• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugun aldatildigimi ogrendim..

bence yanlış yapmışsın.affedeceksen bile en azından süründürmeliydin adamı pabucun pahalı olduğunu anlamalıydı.

sen resmen ödüllendirmişsin adam hiçbirşey olmamış gibi hayatına devam edecek.

zaten dubai tatiline çıkıcaklarmış beraber sanırım görümcesi ayarlamaya çalışıyormuş...
zaten buraya neden bu konuyu açtınız madem kimseyi dinlemicektiniz onuda anlamadım ben...

dubai tatiline mi :S
Allah hayır etsin sonlarını; eşine akıl fikir versin...
4 kere fln ne bilim insanın içinden nasıl çıkar ya.
ben böyle durumlarda çiftlerin birbirine zaman vermesine bir süre ayrı kalması gerektiğine inanıyorum. yaşananları sorgulamak ve yeterince erdemliyse hatasını anlamak için.
böyle paldır küldür eskisi gibi olmaya çalışmak ilişkinin standardını hep o bozuk seviyede ttuar gibi düşünüyorum.
inşallah sizde öyle olmaz.
amin

bence yanlış yapmışsın.affedeceksen bile en azından süründürmeliydin adamı pabucun pahalı olduğunu anlamalıydı.

sen resmen ödüllendirmişsin adam hiçbirşey olmamış gibi hayatına devam edecek.

EVET BEN DE KATILIYORUM MORTUUS'A
Yaptığının kolay yenilir yuturlur birşey olmadığını anlaması için hiç fırsat vermiyorsunuz

[ı]kadınlarımız bu kadae bu adamlara tapıp baş tacı ettikten sonra daha çook şey göreceğiz

erkek çocuk doğar

paşam diye yetiştirilir

aile her dediğine evet der pohpohlar

evlenir karısı saçını süpürge eder

er kişi daha da havalanır havalanır ve işte.......mutsuz sonn
[/ı]

küçücük çocuklara göster oğlum pipini diye önüne çıkana gösterttirirsen büyüyünce de önüne çıkana göstermesi hiç te anormal değil kopsun inşallah hepsininki tövbe ya rabbim

Konuyu kısaca özetlemek gerekir ise:
Hazal suçlu; çünkü cinsel ilişki sırasında Hazal zevk almadığı için eşinin erkekliğini sorgulattı.
Karşıdaki kadın suçlu; çünkü eşi onunla cinsel tatmin yaşadı, kadınlara zevk verebildiğini ispatladı, ancak kadın bununla yetinmedi gitti karısına eşinin atletini gönderdi.
Minicik yavrucak suçlu; çünkü annesi bugün tüm bunlara katlanıyorsa, sırf evladı için katlanıyor.
Bizler suçluyuz; erkektir elinin kiri demedik, silkelensin kendine gelsin istedik.

Buradaki tek masum kişi Hazal'ın eşi; o da ağlayarak bu yaşadıklarını unutmaya çalışıyor....

Son düzenleme:
Bi tek adam melek

bence erkekler az bile yapıyor ya biz aranıyoruz yani ben seni her halukarda severim bakarım herşeyini sineye çekerim döv beni aldat hakaret et canın istediğinde de sev ben insan değilim çünkü malım önce babamın sonra senin malınım insan değilim ki birey değilim

ben olsam bana bunları yapacak bu güveni verecek birine ben de yaparım yani ego değil mi

esin affedecegini biliyordu, cocukla ne yapacak demistir ve sen de onu haksiz cikarmadin...aldatilip affedenler tekrarliyorlar bunu hatta ayni kisiyle...

bence affedecek olanlar konu acip ta bari kendilerini dusurmesinler

hepinizin yorumunu okumaya calisiyorum. her neti actigimda esimde yanimda oluyor .
ben kocami affetmedim ama sans verdim. artik hic sormuyorum. en son persembe gunu sordum neden 4 sefer oldu diye. cunku babasindan nefret eden birisi.kabullenemiyordu annesine yapilanlari.
inanin psykolijim cok bozuk. onunlayken gozlerine nefretle bakiyorum. ve o onun farkinda. ben cocugum icin bir sans verdim. daha 2.5 yasinda. suan gozleri hep ustumuzde .o an ben kahroluyorum iste. cun ku o gunden veri hep agliyorum ve o sahit oldu.babasiyla beni zorla yan yana oturtmaya calisiyor opturmeye calisiyor. normalde cok kirkanir babasini asla yaninda oturmami istemez hemen aramizda giriyor. bunlari gorerek ben hergun eriyorum. ikiye ayrilmisim. bir yanim inanmak istiyor bir yanim hayir yalan soyluyor diyor. rol oynuyor diyor. inanin yorumlarinizi dikkatle okuyorum. sakin okumuyor sanmayin.
bu durumu ailem bilmiyor. surekli rol yapiyorum. ve o kadar yoruluyorumki rol yapmaktan.

Neye inanmak istiyorsunuz onu anlayamadım. Ayrıca ne olur çocuğun yanında normal davranmaya çalışın. Sinirleriniz laçka vaziyette ama, bunu deneyin lütfen. Daha önce de önermiştim, çocuğu bırakabileceğiniz bir yer varsa, sizi kimsenin tanımadığı bir yere gidin kendi başınıza 2-3 gün bir hava değişikliği olsun. Ailenize de uygun bir şey uydurun. Bence eşinizle bir tatile çıkmak için çok erken.

artik kurcalamiyorum gercekten bak..sadece dun calistigi yere gittim ve sordum yine geliyormu diye. oda hayir dedi. konuyu kapatti.
birdahada asla acmam. bitti artik. aklimada getirmiyecegim. calismayi dusunuyorum. ana okul ogretmeniyim. bu bana iyi gelecek.

Evet, çalışmanız çok iyi olur.

buyuk konusuyorsun. ben yillardir ne dedim biliyormusun. aldatilmaktan birincisi cok korktum. affetmem dedim seni yerle bir ederim dedim. yasadigimiz yere rezil ederim dedim. cocugumuz olursa asla gostermem dedim..ama suan diyorumki cok buyuk konusmusum.hatta en son 3 haftaya yakin babam annem ve esim oturuyorduk. aldatilmadan konu acilmisti. ben ustune bastira bastira dedimki ASLAAAA AFFETMEM.ben o supheyle yasiyamam dedim.

evet cok sogru diyorsunuz. ama sunu duzeltmek isterim. o benden herzaman zevk aldi. ben cok utangac oldugumdan cok rahat deyilimdir. 6 senelik evliyim halen utanirim. ben zevk almiyorum.o herzaman zevk aldi.bu konuda cok arastirdim. bilinc alti oldugu yaziyor. o yuzden zevk olmadigi yaziyor.ben zevk almadigimda cok uzuluyordu. herzmana beni bir doktora goturmek istedi. ama ben utandim gitmedim. zorla randevu aldi ama gitmedim.

Eşinizin aldatması için bir mazeret değil, ama cinsellikten zevk alamamanız eşiniz için bir problem bence. Siz kendi açınızdan problem görmeyebilirsiniz ama bu işler durulduktan sonra, utanmayı falan bırakıp bu konunun üzerine eğilmenizde yarar olduğunu düşünüyorum.

Ablam ..
Ben anne baba ayrı büyümüş bir kızım.
Daha öncede dedim .. Annemi aldatmış bir adama baba diyeceğime hiç dememişim daha iyi diye ..
O yüzden çocuğum için deme , ben eminim ki o çocuk nefret edecek o babadan ..
Sizi suçlayacak ..
Bir arkadaş da demiş. evde kavga gürültüye gece uyanan çocuğun kafada 2*2 hesabı gerçekten kalmıyor ..
Çocuğunuz için bişey yapmak istiyorsanız ona bunu yaşatmayın.
Allah sabırlar versin.. O adamıda Allah ıslah etsin..
amin insallah canim. ,zaman birakiyorum egerki gercekten duzelirse asla cocuguma soylemem.
pişman olan adam hatırlamaya bile dayanamaz bırak anlatıp o anları tekrar yaşamayı üzgünüm çok üzgünüm ama bikaç ay sonra yeni bir konuda buluşuruz burda
insallah yeni bri konu acmam diyorum.
evet cok sogru diyorsunuz. ama sunu duzeltmek isterim. o benden herzaman zevk aldi. ben cok utangac oldugumdan cok rahat deyilimdir. 6 senelik evliyim halen utanirim. ben zevk almiyorum.o herzaman zevk aldi.bu konuda cok arastirdim. bilinc alti oldugu yaziyor. o yuzden zevk olmadigi yaziyor.ben zevk almadigimda cok uzuluyordu. herzmana beni bir doktora goturmek istedi. ama ben utandim gitmedim. zorla randevu aldi ama gitmedim.

TAMAM TAMAM O BİR MELEK[/QUOTE]
:((((
Bence daha fazla yoruma gerek yok...
bu konu neden açıldı neden derdini anlattı orasını da çözemedim...
zaten kimsenin yorumu düşünceside umruna değil hazalın...
o hala eşini savunuyor...
ki sonundada sinirlenip bize şunu diyecek die korkuyorum;
Eşimdir yapar elinin kiri...bana göre normal affettim...size ne demesinden korkuyorumm....
hayir asla demem. beni yanlis anliyorsunuz yada kendimi ifade edemiyorum. ama bosamak o kadar kolay olmuyor.onu anladim.ama birdaha olursa asla affetmem ve dinlememde onu.
off Allah'ım! Adam açık açık o kadın bana zevk verdi hemde 4 kere diyo.
sonra da bir daha olmayacak diyor. adama acıdım desene ömür boyu zevk almaktan mahrum edecek kendini (!)

sinirlerim tepeme zıpladı, nasıl bir baba bu ya!bu ne pişkinlik!:47::47:

ahh canım sadece sen aldım sanıyorsun...

sana birşey olduğunda yine mallar eşinin... boşanma halinde bir çirkeflikle herşey değişebilir.

bence ailenin üzerine yaptırsaydın daha bir içine otururdu.

umarım yaralarınızı sarar bugünleri unutursunuz. çocuğunuzu etkilememeye çalışın. küçükde olsalar herşeyi anlıyorlar.
kendi ailemin ustune yapsam anlarlar. ben kimse bilsin istemiyorum.cunku bir sans verdim.bi 3 kisinin bilmesi vardir bide 10 kisinin esime nefretle bakmasi vardir.
Hayır öyle dememiş eniştemiz..
Hazal zevk almıyormuş ilişkiden.. Bu sebeple doktora götürmek istemiş enişte bey Hazal'ı, ama Hazal kabul etmemiş.
Sonra enişte bey'i almış bir merak..
"Yaw acaba sorun bende mi?"..:44:
E bunu öğrenmenin yolu da başka bir kadınla deneme yapmak. Tamamen iyi niyetle yani.
Sonra o diğer kadın (Evli olan, otelde buluştuğu) pek zevk almış ilişkiden.:69:
Enişte demiş ki "e o zaman bende değil sorun, bakınız ben kadınlara zevk verebiliyorum"..
Bu arada kadının otelde senin kocanla sevişirken zevk alma anı benim bile gözümde canlandı, sana Allah sabır versin.
Neyse işte bu sebepten 4 defa tekrarlamış bunu, yani belirli bir sayıya ulaşması lazım ki emin olsun.

Gerçi 4. buluşmada eniştemiz aslında sevişmeyecekmiş, ama lanet olsun tecavüze uğramış..:27:

Ah Hazal ah..
Bırakmıyorsun şu adam en azından biraz vicdan muhasebesi yapsın..
6 ay, bilemedin 1 sene sonra sağlıklı düşünmeye başlayacaksın.. O zaman gör asıl içindeki yangını sen..
inanin cikmazdayim.

Haaa tamamen kendisi ile igili istatistik bir araştırma üzerine yapmış.....:37:

O birlikte aldattığı kadın da ne hayır sever biriymiş....:51:

üzücü bir olay bencede.. ama affetmeyip ne yapacak belki kızın imkanı yok , ayrılsa küçük çocuğunamı bakacak işe gidip paramı kazanacak? öyle aldatıldım hemen ayrılıyım sadece dizilerde filmlerde olur. hadi ayrıldı nerde ev , nerde para, nerde çocuğun ihtiyaçları? ayrılcak olsa bile bu uzun bir süreç ister. şuan temkinli olur, birdaha yaparsa kesin ayrılır, belki birdaha yapmassada ayrılır ama hemen bohçamı aldım , çocuğumu kaptım babamın evine gidiyorum mantığıda olmaz, adamın yaptığı hatadan kaçar bayan daha büyük bir hata yaparak hemen çat kapı çeker giderse olan yine o bayana ve minik yavruya olur.
maddi imkanlar sorun deyil. herseyin ustesinden gelirim. hele babam bizim ustumuze titrer.varlikli birisi.torununa duskun birisi. anne baba tarafi cok varlikli.o yuzden asla esimi cekmem. bosanirsam bosanirim.para korkum yoktur.

yanlız bu adam hazalın babasıyla çalışıyor.
evet
"Kocamı seviyorum" veya "çocuğum babasından uzak kalmasın" gibi bir mantıkla veya hatta "erkektir, elinin kiridir" mantığıyla affetsin, saygı duyarım. Onun hayat görüşüdür.
Ama "çocuğa mı bakıcam, para mı kazanıcam" gibi bir bahane ile bir insan kişiliğinden vazgeçebiliyorsa, ben hem evli, hem çalışan bir anne olarak asla saygı duyamam.

Bu arada yukarıdaki cümlem Hazal için değil, çünkü Hazal "nerde ev, nerde para" gibi bir noktadan hareket etmiyor. Çocuğu babasız kalmasın derdinde.
evet aynen.cocugum babasiz kalmasin derdindeyim. dedigim gibi varlikli aileden geliyorum.
Bravo, gözden kaçırmışım ben bunu.
Yani Hazal boşanmak isterse, hem ailesini, hem maddi imkanlarını kaybedecek eniştemiz.
bilemiyorum insallah deyildir.okadarda adi olamaz. egerki oyle birsey varsa inan onu mahvederim.

dubai tatiline mi :S
Allah hayır etsin sonlarını; eşine akıl fikir versin...
4 kere fln ne bilim insanın içinden nasıl çıkar ya.
ben böyle durumlarda çiftlerin birbirine zaman vermesine bir süre ayrı kalması gerektiğine inanıyorum. yaşananları sorgulamak ve yeterince erdemliyse hatasını anlamak için.
böyle paldır küldür eskisi gibi olmaya çalışmak ilişkinin standardını hep o bozuk seviyede ttuar gibi düşünüyorum.
inşallah sizde öyle olmaz.
amin
amin insallah.

hazal yanlışlardasın canım sana affetme demiyorum seviyorsan affedebilirsin belki birgün unutadabilirsin
ama kusura bakma da eşin tam pislik
sen zevk alamadın diye başka kadına koşmuş bahaneye bak

yakalamasan sadece 4le de kalmayacaktı utanmadan anlatıyor sorsan bile anlatmamalı ayrıntıları da veriyor 73 kilo benim de gözümde canlandı

asla affetmem demişsin önceden ama pek bir kolay affettin

affetmedim şans verdim demişsin bu adamla hala aynı evdesin konuşuyorsun bu da affetmek

lütfen böyle yaparsan hatasını anlamaz tekrar eder

evden ayrıl bir süre boşanacağım yapamıyorum falan de sürünsün köpek gibi pişman olsun

telefon numarasını değiştirmiş çok mu yapmış şehri terketse kaç yazar elalemin kadınları kapıya atletini bırakıyor

Biri demişti ki bu forumda ben erkeklerin tecavüze uğrayabildiğini kkda öğrendim ne kadar da doğru söylemiş

Şu yoruma çok güldüm yazan arkadaşa teşekkür ediyorum:1: Bu konuya daha önce yorum yaptım ama konu sahibinin umursamazlığından dolayı yorum yapmayı kestim..Hemen herkezle aynı fikirdeyim bende.İş sadece aldatılma değil olayın boyutları gerçekten çok geniş. Ben şaşkınlıkla okuyorum konu sahibinin yazdıklarını...

Herneyse ben sadece şunu söylemek istiyorum konu sahibine..

Hiç zannetmiyorum ki bu olay son olsun:34:

Konu sahibi,yorumları eşine okuttuğunu söylemişti.
Bu sebeple samimi duygularını açıkça yazamadığını düşünüyorum.

konu sahibi arkadaşım eğer gerçek hisleriniz söyleyemiyorsan yanında diye anlatamıyorsan bize ışık yak yeter belki sen de bize kızıyorsun onlara ne diyorsun ben kararımı verdim diyorsun böyle mutluyum ya da mutlu olmaya çalışıyorum diyorsun ama bize çok şey işte zaman ayırıp burayı okuyan herkes sana üzülüyor kocana sinir oluyor yaşadıklarını anlamaya çalışıyor bir kadın olarak değil bir insan olarak kimse bunu haketmiyor aldatılmak bence en büyük hakaret şiddet ,dayak küfür bunun yanında ne ki o yüzden kızıyoruz sinirleniyoruz senin yerine koymaya çalışıyoruz kendimizi ve ister istemez bu tepkileri veriyoruz seni tanımasak da bilmesek de kadın olduğun için insan olduğun için kendini ezdirme kullandırma tamam boşanma ama bu kadar kolay da affetme yaptığının en azından acısını çeksin yeter ya sen gidip 4 kere bi adamla beraber olaydın bakalım o kocan olacak varlık (insan diyemiyorum) ne diyecekti

Sizin gibi affedici bayanlar olduğu sürece erkekler daha çok aldatır ve bayanlar da aldatılmayı hakeder....Nasıl olsa affediyooo hadi bir kere daha :)))

bende olaya farklı bir açıdan baktım , sonuçta küçük bir çocuğun yaşadığı şartlar ve ona verilen imkanlarda babasından ayrı veya babasıyla birlikte olması konusu kadar önemli diye düşünüyorum. oklar hemen bana dönmesin ben git barış aferin demiyorum dememde haddime değil , bayan seçimini yapmış bile. kimse kimseyi seçimleri yüzünden yargılamayazki, sadece fikrimizi söyleriz, isteyen katılır, isteyen katılmaz, yani bu fikir çatışması olayına dönsün istemiyorum .

Elimde ok yok merak etmeyin..:71:
Dün akşam bir talk show vardı, araştırmalara göre Türkiye'de ihanet evliliği bitirmek için sebep değilmiş.
Yani kadınlar (bizim burada yaptığımız gibi) "aldatırsa koyarım kapıya, affetmem!" dese de çoğu affediyormuş.
Adam diyordu ki ihanet ancak "adam karısını bırakıp diğer kadına gitmeyi tercih ederse" evliliği bitirir..:27:

Elimde ok yok merak etmeyin..:71:
Dün akşam bir talk show vardı, araştırmalara göre Türkiye'de ihanet evliliği bitirmek için sebep değilmiş.
Yani kadınlar (bizim burada yaptığımız gibi) "aldatırsa koyarım kapıya, affetmem!" dese de çoğu affediyormuş.
Adam diyordu ki ihanet ancak "adam karısını bırakıp diğer kadına gitmeyi tercih ederse" evliliği bitirir..:27:

çok doğru bir araştırma

sosyal statüsü olsun olmasın malesef kadınlarımız kocasız kalmaktan korkuyor..

kocasız kalmaktan mı korkuyoruz??
ne güzel duygularla hayallerle evleniyor kadın
sonra hayal kırıklığı ve acı ne yapacağını bilememek cesaret edememek
neden katlanıyoruz bu erkeklere nesillerini tüketmek gerek

Back
X