• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugun aldatildigimi ogrendim..

kocasız kalmaktan mı korkuyoruz??
ne güzel duygularla hayallerle evleniyor kadın
sonra hayal kırıklığı ve acı ne yapacağını bilememek cesaret edememek
neden katlanıyoruz bu erkeklere nesillerini tüketmek gerek

kocasız kalmak kısa yol olarak kullandım
açmaya anlatmaya kalksam çok şey var ..üzüntü hayal kırıklığı toplum şu bu her neyse..
herkes güzel duygularla evleniyor ama karsındaki adam değiştiyse ne yapabilirsinki..
nereye kadar başka birine sarıldığını bilerek çekebilirsin..

Sizin gibi affedici bayanlar olduğu sürece erkekler daha çok aldatır ve bayanlar da aldatılmayı hakeder....Nasıl olsa affediyooo hadi bir kere daha :)))

İlgisi yok. Bir insan bir kere hata yapar ve affedilir bunun başka izahı yok.

Hazal burada kimse sana boşan demedi ama herkes yazdıklarını şaşkınlıkla okuyor...
Bu kadar rahatlık bu kadar affedicilik gerçekten kimsenin inanası gelmiyor...
Maddi olarakta çok rahatsın dediğin gibi bu affetmenin çocukla ilgisi yok bence...
Eşini seviyorsun...demekki hiç kıskanmadın eşini başka bi kadınla paylaşmaktan...
Kusura bakma ama ben anlatım tarzından artık bunu anlıyorum...
O namussuz hiç bişeyi haketmiyor...ama sana göre hakediyor...
Eşin şuanda eminim sana sarılıyordur dokunuyordur...

kocasız kalmak kısa yol olarak kullandım
açmaya anlatmaya kalksam çok şey var ..üzüntü hayal kırıklığı toplum şu bu her neyse..
herkes güzel duygularla evleniyor ama karsındaki adam değiştiyse ne yapabilirsinki..
nereye kadar başka birine sarıldığını bilerek çekebilirsin..

Özellikle sosyal statü sahibi, eğitimli, para kazanan falan filan kadınlar için daha da yıkım oluyor boşanma işleri..
Bir başarısızlık gibi algılanıyor çünkü.

Özellikle sosyal statü sahibi, eğitimli, para kazanan falan filan kadınlar için daha da yıkım oluyor boşanma işleri..
Bir başarısızlık gibi algılanıyor çünkü.

evet bunu bir arkadasım yüzme söylemişti..
aynen cümle şuydu hiç unutmam ki kaç sene geçtiği halde
boşanan kadınlar hakkında beceriksiz bir kocayı adam edememiş diye söylerler ..
ben şok tabi.. güldüm geçtim
başına gelmeyen konuşur tabi demiştim

evet bunu bir arkadasım yüzme söylemişti..
aynen cümle şuydu hiç unutmam ki kaç sene geçtiği halde
boşanan kadınlar hakkında beceriksiz bir kocayı adam edememiş diye söylerler ..
ben şok tabi.. güldüm geçtim
başına gelmeyen konuşur tabi demiştim

Kötü giden bir evliliğin hayattaki toplam mutluluğunu yok ettiğini, yıllarının heba olup gittiğini görememek veya görüp de bir sebepten önlem alamamak, suyun akışını değiştirebilmekten aciz olmak asıl başarısızlık bence..

Çocuğun için doğru olanı yapmışsın arkadaşım sonuçta büyükler yapıyor ediyor olanların sonuçlarını hep o yavrucaklar katlanıyor benimde 2,5 yaşında oğlum var bugün aynı şey benim başıma gelmiş olsa ki Allah korusun affedermiydim bilemiyorum ama çocuğumunda babasız büyümesini asla istemeyemezdim.Sana tavsiyem bundan sonra çok dikkatli ol affetdiysen eskiyi asla açma yoksa mutlu olamazsınız Allaha bol bol dua et sabırlı ol yuvanı ayakta tut nedim çok geçmiş olsun Allahım bi daha göstermesin arkadaşım.

Aldatıldığımı öğrendikten sonra (epey sonra ama,bu konu konuşulabilecek kıvama geldiğinde) eşimi karşıma aldım, iki kahve yaptım ve anlat dedim. Neyi dedi. Herşeyi, gözlerinden kaşına kadar, ellerinden, yüzündeki bene kadar...... Herşeyi ama herşeyi bilmek istedim.....

Ben esmerim boyum 160 kilom 55.... Klasik türk kızıyım işte.. /(bunları kıyas yamak icin söylüyorum)

Kız çoook zengindi, haliyle bu zenginlik onun tipine kılığına kıyafetine de yansımıştı. Uzuuun saçları vardı. Boyu 175 ti, hafif kiloluydu, yüzü çok güzeldi vs vs.... Bana bunları anlattı, ona tepki vermedim ama resmen içim acıdı. Aynalara küstüm. Kuaföre attım kendimi. Sac bakım vs vs....

Aylar sonra kızın tesadüfen resmini gördüm sosyal paylaşım sitesinde; kadınlık iç güdümle yazdığımı sakın düşünmeyin!... Kız tam bir sünepe. Ben gözümde jennifer aniston canlandırmıştım kız ayşen gruda çıktı. Ben güzel birkadın değilim ama onun yanında çağla şikel gibiydim D:D::D:D:

Anlatmaya çalıştığım şu; kendini onunla kıyaslayıp üzme... Sen ondan çirkin değilsin. Sen ondan kilolu değilsin. Eşinin sana anlattıklarına gözünle görmeden inanma. Sen onu sıkıştırdığın için o en yakın arkadaşı YALANA sığınıyor. İnanma ve kıyasa sakın girme. Aynada gördüğün dünyalara bedel gerisi hikaye...

cnm neden bu erkekler böyle. bende kızın face ni bulmuştum bi tane bile güzel resmi olmazmı insanın. o zaman çok kızmıştım bunun için mi diye. kendimi beğenmiş değilim ama fiziğim herzaman fit olmuştur. kendime bakarım,bakanı bi daha baktırırım. ama bu erkekler neden bu sünepelere kanıyolar anlamadım.

Sana moral vermek isterdim canım ama malesef...
Ben aldatılmanınne olursa olsun affedilmemesinden yanayım...
Bir defa affedince nasılsa affediyor diyip tekrarlıyorlar...

cnm neden bu erkekler böyle. bende kızın face ni bulmuştum bi tane bile güzel resmi olmazmı insanın. o zaman çok kızmıştım bunun için mi diye. kendimi beğenmiş değilim ama fiziğim herzaman fit olmuştur. kendime bakarım,bakanı bi daha baktırırım. ama bu erkekler neden bu sünepelere kanıyolar anlamadım.

Sünepe olmayanın evli barklı adamla işi ne..
Çirkin, bakımsız, etrafında pek ilgi görmeyen kadınlar; evli erkeklerden 3-5 tatlı söz, güleryüz görünce özgüvenlerini tazeliyorlar, kadın gibi hissediyorlar kendilerini.
Genç,güzel,alımlı bekar kızların zaten tercih şansı çok çeşitli, ne işi var başkasının çoluklu çocuklu kocasıyla.
Tut ki karısından ayırsa bile, adam karısına, çocukalrına nafaka verecek.
Ancak adam çok zenginse eğer, bu tür kızlara karşı şansı olabilir.
Hele ki züğürtse, sünepelere talim..:53:

O an ona ne cazip geliyor onu bulmak lazım? Hicbirşey gecerli bir sebep olamaz belki ama güzellik mi, cinsellik mi, saflık mı, huzur mu? Ne bu soruyu ben cok sordum kendime ama aldatan ben olmadığım icin cevabı kendim verdim; huzur..

Çirkin, bakımsız, etrafında pek ilgi görmeyen kadınlar; evli erkeklerden 3-5 tatlı söz, güleryüz görünce özgüvenlerini tazeliyorlar, kadın gibi hissediyorlar kendilerini.
Genç,güzel,alımlı bekar kızların zaten tercih şansı çok çeşitli, ne işi var başkasının çoluklu çocuklu kocasıyla.

Çok haklısın Ipek:46:

valla böyle bir durum yaşamaktansa kocasız kalayım daha iyi...doğar doğmaz kocamız mı vardı hayatımızda.....

Son düzenleme:
kendi ailemin ustune yapsam anlarlar. ben kimse bilsin istemiyorum.cunku bir sans verdim.bi 3 kisinin bilmesi vardir bide 10 kisinin esime nefretle bakmasi vardir.

aman o süper kocanın yüzüne nefretle bakılmasın amanın...

tatlım iyi misin?:53:

eşini cidden koruyorsun. ama eşin seni 73 kilo bir kadınla 4 kez kendinden geçerek sevişti ve atletini bile onunla bıraktı. :52:

ki insan net kilosunu bildiğine göre de duygusal anlamda bayaaa bir paylaşımları olmuş demektir. ki bayan kapıya bırakma cesaretini de eşinizden aldı. ve o bayana eşiniz sizin hakkınızda kimbilir neler anlattı...
şöyle mutsuzduk şöyle kötüydük diye...
off hazalcım...
belki konuyu açtığına bile pişman oldun. çünkü eşine kötü şeyler yazılmasından da hoşnut değilsin.

şuan yuvasını kurtaran kahraman kadın gibi düşünsende bu adam aynı hatayı yapınca anlayacaksın ne yaptığını...

ama sen hala aile içinde kapanıp gitsin bu konu diye bakıyorsun.

zaten bu tür aldatılma olayları iyi niyetli pek olay çıkarmayan bayanların başına gelir. şöyle hakkını hukukunu bile cazgır bir bayana bir adam bunu yapamayacağını bilir. yaparsa kendi değil sülallesi yanar çünkü...

sen düzenini bozmak istemiyorsun.
ve biz kadınlar aldatılmayı büyük bir hakaret olarak algılarız. aslında kişinin kişilik bozukluğudur. bu yüzden elalem duymasın diye affeder. başka sebeplerle boşanırız.
:50:

umarım acın soğuduğunda eşinle her yatağa girdiğinizden için çok yanmaz. sana boşan diyemeyiz ama keşke biraz süründürseydin.

aman o süper kocanın yüzüne nefretle bakılmasın amanın...

tatlım iyi misin?:53:

eşini cidden koruyorsun. ama eşin seni 73 kilo bir kadınla 4 kez kendinden geçerek sevişti ve atletini bile onunla bıraktı. :52:

ki insan net kilosunu bildiğine göre de duygusal anlamda bayaaa bir paylaşımları olmuş demektir. ki bayan kapıya bırakma cesaretini de eşinizden aldı. ve o bayana eşiniz sizin hakkınızda kimbilir neler anlattı...
şöyle mutsuzduk şöyle kötüydük diye...
off hazalcım...
belki konuyu açtığına bile pişman oldun. çünkü eşine kötü şeyler yazılmasından da hoşnut değilsin.

şuan yuvasını kurtaran kahraman kadın gibi düşünsende bu adam aynı hatayı yapınca anlayacaksın ne yaptığını...

ama sen hala aile içinde kapanıp gitsin bu konu diye bakıyorsun.

zaten bu tür aldatılma olayları iyi niyetli pek olay çıkarmayan bayanların başına gelir. şöyle hakkını hukukunu bile cazgır bir bayana bir adam bunu yapamayacağını bilir. yaparsa kendi değil sülallesi yanar çünkü...

sen düzenini bozmak istemiyorsun.
ve biz kadınlar aldatılmayı büyük bir hakaret olarak algılarız. aslında kişinin kişilik bozukluğudur. bu yüzden elalem duymasın diye affeder. başka sebeplerle boşanırız.
:50:

umarım acın soğuduğunda eşinle her yatağa girdiğinizden için çok yanmaz. sana boşan diyemeyiz ama keşke biraz süründürseydin.

o kadın atleti donu kargo ile adamın evine yollayıp üzerine de Hazal a not bırakıcak durumdaysa büyük ihtimalle Hazal ın kocasına kızdığı ve bir şekilde intikam almak istediği içindir..Kadının da evli olması ,cesareti hayret verici...

Düşündüm de...Kocamı beni aldattığı zaman dahi affedebilecek kadar sevmiyorum ben...
Tamam boşanma vs olmadı..Sizi başka bir kadınla aldattığınızı bildiğiniz,her ayrıntısını size anlatan bir adama sonradan nasıl benim kocam,erkeğim diyerek dokunabiliyorsunuz ?? Hiç mi aklınıza gelmiyor,ürpermiyorsununuz ???:53:

.
er-ca senden alıntı yaptım ama mesajım sana değil,ortaya....

Son düzenleme:
Hazal biz konuna senden daha fazla girdik ve yorumda bulunduk...
daha fazla üzüldük..sen misafir gibi girip çıkıyorsun...

sana sadece bir soru sorucam

Bu konuyu neden açma gereği duydun?
Madem eşini savunacaktın...Madem affedicektin süründürmeyecektin...burda zaman ayıran bizlerin fikirlerini hiç önemsemicektin neden açtın konuyu?

Son düzenleme:
Hazal burada kimse sana boşan demedi ama herkes yazdıklarını şaşkınlıkla okuyor...
Bu kadar rahatlık bu kadar affedicilik gerçekten kimsenin inanası gelmiyor...
Maddi olarakta çok rahatsın dediğin gibi bu affetmenin çocukla ilgisi yok bence...
Eşini seviyorsun...demekki hiç kıskanmadın eşini başka bi kadınla paylaşmaktan...
Kusura bakma ama ben anlatım tarzından artık bunu anlıyorum...
O namussuz hiç bişeyi haketmiyor...ama sana göre hakediyor...
Eşin şuanda eminim sana sarılıyordur dokunuyordur...
inkar etmiyorum esimi cok seviyorum.ama nefrette ediyorum. iki duygu arasinda gidip geliyorum.
valla böyle bir durum yaşamaktansa kocasız kalayım daha iyi...doğar doğmaz kocamız mı vardı hayatımızda.....

o kadın atleti donu kargo ile adamın evine yollayıp üzerine de Hazal a not bırakıcak durumdaysa büyük ihtimalle Hazal ın kocasına kızdığı ve bir şekilde intikam almak istediği içindir..Kadının da evli olması ,cesareti hayret verici...

Düşündüm de...Kocamı beni aldattığı zaman dahi affedebilecek kadar sevmiyorum ben...
Tamam boşanma vs olmadı..Sizi başka bir kadınla aldattığınızı bildiğiniz,her ayrıntısını size anlatan bir adama sonradan nasıl benim kocam,erkeğim diyerek dokunabiliyorsunuz ?? Hiç mi aklınıza gelmiyor,ürpermiyorsununuz ???:53:

.
er-ca senden alıntı yaptım ama mesajım sana değil,ortaya....

kadin kargoyla gondermedi. ben oglumla kahvalti yapiyordum.ve o an kapi caldi.ben kapali bir bayan oldugumdan ustume uygun birsey aliyim derken kimseyi gormedim poset vardi kapida.iliskisi 5 6 hafta surmus. birakali 2 ay olmus.burda dogru soyluyor cunku tlf faturasinda hersey gozukuyor.2 aydir kurtulmaya calisiyormus kadin seni mahfedecem demis.

inkar etmiyorum esimi cok seviyorum.ama nefrette ediyorum. iki duygu arasinda gidip geliyorum.

kadin kargoyla gondermedi. ben oglumla kahvalti yapiyordum.ve o an kapi caldi.ben kapali bir bayan oldugumdan ustume uygun birsey aliyim derken kimseyi gormedim poset vardi kapida.iliskisi 5 6 hafta surmus. birakali 2 ay olmus.burda dogru soyluyor cunku tlf faturasinda hersey gozukuyor.2 aydir kurtulmaya calisiyormus kadin seni mahfedecem demis.

ha kargo ile ha birinin aracılığıyla..hiç farketmez..evli olup aldatan kadın normalde ödü kopar kocası duyacak diye değil mi.....büyük cesaret kadındaki.. bu arada kurtulmaya çalışan kim kadın mı ? kocan mı ? orayı anlamadım... ve neden " seni mahfedicem " durumuna gelmişler....iş epey uzun aslında demek ki.......

Kadın evinizi bile biliyor yani...
kadın bence mahvedicem demekle iyi yapmış eşinize...
kimbilir ne vaatlerle kandırdı onuda

cnm eşimin tercihi bekar bi kızdan yanaydı. nedense kızlarda evli erkeklerden hoşlanıyorlar.

Back
X