cnm mrb,ben 7 yıllık evliyim. aynı olayı 3yıl önce yaşadım.oğlum 15 aylık'tı.eşimin hareketlerinden şüpheleniyordum ama bi yanım konduramıyordu. bi gün telf kurcalamak geldi içimden ve rehberde sadece 1 tane no kayıtlı şaşırdım, kurcaladım başka yok ama kayıtlı no da kuzuu diye kayıtlı. tel açtım kapağın içine asıl hattı saklamış. tekrar gizli hattı taktım ve kuzuu yu aradım. o tel den beni duynca ismini ve eşimin ismini başka isimler söyledi.eşim uyuyodu hemen uyandırdım, önce şaşkınlıkla çirkeflik yaptı biraz daha sonra lavobaya gidip tuvalt atmış. benim şüphelerim doğru çıktı,yalan söyledi,net'ten dedi,istbuldan dedi ama ben işyerindeki arkadaşı olduğunu ilk kızla görüşmemden sonra anladım. tabii ki kabus başladı. çok zor bi 1 ay geçirdim.bu arada ailemle 1 haftalık tatil yaptım.ablama anneme eşimin ailesine hiç bi şey söylemedim. yalvarıyodu bide insan boş atıp dolu tutamıyosun. kızken sorsalar atar tutardım ama başıma gelince hiç öyle olmadı. ve kavgaların önü alınamayınca bi sabah anneme tel açtım hemen gelip aldılar beni. 1 ay kadar da ailemmle kaldım. babam hep sorar bir hafta hadi annene anlatamadın ablana niye anlatmıyosun diye. ama insan utanıyor. yidiremiyo kendine,konduramıyosun yada acizlikl deyin olmuyo. eşimin ve ailesinin ısrarı ile tekrar döndüm. şuan 6 aylık hamileyim. oğlumu kullanmak istemiyorum,ailemin evi rahatsızdı rahat ettiremediler demiyorum ama ben kendi iredemle baskısız geri döndüm. eşime o zaman çok kızdım kırıldım ama şu an onu yine de seviyorum. yazmışsınız nasıl anlatır yaşadıklarını diye bilirim öyle bi ısrar ediyodum anlat diye çünkü insan merak ediyo nasıl diye.onun için oda anlatmıştır. he şu an güveniyomuyum hayır,ama çok yüzüne vurdum. bi süresonra bu da ilişkiyi yıpratıyor. çok zor bidönem yaşıyosun,çocuk ufak,ailen bilmiyo,kırgınsın,eve geldimi onun yüzünü görüceksin. ama gedimi surat asarsın biraz geç geldimi acaba dersin. sana tavsiyem önce ailene uygun bir dille anlat bu şekilde içine atarak kendine çok zarar verirsin. sonra kendin bi karara var çocuk için bile katlanıyorum diyosan eşinle iyi geçin.o çocuğun gelişimi her şeyden önemli.bak ufak dersin ama nasıl anlamış sizin uzaklaşmanızı.kendini saydırmak,ifade etmek sana kalmış. bunları yaparsan o çocuk için bi şans daha verilir. bi daha yapar yapmaz artık orası şansımıza..zor bi dönemdesin,oğlunla huzur bul,aklına geldiğinde de yaşadıkların bardağın ne boş tarafına bak ne de dolu tarafına at bardağı kırılsın gitsin. hayatndaki herşeye böyle bak,hiç bişey için üzülme ve kafana takma. biraz uzun oldu ama dayanamadım benimde anlatmaya ihtiyacım varmış. tabii herşey bu yazılanlar kadar kolay geçmiyo..