• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugun aldatildigimi ogrendim..

kendini sakın ama sakın evli Barklı adamlarla otel odalarında düşüp kalkan Basit Bir kadınla kıyaslama. sen onda olmayan çoook şeye sahipsin... Sen asilsin sen hanımefendisin sen erdemlisin sen ahlaklısın sen vicdanlısın sen vefalısın... hepsinden önemlisi sen kalitelisin.. Basit Bir kadın değilsin.. sakın ha Böyle Bir kıyaslamaya girme.. senin kesip attiğin tırnak olamaz o tür Basit kadınlar.. kadın Bile değil onlar.. gururlari haysiyetleri şerefleri onurlari yok onların.. onlar kadınsa inan Ben kadın olmak istemiyorum... Bu sözlerimden tek suçlu o kadın giBi Bi anlam çıkmasın.. Eşine diyecek Bi söz Bulamıyorum.. öyle Bir kadın yüzünden evindeki misler giBi karısından oluyor işte.. layiğini Bulsunlar.. ihanet çoook acıtır insanın canını.. ama sen herkesten değerlisin.. iki tane iradesiz yüzünden kendi sağliğindan olma.. kafanı toplamaya çaliş şu an sadece kendi psikolojini düzeltmeye çaliş.. kurBan olsun sana eşin de o kadın kılıklı yaratık da..

offf olamaz yaaa
niye bilmiyorum ama çok kötü ağlıyorm şuann..
aldatılmak çok kötü bir şey..allah kahretsin böyle aldatanları:14::14::14:
o kadının tipini karakterini..hatta ne konuştuklarını sormak..
off çok kötü oldum:14::14::14:
allah yardımcın olsun :14::14::14:
sagol birtanem.hepimizin yardimcisi olsun insallah
kendini sakın ama sakın evli Barklı adamlarla otel odalarında düşüp kalkan Basit Bir kadınla kıyaslama. sen onda olmayan çoook şeye sahipsin... Sen asilsin sen hanımefendisin sen erdemlisin sen ahlaklısın sen vicdanlısın sen vefalısın... hepsinden önemlisi sen kalitelisin.. Basit Bir kadın değilsin.. sakın ha Böyle Bir kıyaslamaya girme.. senin kesip attiğin tırnak olamaz o tür Basit kadınlar.. kadın Bile değil onlar.. gururlari haysiyetleri şerefleri onurlari yok onların.. onlar kadınsa inan Ben kadın olmak istemiyorum... Bu sözlerimden tek suçlu o kadın giBi Bi anlam çıkmasın.. Eşine diyecek Bi söz Bulamıyorum.. öyle Bir kadın yüzünden evindeki misler giBi karısından oluyor işte.. layiğini Bulsunlar.. ihanet çoook acıtır insanın canını.. ama sen herkesten değerlisin.. iki tane iradesiz yüzünden kendi sağliğindan olma.. kafanı toplamaya çaliş şu an sadece kendi psikolojini düzeltmeye çaliş.. kurBan olsun sana eşin de o kadın kılıklı yaratık da..
suan bana kurban olmaktan beter...ona surekli o kadini sormamam lazim deyilmi???
ne yalan soyluyim soruyorum. merak ediyorum... yanlismi yapiyorum bana akil verirmisiniz..

sagol birtanem.hepimizin yardimcisi olsun insallah

suan bana kurban olmaktan beter...ona surekli o kadini sormamam lazim deyilmi???
ne yalan soyluyim soruyorum. merak ediyorum... yanlismi yapiyorum bana akil verirmisiniz..

Sorarak hata ediyorsun.
Sorma, lafını bile etme canım.
O kadının nesini merak ediyorsun, bırak ahlaksızın teki işte.

Cok zor bir durum allah bir daha yasatmasın.
Esinize de allah akıl fikir versin zamanın da babasını affedemedigi seyi kendisi nasıl yapar hayret ettim.
Süründürme konusuna katılıyorum!

çok normal o kadını merak ediyor olman.. ama aklına geldikçe Başka şeyler düşünmeye çaliş.. eşinle Bu konuyu konuşma.. Bu olay hakkında ne kadar çok şey öğrenirsen o kadar yara alırsın ve hazmetmen o kadar zor olur.. ciddi söylüyorum Bu olay hakkında konuşmayın.. yoksa hepsi Beynine kazınır ve sürekli aklında canlandırırsın. sonra zihnin senle dalga geçer.. saBahlara kadar kurgular durursun..

çok normal o kadını merak ediyor olman.. ama aklına geldikçe Başka şeyler düşünmeye çaliş.. eşinle Bu konuyu konuşma.. Bu olay hakkında ne kadar çok şey öğrenirsen o kadar yara alırsın ve hazmetmen o kadar zor olur.. ciddi söylüyorum Bu olay hakkında konuşmayın.. yoksa hepsi Beynine kazınır ve sürekli aklında canlandırırsın. sonra zihnin senle dalga geçer.. saBahlara kadar kurgular durursun..
evet haklisin galiba. artik sormuyacagim.
Cok zor bir durum allah bir daha yasatmasın.
Esinize de allah akıl fikir versin zamanın da babasını affedemedigi seyi kendisi nasıl yapar hayret ettim.
Süründürme konusuna katılıyorum!

amin insallah. rabbim kimseye yasatmasin.

bugunki yadadiklarimi yazayim. kadin utanmadan dun aramis esimi. gizli numradan. bakmak zorundaydi heryere numarasini vermis. kadin '''araniz nasil ,esimde seni ilgilendirmez demis. kadin numarani deyistirsende bulurum ogrenirim aranizi''
manyak ya kadin. daha utanmadan bu sabah esimin caldigi yere gelmis. esim hic bakmamis...
gorumcem tatile cikmamizi istiyor. dubaiye otel ayarlamak istedi. ben daha cok erken dedim birazdaha gecsin dedim. benim icin nasil cabaliyor gorumcem.
kayinvaldem cok agladi yine. dayanamiyorum diyor. araniz duzelsin diyor. bende zamana ihtiyacimiz var dedim. hayirlsi artik ...ama bugun daha iyiyim. dimdik ve gururluyum. kendime guvenim geldi. esim hic gozlerini benden ayirmiyor. surekli bakiyor. dun otururken nasil bu guzellige kiydim dedi ve agladi. bende surekli guluyorum. bugunde oyle hep guldum. duygularim karma karisik pisikolijim bozuldu manyak gibi guluyorum. hersey cok komik geliyor...

Nerden biliyorsun kadının hala eşinin peşinde olduğunu, eşinin işyerine geldiğini, eşinin yüz vermediğini falan..
Eşin mi anlatıyor yoksa?
Eşin çok afedersin, önce pisledi, şimdi tüy dikiyor üstüne bu tür şeyleri sana anlatarak.
Ne dersen de eşin gizli bir rekabet oluşturuyor aklınca ve gerçekten kurnaz bir eşin var.
Demek hala kadın eşinin peşinde, yani sen eşini terk edersen hoop eşinin üstüne konuverecek..
Ona göre ayağını denk alıp, eşini elde tutmanın yollarını aramalısın.
Akıllı eşin, çok..

Biri de senin sütyeni koysun kapının önüne, karın seni aldattı diye. Adamdaki rahatlığa bak atleti falan orda bırakıyor :D voyna prişna, helaluya krişna

Ben bu tip olaylarda kadınları 2 gruba ayırıyorum..

Bir kişinin evli olduğunu bilmeden beraber olmak başka..(neler görüyoruz tvlerde neler duyuyoruz mükemmel bir zekayla saklama yeteneği)
Evli olduğunu bile bile beraber olmaya başlamak veya devam etmek başka..

2.gruba soktuğum kadınlar hakkında bu ortamda söyleyebilicek bir sözüm yok.
Çünkü ''normal'' kelimeler kullanarak yorum yapmam mümkün değil bu duruma..!

Erkeklerdede suç var karşısındakilerdede.Eşlerdede suç var..
Kim daha suçlu bunu hiçbirimiz bilemeyiz.
Ama gerçek olan birkaç şey var...

Herhangi bir sebebi bahane yaparak savunmaya geçer aldatan erkek..

Bence hiçbirzamanda inandırıcı olamaz..
Derler ya terkedemiceksen peşine düşme kocanın(aldatıyormu? aldatmıyormu? konusunda)
Bende bu cümleye katılırım.
Eğer yakalıyorsan ''TERKETMELİSİN''
TERKEDEMİCEKSEN de bildiğini söylememeli veya hiç peşine düşmemelisin..

Fkat siizn durum farklı sizin gözünüzün içine içine sokulmuş herşey.
Affetmişsiniz.. tabi bu sizin kararınız..
Ben olsam affedermiydim affetmezmiydim bilmiyorum..
Ama bence sizde affetmemliydiniz..
Evlilikte en üst sırada gelir ''güven'' eşinize yeniden güvenebilicekmisiniz..?
Hiç zannetmiyorum..
Affediceksenizde seviyorsanızda kocanızı en azından bir süre tavrınızı koysaydınız..
Bu kadar çabuk affetmek ... bilemiyorum..
Bence hiç caydırıcı bir tavır değil...
Eşinizin yerinde olsaydım şöyle düşünürdüm..
Aldattım evet..
Haberide oldu evet..
Eee ne oldu? affetti hemde hemen.
2 ağladım 2 yalvardım affetti.
E birdaha neden olmasınki?

Birde şu kız arkadaş konusu var.Hala aryormus rahatsız ediyormus falan filan..
Hadsiz!
Bence eşinizle onun muhatap olmasına izin vermeyin..
Olayları karşıdan izleyip nelerolucak acaba demek..
HERzaman mantıklı bir fikir değildir.
Karşıdan bakmayın..Mademki evliliğinizi devam ettirmeye karar verdeniz eşinizi affettiniz artık karşıdan bakmayın..

umarım güzel olur herşey..Diyerek bağlıyorum ben olayı..
Çünkü artık olan olmuş..Üzerine bintane yorumyapabiliriz birbirinden farklı.
Ama sonucu değiştiremeyiz.
Umarım kısa sürede atlatırsınız bu durumu.eşinizde kıymetinizi bilir!!!!!!

Son düzenleme:
sizin yorumunuz icinde tsk ederim. esim konusmalarinda kadini sucluyordu. ben engelledim. sende onun kadar suclusun. gul gibi yuvani yiktin. insanirmisiniz hic sorunumuz yoktu. herkez bizi parmagiyla gosterirdi. herkezin dilinde biz variz.nasil bu hatayi yapar aklim almiyor.
daha yeni beni aradi sesimi duymak istemis. birazdan telefon sirketine gidip numarasini degistirecekmis.

Kaç gündür telefonunu değiştirmemesi hata.Yavaş yavaş okuyorum şimdi bu yorumu yaptığınız sayfadaym.İleride cevabı varmı bilmiyorum ama kadın evinide biliyor?Nerden biliyor?

''Hiçbir sorunumuz yoktu'' diyorsunuz zaten bu başlı başına bir sorun..!
Herkezin sorunları olur düzelir..

Hiçbir sorunumuz yok diyenlerbirdaha düşünsün derim ben.
Hiçbir sorun yoksa eğer eşler birbirleriyle yeteri kadar ilgilenmiyordur..
Siz 2 farklı kişi değilmisiniz? nasıl sorununuz olmuyor?
Hep aynı şeyleri istiyor? hep aynı şeyleri hedefliyor? Hep aynı şekildemi düşünüyorsunuz?
Hiç fikir ayrılıklarınız olmuyormu?
Mümkün değilki 2 farklı insanın sorun yaşamaması..

Son düzenleme:
hayata karsi cok hirslandim. yanlismi yapiyorum bilmiyorum.

mesela eskiden cooooooooooooooooooooooooooook bakimliydim. evlendikten sonra biraz kendimi biraktim.beni cok seviyor diyordum. aldatmaz baskasina bakmaz diyordum.kilomdan hele hic sikayetci deyildi. bir kere bile zayifla demedi. o zayif kadindan hoslanmaz.
suan bu yonden kendime geldim. bakimli olmaya basladim 2 gundur. hergun guzel giyiniyorum. 2 gundur carsiya gidiyorum paraya kiyip guzel seyler aliyorum.85 kiloyum. kesin zayiflamam lazim. k
kadini merak ediyorum. sordum kendisine zayifmi kilolu. 73 kiloymus. soylemek istemedi zorla onun fiziginden bilgi aldim. suan kendimi onunla kiyasliyorum.resmen ondan 13 kilo fazlayim.benden az uzunmus.bugunden itibaren yine topuklu giymeye basliyacagim.esime aci cektirmek istiyorum..birazdan beni carsiya goturecek.hem numarasini deyistirecegiz..yaninda olup bana dokunamiyacak. ulasilamiyacagimi hissetirecem ona. aci cekecek. hergun kafasi dank edecek. ben ne yaptim diye.nefretim dinene kadar boyle devam edecek. bakalim sabir edecekmi....
yanlis dusundugum konular varsa fikirlerinizi almak isterim...

Şimdi..
Bir insana sevdiği isterse dünyanın en çirkin erkeği veya kadını olsun..
EN GÜZELİ GELMELİ..
Neden? Çünkü seviyordur..
Böyle değilse eğer bence şbirdaha düşünmeli kişiler gerçekten sevip sevmediklerini..

Siz kesinlikle hata yapıyorsunuz..
Kendinizi kıyslayarak ve olayı öğrendikten sonra gözle görülür değişiklikler yaparak kendinizde..
Eşiniz bunları görüyor..
Demekki bakımsız oldugu için aldattığımı düşünüyor..
Demekki bu kadın kendinde suç buluyor dedirtmeyin eşinize..

Sizin boyunuz isterse 1:50 olsun 100 kilo olun.
Eşiniz sizden şikayet ediyorsa bir problem vardır..
Hı aşkım canım cicim bak bu sağlığına zararlı demek ayrı...
Ama milleitn karıları şöyle böyle sen neden böylesin gibi bir düşünce apayrı..
Kendinizi böyle bir duruma sokmayın.

Son düzenleme:
Biri de senin sütyeni koysun kapının önüne, karın seni aldattı diye. Adamdaki rahatlığa bak atleti falan orda bırakıyor :D voyna prişna, helaluya krişna

hatta sonrada HAzal arkadaşımız eşine "hala peşimde, işyerine falan gelmiş, ama merak etme kocacım yüz vermiyorum" falan desin.. Eşinin yaptığı gibi..
Kan çıkar valla..

hazar esin kadinin kilosunun 73 oldugunu nasil biliyor?
hani ortalama 70 falan dese anlarimda
cok detayci
ve sen o kadini rakip gormuscesine bilgi alip (ustelik esinden!!)
kendini kiyaslayip gorsel eylemlere gecmissin

inan bana bu esinin beynindeki korkulari bitirecektir
adam demezmi "bana yaradi esim affetti burnumdan getirsede
ustelik kendine daha iyi bakiyor kiskancliktan"

tamam sen yine kendine bak sen yine zayifla istiyorsan
ama adama belli ederek o "ucuz" kadin hakkinda bilgiler
alarak hic iyi yapmiyorsun..

kocasini yine evli bir adamla aldatan kadindan ne buldu bilmiyorum ama
senin kendini ustun gorup gururlu magrur olman gerekirken
bu detaylara girmen hic hos olmamis

Ben bu tip olaylarda kadınları 2 gruba ayırıyorum..

Bir kişinin evli olduğunu bilmeden beraber olmak başka..(neler görüyoruz tvlerde neler duyuyoruz mükemmel bir zekayla saklama yeteneği)
Evli olduğunu bile bile beraber olmaya başlamak veya devam etmek başka..

2.gruba soktuğum kadınlar hakkında bu ortamda söyleyebilicek bir sözüm yok.
Çünkü ''normal'' kelimeler kullanarak yorum yapmam mümkün değil bu duruma..!

Erkeklerdede suç var karşısındakilerdede.Eşlerdede suç var..
Kim daha suçlu bunu hiçbirimiz bilemeyiz.
Ama gerçek olan birkaç şey var...

Herhangi bir sebebi bahane yaparak savunmaya geçer aldatan erkek..

Bence hiçbirzamanda inandırıcı olamaz..
Derler ya terkedemiceksen peşine düşme kocanın(aldatıyormu? aldatmıyormu? konusunda)
Bende bu cümleye katılırım.
Eğer yakalıyorsan ''TERKETMELİSİN''
TERKEDEMİCEKSEN de bildiğini söylememeli veya hiç peşine düşmemelisin..

Fkat siizn durum farklı sizin gözünüzün içine içine sokulmuş herşey.
Affetmişsiniz.. tabi bu sizin kararınız..
Ben olsam affedermiydim affetmezmiydim bilmiyorum..
Ama bence sizde affetmemliydiniz..
Evlilikte en üst sırada gelir ''güven'' eşinize yeniden güvenebilicekmisiniz..?
Hiç zannetmiyorum..
Affediceksenizde seviyorsanızda kocanızı en azından bir süre tavrınızı koysaydınız..
Bu kadar çabuk affetmek ... bilemiyorum..
Bence hiç caydırıcı bir tavır değil...
Eşinizin yerinde olsaydım şöyle düşünürdüm..
Aldattım evet..
Haberide oldu evet..
Eee ne oldu? affetti hemde hemen.
2 ağladım 2 yalvardım affetti.
E birdaha neden olmasınki?

Birde şu kız arkadaş konusu var.Hala aryormus rahatsız ediyormus falan filan..
Hadsiz!
Bence eşinizle onun muhatap olmasına izin vermeyin..
Olayları karşıdan izleyip nelerolucak acaba demek..
HERzaman mantıklı bir fikir değildir.
Karşıdan bakmayın..Mademki evliliğinizi devam ettirmeye karar verdeniz eşinizi affettiniz artık karşıdan bakmayın..

umarım güzel olur herşey..Diyerek bağlıyorum ben olayı..
Çünkü artık olan olmuş..Üzerine bintane yorumyapabiliriz birbirinden farklı.
Ama sonucu değiştiremeyiz.
Umarım kısa sürede atlatırsınız bu durumu.eşinizde kıymetinizi bilir!!!!!!

Kısa,öz ve çok doğru bir tanı .:46:

Gerçekten bende ilk şunu düşündüm : Kilosunun 73 üne kadar nasıl bilebiliyor bu ne ilgi anlayamadım..

Ben bu konuda tavsiye vermek için çok küçüğüm belki.
Ama inanın canım yandı ...
Çok sevdiğim biri var , ya ben olsaydım dedim ...
Ayrılırdım diyemiyorum .. Büyük konuşursam Allah karşıma çıkarır diye korkuyorum .
Ama ayrılmasanız bile evden çocuğu alıp uzaklaşmanız iyi olurdu .
Hatta yüzüne bakmamanız ..
Madem annesine kardeşine anlattınız , arkanızda varken gidin onlarla kalın. Durmayın o evde
En en en önemlisi o kadını neden soruyorsunuz ? .
Onu kıskanarak kendinize bakıyor olmanızz...
Erkekler masum değiller bizim kadar öyle değerlendirmiyorlar..
2 ağla 2 yalvar ooh bitti sefası oldu beyfendinin..
Bir kaç arkadaş da söylemişler .aıds testi isteyin .. Yaptırmasa bile siz İSTEYİN.
İsteyin ki gözünüzde ne kadar küçüldüğünü görsün. Canı yansın gebersin.
Bi boşanma davası açmakda fena olmaz. boşanmasanız bile açın o davayı.O kağıt eline gelsin onun ..
İnanın ben babasız büyümüş biri olarak , annemi aldatmış bir adama baba diyeceğime hiç dememiş olmayı gene tercih ederdim..
Oğlunuz size asla hesap sormayacaktır emin olun ..
Allah kolaylıklar versin..

Eşiniz hanımefendiyle okadar bir yakınlık ve duygusal bağ kurmuşki kilosunun tahmini 60-70 değil de
tam 73 dediğine göre....
bu detayları ya atlıyosunuz ya görmek istemiyorsunuz...
eşiniz o hanımla isteyerek beraber oldu onu istedi maalesef...
beraber olurken iyiydi şimdi siz duyduğunuzdamı bak hala arıyor düşmüyor yakamdan dior...bırakın allah aşkınıza bu kadar saf,iyi niyetli ve affedici olmayın...Kimse size boşanında demiyor bu yuva kolay kurulmuyorda yıkılmıyorda ama siz böyle davrancıkça aynı şeyi bu adam yine yapacak!

Son düzenleme:
Neden herkes adamın, kadının kilosunu bilmesine takılmış anlamadım ki.

Yahu defalarca yatağa girmişler diyor, var mı ötesi?

Kilosunu da bilir, boyunu da bilir.

cerebrum hanımefendiye duygusal bağ da olduğunu anlatmaya çalışıyoruz....
yatağa tehdit edilerek girdiğini söylemiş ya eşi...

Son düzenleme:
Back
X