• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugun aldatildigimi ogrendim..

kusura bakmayın ama sormadan edemeyeceğim..
eşiniz size bunları hangi yüzle ve cesaretle anlatabiliyor..sizin sormanız bişey değiştirmez azıcık sizden utanması olsa bu kadar rahat anlatamaz..
ayrıca kadın nasıl getirebiliyor o atleti kimden almış cesareti bir düşünün.
benim kapıma öyle bişey gelecek yedirirdim ikisinede o atleti..
azıcık edep yahu..
sanmayınki büyük konuşuyorum falan inanın konunuzu okudukça kafamdan dumanlar çıkıyor
ama rabbim size peygamber sabrı vermiş..
buyuk konusuyorsun. ben yillardir ne dedim biliyormusun. aldatilmaktan birincisi cok korktum. affetmem dedim seni yerle bir ederim dedim. yasadigimiz yere rezil ederim dedim. cocugumuz olursa asla gostermem dedim..ama suan diyorumki cok buyuk konusmusum.hatta en son 3 haftaya yakin babam annem ve esim oturuyorduk. aldatilmadan konu acilmisti. ben ustune bastira bastira dedimki ASLAAAA AFFETMEM.ben o supheyle yasiyamam dedim.

Eşin madem okuyorsa şu yorumumu oku/okut

Babasından nefret ediyordu ; çok sevdigi annesini aldattığı için...Ama sen de bir ANNESİN ! şimdi kendi evladı ondan nefret etme hakkına sahip mi ? çok açık Evet !

Neden 4 ?, hadi 1'i anlamış gibi yapalım ki bu 4 sayısı var diye böyle 4 olmasaydı bu 1'i bile asıp kesip ne işkencelerden geçirecektik...

Üstelik senden zevk alamadığını yazmış...Şimdi sen bu adamla her sevişmende ''acaba zevk aldı mı ? '' sorunu sorup mu duracaksın kendine.

yakalanmasa daha da fazla devam edecekti bu duruma bir laf vardır anonim ki çooook doğru bir laftır yanılttığı istisna olmuştur ki ilk yazımda demiştim istisna kaide bozmuyor diye o laf da şudur ; alışmış kudurmuştan beterdir !!

eşini affetme diyemem, bir şans verilebilir hayatta nelere şans vermiyoruz ki ...ama bunları da göz ardı etme lütfen, kontrol artık hep sende olmalı gittiği heryeri, attığı her adımı söylemeli ve en önemlisi böyle bir haltı bir daha yememeli !! bir insanın basına gelirse ya meraktan ya meraktan :))) burası böyle değil ama anladınız işte..

yaptıgı çpk ahlaksızca bir durum bence o hem sizi hem de annesini aldattı...hem babası yerine geçti hem de vefasız koca !!!

yaptıgının bedelini ödemeli... kendini suçlayıp senin ona kestigin cezayıda kabul edip kendini pişkinliğe vurup hiçbirşey olmamış gibi devam etmemeli ...en azından bir müddet !!
evet cok sogru diyorsunuz. ama sunu duzeltmek isterim. o benden herzaman zevk aldi. ben cok utangac oldugumdan cok rahat deyilimdir. 6 senelik evliyim halen utanirim. ben zevk almiyorum.o herzaman zevk aldi.bu konuda cok arastirdim. bilinc alti oldugu yaziyor. o yuzden zevk olmadigi yaziyor.ben zevk almadigimda cok uzuluyordu. herzmana beni bir doktora goturmek istedi. ama ben utandim gitmedim. zorla randevu aldi ama gitmedim.

senin üstüne ne yaparsa yapsın,yeni yasayla evlendikten sonra edinilen bütün mallar ortaktır.sen eşine sormadan,eşin rıza göstermedikten sonra üzerinde olan hiçbir malı satamazsın:50:

oda yenimi cikti. hic haberim yok. ilk defa duydum.peki noterden ozel bir kagit olsa. ne olursa olsun hersey karima kalacak diye bir kagit olsa.o zamanda ortakmidir

Neden sürekli eşinizi melek gibi gösterip kendinizi suçluyorsunuz?
sürekli bi savunma kalkanı içindesiniz...
Bu adam ne kadar iyi bir adammış yahu..
bu adam okadar namussuzmuş ki evli bir kadınla ilişki yaşayacak kadar...okadar şerefi varmış işte...okadar değerleri varmış...

oda yenimi cikti. hic haberim yok. ilk defa duydum.peki noterden ozel bir kagit olsa. ne olursa olsun hersey karima kalacak diye bir kagit olsa.o zamanda ortakmidir

böyle birşey olacağını zannetmiyorum.sen herşey benim diyede çok güvenme.eminim eşin bu yasayı biliyorduyr.:51:

Neden sürekli eşinizi melek gibi gösterip kendinizi suçluyorsunuz?
sürekli bi savunma kalkanı içindesiniz...
Bu adam ne kadar iyi bir adammış yahu..
bu adam okadar namussuzmuş ki evli bir kadınla ilişki yaşayacak kadar...okadar şerefi varmış işte...okadar değerleri varmış...

farkinda deyilim. onumu savunuyorum. aslinda yazdiklarimi bir okumam lazim.suan bir yorumu 2 3 sefer okuyorum. iyi anlamak icin.kafam cok dolu. Allah var yemin ederim 6 sene icinde beni hiiiiiic incitmedi yemin ediyorum. sadece bu yasadigimizin harici. annem o yuzden beni suclar onu tutar. cunku ben hircin bir kadinim. sinirliyim. sabrim yok.ilk evlendigim seneler esimi cok rencide ederdim herkezin icinde. cocugum doguduktan sonra bunlari astim. suan sinirimi kontrol edebiliyorum. esime deger veriyordum. ama eskiden cok kotuydum. Asik oldugum babam. esimden icin bana sana iyi katlaniyor diyordu. ben esinin yerinde olsam seni kapi disari ederdim dedi..ama 2 senedir biraktim o huylarimi.

suan cikiyorum. bir ara girerim. yorumlarinizi okuyacagim. gorumcem gelecek bana. heran kapi calabilir.Allaha emanet olun. herkeze tsk ederim..

farkinda deyilim. onumu savunuyorum. aslinda yazdiklarimi bir okumam lazim.suan bir yorumu 2 3 sefer okuyorum. iyi anlamak icin.kafam cok dolu. Allah var yemin ederim 6 sene icinde beni hiiiiiic incitmedi yemin ediyorum. sadece bu yasadigimizin harici. annem o yuzden beni suclar onu tutar. cunku ben hircin bir kadinim. sinirliyim. sabrim yok.ilk evlendigim seneler esimi cok rencide ederdim herkezin icinde. cocugum doguduktan sonra bunlari astim. suan sinirimi kontrol edebiliyorum. esime deger veriyordum. ama eskiden cok kotuydum. Asik oldugum babam. esimden icin bana sana iyi katlaniyor diyordu. ben esinin yerinde olsam seni kapi disari ederdim dedi..ama 2 senedir biraktim o huylarimi.

Ablam ..
Ben anne baba ayrı büyümüş bir kızım.
Daha öncede dedim .. Annemi aldatmış bir adama baba diyeceğime hiç dememişim daha iyi diye ..
O yüzden çocuğum için deme , ben eminim ki o çocuk nefret edecek o babadan ..
Sizi suçlayacak ..
Bir arkadaş da demiş. evde kavga gürültüye gece uyanan çocuğun kafada 2*2 hesabı gerçekten kalmıyor ..
Çocuğunuz için bişey yapmak istiyorsanız ona bunu yaşatmayın.
Allah sabırlar versin.. O adamıda Allah ıslah etsin..

cnm mrb,ben 7 yıllık evliyim. aynı olayı 3yıl önce yaşadım.oğlum 15 aylık'tı.eşimin hareketlerinden şüpheleniyordum ama bi yanım konduramıyordu. bi gün telf kurcalamak geldi içimden ve rehberde sadece 1 tane no kayıtlı şaşırdım, kurcaladım başka yok ama kayıtlı no da kuzuu diye kayıtlı. tel açtım kapağın içine asıl hattı saklamış. tekrar gizli hattı taktım ve kuzuu yu aradım. o tel den beni duynca ismini ve eşimin ismini başka isimler söyledi.eşim uyuyodu hemen uyandırdım, önce şaşkınlıkla çirkeflik yaptı biraz daha sonra lavobaya gidip tuvalt atmış. benim şüphelerim doğru çıktı,yalan söyledi,net'ten dedi,istbuldan dedi ama ben işyerindeki arkadaşı olduğunu ilk kızla görüşmemden sonra anladım. tabii ki kabus başladı. çok zor bi 1 ay geçirdim.bu arada ailemle 1 haftalık tatil yaptım.ablama anneme eşimin ailesine hiç bi şey söylemedim. yalvarıyodu bide insan boş atıp dolu tutamıyosun. kızken sorsalar atar tutardım ama başıma gelince hiç öyle olmadı. ve kavgaların önü alınamayınca bi sabah anneme tel açtım hemen gelip aldılar beni. 1 ay kadar da ailemmle kaldım. babam hep sorar bir hafta hadi annene anlatamadın ablana niye anlatmıyosun diye. ama insan utanıyor. yidiremiyo kendine,konduramıyosun yada acizlikl deyin olmuyo. eşimin ve ailesinin ısrarı ile tekrar döndüm. şuan 6 aylık hamileyim. oğlumu kullanmak istemiyorum,ailemin evi rahatsızdı rahat ettiremediler demiyorum ama ben kendi iredemle baskısız geri döndüm. eşime o zaman çok kızdım kırıldım ama şu an onu yine de seviyorum. yazmışsınız nasıl anlatır yaşadıklarını diye bilirim öyle bi ısrar ediyodum anlat diye çünkü insan merak ediyo nasıl diye.onun için oda anlatmıştır. he şu an güveniyomuyum hayır,ama çok yüzüne vurdum. bi süresonra bu da ilişkiyi yıpratıyor. çok zor bidönem yaşıyosun,çocuk ufak,ailen bilmiyo,kırgınsın,eve geldimi onun yüzünü görüceksin. ama gedimi surat asarsın biraz geç geldimi acaba dersin. sana tavsiyem önce ailene uygun bir dille anlat bu şekilde içine atarak kendine çok zarar verirsin. sonra kendin bi karara var çocuk için bile katlanıyorum diyosan eşinle iyi geçin.o çocuğun gelişimi her şeyden önemli.bak ufak dersin ama nasıl anlamış sizin uzaklaşmanızı.kendini saydırmak,ifade etmek sana kalmış. bunları yaparsan o çocuk için bi şans daha verilir. bi daha yapar yapmaz artık orası şansımıza..zor bi dönemdesin,oğlunla huzur bul,aklına geldiğinde de yaşadıkların bardağın ne boş tarafına bak ne de dolu tarafına at bardağı kırılsın gitsin. hayatndaki herşeye böyle bak,hiç bişey için üzülme ve kafana takma. biraz uzun oldu ama dayanamadım benimde anlatmaya ihtiyacım varmış. tabii herşey bu yazılanlar kadar kolay geçmiyo..

evet savunuyorsun hatta en son yorumunda bile onu savundun kimse bosan demiyor ama savunma modundan cıksan iyi edersin ona verdigin degere layik degil nede savunulacak yanı kaldı eskiden ola blirdi ama simdiki durumda sen nekadar onu savunsanda degersiz geliyor

[ı]konunu okudum ve son sayfada arkadasın yaptıgı alıntını okudum ya nasıl bir saygısızlık yapıyorsun kardesim kendine nedemek 4sefer falan filanya yok zevk alamıyormus tobe yarabbimya nasıl bukadar derinlere ine biliyorsun esin olacak o adamda nasılda anlatıyor sana bunlari iyikide tum yazıları okumamısım cıldırırdım herhalde yok boyle birsey ya esim beni aldatacak uzerine birguzelde anlatacak o adami bosarim donuna kadarda alırım:47: Saygın olsun birazcık kendine ya bosanmıyorsan neyse bari bukadar derinlere inme esininde bu okuduklarımdan sonra bir kelmesine bile inanmazdım yerinde olsam gercektende pisman olan hataya dusen bir insan kalkıpta detay filan anlatmaz:20:[/ı]

pişman olan adam hatırlamaya bile dayanamaz bırak anlatıp o anları tekrar yaşamayı üzgünüm çok üzgünüm ama bikaç ay sonra yeni bir konuda buluşuruz burda

evet cok sogru diyorsunuz. ama sunu duzeltmek isterim. o benden herzaman zevk aldi. ben cok utangac oldugumdan cok rahat deyilimdir. 6 senelik evliyim halen utanirim. ben zevk almiyorum.o herzaman zevk aldi.bu konuda cok arastirdim. bilinc alti oldugu yaziyor. o yuzden zevk olmadigi yaziyor.ben zevk almadigimda cok uzuluyordu. herzmana beni bir doktora goturmek istedi. ama ben utandim gitmedim. zorla randevu aldi ama gitmedim.[/QUOTE]

TAMAM TAMAM O BİR MELEK

Bence daha fazla yoruma gerek yok...
bu konu neden açıldı neden derdini anlattı orasını da çözemedim...
zaten kimsenin yorumu düşünceside umruna değil hazalın...
o hala eşini savunuyor...
ki sonundada sinirlenip bize şunu diyecek die korkuyorum;
Eşimdir yapar elinin kiri...bana göre normal affettim...size ne demesinden korkuyorumm....

off Allah'ım! Adam açık açık o kadın bana zevk verdi hemde 4 kere diyo.
sonra da bir daha olmayacak diyor. adama acıdım desene ömür boyu zevk almaktan mahrum edecek kendini (!)

sinirlerim tepeme zıpladı, nasıl bir baba bu ya!bu ne pişkinlik!:47::47:

kadınlarımız bu kadae bu adamlara tapıp baş tacı ettikten sonra daha çook şey göreceğiz

erkek çocuk doğar

paşam diye yetiştirilir

aile her dediğine evet der pohpohlar

evlenir karısı saçını süpürge eder

er kişi daha da havalanır havalanır ve işte.......mutsuz sonn

off Allah'ım! Adam açık açık o kadın bana zevk verdi hemde 4 kere diyo.
sonra da bir daha olmayacak diyor. adama acıdım desene ömür boyu zevk almaktan mahrum edecek kendini (!)

sinirlerim tepeme zıpladı, nasıl bir baba bu ya!bu ne pişkinlik!:47::47:

Tüm mesajarı okumadım ,demek öyle dedi adam..Amanınnnn :53:

Bunu diyebilen bir adam pişman falan olmamıştır,fırsatını bulursa yine yapar...Ne pişkin insanlar var yahu !!!

bosayamadim cocugum icin ama donuna kadar aldim. butun herseyini benim uzerime yapti... ama icimdeki alev sonmedi..para pul benim alevimi sondurmedi.bundan sorna kazandigim alacagim ev arsalar senin ve oglumun uzerine yapacagim dedi.

ahh canım sadece sen aldım sanıyorsun...

sana birşey olduğunda yine mallar eşinin... boşanma halinde bir çirkeflikle herşey değişebilir.

bence ailenin üzerine yaptırsaydın daha bir içine otururdu.

umarım yaralarınızı sarar bugünleri unutursunuz. çocuğunuzu etkilememeye çalışın. küçükde olsalar herşeyi anlıyorlar.

Tüm mesajarı okumadım ,demek öyle dedi adam..Amanınnnn :53:

Bunu diyebilen bir adam pişman falan olmamıştır,fırsatını bulursa yine yapar...Ne pişkin insanlar var yahu !!!

Hayır öyle dememiş eniştemiz..
Hazal zevk almıyormuş ilişkiden.. Bu sebeple doktora götürmek istemiş enişte bey Hazal'ı, ama Hazal kabul etmemiş.
Sonra enişte bey'i almış bir merak..
"Yaw acaba sorun bende mi?"..:44:
E bunu öğrenmenin yolu da başka bir kadınla deneme yapmak. Tamamen iyi niyetle yani.
Sonra o diğer kadın (Evli olan, otelde buluştuğu) pek zevk almış ilişkiden.:69:
Enişte demiş ki "e o zaman bende değil sorun, bakınız ben kadınlara zevk verebiliyorum"..
Bu arada kadının otelde senin kocanla sevişirken zevk alma anı benim bile gözümde canlandı, sana Allah sabır versin.
Neyse işte bu sebepten 4 defa tekrarlamış bunu, yani belirli bir sayıya ulaşması lazım ki emin olsun.

Gerçi 4. buluşmada eniştemiz aslında sevişmeyecekmiş, ama lanet olsun tecavüze uğramış..:27:

Ah Hazal ah..
Bırakmıyorsun şu adam en azından biraz vicdan muhasebesi yapsın..
6 ay, bilemedin 1 sene sonra sağlıklı düşünmeye başlayacaksın.. O zaman gör asıl içindeki yangını sen..

ipekçim yorumuna pek bir gülesim geldi enişte bey hakkında söylediklerine :1:
ama o bir melek....o bir mükemmel insann...
ama bir yanlışın varrr enişte bey kadını ayartmamış...kadın onu ayartmıştır...

Son düzenleme:
Yaa arkadaşlar....siz niye kendinize dert edip duruyorsunuz...yetmedi...neden konu sahibinin de dert etmesinde ısrar ediyorsunuz ki!

Önemli olan onun rahatsız olması değil mi?...eeee? o, sizin kadar sorun etmiyorsa...mesele bitmiştir.

Neden illaki üzülsün istiyorsunuz....
.

Back
X