- Konu Sahibi Hazalim1985
-
O an ona ne cazip geliyor onu bulmak lazım? Hicbirşey gecerli bir sebep olamaz belki ama güzellik mi, cinsellik mi, saflık mı, huzur mu? Ne bu soruyu ben cok sordum kendime ama aldatan ben olmadığım icin cevabı kendim verdim; huzur..
Hazal biz konuna senden daha fazla girdik ve yorumda bulunduk...
daha fazla üzüldük..sen misafir gibi girip çıkıyorsun...
sana sadece bir soru sorucam
Bu konuyu neden açma gereği duydun?
Madem eşini savunacaktın...Madem affedicektin süründürmeyecektin...burda zaman ayıran bizlerin fikirlerini hiç önemsemicektin neden açtın konuyu?
esim kurtulmak istemis.esim kadina ben karimi seviyorum diyincce oda oyleyse bende snei mahfedecem demis.ha kargo ile ha birinin aracılığıyla..hiç farketmez..evli olup aldatan kadın normalde ödü kopar kocası duyacak diye değil mi.....büyük cesaret kadındaki.. bu arada kurtulmaya çalışan kim kadın mı ? kocan mı ? orayı anlamadım... ve neden " seni mahfedicem " durumuna gelmişler....iş epey uzun aslında demek ki.......
Kadın evinizi bile biliyor yani...
kadın bence mahvedicem demekle iyi yapmış eşinize...
kimbilir ne vaatlerle kandırdı onuda
Anca böyle kendi kendimize konuşuruz işte...
çıkıp gitti hazal...
esim kurtulmak istemis.esim kadina ben karimi seviyorum diyincce oda oyleyse bende snei mahfedecem demis.
kadin o 2 ay suresinde esimi cok tehdit etmis .karina anlatacam calistigin yerde rezil edecem seni diye. seni takip ettim evini biliyorum demis.
dogru yalan bilmiyorum ama esim bana cok soylemek istemis ama cesaret edememis.guvencimi yiktigi icin cougu soylediklerine inanmak istemiyorum
esim kurtulmak istemis.esim kadina ben karimi seviyorum diyincce oda oyleyse bende snei mahfedecem demis.
kadin o 2 ay suresinde esimi cok tehdit etmis .karina anlatacam calistigin yerde rezil edecem seni diye. seni takip ettim evini biliyorum demis.
dogru yalan bilmiyorum ama esim bana cok soylemek istemis ama cesaret edememis.guvencimi yiktigi icin cougu soylediklerine inanmak istemiyorum
Burada yorum yapan onca insana karşı saygısızlık diye düşünüyorum böyle söylemeden çekip gitmek...
kaç gündür üzülüyoruz kafa yoruyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?