Bugun aldatildigimi ogrendim..

hayatta hiç birşeyin kesinliği yokken ben kesinlikle affetmem denmesi pekte gerçekçi olmuyor, diyenin kendisini kandırdığını düşünüyorum. öyle zamanlar öyle anlar olurki tıpkı sizdeki gibi şimdiye kadar hiç bir eziyetini görmediğiniz ve sevdiğiniz bir insan var ve ondan bir oğlunuz daha küçücük. tamamen tanıyamayız kimseyi ama aldattı diyede hiç tanımamışım diyemeyizde . siz bence eşiniz itiraf ettiğinde neler hissettiğini hissettiniz. kendi annesinin kardeşinin bile nekadar kızdığını gördünüz. herkes sizden yanaydı kalbiniz bir şansı daha vermeyi kabul etti şüphe evet var kırıldınız mı evet kırıldınız. ama 6 senelik birlikteliğinizde yaşattıkları belkide sizin bu şansı vermenizi sağladı.

hakkınızda hayırlısı olsun umarım herşey düzelir yoluna girer

Öncelikle şunu söyleyeyim sana..
Babası annesini aldatmış olan bir erkeğin, karısını aldatma ihtimali yüzde 50 daha fazladır.
Çünkü bu tür davranışlar "öğrenilmiş davranıştır"..
Bunu ablamın terapisti söylemişti, aynı şeyi yaşadı ablam.

Bak sana dışarıdan görüneni anlatayım, sen olayın merkezindesin, sana bu kadar net görünmez şimdi.

K.pederin hanımını aldatmış.
Ama k.validen boşanmamış.
Ağlamış, hayatı mahvolmuş falan filan..
Ama boşanmış mı?
Hayır, boşanmamış.

Eşin istediği kadar ahlaksızca odluğunu söylesin bu davranışın.
Eşinin bilinçaltındaki (ve belki kendisinin de bilmediği) gerçek şu: "Erkekler aldatabilir, kadıbnlar ağlar, ama affeder."

Eşinin seni aldatması, illaki bu yüzdendir demiyorum.
Ama eşin için aldatmak evliliği bitirmeye sebep değil, bu önemli bir tetikleyici.

Senin için çok üzgünüm arkadaşım, acını kalbimde hissediyorum.
Allah sabır versin, genişlik versin..
Ama madem affedecektin, keşke k.validene ve hele ki görümcene anlatmasaydın.
Keşke kocanın dediği gibi "aranızda halletseydiniz"..
Kocan nasıl da kendinden eminmiş zaten..
"Aramız da halledelim" demiş. Babasıyla annesinin yaptığı gibi..

Şimdi artık bu olayı unutma şansın yok kardeşim..
Sen unutsan, görümcen hatırlatır.
Onun sana her bakışı ima gibi gelir, seni istediği kadar sevsin.
3. kişilerin bildiği bir rezaleti unutamazsın.

Ve kocan bir başkasının koynuna girip çıkmış, nasıl sevişeceksin onunla şimdi? Hastalık bile kapmış olabilir, önce muayene olsun, temiz olduğunu kanıtlasın.

Üzgünüm, ama sen artık gözleri hüzünlü bakan kadınlardan olacaksın arkadaşım.. Keşke bu adama kadınlık yapmaktansa, oğluna mutlu bir anne olmayı tercih etseydin..

Son düzenleme:
Bu arada..
4 defa yatmış kadınla..
Pişman olmamış..

Ama senin ağladığını görünce pişman olmuş, öyle mi..
Bari ev adresini bilmeyen biriyle yatsaymış..

Oğlunun babasız büyümemesini senin düşündüğünün onda 1'i kadar da, o düşünseymiş keşke..

çok zor bir durum hazal arkadaşım
Allah sana sabır versin...
ne desek boş
her evliliğin dinamikleri farklı çünkü
çoçuğunu babasız büyütüp büyütmeme fikri tamamen sana ait
ama hemen affetme
yaptığının cezasını fazla fazla çeksin
bir de bence senin yuvanı alenen dağıtmayı senin acı çekmeni açık açık isteyen ve utanmadan kapına atlet ve not bırakabilecek kadar aşağılık hale gelmiş o kadınının da yaptığını yanına kar bırakmak mı lazım bilemedim , çok sinir oldum , nasıl insanlar var Allahım ya, hepimizi kötülerden korusun Allahım.
Sana da sabır versin..
Eşine seni asla boşamam filan deme gözünü korkut kendime 6 aylık deneme süresi veriyorum filan de, seni bil ki affetmem de , öyle kolay değil bir insanın kalbini kırmak onu üzmek ..

Çocuk için affedilen kocaların hatalarının bedelini gene çocuklar ödüyor.
Anne evliliğini sürdürse de çok mutsuz oluyor, aklından atamıyor, ki atabilseydi şaşılacak bir durum olurdu.
Anne mutsuzsa, bu mutsuzluğu duygusal olarak kendisine en yakın olana, yani evladına, yansıtıyor.
Çünkü koca belli bir noktadan sonra artık kadının "dırdırını" dinlemez oluyor, o ilk başlarda "köpek gibi" yalvaran koca, "eeeh yeter be, işine gelmiyorsa git boşan" noktasına geliyor.
E peki ağlayan kadını kim dinleyecek, bu kadın nasıl deşarj olacak..
O 2.5 yaşındaki sabi dinleyecek onu, olan ona olacak.

2 ucu b..klu değnek..
Bu işten herkes zararlı çıkıyor, boşansan da boşanmasan da..
Birinde bir hatanın içinde hapsolmuş olarak mutsuz olunuyor.
Diğerinde de ahım şahım mutlu değilsin, ama en azından o hatanın hala içinde değilsin ve önüne bakabilme şansın var, geçti gitti deme şansın var, toparlanma şansın var, yeniden düzgün bir iletişim, yeni bir hayat kurma şansın var.
Bu işten kar sağlayan tek kişi Bay Çapkın..
Ahir ömründe tek kadına bel bağlamamış, uçkurunun götürdüğü yere gitmiş, farklı bir beden tatmış oluyor. Ara ara yaşadığı o kaçamak gecelerin hayalini kuruyor, hatırlayıp fantazi yapıyor.
Böyle işte..

Son düzenleme:
Konu içeriği nedeniyle "Eşi ve eşinin ailesi" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açalım.

"her yoruma cevap yazıyorsun" diye kızacak gene birileri bana ama..
O kadının (kapıya atlet bırakan) ne suçu var?
Eğer viziteli fahişe değilse, ki öyle olsa gelip özür dileyip don bırakmazdı kapıya, arkadaşımızın kocasıyla yatması için kendince tetikleyicileri olmuştur.
Tamam ahlaken sağlam bir kadın olmadığı ortada..
Ama hangi kadın "ben sadece sevişmek için yanındayım, aslında karımı seviyorum, bi orgazm olup gidicem" diyen bir adamla 1 değil, 2 değil, 4 defa beraber olur ki?
4 defa olduğunu da bilmiyoruz tabi, onu Allah biliyor ve o eylemi gerçekleştiren 2 kişi.

Son düzenleyen: Moderatör:
doğru mu yanlış mı diye sorarsanız her ikisine de yönelik cevap alırsınız?

Aldığım kararın nasıl arkasından giderim?

yada aldığım karardan dönmek istiyorum nasıl yapabilirim?

diye sormak lazım...

Aynı hatayı bende yaptım affetmekle ama inanki boşmuş şimdi daha iyi anlıyorum ayaklarımın üstünde durdukça geçen zamana acıyorum. İyi yapmışın diyemem ama herşeye hazırlıklı ol.1 defa yapar hatasını farkeder ama eşin 1değil birkaç defa tekrarlamış bunu eğer sen öğrenmeseydin artık kaç defa daha yapacaktı .
Aslında hata biz kadınlarda onları af ediyoruz ve bildiklerinden şaşmıyorlar ve yineliyorlar.
Peki ya kadınlar yapsa bunu afederlermi asla oyüzdendirki erkeğin elinin kiri oluryor derler.kadın yapınca namuzsus... Umarım pişman olmazsın....

Adamın genetik kodu baştan belliymiş sadece ne zaman kimle olacağa belli değilmiş!

Canım sen kararını vermişin evliliğini çocuğun hatrına devam ettirmek istiyorsun.
Anladığım kadarıyla vicdanın hiç rahat değil ve bu konuda birilerinin desteğine
ihtiyacın var.Herkes kendi yaşam tarzı değerleri doğrultusunda iyi ya da kötü yapmışın der.
Eğer hakikaten kararlıysan kimseyi dinleme arkasında dur ve olaylara bir sünger çek,yok hala
kafan karışıksa otur eğriyi doğruyu tart derim.O kadar yürekli miyim ,her olayda bunu eşimin başına
kakıcam mı,oğlum boşanırsam mı daha çok etkilenecek yoksa böyle bir ortamda mı?Herşey sen de
bitiyor aslında.Rabbim hakkında hayırlısını versin,bol bol dua et .

arkadaşım eğer kendi ayaklarının üzerinden durabileceğine inanıyosan yol ver gitsin 1 kere affettinmi 2.ciyide istiyolar mutsuz olucaksın hiçbirşey eskisi gibi olmıcak bu olayı asla unutmıcaksın ve ona güvenmiceksin güven olmayan bir evliliktete kendini yıpratırsın 24 saat şuanda napıo diye düşünerek.. çocuk bambaşka birşey herşey onların mutluluğu ve sağlıklı yetişmeleri için unutamıcan için zamanla psikolajin bozulucak o zaman o çocuğa ne verebilirsin en doğru karar senin vereceğin karardır ama enine boyuna yeniden otur düşün arkadaşım..

http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...i-bi-sans-verilmeli-midir-3.html#post19797946
Bu başlıkta şöyle bir yorumda bulunmuştum.

"Aldatmanın sevmekle aşkla alakası yok.
Evdeki zaten benim diğerlerinide değrlendireyim mantığı var.

Aldatmak bana göre 5 dakikalık bir şey.
Ben pekçok erkeğin karımı ladatayım deyipde aldattığını düşünmüyorum.

Örneklerle sıralayacak olursak. Eşi evde yoktur, buda bir bara falan öylesine takılmaya gitmiştir orda bulduğu kadınla yatmıştır.
Sabahki ruh haki pişmanlık ve Allahım eşimin haberi olmasın bir daha yapmıyacağımdır, ondan sonra en az 10 sene aldatmaz.

Diğer örnek, karısını seviyordur ama eşi ilgisizdir, iş yerine başlayan yeni hatun ise işveli ve güzeldir, aklında bir şekilde ona sahip olmak vardır ama, aldatma ve yakalanma korkusu vardır uzak duruyordur, karşı taraftaki hatunun ilgisi bu ilişkinin, başlamsına neden olur ve aldatma gerçekleşir.

Sonuç: yine pişmanlık fakat kadın aynı iş yerinden olduğu için ve karısına anlatmakla tehdit ettiği için ilişki devam eder ve eş sonunda yakalar, genelde eş affeder ve diğer ilişki biter erkek bir daha aldatmaz.

3. örnek. Adamın karısı sekse soğuk adam ise tam kazonova, her çiçekden bir bal alma olayı. gittiği iş toplantılarında, fırsat bulduğu her kadınla aldatma, derken karşısına çıkan yatakda çok becerikli bir kadını bir şekilde tavlama. kadın yatakda iyi ama ondan başkasıyla yatmıyor bir sadakat söz konusu, adam eşini kadınla aldatıyor.

Sonuç: Adam pişman değil, bu kadınla olabildiği kadar olacak çünkü kadın ona istediğklerini veriyor artık arayış bitti, şimdi sadece kadının kendisini terketmesinden ve eve yakalanmaktan korkuyor, kadına bağlandı ama her ikisinide idare etme olayı, işte bana göre en ağır aldatma şekli bu.

4 örnek, erkek evlenemden öncede, evliykende aldatıyordu, ona göre aldatmak bir spor...
Asla uslanmaz, aldattığınıda kabul etmez. Hep aldatacak... "

Şimdi acın çok taze olduğu için biz ne dersek diyelim yüreğin köz gibi yanacak. Bende biliyorum o acıyı, benimki eşimde beni söz aşamasında aldatmıştı, ben aptallık edip o adamla evlendim yinede sonuçta başka sebeblerden boşandık.

Sen ilişkine devam etme konusunda karar vermişsin, zaman her şeyin ilacıdır illa bir köşede hep tekrar yapacakmı diye düşüneceksin ama ben eşin bir daha yapmayacak.

Senin eşin benim gösterdiğim 2. örneğe uyuyor, (sakın burda sana ilgisiz eş dediğimi düşünme, orda genel bir örnek verdim) kadının tehditleri yüzünden devam etmiş, ve çok pişman.

Eğer devam kararı verdiysen konuyu daha fazla irdeleme detayları sorma üzülen sen olursun.
fakat sana bu yapılanıda sakın unutma...

Son düzenleme:
kararınızı yargılayamam ama ben affetsem bile yaptığı şeyin bardak tabak kırıp bir özürle affedilecek kadar hafif birşey olduğunu anlayabilmesi için bir süre ayrı kalırdım.
yaptıklarının aırlığını hissetmeyip bu kadar çabu kaffedilirse tekrarlamasından korakrım açıkcaıs...

Yaşadığınız büyük ve atlatılması çok büyük bir şok.
Madem affedecektiniz neden hemen gidip ailesine anlattınız ki. Yarın iyi olacaksınız, öyle görünüyor. Ama bir kez daha böyle şeyler olduğunda herkesin tavrı şimdiki gibi olmayacak.
Sizden yine aynısını bekleyebilecekler.
Ya da her onlarla karşılaştığınızda siz de onlar da aynı şeyi düşüneceksiniz

Son düzenleme:
Çok zor günler bekliyor seni.... Çok zor.... Affetmiş gibi yapmak çok zor. Konuşmamak çok zor. Sorgulamak, iğnelemek, dokunmasına izin vermemek çok zor....

canım o kadın eğer sana kocanın atletini gönderiyorsa senin ayrılmanı istiyordur. Onun tuzağına düşme yani eğer boşanıcaksan bile bu şimdi olmasın bırakma o kadının eline kocanı. Baksana atletini göndermiş kocanın demekki bil de ayrıl meydan ona kalsın diye yapmış bir de not bırakmış kadın erkek farketmez böyle insanları hiç anlamıyorum ben neden aldatırsın ya da neden evli erkeklerle birlikte olursun bir sürü bekar erkek kız var bu dünya da neden illede günah işlemek anlamıyorum anlayamıyacağım. Eşinin kabul edip yalvar yakar özür dilemesine de kanma kontrolünü sakın kaybetme sürekli gözün üstünde olsun Allah ta kolaylık versin ne diyim.:44:

Bir degil iki degil, bune boyle.
Madem karini seviyorsun aileme
yapamam Diyorsun,
Bir kere seytana uydun
( allah kahretsin ki boyle durumlarda hep seytani suclarlar )
4 sefer ayni hataya dusmek de neyin nesi?
Ben esinin istegi disinda gelistigini sanmiyorum
Bu aylar suren tek gece iliski ile bitmeyen rezilligin.
Bence esin sana duygu somurusu yapiyor.
Sende egerki ayrilmayacaksan, hemen yelkenleri
Suya indirip affetme.
Essek gibi cekmeli cezasini.
Bu kadar kolay affin sonu, gelecekdeki yapacagi
Hatalarin zeminini hazirlar.
Sakin ha sakin iyice cektir ki pisman olsun.
Allah sana sabir versin.

Yalniz ben olsam affedemezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…