- Konu Sahibi Hazalim1985
-
Konu sahibi,yorumları eşine okuttuğunu söylemişti.
Bu sebeple samimi duygularını açıkça yazamadığını düşünüyorum.
kadin yabanci uyruklu deyil turk. aakrabam burda oturmuyor.ailem burdaYurt dışında yaşıyorum demişsiniz...
eşinizin ailesi sizin aileniz herkes yurtdışında ozaman bütün sülale öylemi?
bu kadında yabancı uyruklumu peki?
tsk ederim . elimden geldigi kadar her yorumu cevaplamaya calisiyorum.Konu dışı mesajlar yazmayalım lütfen.Konu sahibi arkadaş her yazılana cevap verecek diye bir şey yok.
Konu içeriğine ait yorumlara devam edebilirsiniz.
Cnmmm kusura bakma ama sen cok cabuk affetmissin...dicekki zaten hmn affedio hicbi yaptiriimik yokkk...illa burnundan surtturecektin onunki bi daha yemicektii aldatmayaa dotuuuhem kadin senin evini bulana kadr ne cok brlikte lik yasamislarr...bu ne cesarettt nerden bilio evi iziii...illa bosann demiorum asla cocugun varmiss ama aglamkla bitmiooo adam ayni seyi yaparmi die surekli dusunursunn artikk...sonn demine kdr onu zorlucaktinnn. kisdim sana simdiii cnm sen simdi acaba mi yinemi die kndini yiyip bitrcennn..kafga cikcak ve adam sana kabuo etmeseydin ozmn dicekk...bu bnm fkrim cnm ama umarim yanilip muglu olursunuz
az cok okudum yorumlarinizi. inanin baskasi bu konuyu acsaydi hemen ayril derdim. ama basina boyle birsey geldiginde farkli oluyormus.
dun sizin yorumlarinizi okurken esim yanima geldi. kadinlarkulubu tanir. diyet bolumunden herzaman bahsederdim.bu sefer beni aldattigin icin konu actim dedim.yorumlari okumak istermisin dedim.oda boynunu eydi. ne desen haklisin dedi. cooooooooooooooooooooooooook agladi. beni kaybetmek istemedigini soyledi................
hepinizin yorumunu okumaya calisiyorum. her neti actigimda esimde yanimda oluyor .
ben kocami affetmedim ama sans verdim. artik hic sormuyorum..............
İşleri güçleri yok oturucaklar karı-koca pc başına
Kendi özel hayatlarını bukadar detayıyla beraber
bizimle paylaşıcaklar..........
MANTIK DIŞI BU
Bence konu sahbi sürekli yanımda oluyor buraya bakamıyorum o varken gibi bir cümle kurmak istemiş..
kadin yabanci uyruklu deyil turk. aakrabam burda oturmuyor.ailem burda
tsk ederim . elimden geldigi kadar her yorumu cevaplamaya calisiyorum.
ama bazi konularda rencide oluyorum. yok hikayeyi uyduruyorsun. konu sahibi mesajlarimiza cvp vermiyor.misafir gibi girip cikiyor. sabahtan aksama kadar nete giremiyorum. benim yapmam gereken cok seyler var.belki sizin cok bos vaktiniz olabilir fakat ben yogun bir kadinim..
Evitax,mantık dışı olabilir ama bu bir tahmin değil.
Konu sahibi kendisi söyledi.
9. sayfadan yaptığım ilk alıntıda,eşine okuttuğunu yazmış.
Sen sanırım alıntı yaptığım 2. mesajdan yola çıktığımızı düşündün.
Ben konu sahibinin yukarıda bir yazyorumunu gördüm.
Ben hiç neden bana cevap vermedin gibi bir soru sormamış olmama ramen
''SİZİN BOŞ ZAMANIZ ÇOK OLABİLİR BEN YOĞUN BİRİYİM''
Diyebilen birine yazdığım bütün yorumları geri alıyorum.ÇÜNKÜ Konu sahibi bunu haketmiyor..
Tanımadığım biri için destansı açıklamaları okuyup(buna katlanıp) kafamı yorup üzerinde düşünüyorum..
Yetmiyor parmakçıklarımı yoruyorum.. ''İŞE MOLA VERDİĞİM ZAMANLARDA''
Vaktimi harcıyorum..
Fikrimi söylüyorum belki olurda karşıdaki insan için bu bir çıkış kapısı olur diye...!
Sonra o kalkıcak, ben yoğun biriyim siz boşsanız ne yapıyım gibisinden laflar edicek...!
Şimdiye kadar fikir isteyen herkeze kendi bakış açımla elimden geldiği kadar yardımcı oldum.
Ve İLK DEFA PİŞMAN OLDUM..
Sorumluluk dediğimiz şey sadece koca cocuk la olmuyor..
Burası sizin günlüğünüz değil anlat anlat rahatla..
Buraya bir konu açıp fikir istiyorsanız TAKİPÇİSİDE OLUCAKSINIZ..
Her yoruma cevap vermenizi kimse beklemiyor(1 kişi 20 kişinin yazılarına cevap veremez)
Ama böylede konuşamazsanız sizin için zamanını harcayan insanlar için..!
Benim hiç derdim olmadınız siz bana cevap ver falan dye..
BUna ramen ''hiç adil bulmuyorum yorumunuzu''
Bu son olmak üzere ''vaktimi harcıyorumadım yine sizin için''
Ama bakmayın siz bize..
''Boş insanlar olarak biz sizin çoooook yoğunluğunuzu algılayamıyoruz tabi:''34:
ama bazi konularda rencide oluyorum. yok hikayeyi uyduruyorsun. konu sahibi mesajlarimiza cvp vermiyor.misafir gibi girip cikiyor. sabahtan aksama kadar nete giremiyorum. benim yapmam gereken cok seyler var.belki sizin cok bos vaktiniz olabilir fakat ben yogun bir kadinim..
İpekcim bu yorumuna katılmıyorum canım
Hazalın içinde hiç bi şüphe ve güvensizlik olmayacak o zaten eşine güveniyor...Diğer bayan suçlu ona göre...
Eşi mağdur olan taraf canım..
yaklasik 6 senelik evliyim. ve bugun 10 sene yaslanmis hissediyorum kendimi. o kadar mutsuzumki nerden basliyacagimi bile bilmiyorum. hayatta esimden boyle birsey beklemezdim.neden derseniz babasi annesini aldatmis ve babasini affedemiyen birisi..ilk evlendigimiz sene bana ' anneme yasatilani sana asla yasatmiyacagim' derdi. o kadar mutlu olurdumki.
bende herzaman esimin koynuna kiz giren kiz cikar derdim. ama malesef yanilmisim.
cok iyi bir insan. onunla evlendigime o kadar mutluydumki...
nasil ogrendigimi sorarsaniz:
sabah ogluma kahvalti yediriyordum.esim herzamanki gibi ise gitmisti. kahvalti yaparken zil caldi. bir poset birakmislar icinde bir tane atlet ve not vardi.o an sasirdim bomba felanmi diye cok korktum. icine actim baktimki esimin atleti.sanirim kaynim birakti dedim icimden. oturdum notu okudum. beni aldattigi kadin yazmis.esin benimle aldatti.senden ozur dilerim felan filan. o an dunyam yikildi. yine dedim yalandir iftiradir. hemen esimi aradim ve dogru oldugunu soyledi. bana uzundur soylemek istemis ama cesaret edememis. 4 sefer bulusmuslar.bir esseklik yaptim.cok hataliyim .seni cok seviyorum..sakin kimseye anlatma.aramizda halledelim.bende hoop dedim nedemek kimseye anlatmiyim. suan hemen annenin yanina gidiyorum ve anlatacagim. annesine gidene kadar yalvardi. onlara ikinci darbe olmasin diye( babasida aldattiya annesini).
sonra kayinvaldeme gorumceme anlattim. sok oldular agladilar sizladilar. benim yuzume bakamadilar. cok uzulduler. bana kiyamazlar cok severler beni.hemen oglunu cagirdi ve olan oldu feryat figan.
dogrumu yaptim bilmiyorum ama 1 sans daha verdim.oglum kucuk 2.5 yasinda.babasiz buyumeyi kendisi cok iyi biliyor.onada ayni seyi yasatmak istemedim. kopekler gibi pismandi. cok agladi. ben agladim o agladi. yalvardi bana. nefsime uydum lutfen affet diye. bir daha asla olmuyacak diye.bende cocugumun hatrina tamam dedim. ama cok zor gunler bekliyor bizi.bu supheyle nasil yasarim.ben.
biraz morele ihtiyacim var o yuzden size icimi coktum. basinizi agrittiysam kusura bakmayin.
İpekcim bu yorumuna katılmıyorum canım
Hazalın içinde hiç bi şüphe ve güvensizlik olmayacak o zaten eşine güveniyor...Diğer bayan suçlu ona göre...
Eşi mağdur olan taraf canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?