az cok okudum yorumlarinizi. inanin baskasi bu konuyu acsaydi hemen ayril derdim. ama basina boyle birsey geldiginde farkli oluyormus.
dun sizin yorumlarinizi okurken esim yanima geldi. kadinlarkulubu tanir. diyet bolumunden herzaman bahsederdim.bu sefer beni aldattigin icin konu actim dedim.yorumlari okumak istermisin dedim.oda boynunu eydi. ne desen haklisin dedi. cooooooooooooooooooooooooook agladi. beni kaybetmek istemedigini soyledi.
kadina esimi tehdit ediyormus.ilk sefer olduktan sonra. isin icinden cikamadim diyor.bende dedim ha 1 sefer yapmissin ha 4 sefer.aynisi deyisen bir sey yok.
annesi ablasi cok destek veriyor bana. ha buarada annesiyle babasi ayri. ben hic gormedim bile babasini. kayinvaldemde 1 cisini affetmis. ama 2 ci sefer yine aldattiginda bosanmislar.ilk aldatisini ayni esimin ayptigi gibi aramizda halledelim demis kayinvaldeme. oda kimseye soylememis ve affetmis. daha esim 2 yasindaymis.
suan beni oglum 2.5 yasinda. ayni seyleri yasamisiz.

3 gundur cok yorgunum.yatamiyorum.dinlenemiyorum.evime bakamiyorum.kayinvaldemde kiziyor bana. kendini kaybetme. bosver isini gucunu ,kafana takma, ben gelir yaparim isini. sen yeterki aglama uzulme.
ben su yonden hataliyim. esime yatak odasinda istedigini tam vermedim.ilk zamanlar evliligimizin cok redettim.ondan sonra cocugum oldu. 2 sene emzirdim ve her gece en az 6 sefer kalkardi emzirmek icin.cok yoruluyordum uykusuzdum ama 2 sene emzirdim cocugumu.o zamanda ilgi vermedim. 6 aydir redetmiyorum.oda karsilikli olsun diyor herzaman. ben istiyim sen isteme olmaz diyordu.( bunu utanarak soyluyorum.ben tadmin olmadigim icin cok aci cekiyordum o yuzden redediyordum)
bu yuzdenmi beni aldatti acaba.kendimde suc bulur oldum.
sonra hayir diyorum hicbir neden yokki esini aldatmak icin. oyle deyilmi arkadaslar.
duzulmek istiyorum,iyilesmek istiyorum artik.cok aci cekiyorum..
ben cemile o ali kaptan oldu.
o diziye cok bakariz hic kacirmayiz. normalde esim dizi bakmayi sevmez, ama onu hic kacirmaz.birgun o dizidekilerini yasiyacagim aklimin ucune gelmezdi.
cok soylemek istemis.ama cesaret edememis. beni kaybetmekten korkmus. bir ara bana ilgilisi azalmisti. dun neden diye sordum. oda kendimden utaniyordum dokunamiyordum sana. haksizlik ettigimi dusunuyordum dedi. ama son 1 aya yakin bana herzamankinden daha cok ilgiliydi.bende herseferinde diyordum kafana tasmi dustu.
ben erken yataga gittigimde cok aglamis. yanliz kaldiginda cok agalamis. ben Hazala nasil boyle birsey yaptim diye.3 gundur karsimda oyle agliyor.
bugune kadar esimi sadace dogum yaptigim an,cocugumu gordugu an agladini gordum.gorumcemde diyor. o kadar sey yasadik,zor gunler gecirdik ama kardesimin gozunden 1 yas geldigini gormedim diyor. ama 3 gundur yuzume bakamiyor oyle agliyor hickira hickira.sizce bu rolmu? inanayimmi?