Bugun aldatildigimi ogrendim..

ayrılmak gitmek en kolayı sanırım eşim beni bu kadar yaralamadı ama yınede cok acı yasattı..erkekler cocuk gibiler bazen düşünemiyorlar sonunu..eşine şans vermekle en dogrusunu yapmışsın o bunun son şans oldugunu hisettiği sürece bi daha aynı hatayı yapmaz..suan senın acını burda kımse anlayamaz bunuda bilerek oku tüm yorumları..çünkü eşini en iyi sen tanırsın hangi niyetle yaptıgını nasıl düşündüğünü..

Minareden Düşenin Parçası Bulunur, Bulunur da ;
GÖNÜLDEN düşenin parçası bulunmaz...

Son düzenleme:
siz sadece aile içinde bırakır sadece sözlü acı çektirmeniz adama ödül gibi olacak hatasını tekrar yapabilicektir.

bence kadını da eşine rezil edin.
madem sizin canınız yandı o hanımın da yansın.

ki ben olsam sevgili nefsine yenik düşen kocamı affediicem. o beni bırak diye yalvarır.

şahsen birinci şartım. onu bir kez aldatma hakkım olduğunu söylerim.(asla yapmasam da içi yansın)
ikincisi o kadının eşine bu durumu bir şekilde bildiricez derdim. o adamdan da yesin sopayı (oooh!)
üçüncü şartım da eğitimli köpek gibi otur kalk komutlarına göre yaşayacağını söylerdim.
ve tüm maddi birikimlerini üzerime geçirirdim.
hala pişmansa devam etsin bakalım yalvarmaya...

çalışmıyrsanız derhal işe başlayın. sigortanız işlesin. çünkü bir kaç yıl sonra aynı şeyleri yaşamanız olasaldır.

size katılmıyorum..amaç evliliği yıkma olsa bayan ayrılma kararı alırdı ama evliliğini kurtarmak istiyor..dediklerinizi uygularsa o evlilik çirkin şekilde biter ve işin ucundada bi küçük bir cocuk var..

çok üzüldm Allah bi daha yaşatmasn inşallah.erkekleri anlayamıorum karısını çok severken nasıl aldatıorlar ve aldattıktan sonra neden pişman oluyorlar?madem aldattın arkasında dur "istedm yaptm" de!neden ağlayıp zırlıosn ki !yapmaya cesaretın varda sonuçlarına katlanmaya mı cesaretın yok ! sinir oluyorumm..

Eşinize fazla taviz vermeyin sürünsün peşinizde biraz..zaten ne kadar sürünsede hiç bi zaman eski sıcaklığı hissedemssnzki artık..bunu hisstgi zaman sürünmeye başlıcak asıl ..

Aldatmak ve unutmak ikisi aynı cümle içinde kullanılamaz heralde. . .
hayatınız boyunca yada eşinizin suratını her gördüğünüzde . . Eve 5 dakika geç kaldığında . . . bir gün sizinle konuşmadığnda veya sizi sinirlendirdiğinde . . . dediğinizi yapmadığında hep aklınıza gelicek bu olay
Allah yardımcınız olsun

Son düzenleme:
sen onu affetmedinki
sadece ayırlmayacağını söyledin
affetmek okadar kolay değil
çok zor günler sizi bekliyor
allah yardımcınız olsun
bencede işe girin birikim yapın

allah sabır versin..ben de aynı olayın benzerini yaşadım..eşimle aynı iş yerindeydik ofislerimiz altlı üstlüydü ve 1 senelik evliydik..bir gün telefonunda yaptıklarının hata olduğuna dair mesajlaşmalarını okudum tesadüfen..hemen evi terkettim annemlere gittim..eşimin ailesine söyledim herşey bitti diye..10 gün süründü yeminler etti aralarında fiziksel-duygusal birşey olmadığına dair..kur'an a el bastı..sadece flört gibi bahsetti..sonuç affettim!! çünkü bir senelik evliydim ve daha ne olduğunu bile anlamamıştım..
aradan 2 sene gecti şu anki halimi sorarsanız : her akşam telefon kontrolu ,saat başı konuşma ve haftada 2-3 kez tartışma..
asla bitmiyor bu şüphe,hep yalan söylediğini düşünmek,seni kandırdığını düşünmek,hazımsızlığı da cabası
demem o ki önünüzde çok zor zamanlar olacak biz hala atlatamadık kaldı ki atlatılacak bir durum değil..hayallerini,umutlarını yarınlarını çalıyorlar...
allaha havale ediyorum..

bu tür şeyleri okuyunca zavallı eşimden nefret ediyorum hırsımı ondan çıkarıyorum offf benimkide yapar mı acaba?

Aynı durum benim başıma gelse ne yapardım diye düşündüm şuanda.%99 anında terkederdim ama eğer terkedip gidebilecek durumda değilsem ,hiç bilmiyomuş gibi yaparım.Bilip öğrenip de ardından affetmek bence adamı daha da rahatlatır.Çok seviyosam ,ve ayrılamıyosam da ki bu söleidğim bana saçma gelio da yine de yazayım fikrimi,o zaman da yapabileceğim herşeyi yaparım terkederim peşimden gelir yalvarır yakarır burnundan getiririm ki en azından bi daha böyle bişey yapacağı zaman bu yaşadıklaırnı hatrlasın.

Aman şu erkekleri anlamak mümkün değil 3-5 dakkalık zevk için ailelerin eşlerini hiç düşünmeden ateşe atıyorlar.ne güzel çocuğum var eşim var demeden ,zevklerini düşünüyorlar. büyük hata yapmış bana kalsa çocuk olmasaydı affetme derdim ama çoçuk var ,yazık o meleğe.son bir şans verin ama birdaha aynı hatayı yaparsa katiyen affetmeyin, ve eşinize karşı sınırlarınızı çizin yani sizin kim olduğunuzu anlasın haddini bilsin. allah kolaylık versin cnm

Son düzenleme:
size katılmıyorum..amaç evliliği yıkma olsa bayan ayrılma kararı alırdı ama evliliğini kurtarmak istiyor..dediklerinizi uygularsa o evlilik çirkin şekilde biter ve işin ucundada bi küçük bir cocuk var..

amacım evliliği yıkmak değil gerçekren fadakarlıkla bir şeyler yapmasını sağlamak.
o 4 kez o bedenle sevişirken ben kocama yemekler yapayım. belki onun teninden sonra benimle de sevişti defalarca bunları hazmedeyim aile içinde unutulsun gitsin. yuvamı hiçe sayan kocaya yuva kurtarayım.
o küçük çocuk ikimizde umudu bir parçası ise o da zorlu yollardan geçerek hak edecek o yuvayı.
asıl dediklerimi uygularsa ne denli kurtarmak istiyor yuvasını belli olacak.
herşeye rağmen uğraşma gücü olacak mı bakalım.

Sanırım unutmak ve hiç birşey olmamış gibi evliliğe devam etmek en kolayı, çoğu bu aldatmalara maruz kalan bayanlar çoğu depresyonda polyanacılık oynayarak yola devam kararı alıyorlar en büyük güçlülük değişim,hiç çalışmadıysa çalışma hayatına başlamak,baba evine geri dönmek,kolay değil

baba evine dönmek tabi ki kolay değil ama asıl zor olan hiçbir şey olmamış gibi davranabilmek..
ben yapamadım,yapamıyorum istesem de!!yapan olursa tebrik ederim...
şöyle de bir gerçek var ki evliliğini devam ettirsen de boşansan da içindeki bu yara hiç kapanmayacak,hep sızlayacak.
ömür boyu iz bırakacak ne yapsan boş..

cnım gerçekten çok zor bir durum allah kolaylık versin sen ne hayaller kurup evleniyorsun ve bu evlilikten bi bebek dünyaya getiriyorsun eşine sonsuz güveniyorsun fakat sonunda bir hayal kırıklığı yaşıyorsun ama gel gör ki herşeyi çocuğun için içine atıyorsun...
ben sana kızmadım aslında çocuğun var ve şuanda tam kararlar veremiyorsun ne yapacağına dair.Bence aklından bikaç durumu birden hayal etmeye çalış,1)eğer ayrılırsan seni çocuğunu ve eşini nasıl bir hayat bekler(eşinide çnkü çocuğun içinde bu çok önemli),2)eşini affettin fakat kadının hayatınızdan çıkmadığı bi hayatı düşün(böyle dedim çnkü eğer tahmin ettiğim gibi bir kadınsa kolay kolay eşinin peşini bırakmayacaktır ve eşinde bir şekilde sen affettiğin için ona yenilecek tekrar birlikte olacaktır) 3)eşinin sana güvenini tekrardan kazandırıp eski hayatınızı hayal etmeye çalış(acaba olabilr mi diye)...
Bence bu karar senn kararındır ben derim ayrıl o der ayrıl biri der ayrılma ama evlilik senn evliliğin en sağlıklı kararı kendin vermeye çalış...
Bu kararı almak için kendine zaman tanı eşine karar vermeye çalışıyorum de mesela 1 2 aylık bir zamn ve bu zamn zarfında bir psikolojik destek de al,doktorlar bu konuda çok uzmanlaşmış durumdalar ve senn yapını az çok belirleyip karar vermende yardımcı olabilirler...
allah sabır versin canım allah kimsenn başına vermesin böyle birşey...

kusura bakma arkadaşım arkana bakmadan kaç derim terket neden biz kadınlar herşeyi biz afferderiz.düşün eğer sen yapmış olsaydın bunu eşin seni affedecekmiydi ..hayır tabiki de anında kapının önündeydin ne o ne ailesi seni düşünmeyecek ti ne de çocuğunu annesiz kalır demiyeceklerdi.ben derimki bi an önce boşan senden başkasıyla sevişmiş bir adamla aynı yastığa nasıl baş koyabileceksin şaşırırım valla.hemende affetmişsin tuhaf yani.

Ayrıl yada ayrılma demek yanlış olur karar senindir ama şunu iyi düşün dewam kararı aldıysan kabulendiysen bu durumu unutucaksın qidicek dewam kararı verip her akşam kavqa edeceksen silemiceksen bu durumu dewam etmenin bi anlamı olmaz sonuçta çocuqunu düşünüp bu kararı almışsın ama onu huzursuz bi ortamda yetiştirmiş olursun unutamazsan..!
Ayrıca bayanı anlayamadımm amacı sizi ayırmak fakat kendiside evli 2 çocuklu bu olay duyulsaa eşi ailesi ona yüz çevirse aldatan kadın olmak çok mu hoş olurdu .. bi hata yapılmış ikisinin arasında kapansaydı sana yansıtılmamalıydı demek ki bayanın korkusu yok ailesini kaybetmekten senin huzursuz olduqun kadar oda olmalı onunda eşine yansıtılmalı..

Kusura bakmada eşin de o kadın kadar hatalı evli ve çocuğu olan bir kadınla beraber olabilecek kadar da deli cesaretine sahip ve öyle bir ahlaka. Bence bundan sonra bin kat daha dikkatli ol. Ya o kadının kocası eşinden haberdar olsaydı ve eşini filan vursaydı eşin o anlarda çocuğunun babasız kalacağını düşünmediyse bundan sonra da ben de arkadşlar gibi çok düşüneceğini sanmıyorum ama umarım hepimiz yanılırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…