• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün aileler toplanip boşanmayi konusacaklar

Çalışıyor olsaydınız tamam ama siz çalışmıyorsunuz. Nasıl geçineceksiniz? Adam hem oturmadığı evin kredisini ödesin hem geçiminizi mi sağlasın? Bana pek oluru var gibi gelmedi. Vakit kaybetmeden bir işe girin çocuklarınızla kendinize düzen kurun derim baba evinde belli bir yaştan sonra yaşamak hem size hem çocuklara hem ev sahibine zor olur
İşte orası sıkıntı ben iş kurma aşamasindaydim cocuklqrimi da orada büyüyecektim..muhtemelen oyle olur yine

Eşim olacak kişi yüzünden böyle cümbüş şeklinde toplanilacak..en nefret ettiğim durum ..buaksam babam gelecek onun ailesi gelecek ve çok gerginim ..ortak kullandığımız ev kapatılırsa ben ailemle yaşamak zorunda kalicam ve bu da zor bir süreç benim için..ben istiyorum ki bu ev kapatılmasın...çocukların düzeni için bir şekilde dönsün bu ev ..neler önermeliyim nedir en mantıklısı kızlar...ev kredisini kendisi ödüyor sen git ben çocuklara bakayım denir mi ..güzel yorumlarınıza ihtiyacım var kızlar çok yalnizim
Aranızda halletseniz daha mantıklıydı bence. Böyle karısık işkerde her kafadan bir ses cıkınca uzlaşma daha zor bence.

Geliriniz olmayınca ev açık nasıl kalsın? Sonucta kendi hayatı da olacak. İki eve nasıl yetişebilir😔

Ben size çok kızıyorum konu sahibi. Hiç bir guvenceniz yok gelir yok birikmiş yok paldır küldür sıfırdan hayat kurulmaz bu ülkede hiç kurulmaz. İş kurma dediğiniz sıfır birikim tamamı borc
Yerinizde olsam biraz bunaldım evden uzaklaşsin bu evliliği tekrar düşüncem fln gibi vakit kazanma planları yapardım
Su an sadece kendinizi zora sokuyorsunuz.

Eşim olacak kişi yüzünden böyle cümbüş şeklinde toplanilacak..en nefret ettiğim durum ..buaksam babam gelecek onun ailesi gelecek ve çok gerginim ..ortak kullandığımız ev kapatılırsa ben ailemle yaşamak zorunda kalicam ve bu da zor bir süreç benim için..ben istiyorum ki bu ev kapatılmasın...çocukların düzeni için bir şekilde dönsün bu ev ..neler önermeliyim nedir en mantıklısı kızlar...ev kredisini kendisi ödüyor sen git ben çocuklara bakayım denir mi ..güzel yorumlarınıza ihtiyacım var kızlar çok yalnizim
Keşke bu toplanmaya onay vermeseydiniz.
Muhtemelen ailesini arkasına alıp size baskı yapacaklar.
Aile evinde çocuklar ve siz rahat edemeyeceğinizi, çocukların psikolojisi için ev değiştirmenin yanlış olacağını anlatın.

Siz borcla is kuracakmissiniz, yorumumu degistiriyorum. Diyelim ki esiniz o evde oturmanizi kabul etti, nasil gecineceksiniz? Nafakayla fatura odenmez, mutfak alisverisi yapilmaz. E isyerinizi acsaniz direkt düzlüğe cikamayacaksiniz, borcunuzu odemeye baslayacaksiniz ayni zamanda isyeri elektrik-su tarifesi daha yuksek birim fiyattan faturalandiriliyor, oranın giderleri olacak.
Dusunceleriniz cok riskli

Sizi hatırladım , babanız ayrılmanızı istemiyordu destek değildi size . Toplanma amaçları da aranızı düzeltmeye çalışmaları mı ?

ben istiyorum ki bu ev kapatılmasın...çocukların düzeni için bir şekilde dönsün bu ev
Bir şekilde dönsün ama nasıl bir şekilde mesela? Sizin aklınızdaki alternatif nedir? Ayrıca aileler niye toplanıyor, çocuk musunuz siz, iki yetişkin oturup konuşamıyor musunuz?

Diğer konularınızı okudum. İş kurmaya çalışıyorsunuz, kuaförlük yapmak istiyorsunuz ancak gerçek anlamda mesleki olarak aktif değilsiniz. İş kurmak için 250 bin (muhtemelen altın ya da dolar karşılığı) borç alacaksınız. Kredi kartı ve sigorta geçmişiniz olmadığından kredi alamıyorsunuz. Yani sıkıştığınızda dükkanı döndürecek para da bulamayabilirsiniz. En güzeli ev satılsın size düşen paranın bir kısmı ile işinizi kurun, işiniz oturana kadar birkaç yıl aile yanında kalın, evden kalan parayı peşinat yapıp 1+1 de olsa ev alır geçersiniz çocuklarınızla.

Moral bozmak istemem ama çalışmıyorsanız bu toplanmadan istediğiniz sonuç çıkmaz. En iyi ihtimalle evi satar borç çıktıktan sonra kalan parayı paylaşırsınız.

Evden asla ayrılmayın. Gel kızım bize gidelim kafanı dinle dediği an babanız bile o eve Bi daha donmeyeceksiniz. Kocanız önce gel diyecek sonra gelme diyecek VS orda kalacaksınız adam sefa sürecek. En güzeli maddiyat yoksa ben biraz yoruldum bilmiyorum yalnız kalmak istiyorum deyin kocanız yollayın. Aileniz bize gidelim derse çocukların düzeni bozulmasın dersiniz. Düşünelim ayrı kalalım biraz bakalım dersiniz. Bir iki ay daha oyalarsiniz. Sonra zaten adam iki aydır evde olmayınca orda çocuklarla kalmak kolaylaşır
Ben öyle yapmıştım da

Bir şekilde dönsün ama nasıl bir şekilde mesela? Sizin aklınızdaki alternatif nedir? Ayrıca aileler niye toplanıyor, çocuk musunuz siz, iki yetişkin oturup konuşamıyor musunuz?
Kendisi babamı aramış ailesine söylemiş ondan yoksa ben nefret ederim böyle ortamlardan . Benimle anlaşmaya varmıyor aileleri katıp zoraki devam etmemi sağlıyor...

Back
X