Bugun aldatildigimi ogrendim..

O an ona ne cazip geliyor onu bulmak lazım? Hicbirşey gecerli bir sebep olamaz belki ama güzellik mi, cinsellik mi, saflık mı, huzur mu? Ne bu soruyu ben cok sordum kendime ama aldatan ben olmadığım icin cevabı kendim verdim; huzur..

ne cazip biliyormusun yasak olan şey,yani biraz heyecan. tabii sonunda ağır bir fatura..

Hazal biz konuna senden daha fazla girdik ve yorumda bulunduk...
daha fazla üzüldük..sen misafir gibi girip çıkıyorsun...

sana sadece bir soru sorucam

Bu konuyu neden açma gereği duydun?
Madem eşini savunacaktın...Madem affedicektin süründürmeyecektin...burda zaman ayıran bizlerin fikirlerini hiç önemsemicektin neden açtın konuyu?

benim surekli nete girme imkanim yok. bunu benim profilime bakip gecmiste nerede neler yazdigimi gorunce hak verirsiniz. vaktim yok. disardayim surekli. ben yurtdisinda oturuyorum ve hersey bana bakiyor. esimi seviyorum ama onu savundugumun farkinda bile deyilim.bilinc alti sanirim. asla dusunmeyin fikirlerini dinlemedigimi. hepinizin yorumunu okuyorum. ama ne yapmam lazim sans verdiysem hergun desersem kafayi yerim. evet dogru cok ayrinti ogrendim esimden ama oda benim merakim. onu keske yapmasaydim diyorum . o yonden sizi dinleseydim.

hazal özel olacak ama merak ettiğim bişi var eşinle beraber sarılıp uyuyormusunuz hala?
cinsel anlamda falan?

hazal sineye cekmişsin orasına biz karışamayız ama sunu bilmeni isterim bir kez yapan insan tekrar tekrar yapar aynı seyi belki bu yakın zamanda olmaz fırsatını bulunca yine yapar kendimden biliyorum, pişmanım bidaha yapmıycam diye birşey yok sen kocanı affederek tekrar aldatılmayı göze almışsın,

umarım ben yanılırım ve mutlu olursun

ha kargo ile ha birinin aracılığıyla..hiç farketmez..evli olup aldatan kadın normalde ödü kopar kocası duyacak diye değil mi.....büyük cesaret kadındaki.. bu arada kurtulmaya çalışan kim kadın mı ? kocan mı ? orayı anlamadım... ve neden " seni mahfedicem " durumuna gelmişler....iş epey uzun aslında demek ki.......
esim kurtulmak istemis.esim kadina ben karimi seviyorum diyincce oda oyleyse bende snei mahfedecem demis.
Kadın evinizi bile biliyor yani...
kadın bence mahvedicem demekle iyi yapmış eşinize...
kimbilir ne vaatlerle kandırdı onuda

kadin o 2 ay suresinde esimi cok tehdit etmis .karina anlatacam calistigin yerde rezil edecem seni diye. seni takip ettim evini biliyorum demis.
dogru yalan bilmiyorum ama esim bana cok soylemek istemis ama cesaret edememis.guvencimi yiktigi icin cougu soylediklerine inanmak istemiyorum

Yurt dışında yaşıyorum demişsiniz...
eşinizin ailesi sizin aileniz herkes yurtdışında ozaman bütün sülale öylemi?
bu kadında yabancı uyruklumu peki?

Aldatan hangi erkek bunu karısına itiraf etmiştir ki?
seni sevdiğini başka kadınların ondan tatmin olması testinden sonramı anlamış tekrar

Anca böyle kendi kendimize konuşuruz işte...
çıkıp gitti hazal...

de mi...sayfayı yenileyip yenileyip acaba ne cevap yazdı diye bekleriz böyle... yahu işi olup çıkacak olan konu sahipleri şimdi çıkmam lazım ,işlerim var vs desin yavv..çok şey mi istedim....bir de bence kocasını sevgilisini affeden niye konu açar anlamadım...zaten kararını vermiştir..:50:

Çalışmadığını söylüyordu kendisi...
Ne bilim artık konu gerçekmi değilmi ondan bile şüphe duymaya başladım...

esim kurtulmak istemis.esim kadina ben karimi seviyorum diyincce oda oyleyse bende snei mahfedecem demis.

kadin o 2 ay suresinde esimi cok tehdit etmis .karina anlatacam calistigin yerde rezil edecem seni diye. seni takip ettim evini biliyorum demis.
dogru yalan bilmiyorum ama esim bana cok soylemek istemis ama cesaret edememis.guvencimi yiktigi icin cougu soylediklerine inanmak istemiyorum

Daha önce söylemiştim,forumu eşiyle birlikte okuyorlarmış.
O yüzden eşini suçlayan yorumları sürekli yumuşatmaya çalışıyor olabilir.
Hatta arada bir "eşi" cevap yazıyor olabilir.
Zira yukarıdaki üslup,diğer cevaplardan farklı.

Bir de 1 hafta dolmadan malı mülkü üzerine geçirmek,Dubai planı vs...
Konu benim açımdan inandırıcılığını kaybetmiştir.
Yazılabilecekler zaten daha önce yazıldı.
Doğruysa da Allah kolaylık versin.

Sırf şu yazdıklarından bile aslında yaşananın sadece bir cinsel birliktelik değil, duygusal paylaşımlar olduğunu görebiliyorsun değil mi Hazal?

Ben her zaman şunu savunurum: (eğer bu yolla hayatını kazanan bir değil ise) bir kadın duygusal bir şey hissetmediği bir erkekle cinsellik yaşayamaz. Erkek ve kadının farkı budur. Erkekler daha hayvansal içgüdülerle bile bu işi yapabilecekken, kadın mutlaka bir duygusallık katar olaya.

En az 4 kere buluşulduğunu ve sonuçta bir birleşlme yaşanıldığını biliyoruz. Eşin kadının kilosuna kadar bldiğine göre bu "hadi bu gece felekten bir gün çalıp beraber olalım" olayı değil. Tahmini bir şey söylemiyor eşin " zayıf, şişman, balık etli" demiyor "73 kilo" diyor. Bu minicik detay bile aralarında konuşulanlara ışık tutmuyormu sence?

Kadının da evli olduğunu söylüyor eşin. Bir kadın kocasının tüm bunları duyacağını göze alarak nasıl bu kadar rahat davranabiliyor? Genelde tehdit ve şantajla beraber olan erkek değil midir? Kadınlar sırf adım lekelenmesin diye düştükleri yanlışa devam etmezler mi? Burada ise tam tersi olay söz konusu...

Sonuç itibariyle tekrar, tekrar tekrar aynı şeyi yineliyoruz.
Kimse sana boşan , neden affettin deme hakkına sahip değil...
Bİz sadece kendi fikirlerimiz söylüyoruz ancak sen de biraz gözünü aç artık lütfen.

Eşin sütten çıkmış ak kaşık değil, vicdan falan da yaşamıyor. (yaşasa idi zaten sen olayı öğrenmeden bunu sana söylerdi)

Sadece babasının annesine yaşattığını kendisi şu anda kendisi yaşattığı için geçmişte annesinin çektiği acıları görüyor o kadar...

Burada yorum yapan onca insana karşı saygısızlık diye düşünüyorum böyle söylemeden çekip gitmek...
kaç gündür üzülüyoruz kafa yoruyoruz:50:

Burada yorum yapan onca insana karşı saygısızlık diye düşünüyorum böyle söylemeden çekip gitmek...
kaç gündür üzülüyoruz kafa yoruyoruz:50:

çok fazla üzülmemek lazım buraya yazılanlara demek ki..kızanlar olucak ama buna benzer şeyler okuduğumda ve sonucu da bu şekilde olduğunda içimden geçen tek şey " ne halin varsa gör..." oluyor....:41:

yurtdışında mı yaşıyorum demiş :44: eee kayınvalide,görümce onlarda mı orda kadın yabancımı yani neler oluyor:97:

Ben pek anlayamadım açıkçası yurtdışında yaşıyor ama bütün aile çevredekiler dio sizin türk komşularınız dedeniz babanneniz halanız teyzeniz dıdınızzz hep yurtdışındamı :44:
ve tc de tanıdığımız var dediniz.malları üstünüze geçirmekle ilgili...bu işler imzasız belgesiz olabiliyormu

Son düzenleme:
e ben çok üzülmüştüm:50:
sadece son sayfayı okudum şimdide konu fakemiymiş yine:47:
biri bana olanları özet geçebilir mi acaba merak ederim de:8:

Back
X