Bugun aldatildigimi ogrendim..

hazal Allah yardımcın olsun arkadaşım başka dicek bişi yok..

Son düzenleme:
Konu dışı mesajlar yazmayalım lütfen.Konu sahibi arkadaş her yazılana cevap verecek diye bir şey yok.
Konu içeriğine ait yorumlara devam edebilirsiniz.

Konu sahibi,yorumları eşine okuttuğunu söylemişti.
Bu sebeple samimi duygularını açıkça yazamadığını düşünüyorum.

Birkaç kişi daha buna benzer şeyler yazmış.Ben bu yazıı baz alarak bu konudaki fkrimi söylicem..

Ya arkadaşlar durumu pembe diziye dönüştürdünüz.

İşleri güçleri yok oturucaklar karı-koca pc başına
Kendi özel hayatlarını bukadar detayıyla beraber
bizimle paylaşıcaklar..

Kocası buna izin vericek?
ama yanında ''istediği gibi konuşmasını engelleyecek''???

Tanımadığı birton insanın onu yargılamasını dahası, eşini kötü yönde etkilemesine izin vericek..?
(süründür o adamı,boşan bilmemne gibi hatta adamın kişiliğine hakaret içeren birçok mesajı okucaklar beraber güle oynaya)

Ama istediğini yazmasına izin vermicek?

MANTIK DIŞI BU

Bence konu sahbi sürekli yanımda oluyor buraya bakamıyorum o varken gibi bir cümle kurmak istemiş..

Öyle olmasa dhi sizin söylediğiniz yine mantık dışı
Hakikaten çok güldürdünüz beni

Son düzenleme:
Yurt dışında yaşıyorum demişsiniz...
eşinizin ailesi sizin aileniz herkes yurtdışında ozaman bütün sülale öylemi?
bu kadında yabancı uyruklumu peki?
kadin yabanci uyruklu deyil turk. aakrabam burda oturmuyor.ailem burda
Konu dışı mesajlar yazmayalım lütfen.Konu sahibi arkadaş her yazılana cevap verecek diye bir şey yok.
Konu içeriğine ait yorumlara devam edebilirsiniz.
tsk ederim . elimden geldigi kadar her yorumu cevaplamaya calisiyorum.
ama bazi konularda rencide oluyorum. yok hikayeyi uyduruyorsun. konu sahibi mesajlarimiza cvp vermiyor.misafir gibi girip cikiyor. sabahtan aksama kadar nete giremiyorum. benim yapmam gereken cok seyler var.belki sizin cok bos vaktiniz olabilir fakat ben yogun bir kadinim..

Biz size değer verip yorum yaptık acınızı paylaştık ama siz eşinize karşı söylemlerimizden rahatsızlık duydunuz sanırım.sizde haklısınız..
ama birden çıkınca herkes rahatsız oldu sonuçta..hepimiz yoğunuz boş insanlar diiliz söylediğiniz gibi..

kesinlikle çabuk affetmişsin hemde 1 değil 2 değil 4 defa buluşmuş kadınla çocuk var ortada boşanamazsın ama az biraz burnunu sürtmeliydin....

hepinizin yorumunu okumaya calisiyorum. her neti actigimda esimde yanimda oluyor .
ben kocami affetmedim ama sans verdim. artik hic sormuyorum..............

Evitax,mantık dışı olabilir ama bu bir tahmin değil.
Konu sahibi kendisi söyledi.

9. sayfadan yaptığım ilk alıntıda,eşine okuttuğunu yazmış.
Sen sanırım alıntı yaptığım 2. mesajdan yola çıktığımızı düşündün.

Son düzenleme:

hazalcım kimse sana hikayeyi uyduruyorsun diye birşey söylemedi sen başka konularla karıştırma burayı...fakat herkes sana yardımcı olmaya çalışıyor sen kimseyi kırmadan belkide cevaplar yazıyorsun fakat okumadan yazıyorsun...ayrıca sadece işine gelebilecek yorumlar yazıp,eşine karşı suçlamaları kabullenmiyorsun.sen kararını verip zaten eşini affetmişsin ve normal hayatına devam ediyorsun bizim artık yapabilecek bişeyimiz yok elbette ama sen buraya konu açtıysan herkes kendine bişiler yontup fikrini söylemekte serbesttir.
sana mutluluklar dilerim umarım aynı şeyi tekrardan yaşamazsın

Ben konu sahibinin yukarıda bir yazyorumunu gördüm.

Ben hiç neden bana cevap vermedin gibi bir soru sormamış olmama ramen

''SİZİN BOŞ ZAMANIZ ÇOK OLABİLİR BEN YOĞUN BİRİYİM''

Diyebilen birine yazdığım bütün yorumları geri alıyorum.ÇÜNKÜ Konu sahibi bunu haketmiyor..

Tanımadığım biri için destansı açıklamaları okuyup(buna katlanıp) kafamı yorup üzerinde düşünüyorum..

Yetmiyor parmakçıklarımı yoruyorum.. ''İŞE MOLA VERDİĞİM ZAMANLARDA''

Vaktimi harcıyorum..

Fikrimi söylüyorum belki olurda karşıdaki insan için bu bir çıkış kapısı olur diye...!

Sonra o kalkıcak, ben yoğun biriyim siz boşsanız ne yapıyım gibisinden laflar edicek...!

Şimdiye kadar fikir isteyen herkeze kendi bakış açımla elimden geldiği kadar yardımcı oldum.

Ve İLK DEFA PİŞMAN OLDUM..

Sorumluluk dediğimiz şey sadece koca cocuk la olmuyor..

Burası sizin günlüğünüz değil anlat anlat rahatla..

Buraya bir konu açıp fikir istiyorsanız TAKİPÇİSİDE OLUCAKSINIZ..

Her yoruma cevap vermenizi kimse beklemiyor(1 kişi 20 kişinin yazılarına cevap veremez)

Ama böylede konuşamazsanız sizin için zamanını harcayan insanlar için..!

Benim hiç derdim olmadınız siz bana cevap ver falan dye..
BUna ramen ''hiç adil bulmuyorum yorumunuzu''

Bu son olmak üzere ''vaktimi harcıyorumadım yine sizin için''

Ama bakmayın siz bize..

''Boş insanlar olarak biz sizin çoooook yoğunluğunuzu algılayamıyoruz tabi:''34:

Sabah,aldatıldığının kanıtı kapına gelmiş.
Kıyamet kopmuş,hemen o gün yüzleşilmiş,aileye anlatılmış ve affedilmiş.

Zaman geçirmeden,aynı gece 2'de bu konuyu açmışsın.
Sabah 8'de yine buraya yazmışsın.

Empati empati diyoruz ya....Empati kuruyorum,ben olsam perişan olurdum.
Aklıma ne nete girmek,ne de burada konu açmak gelmezdi.
Ya ağlıyor,ya da ne yapacağımı düşünüyor olurdum herhalde.

Seninse aklına buraya yazmak gelmiş.Demek siteyi oldukça önemsemişsin.
Şimdi ise boş insanların yazdığı bir yer olarak görüyorsun.

Aldatıldığın gece ve sabahında,tabiri caizse iki elin kandayken gelebildiğin siteye,daha sonra yoğunluk sebebiyle gelememen şaşırtıcı.

Haklısın, sen yoğun bir kadınsın, hele bundan sonra..
Kocanı saniye saniye izlemelisin, acaba o kadınla sevişiyor mu hala kaçak kaçak?
Dubai tatilini planlamalısın, ne de olsa kendinden büyük ödünler vererek hak ettin sen bu tatili..
Sonra bir de şu gayrimenkuller var, hani eşinin üzerine geçirmiş olduğu mülkler, onların vergileri vs takip edilecek.

Off, kocan dünya kadar iş çıkarttı sana. Gerçekten Allah kolaylık versin.
Bir ara ruh sağlığın düzeldiğinde, "ben ne yaptım, elin kadınının kokusu daha üzerinde buram buram tüten adamı koynuma aldım" dediğinde, aç tekrar oku yorumlarımızı.
Ancak o zaman anlayabileceksin aslında sana iyi niyetle yazdığımızı.

Dün gece 2 gibi uykum kaçtı, kalktım tv açtım.
Çok vaktim var zaten tahmin ettiğin gibi, kadın programı izledim.
Bir prof konuşuyordu, kul hakkını anlatıyordu. Burada dini yorumlar yazmak kurallara aykırı, çok yüzeysel ve kaba hatlarıyla yazıyorum o nedenle.
Diyordu ki bence en ağır kul hakkı insanın "eşini aldatması"..
Çünkü hem zina var, hem eşinin hayatını mahvediyorsun.
Ve diyordu ki, yakalanmayan erkek daha şanssız. Çünkü helallik alma şansı yok.
Seninki bu yönden de şanslı bak..
Keşke hayatta yapılan her hatanın bedelini böyle hafif ödeyebilseydik..

Hazalcım, bu arada sana "boşan" denilmedi burada farkındaysan..
Çocuğun için veya kendince bir sebepten ayrılmayacak olmanı kimse eleştirmedi, eleştiremez.
Yapılan yorumlar hep çok çabuk affetmeni, hatta kendini suçlamanı, eşinin anlattığı en ağır detayları dahi hoşgörüyle kabullenmeni eleştirmek yönünde oldu.

Ben de yazmıştım birkaç önceki yorumumda.
Türkiye'de her kadın "aldatılırsam bi dakka durmam, anında boşarım" dese de..
Malesef gerçek öyle değilmiş..
İhanet bir boşanma nedeni olmuyormuş, kayıtlar böyle söylüyor.

Ama şu da bir gerçek, asla eski güvenini ve huzurunu bulamayacaksın.
Hep bir şüphe olacak, acaba gene mi..
Ha tekrar etmese ne olur, etse ne olur. Bir defa yapmış.
Ben sana sabır dilerken, bunu yürekten söylüyorum, çok ihtiyacın olacak, biliyorum.

Umarım eşin seni ve oğlunu hiç üzmez artık..

Eşiniz aldattı gözünüzde ama gözünüzde dahada değerli oldu sanki..Ama biz zaman harcayan sizin için üzülen insanları boş vaktiniz var die değerlendirdiniz...ozaman neden konu açtınız siz peki?
ayrıca bizim gibi çalışan bayanlar kadar yoğun olabilirmisin merak ettim şahsen...

Son düzenleme:
İpekcim bu yorumuna katılmıyorum canım
Hazalın içinde hiç bi şüphe ve güvensizlik olmayacak o zaten eşine güveniyor...Diğer bayan suçlu ona göre...
Eşi mağdur olan taraf canım..

Hazalın içinde hiç bi şüphe ve güvensizlik olmayacak o zaten eşine güveniyor...Diğer bayan suçlu ona göre...

Canım, bence Hazal şu an kesinlikle sağlıklı düşünemiyor.
En fazla 1 sene sonra bambaşka düşünecek.
Aldatmanın bir kişilik bozukluğu olduğunu, ütüyü fişte unutmak veya yemeğin altını yakmak gibi ders alınabilecek bir defalık hata olmadığını anlayacak.
O zaman güven sorunları da yaşayacak.
Her halukarda mutlu bir kadın olması çok zor.

Bence sen şu anda elleri öpülecek bi annesin..Çocuğun için affetmşsn onu.Gerçekten büyük cesaret ister.Sen şu anda Allah katında kazandın belki de bilemeyz.Yanlş mı yaptn doğru mu bilmiyorm.Ama şöyle düşünüyorum.sonuçta sen çocuğunu dşünerek hareket etmişsn.Onu babasız yaşatmamak için.Bakarsn evliliğin eskisinden de iyi olur ne dersin :) Eğer gerçekten pişmansa bu olur bence :) Çünkü pişmanlık insanı ister istemez iyi yapar.davranşlarını değiştirir.Umarm böyle olur evliliğin.Huzur içinde olursunuz..Belki çok büyük biri değilm yaş olarak,anlamazsn küçüksn diyenlernz olablr içinzden.Ama bu konuda fikrimi söylemeliyim.Eğer ben bu yazı karşısında gözyaşlarıma akim olamadıysam çok ta küçük bri sayılmam.. Herşeye biraz da olsun iyi yönlernden bkmaya çalış.Evliliğin eşinin pişmanlığı yüzünden daha da iyi olablr belki,belli olmaz... Br ömür mutlu bir beraberlik diliyorum... :)

Son düzenleme:
çok çabuk affetmişsin gibi görünüyo ben tam iki sene mesajlarını kontrol ettim dedektif gibiydim gizli hat almış onu buldum dökümler eve gelmiyodu kavga kıyamet dökümlerin eve gelmesini sağladım kafasında sehpa kırıyodum neredeyse sehpa duvarda kırıldı nezaman hata yapsa yakaladım yani dünyayı dar ettim ve en son gerçekten çok zormuşsun dedi bence biraz dünyayı dar etmeli kolay affettiğinizi sanırsa tekrarlayabilir gerçi bende eşimi bu aralar sanki biraz serbest bıraktım hafiften bi paranoyaklık var bugünlerdede bende aramızda bi soğukluk var ama hadi hayırlısı akıl verirken akıl almak durumundada kalabilirim artık asla demem ki kocam beni bundan sonra asla aldatmaz ama aldatırsada ben kaldıramam ikinciye

eğer bu şekilde düşünürse çok büyük hata eder kadın kadar kocasıda suçlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…