntınız var mı bugün
Belim ağrımaya başladı yine ama bakalimYoo yok , ne akıntı , profestron fıtıl koyuyorum ya olsada bılemem ama bence yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?