• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugun aldatildigimi ogrendim..

Erkeklere hiç güvenmemiz gerektiğini bir kez daha çok iyi anladım.Her an kendi zevkleri için herşeyi yaparlar kendileri mutlu olsunlar yeter.Kadınlarımızda da suç var evli adamla ne işin bekar insanmı kalmadı çoğu zaman kadının düşmanı kadın oluyor.Allah o kadınıda bildiği gibi yapsın içinden bu ömür boyu çıkmayacak bu olanlar bence bir psikoloğa git hep bir güvensizlik olacak bunu belki zaman düzeltecek ama baya bir zaman gerek bunun için Allah kolaylık versin biz kadınlar heran onların olmayacağını düşünerek yaşamalıyız sırtımı kocama dayadım dememeliyiz güvenmemeliyiz ben evlenene kadar evlenince çalışmam diyen bir insandım ama evlenince çalışmanın meslek sahibi olmanın önemini anlayıp burada açılan bir sürü kursa gittim,şuan çalışıyorum ama hala kendi ayaklarımın üstünde durucak duruma gelemedim.Çocuklar elini kolunu bağlıyor şuan değilmi bu erkekler çok zavallı çok...Allah bildiği yapsın bu yapıdaki erkekleri...

Ben ilkini afettim 2. oldu onuda affettim 3. oldu bu erkek milleti asla hayır demeyi bilmiyor başka kadınlara karşı.
Bazen sadece kabahati eşimde bulmuyorum bir tanesi 20 yaşında bir kızdı kocamın yakasından düşürüne kadar akla karayı seçmiştim okadar büyük bir hırs yapmıştıki.:52:

nerden tanışıyolarmış iş yerindenmiii
yok canim kadin musteri.
Ben ilkini afettim 2. oldu onuda affettim 3. oldu bu erkek milleti asla hayır demeyi bilmiyor başka kadınlara karşı.
Bazen sadece kabahati eşimde bulmuyorum bir tanesi 20 yaşında bir kızdı kocamın yakasından düşürüne kadar akla karayı seçmiştim okadar büyük bir hırs yapmıştıki.:52:

1 kere affedilirde 2 ci 3 dusunemiyorum.... e suan nasil araniz kocanizla???

erkekler zavallı gerçekten ben bunu çoktan anladım. onlara fazla bağlanmayın illaki üzülürsünüz. onlarsız yaşamayı öğrenin. sizde onları kullanın..illa hayatınızda bir erkek olsun istiyorsanız daima umursamaz olup hayatınızı yaşayın. bu sefer onlar peşinizden koşar.hatamız sevgimizi, düşkünlüğümüzü onlara fazla hissettirmemiz.

ipektuncer yorumlarını çok beğeniyorum cnmm bütün söylediklerine katılıyorum herşeyi özetlemişsin:71:

canım üüzldüm ama çok kolay affemişsin kuuzm yaa..biraz korkutsaydın burnunu sürtseydi ..kaybetme korkusunu uzuuuuunnnnnnnnca yaşasaydı..kadının planınada şaşırdım valla:not ve atlet ilginçççç

sizin atletinizi kapi onunde bulsa esiniz ne yapardi acaba??bence bir sorun ve kendisine yapilmasini istemedigini baskasina da yapmasin..
kesinlikle hemen yumusamayin eger nasilsa beni affeder dusuncesini esinizin kafasina yerlestirmeyin..

sizin atletinizi kapi onunde bulsa esiniz ne yapardi acaba??bence bir sorun ve kendisine yapilmasini istemedigini baskasina da yapmasin..
kesinlikle hemen yumusamayin eger nasilsa beni affeder dusuncesini esinizin kafasina yerlestirmeyin..

ayni sekilde sordum. ben alddatsaydim seni. affetmezdin. cunku kadin namusu lekelendi erkeginki lekelenmedi olur. turk zihniyetinde bu vardir dedim. halbuki erkeginde namusu var kadininda. affedermiydin dedim. sesini cikartmadi...
buarada kendisine surekli soyledim. seni affetmedim sadece sans verdium. senden nefret ediyorum, tiksiniyorum. senin tenine deymek istemiyorum, opmek istemiyorum.bunlari kaldirabilecekmisin dedim. oda yeterki bana bir sans ver herseyi telafi edecegim dedi. isterse seneler sursun dedi. cok sey diyorda guvenemiyorum artik. ne olacak sonumuz.hadi hayirlisi

ayrilmak istesem beni kazanmaya calisacaakmis. pes etmiyecegini soyledi. ne yapmam lazim. hemen affetmiyecegim zaten. bana sarilmasina izin veriyimmi.elimi tutmasini izin veriyimmi?
kendisine uzun bir sure opemiyecegimi ve birlikte olmak istemedigimi soyledim. ne yapayim?

ayrilmak istesem beni kazanmaya calisacaakmis. pes etmiyecegini soyledi. ne yapmam lazim. hemen affetmiyecegim zaten. bana sarilmasina izin veriyimmi.elimi tutmasini izin veriyimmi?
kendisine uzun bir sure opemiyecegimi ve birlikte olmak istemedigimi soyledim. ne yapayim?

Belki bir flört, nişanlılık dönemi gibi yavaş yavaş oraya gelmek lazım. Neticede sizin de içiniz acıyor, tekrar sevginizi kazanmaya çalışsın, ya da sevginizi değilse bile bu kırgınlığınızın biraz azalması lazım sanırım. Bu bir kavga edip, hadi öpüşüp barışalım gibi bir olay değil bence.

Belki başından geçen arkadaşların farklı fikirleri olabilir tabi ama ben olsam böyle yapardım diye düşünüyorum.

canım asla ama asla aldatan bır ınsanı affetme sımdı yapan ılerde arttırarak devam eder aslaaa duzelır dıye dusunme hıc bır zaman guven olmayacak guven olmayan bır bırlıktelıkte nasıl olur sen dusun artık

yaklasik 6 senelik evliyim. ve bugun 10 sene yaslanmis hissediyorum kendimi. o kadar mutsuzumki nerden basliyacagimi bile bilmiyorum. hayatta esimden boyle birsey beklemezdim.neden derseniz babasi annesini aldatmis ve babasini affedemiyen birisi..ilk evlendigimiz sene bana ' anneme yasatilani sana asla yasatmiyacagim' derdi. o kadar mutlu olurdumki.
bende herzaman esimin koynuna kiz giren kiz cikar derdim. ama malesef yanilmisim.
cok iyi bir insan. onunla evlendigime o kadar mutluydumki...
nasil ogrendigimi sorarsaniz:
sabah ogluma kahvalti yediriyordum.esim herzamanki gibi ise gitmisti. kahvalti yaparken zil caldi. bir poset birakmislar icinde bir tane atlet ve not vardi.o an sasirdim bomba felanmi diye cok korktum. icine actim baktimki esimin atleti.sanirim kaynim birakti dedim icimden. oturdum notu okudum. beni aldattigi kadin yazmis.esin benimle aldatti.senden ozur dilerim felan filan. o an dunyam yikildi. yine dedim yalandir iftiradir. hemen esimi aradim ve dogru oldugunu soyledi. bana uzundur soylemek istemis ama cesaret edememis. 4 sefer bulusmuslar.bir esseklik yaptim.cok hataliyim .seni cok seviyorum..sakin kimseye anlatma.aramizda halledelim.bende hoop dedim nedemek kimseye anlatmiyim. suan hemen annenin yanina gidiyorum ve anlatacagim. annesine gidene kadar yalvardi. onlara ikinci darbe olmasin diye( babasida aldattiya annesini).
sonra kayinvaldeme gorumceme anlattim. sok oldular agladilar sizladilar. benim yuzume bakamadilar. cok uzulduler. bana kiyamazlar cok severler beni.hemen oglunu cagirdi ve olan oldu feryat figan.
dogrumu yaptim bilmiyorum ama 1 sans daha verdim.oglum kucuk 2.5 yasinda.babasiz buyumeyi kendisi cok iyi biliyor.onada ayni seyi yasatmak istemedim. kopekler gibi pismandi. cok agladi. ben agladim o agladi. yalvardi bana. nefsime uydum lutfen affet diye. bir daha asla olmuyacak diye.bende cocugumun hatrina tamam dedim. ama cok zor gunler bekliyor bizi.bu supheyle nasil yasarim.ben.
biraz morele ihtiyacim var o yuzden size icimi coktum. basinizi agrittiysam kusura bakmayin.:59:

bence affetsen bıle hemen etmemelı ıdın annende felan kalsa ıdın bıraz bence tabıhadı defa olsa ok derım oldu bıttı 4 defa bululmuslar 4 defa ona adım atmıs o işi pişirecek bı yerler bulmuslar caba harcamıslar ugrasmıslar bence hersey cok kolay olmus yalnıs annlama sakın bende 8 aylık evlıyım ve aldatma olmasada bızımde sorunlarımız var ıı değiliz yanı

Eminim çok zordur arkadaşım.
Allah yardımcın olsun.
İnşaallah bir daha tekrarlamaz ve eski günlerinize geri dönebilirsiniz.

allah yardımcın olsun kardeş, allah sana sabır versin.
dik dur, senin hiç bir hatan yok, yıpranma sakın
öpüyorum

bence affetsen bıle hemen etmemelı ıdın annende felan kalsa ıdın bıraz bence tabıhadı defa olsa ok derım oldu bıttı 4 defa bululmuslar 4 defa ona adım atmıs o işi pişirecek bı yerler bulmuslar caba harcamıslar ugrasmıslar bence hersey cok kolay olmus yalnıs annlama sakın bende 8 aylık evlıyım ve aldatma olmasada bızımde sorunlarımız var ıı değiliz yanı
uzuldum. umarim duzelir. suan ne dusunuyorum biliyormusun. aramiz bozuk olsaydi o halti islemeseydi.bozuk herzaman tamiri olur. ama kirigin tamiri olmaz.

Eminim çok zordur arkadaşım.
Allah yardımcın olsun.
İnşaallah bir daha tekrarlamaz ve eski günlerinize geri dönebilirsiniz.
insallah canim benim. dua et ne olur.
allah yardımcın olsun kardeş, allah sana sabır versin.
dik dur, senin hiç bir hatan yok, yıpranma sakın
öpüyorum

tsk ederim canim.bende seni opuyorum.

hayata karsi cok hirslandim. yanlismi yapiyorum bilmiyorum.

mesela eskiden cooooooooooooooooooooooooooook bakimliydim. evlendikten sonra biraz kendimi biraktim.beni cok seviyor diyordum. aldatmaz baskasina bakmaz diyordum.kilomdan hele hic sikayetci deyildi. bir kere bile zayifla demedi. o zayif kadindan hoslanmaz.
suan bu yonden kendime geldim. bakimli olmaya basladim 2 gundur. hergun guzel giyiniyorum. 2 gundur carsiya gidiyorum paraya kiyip guzel seyler aliyorum.85 kiloyum. kesin zayiflamam lazim. k
kadini merak ediyorum. sordum kendisine zayifmi kilolu. 73 kiloymus. soylemek istemedi zorla onun fiziginden bilgi aldim. suan kendimi onunla kiyasliyorum.resmen ondan 13 kilo fazlayim.benden az uzunmus.bugunden itibaren yine topuklu giymeye basliyacagim.esime aci cektirmek istiyorum..birazdan beni carsiya goturecek.hem numarasini deyistirecegiz..yaninda olup bana dokunamiyacak. ulasilamiyacagimi hissetirecem ona. aci cekecek. hergun kafasi dank edecek. ben ne yaptim diye.nefretim dinene kadar boyle devam edecek. bakalim sabir edecekmi....
yanlis dusundugum konular varsa fikirlerinizi almak isterim...

dualarım seninle ve senin gibi bu acıyı yaşayan herkesle canım
biz kadınlar ne kadar güçlüyüz
Rabbim yar ve yardımcın olsun
burada içini dökmek bile eminim çok iyi geliyordur

çok yazık ki o adi adamı çok sevmişsin. inan kendini o kadınla karşılaştırman bile içimi acıttı.İnşallah unutabilirsin ve kocan seni eskisinden daha çok sever.

hayata karsi cok hirslandim. yanlismi yapiyorum bilmiyorum.

mesela eskiden cooooooooooooooooooooooooooook bakimliydim. evlendikten sonra biraz kendimi biraktim.beni cok seviyor diyordum. aldatmaz baskasina bakmaz diyordum.kilomdan hele hic sikayetci deyildi. bir kere bile zayifla demedi. o zayif kadindan hoslanmaz.
suan bu yonden kendime geldim. bakimli olmaya basladim 2 gundur. hergun guzel giyiniyorum. 2 gundur carsiya gidiyorum paraya kiyip guzel seyler aliyorum.85 kiloyum. kesin zayiflamam lazim. k
kadini merak ediyorum. sordum kendisine zayifmi kilolu. 73 kiloymus. soylemek istemedi zorla onun fiziginden bilgi aldim. suan kendimi onunla kiyasliyorum.resmen ondan 13 kilo fazlayim.benden az uzunmus.bugunden itibaren yine topuklu giymeye basliyacagim.esime aci cektirmek istiyorum..birazdan beni carsiya goturecek.hem numarasini deyistirecegiz..yaninda olup bana dokunamiyacak. ulasilamiyacagimi hissetirecem ona. aci cekecek. hergun kafasi dank edecek. ben ne yaptim diye.nefretim dinene kadar boyle devam edecek. bakalim sabir edecekmi....
yanlis dusundugum konular varsa fikirlerinizi almak isterim...

hayır sakın böyle bir şey yapma
kendini onunla kıyaslama sakın
ne yapacaksan kendin için yap
ne eşin ne de bir başkası için
kendin için zayıfla kendin için bakımlı ol
kendine olan güvenin güçlensin
ben inanıyorum ki sen herşeyinle o kadından üstünsün
en başta ahlaklı ve namuslusun
harika bir annesin eminim
çok güçlüsün
eşinin yaptığının hiçbir açıklaması olamaz
hiçbir şekilde telafisi olamaz
ama sabret ve bol bol dua et
Allah, sabredenlerle birliktedir bunu unutma olur mu canım

Son düzenleme:
dualarım seninle ve senin gibi bu acıyı yaşayan herkesle canım
biz kadınlar ne kadar güçlüyüz
Rabbim yar ve yardımcın olsun
burada içini dökmek bile eminim çok iyi geliyordur
hemde nasil iyi geliyor buraya icimi dokmek.bu siteye kurana tsk etmek lazim.
çok yazık ki o adi adamı çok sevmişsin. inan kendini o kadınla karşılaştırman bile içimi acıttı.İnşallah unutabilirsin ve kocan seni eskisinden daha çok sever.
insallah birtanem
hayır sakın böyle bir şey yapma
kendini onunla kıyaslama sakın
ne yapacaksan kendin için yap
ne eşin ne de bir başkası için
kendin için zayıfla kendin için bakımlı ol
kendine olan güvenin güçlensin
ben inanıyorum ki sen herşeyinle o kadından üstünsün
en başta ahlaklı ve namuslusun
harika bir annesin eminim
çok güçlüsün
eşinin yaptığının hiçbir açıklaması olamaz
hiçbir şekilde telafisi olamaz
ama sabret ve bol bol dua et
Allah, sabredenlerle birliktedir bunu unutma olur mu canım

evet yer gok duadir zaten. cok dua ediyorum. rabbim o kadina firsat vermesin. birdaha bize musallat olmasin.kendimi kiyaslamaya calisiyorum ama firenliyemiyorum. demek diyorum benden guzelki onu tercih etmis.dun kendisine dedim benden guzelmi. hayir dedi.

Back
X