Bugun aldatildigimi ogrendim..

Allah yardımcınız olsun...

İnsan ne diyeceğini bilemiyor.

Boşan,vay efendim sen o adamı nasıl affedersin gibi sözler etmiycem.

İnsan yaşadığını bilir ve kendisi için en doğru kararı yine kendi verir.

Olayların dışında kalanlar için konuşmak öyle kolay ki...

Ahkam kesmeler,ben böyle yaparım ben şöyle yaparım.

İnan başlarına gelse hiçte birşey yapmazlar!

Sadece konuşuyorlar...

Aldatılmayı yaşayan kadının diğer kadınlardan farkı...aldatıldığını bir şekilde öğrenme şanssızlığıdır!
.

Daha neler..
Sadece avuntu bu..
Her erkek, gidip evli bir kadınla düşüp kalkacak kadar onursuz mu ve kendi yuvasını tehlikeye atacak kadar ahmak mı..

Bu arada sevgili konu sahibi arkadaş..
Affetmekle bitmeyecek, uzayacak bu iş ve daha çok başın ağrıyacak..
Kadın herşeyi göze almış, senin öğrenme ihtimalini, kendi kocasının öğrenme ihtimalini, evliliğinin bitmesini ve hayati tehlikeye girmeyi bile..
Kolay iş değil kapıya atlet bırakmak, deli cesareti..
Ayrıca ben anlayamadım, sen tanıyor musun bu kadını, kim olduğunu biliyor musun? Eşinle hala aynı ortamda mı bu kadın?

az cok okudum yorumlarinizi. inanin baskasi bu konuyu acsaydi hemen ayril derdim. ama basina boyle birsey geldiginde farkli oluyormus.
dun sizin yorumlarinizi okurken esim yanima geldi. kadinlarkulubu tanir. diyet bolumunden herzaman bahsederdim.bu sefer beni aldattigin icin konu actim dedim.yorumlari okumak istermisin dedim.oda boynunu eydi. ne desen haklisin dedi. cooooooooooooooooooooooooook agladi. beni kaybetmek istemedigini soyledi.

kadina esimi tehdit ediyormus.ilk sefer olduktan sonra. isin icinden cikamadim diyor.bende dedim ha 1 sefer yapmissin ha 4 sefer.aynisi deyisen bir sey yok.

annesi ablasi cok destek veriyor bana. ha buarada annesiyle babasi ayri. ben hic gormedim bile babasini. kayinvaldemde 1 cisini affetmis. ama 2 ci sefer yine aldattiginda bosanmislar.ilk aldatisini ayni esimin ayptigi gibi aramizda halledelim demis kayinvaldeme. oda kimseye soylememis ve affetmis. daha esim 2 yasindaymis.
suan beni oglum 2.5 yasinda. ayni seyleri yasamisiz.

:59: 3 gundur cok yorgunum.yatamiyorum.dinlenemiyorum.evime bakamiyorum.kayinvaldemde kiziyor bana. kendini kaybetme. bosver isini gucunu ,kafana takma, ben gelir yaparim isini. sen yeterki aglama uzulme.
ben su yonden hataliyim. esime yatak odasinda istedigini tam vermedim.ilk zamanlar evliligimizin cok redettim.ondan sonra cocugum oldu. 2 sene emzirdim ve her gece en az 6 sefer kalkardi emzirmek icin.cok yoruluyordum uykusuzdum ama 2 sene emzirdim cocugumu.o zamanda ilgi vermedim. 6 aydir redetmiyorum.oda karsilikli olsun diyor herzaman. ben istiyim sen isteme olmaz diyordu.( bunu utanarak soyluyorum.ben tadmin olmadigim icin cok aci cekiyordum o yuzden redediyordum)
bu yuzdenmi beni aldatti acaba.kendimde suc bulur oldum.
sonra hayir diyorum hicbir neden yokki esini aldatmak icin. oyle deyilmi arkadaslar.
duzulmek istiyorum,iyilesmek istiyorum artik.cok aci cekiyorum..

ben cemile o ali kaptan oldu.
o diziye cok bakariz hic kacirmayiz. normalde esim dizi bakmayi sevmez, ama onu hic kacirmaz.birgun o dizidekilerini yasiyacagim aklimin ucune gelmezdi.

cok soylemek istemis.ama cesaret edememis. beni kaybetmekten korkmus. bir ara bana ilgilisi azalmisti. dun neden diye sordum. oda kendimden utaniyordum dokunamiyordum sana. haksizlik ettigimi dusunuyordum dedi. ama son 1 aya yakin bana herzamankinden daha cok ilgiliydi.bende herseferinde diyordum kafana tasmi dustu.

ben erken yataga gittigimde cok aglamis. yanliz kaldiginda cok agalamis. ben Hazala nasil boyle birsey yaptim diye.3 gundur karsimda oyle agliyor.
bugune kadar esimi sadace dogum yaptigim an,cocugumu gordugu an agladini gordum.gorumcemde diyor. o kadar sey yasadik,zor gunler gecirdik ama kardesimin gozunden 1 yas geldigini gormedim diyor. ama 3 gundur yuzume bakamiyor oyle agliyor hickira hickira.sizce bu rolmu? inanayimmi?

sadece dört kez yattigi kadin ev adresinize kadar biliyor siz esinize inandinizmi? sahsen ben inanmadim:51:

Sadece(!!!!!!!!!!!) 4 kez yatmak için insanların bayağı bir içli dışlı olmaları gerekiyor zaten.

Hem sayının ne önemi var; iş o raddeye gelene kadar olanlar bile yeter.

Son düzenleme:
Daha neler..
Sadece avuntu bu..
Her erkek, gidip evli bir kadınla düşüp kalkacak kadar onursuz mu ve kendi yuvasını tehlikeye atacak kadar ahmak mı..

Bu arada sevgili konu sahibi arkadaş..
Affetmekle bitmeyecek, uzayacak bu iş ve daha çok başın ağrıyacak..
Kadın herşeyi göze almış, senin öğrenme ihtimalini, kendi kocasının öğrenme ihtimalini, evliliğinin bitmesini ve hayati tehlikeye girmeyi bile..
Kolay iş değil kapıya atlet bırakmak, deli cesareti..
Ayrıca ben anlayamadım, sen tanıyor musun bu kadını, kim olduğunu biliyor musun? Eşinle hala aynı ortamda mı bu kadın?

hayir tanimiyorum. cok fazla taninan birisi deyilmis dedi esim. kendisine sordum ya dedim calistigin yere gelirse.gelmez diyor. ama evime kadar gelen onuda yapar diyorum. o bana sevgisini ispat etmek icin evimize geldigini soylemis.dun diyor. onu gordugum an mahfetcem.alsa bir kadina el kaldirmam ama onu mahfetcem diyor. bende dedimki seni kim mahfetsin.gucum yetse ben mahfetmek isterim.senin ondan asagi kalir yanin yok. ayni halti sende isledigin yuzde 50 sen obur yarisi o.sakin o kadina el kaldirmiyacaksin dedim. onun cocuklarina aci dedim. durumu zorlastirma dedim.

Sadece(!!!!!!!!!!!) 4 kez yatmak için insanların bayağı bir içli dışlı olmaları gerekiyor zaten.

sadece 4 sefer yatmis.. dun bana dedi 1 senedir beni surekli tahrik etmeye calisiyor dedi. bakismalariyla. hic taviz vermedim dedi.subat ve mart ayi birlikte olmus.tlf faturasina baktim kimleri aramis diye. subat ve mart ayi o kisiyi aaramis.uzun uzun konusmuslar. nisan mayista cok kisa konusmalari var. o siralar ondan kurtulmaya calisiyordum dedi...
kime inanacagimi sasirdimmmm:((((((((((((((((((((

yaklasik 6 senelik evliyim. ve bugun 10 sene yaslanmis hissediyorum kendimi. o kadar mutsuzumki nerden basliyacagimi bile bilmiyorum. hayatta esimden boyle birsey beklemezdim.neden derseniz babasi annesini aldatmis ve babasini affedemiyen birisi..ilk evlendigimiz sene bana ' anneme yasatilani sana asla yasatmiyacagim' derdi. o kadar mutlu olurdumki.
bende herzaman esimin koynuna kiz giren kiz cikar derdim. ama malesef yanilmisim.
cok iyi bir insan. onunla evlendigime o kadar mutluydumki...
nasil ogrendigimi sorarsaniz:
sabah ogluma kahvalti yediriyordum.esim herzamanki gibi ise gitmisti. kahvalti yaparken zil caldi. bir poset birakmislar icinde bir tane atlet ve not vardi.o an sasirdim bomba felanmi diye cok korktum. icine actim baktimki esimin atleti.sanirim kaynim birakti dedim icimden. oturdum notu okudum. beni aldattigi kadin yazmis.esin benimle aldatti.senden ozur dilerim felan filan. o an dunyam yikildi. yine dedim yalandir iftiradir. hemen esimi aradim ve dogru oldugunu soyledi. bana uzundur soylemek istemis ama cesaret edememis. 4 sefer bulusmuslar.bir esseklik yaptim.cok hataliyim .seni cok seviyorum..sakin kimseye anlatma.aramizda halledelim.bende hoop dedim nedemek kimseye anlatmiyim. suan hemen annenin yanina gidiyorum ve anlatacagim. annesine gidene kadar yalvardi. onlara ikinci darbe olmasin diye( babasida aldattiya annesini).
sonra kayinvaldeme gorumceme anlattim. sok oldular agladilar sizladilar. benim yuzume bakamadilar. cok uzulduler. bana kiyamazlar cok severler beni.hemen oglunu cagirdi ve olan oldu feryat figan.
dogrumu yaptim bilmiyorum ama 1 sans daha verdim.oglum kucuk 2.5 yasinda.babasiz buyumeyi kendisi cok iyi biliyor.onada ayni seyi yasatmak istemedim. kopekler gibi pismandi. cok agladi. ben agladim o agladi. yalvardi bana. nefsime uydum lutfen affet diye. bir daha asla olmuyacak diye.bende cocugumun hatrina tamam dedim. ama cok zor gunler bekliyor bizi.bu supheyle nasil yasarim.ben.
biraz morele ihtiyacim var o yuzden size icimi coktum. basinizi agrittiysam kusura bakmayin.:59:
doğrumu yanlış mı bılemem zaman gösterır bunu ama sunu bılyorum kendıne en buyuk ezıyetı yapmıssın omur boyu supheyele yasmak eziyetlerın en buyugu tam gulumserken bırden kalbın sızlıycak o agrı zaman zaman depresecek kanıyacak yaran kabuk bağlasada ızı hep kalacak.cok uzuldum ALLAH yardımcın olsun CANIM

doğrumu yanlış mı bılemem zaman gösterır bunu ama sunu bılyorum kendıne en buyuk ezıyetı yapmıssın omur boyu supheyele yasmak eziyetlerın en buyugu tam gulumserken bırden kalbın sızlıycak o agrı zaman zaman depresecek kanıyacak yaran kabuk bağlasada ızı hep kalacak.cok uzuldum ALLAH yardımcın olsun CANIM

cok tsk ederim dileklerin icin. dediklerin dogru. bakalim zaman ne gosterecek. bana bir omur borcluymus.

Sen şuanda kendini suçlama, onu aklama psikolojisindesin. Kadın senin evini biliyor, kocanın işini biliyor. Sen öğrendin diye yakanızdan düşeceğini zannetmiyorum ben.

Zor günler bekliyor seni arkadaşım :(

ben burada 2 kere konu açmış, bu anlattığına benzer bir olayı daha ileri boyutta yaşamış, hala akıllanmamış ve inan artık aklımdan şüphe duyan bir kadın olarak seni çok iyi anlıyorum ve inanki çok üzüldüm. ama inan bu tür kadınlar yapabileceklerini sonuna kadar kullanıyor. bende senin gibi mücadele etmeye çalıştım. çoğunluklada başarılı oldum. belki inattandı bilmiyorum. sonunda onları ayırdım ama ne oldu biliyormusun

ben artık kendine güvenmeyen, sürekli ağlayan, işine adapte olamayan, her durumda bunu kafasına vuran, artık onunla bir ilgisi yoksada her şeyin sonucunu ona bağlayan ve çooooook mutsuz bir kadın oldum. şimdi sakın beni yanlış anlamayın kimseye akıl fikir verecek durumda değilim çünki aklım kalmadı artık sadece yaşayacaklarına hazırlıklı ol. inşallah bu yaşadığın son olay olur ve eşim bir daha bunu yapmaz. ve çocuğunla mutlu bir hayat yaşarsın

hayir tanimiyorum. cok fazla taninan birisi deyilmis dedi esim. kendisine sordum ya dedim calistigin yere gelirse.gelmez diyor. ama evime kadar gelen onuda yapar diyorum. o bana sevgisini ispat etmek icin evimize geldigini soylemis.dun diyor. onu gordugum an mahfetcem.alsa bir kadina el kaldirmam ama onu mahfetcem diyor. bende dedimki seni kim mahfetsin.gucum yetse ben mahfetmek isterim.senin ondan asagi kalir yanin yok. ayni halti sende isledigin yuzde 50 sen obur yarisi o.sakin o kadina el kaldirmiyacaksin dedim. onun cocuklarina aci dedim. durumu zorlastirma dedim.

Offf sabah sabah ne diyeceğimi bilemedim; Türk filmine dönmüş.

Neredeyse ona vurma bana vur diyeceksiniz.

Yani; "bir daha hiçbir şartta muhatap olmanı istemiyorum" deseniz anlayacağım da...

Duygusala bağlayıp, kocanızın işini daha da kolaylaştırdığınızı söylemem lazım.

Bravo eşine..
Seni "kendini suçlama noktasına" getirdi çabucak..

Hazal kendine gel..
Affetme, boşan demiyorum. Haddime değil, o senin kararın.
Ama lütfen kendine gel ve sağlıklı düşün.

Bu adam başka bir kadınla 1-2-3-4 defa yattı.. En az..
Hiçbir erkek tehdit üzerine gidip bir kadınla yatmaz, düşünsene nasıl ereksiyon oldu bu adam, zorla olur mu sence, ilaç mı verdi bu kadın??
O kadına ne vaadler verilerek bedenine sahip olundu ki, kadın şimdi isyanlarda, etrafa saldırıyor.

Sana dokunamıyordu, çünkü utanıyordu, öyle mi..
Lütfen Hazal..
Evli bir kadına sahip olurken ne kendi ailesinden, ne onun ailesinden utanmıyordu.
Ama nikahlı karısı ile beraber olmaya utanıyor muydu? Hayır, sadece ilk tercihi sen değildin.
Ve bu arada madem kocan da sana bu sebepten yaklaşmıyordu, o halde o da aldatılmayı hak ediyordu senin mantığına göre, ne dersin?
Bu durumda senin "doğum, bebek" gibi sebeplerle kocana uzak kalman daha masum bir sebep değil mi ve hangimiz hamilelik-doğum-emzirme aşamalarında cinsel anlamda uzak kalmıyoruz kocamızdan?
Sen bu anlamda tek örnek misin?

Kendini suçlayacaksın, kabahat sende olacak ve böylece sen kendi hatanı düzelteceksin ve kocan seni aldatmayacak bir daha.
Onu affedebilmek için kendini suçluyorsun ve bunun kaymağını o yiyecek gene..
Daha işveli, cilveli bir eş bulacak karşısında.
Yapma Hazal.. Sadece başka bir ten, başka bir beden arzulamış, elde edebileceği bir bedenmiş, o da devam etmiş.

cok tsk ederim dileklerin icin. dediklerin dogru. bakalim zaman ne gosterecek. bana bir omur borcluymus.

bundan sonra senın ayaklarına dunyalrı da serse boş ahhh ahhh su erkekler herseyı berbat etme konusunda ne kadara ustalar,herseye bı bahanelerı hazır bı nedenlerı var elbet sonuc aynı bı eşklık yaptım hakım olamadım bukadar mı acızler ya hersey kadınlardan beklenıyo yemek yap temızlık yap cocuk dogur çalış gıyın suslen kocana hızmet et bakımlı ol ısve yap cılve aman dırdır etme surat asma sabret bız bunlarla boğusurken onlar asta fısne peşinde boşluktan oluyo bunlar hep bızım gıbı 40 parcaya bölünmüyolarkı yıne sınırım tavan yaptı

Allah kolaylık versin.Henüz çok yeni bir şok yaşamışsın.Şimdilik duyguların gel gitler içerisinde olabilir.Bir an nefret,bir an sevgi anlayış hissedebilirsin.
Sana tavsiyem,psikoloji sitelerinden,evlilik sorunlarını ve aldatma-aldatılma psikolojisini oku.

Ben sana kısaca özet geçeyim,aldatılma durumunda,evliliğin yani ilişkinin,aldatmadan önceki durumuna göre karar verilmesi öneriliyor.
Bazı evliliklerde bir kez aldatma yaşanıp bundan ders çıkarılıyor ve sonrasında daha özenli davranılıyor.

Sizin durumunuzda,eşinin diğer kadın yüzünden ağzı yandığı için,tek seferle kalma ihtimali çok fazla.
Yani zevkle bir ilişki yaşıyor olsaydı ve sen yakalasaydın,durum farklı olacaktı.
Burada belli ki diğer kadın başa bela olmuş.Bunu,kadının sana ipucu yollamasından anlayabilirsin.
Kadın,istediği gibi bir ilişki yaşasaydı ve eşini avucunun içinde bilseydi,olayı sana yansıtmazdı.
Açıkça anlaşılıyor ki,eşinden beklediği karşılığı göremeyince,onu cezalandırmak istemiş.

Eşin belki psikolojik olarak suçu kadına yüklemek için,belki de gerçekten kadından kurtulamadığı ve bu duruma gelmenize sebep olduğunu düşündüğü için nefret duyarak,onu mahvedeceğini söylüyor.
Aslında senin açından doğru olan davranış şeklini sergiliyor."Onun bir suçu yok" diyerek koruyucu bir tavır sergileseydi bu kez sen nefret ve intikam hisleriyle dolacaktın.
Tahminimce eşin samimi,seni teskin etmek için değil,gerçekten öyle hissettiği için diğer kadına hiddetleniyor.

Şimdi...durumun kolay değil elbette.Keşke ama keşke diyeceğim,madem affedecektin,ailesine anlatmasaydın.

Affetmem,hazmetmem,hemen ayrılırım diyenler olacaktır.Evli olmayanlar daha kolay söyleyebilirler.Gerçi evli bile olmadığı halde,erkek arkadaşının nelerine katlananları gördük.
Evli olanlarsa,ortada birşey yokken pat diye gelen bir paket veya mesajla herşeyi silmek nasıl olur onu düşünsünler.
Mutlu mesut yaşadığınız eşiniz,aslında başka alemde olabilir.Konu sahibi de iki gün önce herşeyden habersiz,sıradan bir günde,normal yaşantısını sürdürüyordu.Belki de tıpkı sizin gibi...
O yüzden kolay değil hemen karar vermek.

Kafama takıldı..
Eşinin atleti nasıl o kadında kalabiliyor?
Kadının evinde mi beraber oluyorlarmış?
E kadının kocası nerede peki?

arkadşlar bence arkdşımızn kafasını karıştıracak tarzda şeyler yazmayalım belliki bir karar vermeye çalışıyor...hayal43 arkdaşımız gayet güzel açıklanmışsın bence bunu herkes yaşayabilir belkide yarın biz öğrenicez böyle bir şeyi..bu yüzden halen neden o kadın neden atlet neden paket diye artık kafasını karıştırmayın

az cok okudum yorumlarinizi. inanin baskasi bu konuyu acsaydi hemen ayril derdim. ama basina boyle birsey geldiginde farkli oluyormus.
dun sizin yorumlarinizi okurken esim yanima geldi. kadinlarkulubu tanir. diyet bolumunden herzaman bahsederdim.bu sefer beni aldattigin icin konu actim dedim.yorumlari okumak istermisin dedim.oda boynunu eydi. ne desen haklisin dedi. cooooooooooooooooooooooooook agladi. beni kaybetmek istemedigini soyledi.

Evet, bence de sizi kaybetmek istememiş. Bu bir gönül macerası değil, tamamen cinsellik için yapılmış bir şey eşiniz için bana kalırsa.

kadina esimi tehdit ediyormus.ilk sefer olduktan sonra. isin icinden cikamadim diyor.bende dedim ha 1 sefer yapmissin ha 4 sefer.aynisi deyisen bir sey yok.

Evliliğinizi devam ettirmeyi düşündüğünüze göre, bu tip detayları bilmek ileride size daha çok rahatsızlık verebilir diye düşünüyorum. Bence bu detayları duymak istemediğinizi söyleyin eşinize. Bu kırmızı ile işaretlediğim cümlenin doğru olma ihtimali bence %1 falan. Bana kalırsa, hiç bir şekilde, uyduruyor olabileceği şeylere sizi inandırdığını düşünmemeli eşiniz. Bir aldatma olayı olmuş işte, yok kadın tehdit etmiş de, ondan 3 kere daha beraber olmuş, yok kadını mahvedecekmiş. Kusura bakmayın, eğer eşiniz sizin bunlara inandığınızı düşünürse, ileri de çok başka şeyler için de sizi ikna edebileceğini düşünür. Eşiniz resmen hedef saptırıyor, kendisi mağdur, herşeyi yapan, evliliğinizin bu hale gelmesine neden olan o kadın.

Arkadaşım, bu evliliği yürütecekseniz eğer,

1- eşinizin net ve bilinçli bir şekilde sizi aldattığını,

2- olay bu şekilde ortaya çıkmasaydı, büyük ihtimalle bu işi tekrar, tekrar yine yapabileceğini

kabullenmenizde yarar var. Bence, bundan sonra büyük ihtimalle bir daha aldatmayacaktır. Artık bu olayla ilgili detayları, mazeretleri sormayın, dinlemeyin. Yeni bir başlangıç yapın, imkan varsa çocuğunuz k. validenize bırakıp, bir kaç gün bir yere gidin. Bir kaç günlük, ailelerin katıldığı turizm turları falan oluyor, onlardan birine katılın, tanımadığınız insanlarla dağ, tepe, müze vs. gezin, havanızı değiştirin.

Ama siz yine de, bir şekilde ekonomik bağımsızlığınızı kazanmayı ihmal etmeyin.

Allah kolaylık versin.Henüz çok yeni bir şok yaşamışsın.Şimdilik duyguların gel gitler içerisinde olabilir.Bir an nefret,bir an sevgi anlayış hissedebilirsin.
Sana tavsiyem,psikoloji sitelerinden,evlilik sorunlarını ve aldatma-aldatılma psikolojisini oku.

Ben sana kısaca özet geçeyim,aldatılma durumunda,evliliğin yani ilişkinin,aldatmadan önceki durumuna göre karar verilmesi öneriliyor.
Bazı evliliklerde bir kez aldatma yaşanıp bundan ders çıkarılıyor ve sonrasında daha özenli davranılıyor.

Sizin durumunuzda,eşinin diğer kadın yüzünden ağzı yandığı için,tek seferle kalma ihtimali çok fazla.
Yani zevkle bir ilişki yaşıyor olsaydı ve sen yakalasaydın,durum farklı olacaktı.
Burada belli ki diğer kadın başa bela olmuş.Bunu,kadının sana ipucu yollamasından anlayabilirsin.
Kadın,istediği gibi bir ilişki yaşasaydı ve eşini avucunun içinde bilseydi,olayı sana yansıtmazdı.
Açıkça anlaşılıyor ki,eşinden beklediği karşılığı göremeyince,onu cezalandırmak istemiş.

Eşin belki psikolojik olarak suçu kadına yüklemek için,belki de gerçekten kadından kurtulamadığı ve bu duruma gelmenize sebep olduğunu düşündüğü için nefret duyarak,onu mahvedeceğini söylüyor.
Aslında senin açından doğru olan davranış şeklini sergiliyor."Onun bir suçu yok" diyerek koruyucu bir tavır sergileseydi bu kez sen nefret ve intikam hisleriyle dolacaktın.
Tahminimce eşin samimi,seni teskin etmek için değil,gerçekten öyle hissettiği için diğer kadına hiddetleniyor.

Şimdi...durumun kolay değil elbette.Keşke ama keşke diyeceğim,madem affedecektin,ailesine anlatmasaydın.

Affetmem,hazmetmem,hemen ayrılırım diyenler olacaktır.Evli olmayanlar daha kolay söyleyebilirler.Gerçi evli bile olmadığı halde,erkek arkadaşının nelerine katlananları gördük.
Evli olanlarsa,ortada birşey yokken pat diye gelen bir paket veya mesajla herşeyi silmek nasıl olur onu düşünsünler.
Mutlu mesut yaşadığınız eşiniz,aslında başka alemde olabilir.Konu sahibi de iki gün önce herşeyden habersiz,sıradan bir günde,normal yaşantısını sürdürüyordu.Belki de tıpkı sizin gibi...
O yüzden kolay değil hemen karar vermek.

mecbur anlatmam lazimdi ailesine. kimse acilmam lazim. benim ailem bilmiyor. kimse bilmiyor. gorumcem ben kayinvaldem, o. ben kime dertlesecektim. cikmazin icindeydim. ben soyledigime hic pisman deyiilim. bana cok destek veriyorlar.yorumun icin tsk ederim.:2:

Kafama takıldı..
Eşinin atleti nasıl o kadında kalabiliyor?
Kadının evinde mi beraber oluyorlarmış?
E kadının kocası nerede peki?
bunlar otele gitmisler.esim atletini unutmus. kadinda demiski senden bana bir hatira kalsin...:47: kadin benide cooooooooooook merak ediyormus. esim son bulusmasinda ondan ayrilicagini soylemis. esimi cok seviyorum demis kadina....kadinda nasil seversin, hayatimi mahfettin beni kullandin felan demis.ben kotu kadin deyilim demis ve tokati indirmis esime. esimde terk edip gitmis.aklima geldikce dedikleri cilgina donuyorum.benim hayatimi kim mahfetti...

Evet, bence de sizi kaybetmek istememiş. Bu bir gönül macerası değil, tamamen cinsellik için yapılmış bir şey eşiniz için bana kalırsa.

Evliliğinizi devam ettirmeyi düşündüğünüze göre, bu tip detayları bilmek ileride size daha çok rahatsızlık verebilir diye düşünüyorum. Bence bu detayları duymak istemediğinizi söyleyin eşinize. Bu kırmızı ile işaretlediğim cümlenin doğru olma ihtimali bence %1 falan. Bana kalırsa, hiç bir şekilde, uyduruyor olabileceği şeylere sizi inandırdığını düşünmemeli eşiniz. Bir aldatma olayı olmuş işte, yok kadın tehdit etmiş de, ondan 3 kere daha beraber olmuş, yok kadını mahvedecekmiş. Kusura bakmayın, eğer eşiniz sizin bunlara inandığınızı düşünürse, ileri de çok başka şeyler için de sizi ikna edebileceğini düşünür. Eşiniz resmen hedef saptırıyor, kendisi mağdur, herşeyi yapan, evliliğinizin bu hale gelmesine neden olan o kadın.

Arkadaşım, bu evliliği yürütecekseniz eğer,

1- eşinizin net ve bilinçli bir şekilde sizi aldattığını,

2- olay bu şekilde ortaya çıkmasaydı, büyük ihtimalle bu işi tekrar, tekrar yine yapabileceğini

kabullenmenizde yarar var. Bence, bundan sonra büyük ihtimalle bir daha aldatmayacaktır. Artık bu olayla ilgili detayları, mazeretleri sormayın, dinlemeyin. Yeni bir başlangıç yapın, imkan varsa çocuğunuz k. validenize bırakıp, bir kaç gün bir yere gidin. Bir kaç günlük, ailelerin katıldığı turizm turları falan oluyor, onlardan birine katılın, tanımadığınız insanlarla dağ, tepe, müze vs. gezin, havanızı değiştirin.

Ama siz yine de, bir şekilde ekonomik bağımsızlığınızı kazanmayı ihmal etmeyin.

sizin yorumunuz icinde tsk ederim. esim konusmalarinda kadini sucluyordu. ben engelledim. sende onun kadar suclusun. gul gibi yuvani yiktin. insanirmisiniz hic sorunumuz yoktu. herkez bizi parmagiyla gosterirdi. herkezin dilinde biz variz.nasil bu hatayi yapar aklim almiyor.
daha yeni beni aradi sesimi duymak istemis. birazdan telefon sirketine gidip numarasini degistirecekmis.

bu aldatma olaylarında, karlı taraf bi şekilde affedildiyse konunun daha fazla deşilmemesinden yanayım. eşler arasında da aynı şekilde.
affetmek demek unutmak demek. sürekli laf sokuşturmalar, yaşanan her olayla iğnemeler, başa kakmalar olmamalı, affedildiyse. çünkü bu tarz davranışlar, zaten zor olan süreci daha da zorlaştırır.
yalnız bu sussun otursun anlamında anlaşılmasın. kadın kendine güvendiğini, ne olursa olsun özgüvenini yitirmediğini ve aldatma olayında kendisini hiçbir suçu olmadığını davranışlarıyla, hal ve hareketleriyle belli etmeli, bence.
aldatılıp affeden kadınların bu ah vah tavırlarını hiç anlayamadım. artık ipler tamamen sizin elinizde. bundan sonra tek kaşını kaldırarak konuşmalısın eşinle.

Back
X