• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugun aldatildigimi ogrendim..

Anladığım kadarıyla eşiniz babanızın yanında çalışıyor ve aslında o size mecburmuş gibi geldi bana çünkü ayrılırsanız işinden de ayrılacak yani ortada kalacak bu konuda yorum yapmayım kendimi tutayım dedim ama bence ayrılmanız en doğrusu çünkü ömür boyu başınızı her yastığa koyduğunuzda eşinizin aldatışı gelecek aklınıza

Hayır öyle dememiş eniştemiz..
Hazal zevk almıyormuş ilişkiden.. Bu sebeple doktora götürmek istemiş enişte bey Hazal'ı, ama Hazal kabul etmemiş.
Sonra enişte bey'i almış bir merak..
"Yaw acaba sorun bende mi?"..:44:
E bunu öğrenmenin yolu da başka bir kadınla deneme yapmak. Tamamen iyi niyetle yani.
Sonra o diğer kadın (Evli olan, otelde buluştuğu) pek zevk almış ilişkiden.:69:
Enişte demiş ki "e o zaman bende değil sorun, bakınız ben kadınlara zevk verebiliyorum"..
Bu arada kadının otelde senin kocanla sevişirken zevk alma anı benim bile gözümde canlandı, sana Allah sabır versin.
Neyse işte bu sebepten 4 defa tekrarlamış bunu, yani belirli bir sayıya ulaşması lazım ki emin olsun.

Gerçi 4. buluşmada eniştemiz aslında sevişmeyecekmiş, ama lanet olsun tecavüze uğramış..:27:

Ah Hazal ah..
Bırakmıyorsun şu adam en azından biraz vicdan muhasebesi yapsın..
6 ay, bilemedin 1 sene sonra sağlıklı düşünmeye başlayacaksın.. O zaman gör asıl içindeki yangını sen..

Haaa tamamen kendisi ile igili istatistik bir araştırma üzerine yapmış.....:37:

O birlikte aldattığı kadın da ne hayır sever biriymiş....:51:

Son düzenleme:
Yaa arkadaşlar....siz niye kendinize dert edip duruyorsunuz...yetmedi...neden konu sahibinin de dert etmesinde ısrar ediyorsunuz ki!

Önemli olan onun rahatsız olması değil mi?...eeee? o, sizin kadar sorun etmiyorsa...mesele bitmiştir.

Neden illaki üzülsün istiyorsunuz....
.

Ben şahsen üzülmesini istemiyorum, benzer yorumlar yapan arkadaşlarımın da öyle bir art niyet taşıdığını hiç sanmıyorum.
Ama eşinin Hazal'ı böyle güzel kumpasa alıp, kendini suçlama noktasına getirmesini de çok çirkin buluyorum ve buna tepki veriyorum.
Hazal eninde sonunda birgün bırakacak kendini suçlamayı..
Ne yaparsa yapsın, hiç bir canlı varlığın aldatılmak gibi onur kırıcı bir davranışı hak etmediğini idrak edecek.
İşte o zaman verecek asıl tepkiyi..
Ama o zaman çoktan soğumuş olacak olaylar, bırak kocasını, bırak görümcesini kanunlar bile ona tepki verme hakkı tanımıyor olacak artık. Zaman aşımına uğrayacak olaylar..
O nedenle ben istiyorum ki, kocasını affedecekse bile (ki hiçbirimiz boşan demiyoruz) onun ne kadar haysiyetsizce bir davranışta bulunmuş olduğunu ve Hazal'ın asla bunu hak etmiş olamayacağını anlasın.

keypad kimse Hazalı suçlamıyor ve üzülmesinide istemiyor zaten...
herkes tepkisiz sakin olayı kabullenmesine anlam veremiyor okadar...

Yaa arkadaşlar....siz niye kendinize dert edip duruyorsunuz...yetmedi...neden konu sahibinin de dert etmesinde ısrar ediyorsunuz ki!

Önemli olan onun rahatsız olması değil mi?...eeee? o, sizin kadar sorun etmiyorsa...mesele bitmiştir.

Neden illaki üzülsün istiyorsunuz....
.

biz üzülsün istemiyoruzki..şuan affetsede çok değil 3/5 sene
sonra aynı şeyi tekrar yaşayıp daha fazla üzülecek..

buyuk konusuyorsun. ben yillardir ne dedim biliyormusun. aldatilmaktan birincisi cok korktum. affetmem dedim seni yerle bir ederim dedim. yasadigimiz yere rezil ederim dedim. cocugumuz olursa asla gostermem dedim..ama suan diyorumki cok buyuk konusmusum.hatta en son 3 haftaya yakin babam annem ve esim oturuyorduk. aldatilmadan konu acilmisti. ben ustune bastira bastira dedimki ASLAAAA AFFETMEM.ben o supheyle yasiyamam dedim.

yok yok o kadar eminimki büyük konuşmadığıma..
kocam beni aldatacak bide utanmadan ballandıra ballandıra 3kez 5 kez diyecek
kadın bana kocamdan aldığı yüzle atlet getirecek yok arkadasım
ben senin kadar melek değilim

tamam ya cok ustune gittiniz olan olmus bayanda kararini vermis bundan sonra yoruma gerek oldugunu dusunmuyorum..basina gelmeden yorum yapilmasi kolay ama isin icinde olunca eminim isler degisiyordur..zaman gosterecek neler olacagini..hersey gonlunuzce olsun

üzücü bir olay bencede.. ama affetmeyip ne yapacak belki kızın imkanı yok , ayrılsa küçük çocuğunamı bakacak işe gidip paramı kazanacak? öyle aldatıldım hemen ayrılıyım sadece dizilerde filmlerde olur. hadi ayrıldı nerde ev , nerde para, nerde çocuğun ihtiyaçları? ayrılcak olsa bile bu uzun bir süreç ister. şuan temkinli olur, birdaha yaparsa kesin ayrılır, belki birdaha yapmassada ayrılır ama hemen bohçamı aldım , çocuğumu kaptım babamın evine gidiyorum mantığıda olmaz, adamın yaptığı hatadan kaçar bayan daha büyük bir hata yaparak hemen çat kapı çeker giderse olan yine o bayana ve minik yavruya olur.

buyuk konusuyorsun. ben yillardir ne dedim biliyormusun. aldatilmaktan birincisi cok korktum. affetmem dedim seni yerle bir ederim dedim. yasadigimiz yere rezil ederim dedim. cocugumuz olursa asla gostermem dedim..ama suan diyorumki cok buyuk konusmusum.hatta en son 3 haftaya yakin babam annem ve esim oturuyorduk. aldatilmadan konu acilmisti. ben ustune bastira bastira dedimki ASLAAAA AFFETMEM.ben o supheyle yasiyamam dedim.

yok yok o kadar eminimki büyük konuşmadığıma..
kocam beni aldatacak bide utanmadan ballandıra ballandıra 3kez 5 kez diyecek
kadın bana kocamdan aldığı yüzle atlet getirecek yok arkadasım
ben senin kadar melek değilim

ben de o kadar melek olamam açıkçası.....

üzücü bir olay bencede.. ama affetmeyip ne yapacak belki kızın imkanı yok , ayrılsa küçük çocuğunamı bakacak işe gidip paramı kazanacak? öyle aldatıldım hemen ayrılıyım sadece dizilerde filmlerde olur. hadi ayrıldı nerde ev , nerde para, nerde çocuğun ihtiyaçları? ayrılcak olsa bile bu uzun bir süreç ister. şuan temkinli olur, birdaha yaparsa kesin ayrılır, belki birdaha yapmassada ayrılır ama hemen bohçamı aldım , çocuğumu kaptım babamın evine gidiyorum mantığıda olmaz, adamın yaptığı hatadan kaçar bayan daha büyük bir hata yaparak hemen çat kapı çeker giderse olan yine o bayana ve minik yavruya olur.

yanlız bu adam hazalın babasıyla çalışıyor.

"Kocamı seviyorum" veya "çocuğum babasından uzak kalmasın" gibi bir mantıkla veya hatta "erkektir, elinin kiridir" mantığıyla affetsin, saygı duyarım. Onun hayat görüşüdür.
Ama "çocuğa mı bakıcam, para mı kazanıcam" gibi bir bahane ile bir insan kişiliğinden vazgeçebiliyorsa, ben hem evli, hem çalışan bir anne olarak asla saygı duyamam.

Bu arada yukarıdaki cümlem Hazal için değil, çünkü Hazal "nerde ev, nerde para" gibi bir noktadan hareket etmiyor. Çocuğu babasız kalmasın derdinde.

o zaman ses çıkarmayalım adamlar aldatıp aldatıp gelsinler..
bize bakıyorlarya bizde görevlerimizi sonuna kadar yapalım..
o zaman neler olur tahmin edebiliyormusunuz dallasa döneriz ..
bu kadar acizmiyiz ??
peki adam aşık oldum deyip gitse ne yapacaktı??
paramı gururmu önemli..nerde bizim kadınlık gururumuz..

ben bu noktayı kaçırmışım sanırım. egem alt satırı senin için yazmıyorum
-------------------------------------------------------------------

ayrıca ben kendi fikrimi söylemiştim hemen saldıya gerek yok . böyle bir durumda bende asla affetmem ,
ama sonuçta bayan affettim demiş, kendi fikrini söylemiş , illa eleştiri oklarını saplamaya gerek yokki.
herkesin kendi seçimidir.

Hazalın babası kocasının patronu mu ?? Öyleyse adam baya cesaretli....:53:

Hiç empati yapamıyorum malesef..Çünkü boşanmaktan,ayrılmaktan başka bir çözüm gelmiyor aklıma.......Diğerleri geçici çözüm...Boşanma olsa bile çiftler çocuklarını görmüyorlar mı zaten ??

Hazal a kocası ve çocuğuyla mutluluklar dilerim............:55:

Son düzenleme:
"Kocamı seviyorum" veya "çocuğum babasından uzak kalmasın" gibi bir mantıkla veya hatta "erkektir, elinin kiridir" mantığıyla affetsin, saygı duyarım. Onun hayat görüşüdür.
Ama "çocuğa mı bakıcam, para mı kazanıcam" gibi bir bahane ile bir insan kişiliğinden vazgeçebiliyorsa, ben hem evli, hem çalışan bir anne olarak asla saygı duyamam.

Bu arada yukarıdaki cümlem Hazal için değil, çünkü Hazal "nerde ev, nerde para" gibi bir noktadan hareket etmiyor. Çocuğu babasız kalmasın derdinde.

bende olaya farklı bir açıdan baktım , sonuçta küçük bir çocuğun yaşadığı şartlar ve ona verilen imkanlarda babasından ayrı veya babasıyla birlikte olması konusu kadar önemli diye düşünüyorum. oklar hemen bana dönmesin ben git barış aferin demiyorum dememde haddime değil , bayan seçimini yapmış bile. kimse kimseyi seçimleri yüzünden yargılamayazki, sadece fikrimizi söyleriz, isteyen katılır, isteyen katılmaz, yani bu fikir çatışması olayına dönsün istemiyorum .

ben bu noktayı kaçırmışım sanırım. egem alt satırı senin için yazmıyorum
-------------------------------------------------------------------

ayrıca ben kendi fikrimi söylemiştim hemen saldıya gerek yok . böyle bir durumda bende asla affetmem ,
ama sonuçta bayan affettim demiş, kendi fikrini söylemiş , illa eleştiri oklarını saplamaya gerek yokki.
herkesin kendi seçimidir.

fikrinize saygı duyuyorum ..ama kadının bu kadar aciz olmasını hazmedemiyorum
tabiki hayatta seçimde onun
biz kendisini ezdirmesin çabasındayız..

aslen bende bayanların kendini ezdirmemesini, ben bilmem kocam bilir mantığından vazgeçmeleri şiddetle savunurum.

kaldı ki ben, ne kadar sevsemde sadece aldatılma değil, en ufak gurur kırıcı bir sözde bile hemen yollarımı ayırırım, ben değerliyim çünkü.

fakat bu arkadaş affetmiş, yapacak birşey yok, çocuğum babadan ayrı kalmasın demiş. ben olsam çocuğumun ayrı kalmasını düşünmez semtine bile yaklaştırmazdım.

bende affettiği için kızcağızın parası pulu yok ayrılamıyor, çocuğum babadan ayrı kalmasın diye indirgeyerek söylüyor sandım. ve daha reel yaklaştım olaya. yoksa ben ezilen kesimi temsil

etmiyorum, aman aman yanlış anlaşılmıyım.

Ya aslında şu var..Bu tarz konu açan bayanlar zaten kararlarını çoktaaan vermiş oluyorlar..Ama bizler kendi başımıza gelse ne yaparız diye düşünüp ayrılık kararı veriyoruz...Özel hayatımda tanıdığım bir arkadaşım vardı..Kocasının,kayınvaldesinin ve eşinin ailesinin yaptıklarından bahsederdi..Amanın başıma gelse ayrılırım,saniye durmam dediğim türden şeyler..Hatta arkadaşım da bu siteye üyeymiş ama ne nickini biliyorum,sormadım da,ne de açtığı konuları...Bana öyle şeyler anlatırdı ki ayrıl o zaman derdim ister istemez..Telefonlaşırdık,mesajlaşırdıkk..Ama ertesi gün ben kocamı çok seviyorum,aramızı kimse bozamaz derdi...........

Nitekim bazı insanlar mazoşist ruhlu...Bir takım mecburiyetleri yüzünden karar veremeyenleri tenzih ediyorum tabi....

Back
X