- 29 Nisan 2023
- 302
- 89
- 18
- 37
- Konu Sahibi lalegl8080
Ayrılmıyor işte istemiyorsan sen gideceksin çocukları bırakıp diyorEvden ayrılan erkek olur, olmalı. 2 evladınız ile siz durmalısınız evde. Gerekirse kredi borcunu siz ödemeyi teklif edin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrılmıyor işte istemiyorsan sen gideceksin çocukları bırakıp diyorEvden ayrılan erkek olur, olmalı. 2 evladınız ile siz durmalısınız evde. Gerekirse kredi borcunu siz ödemeyi teklif edin.
Ben zaten işimi kurmaya hazırlanırken birden kendisi ortalığı karıştırdı
Mantıklı evi verip ustune nafaka, ev geçimi vs ödeyeceğine bir bakıcı tutar en fazla.Konusmuyor ya benle karı koca olmaya devam edersin ya gidersin bu evden çocukları bana bırakıp diyor
Ben anneyim ama anne gitsin bakici mi gelsin baslarinaMantıklı evi verip ustune nafaka, ev geçimi vs ödeyeceğine bir bakıcı tutar en fazla.
Ben böyle yapacaktım kendisi dün babamı arayıp kendi ailesini falan karıştırıp bu hale getirdiİşinizi kurup biraz daha sabredin yoluna rayına otursun eliniz güçlenince boşanın. İş koşma telaş başlayınca işi bahane eder daha az görürsünüz. Zaten vergisi algısı malzemesi derken bi süre elinize pek bir şey geçmez. Eski konulara baktım aileler boşanma işi desteklemiyor demişsiniz yüksek ihtimal otur evinde diyecekler kocanın eli güçlenecek . Kuaför açacakmışsınız önce bi yerde işe başlayıp işleyişi gözlemleseniz iyi olur hem elinize biraz para geçer. işi bilmekle işi yürütmek bambaşka şeyler.
Olması gereken bu zaten lütfen sizde böyle olması gerektiğine inanın ve net kararlı ifadelerde bulunun ve geri aldım atmayın .Eşim olacak kişi yüzünden böyle cümbüş şeklinde toplanilacak..en nefret ettiğim durum ..buaksam babam gelecek onun ailesi gelecek ve çok gerginim ..ortak kullandığımız ev kapatılırsa ben ailemle yaşamak zorunda kalicam ve bu da zor bir süreç benim için..ben istiyorum ki bu ev kapatılmasın...çocukların düzeni için bir şekilde dönsün bu ev ..neler önermeliyim nedir en mantıklısı kızlar...ev kredisini kendisi ödüyor sen git ben çocuklara bakayım denir mi ..güzel yorumlarınıza ihtiyacım var kızlar çok yalnizim
Neden olmasın anneleri varken de bakıciyla kalan çocuklar var. Herkes ev hanımı değil veya işe cocugunu götürmüyor, bakıcı oluyor.Ben anneyim ama anne gitsin bakici mi gelsin baslarina
siz istiyorsunuz adam size evi bıraksın, kredisini ödesin, size ve çocuklara baksın, ama hayatınızda olmasın. İyi de bunları niye yapsın? Gelirini bilmiyorum ama boşandıktan sonra tek sorumluluğu çocuklar. Onların her türlü masrafını karşılamak zorunda, sizinki değil. Evi istiyorsanız çalışın kredisini ödeyin.Eşim olacak kişi yüzünden böyle cümbüş şeklinde toplanilacak..en nefret ettiğim durum ..buaksam babam gelecek onun ailesi gelecek ve çok gerginim ..ortak kullandığımız ev kapatılırsa ben ailemle yaşamak zorunda kalicam ve bu da zor bir süreç benim için..ben istiyorum ki bu ev kapatılmasın...çocukların düzeni için bir şekilde dönsün bu ev ..neler önermeliyim nedir en mantıklısı kızlar...ev kredisini kendisi ödüyor sen git ben çocuklara bakayım denir mi ..güzel yorumlarınıza ihtiyacım var kızlar çok yalnizim
Ya evet biraz öyle görünüyor ama bende caresizim suan çocukların başında durmak istiyorum en azından işimi kurana kadar bunları idare edebilmesi gerekirsiz istiyorsunuz adam size evi bıraksın, kredisini ödesin, size ve çocuklara baksın, ama hayatınızda olmasın. İyi de bunları niye yapsın? Gelirini bilmiyorum ama boşandıktan sonra tek sorumluluğu çocuklar. Onların her türlü masrafını karşılamak zorunda, sizinki değil. Evi istiyorsanız çalışın kredisini ödeyin.
Karnım doysun ama pastam dursun olmuyor çünkü malum
Başka çözüm bulmalısınızYa evet biraz öyle görünüyor ama bende caresizim suan çocukların başında durmak istiyorum en azından işimi kurana kadar bunları idare edebilmesi gerekir
Aynen ailelerin toplanması nedir benim kararım bitmişse kimseyi müdahale ettirememAileler niye toplanıyor? Hiç o toplara girmeyin derim hiçbir zaman faydalı olduğu olmamıştır. Eşinizle kendi aranızda kararlar alın
Biri 9 biri 3 ,büyüğü hep burda yasamak istiyor bunu bazen dile getiriyorduBilmiyorum nasıl olur ama çocuklar üzerinden gitmek mantıklı.
Çocuklar kaç yaşında, bu evde yaşamak istediklerini söyleyebilirler mi? Ve bu doğru olur mu acaba?
O salonu açmaktan başka çarem yok içimdeki cocuklqrima olan özlemim ben çalışırken en aza iner ötekinde bir düzen oturtulur diye düşünüyorum allahin izniyl3 ...Başka çözüm bulmalısınız
Boşandıktan sonra elin adamı size bakmaz
Çocukların hatırına belki biraz idare eder en geç hayatına biri girince işler değişir zaten hayatına girecek kadın olay çıkarır baştan
Çocuklarınızın yaşlarını bilmiyorum, anneniz yada bakıcıyla bir şekilde düzen kurmaya bakın
eski konularınıza baktım, borç harçla kuaför açacaksınız, çocuklar orda yanınzda büyür gibi hayalleriniz var. Bence biraz daha gerçekci ve mantıklı planlar yapın
NiyeEşim olacak kişi yüzünden böyle cümbüş şeklinde toplanilacak..en nefret ettiğim durum ..buaksam babam gelecek onun ailesi gelecek ve çok gerginim ..ortak kullandığımız ev kapatılırsa ben ailemle yaşamak zorunda kalicam ve bu da zor bir süreç benim için..ben istiyorum ki bu ev kapatılmasın...çocukların düzeni için bir şekilde dönsün bu ev ..neler önermeliyim nedir en mantıklısı kızlar...ev kredisini kendisi ödüyor sen git ben çocuklara bakayım denir mi ..güzel yorumlarınıza ihtiyacım var kızlar çok yalnizim