• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugun aldatildigimi ogrendim..

canım çok üzüldüm::43:böyle şeyler yaşanmasa iyi ama olmuş bi hata etmiş hatalar erkeklere mahsus şu an yaralısın yaran zamanla kabuk bağlayacak ama izi kalacak içindekiler hiç unutulmayacak kayınpederinin yaptığı unutuldumu hala anılıyor sen bu durumu içine sindirebilecekmisin önemli olan bu... içine sindiremediğinde başına kakacaksın oda zamanla bu başa kakmalardan bıkıp gene dışarı atacak kendini ve en önemlisi bu tartışmalarınız o küçüğün yanında olacak kavgalarınızdan huzursuz olacak çok iyi düşünmen lazım çocuğum için katlanırım diyorsan böyle bişey hiç yaşanmamış gibi davranacaksın ama hazmedemem diyorsan ne kendini yıprat nede o dünyadan habersiz meleği...allah yardımcın olsun canım hepinizin hakkında hayırlısı neyse o olsun ...:71::71::71: bu papatyalar senin için üzülme canım

hayata karsi cok hirslandim. yanlismi yapiyorum bilmiyorum.

mesela eskiden cooooooooooooooooooooooooooook bakimliydim. evlendikten sonra biraz kendimi biraktim.beni cok seviyor diyordum. aldatmaz baskasina bakmaz diyordum.kilomdan hele hic sikayetci deyildi. bir kere bile zayifla demedi. o zayif kadindan hoslanmaz.
suan bu yonden kendime geldim. bakimli olmaya basladim 2 gundur. hergun guzel giyiniyorum. 2 gundur carsiya gidiyorum paraya kiyip guzel seyler aliyorum.85 kiloyum. kesin zayiflamam lazim. k
kadini merak ediyorum. sordum kendisine zayifmi kilolu. 73 kiloymus. soylemek istemedi zorla onun fiziginden bilgi aldim. suan kendimi onunla kiyasliyorum.resmen ondan 13 kilo fazlayim.benden az uzunmus.bugunden itibaren yine topuklu giymeye basliyacagim.esime aci cektirmek istiyorum..birazdan beni carsiya goturecek.hem numarasini deyistirecegiz..yaninda olup bana dokunamiyacak. ulasilamiyacagimi hissetirecem ona. aci cekecek. hergun kafasi dank edecek. ben ne yaptim diye.nefretim dinene kadar boyle devam edecek. bakalim sabir edecekmi....
yanlis dusundugum konular varsa fikirlerinizi almak isterim...

sakın canım sakın bir daha o kadından bahsetme kocana bişeyler sorma onun hakkında kocanın aklına getirme o kadını...ve asla kendini o kadınla kıyaslama o kadın senin tırnağın bile olamas kendini küçültme onun hakkında bişeyler sorarak...

canım çok üzüldüm::43:böyle şeyler yaşanmasa iyi ama olmuş bi hata etmiş hatalar erkeklere mahsus şu an yaralısın yaran zamanla kabuk bağlayacak ama izi kalacak içindekiler hiç unutulmayacak kayınpederinin yaptığı unutuldumu hala anılıyor sen bu durumu içine sindirebilecekmisin önemli olan bu... içine sindiremediğinde başına kakacaksın oda zamanla bu başa kakmalardan bıkıp gene dışarı atacak kendini ve en önemlisi bu tartışmalarınız o küçüğün yanında olacak kavgalarınızdan huzursuz olacak çok iyi düşünmen lazım çocuğum için katlanırım diyorsan böyle bişey hiç yaşanmamış gibi davranacaksın ama hazmedemem diyorsan ne kendini yıprat nede o dünyadan habersiz meleği...allah yardımcın olsun canım hepinizin hakkında hayırlısı neyse o olsun ...:71::71::71: bu papatyalar senin için üzülme canım

dun diyordu sende bana yardim etki devam edelim. bana surekli hatirlatma. bende insallah dedim.o anki pisikolijim nasil olur bilemem. suanki dusuncem basina kakmamak.ama o an nasil olur bilemem.
kizlar ben cikiyorum. yarin gorusuruz. bir gelisme olursa yazarim yarin. belki hic giremem nete.ama yorumlarinizi okuyacagim. herkezi opuyorum. rabbim herkeze yardim etsin icindede bana.

mesela eskiden cooooooooooooooooooooooooooook bakimliydim. evlendikten sonra biraz kendimi biraktim.beni cok seviyor diyordum. aldatmaz baskasina bakmaz diyordum.kilomdan hele hic sikayetci deyildi. bir kere bile zayifla demedi. o zayif kadindan hoslanmaz.
suan bu yonden kendime geldim. bakimli olmaya basladim 2 gundur. hergun guzel giyiniyorum. 2 gundur carsiya gidiyorum paraya kiyip guzel seyler aliyorum.85 kiloyum. kesin zayiflamam lazim. k
kadini merak ediyorum. sordum kendisine zayifmi kilolu. 73 kiloymus. soylemek istemedi zorla onun fiziginden bilgi aldim. suan kendimi onunla kiyasliyorum.resmen ondan 13 kilo fazlayim.benden az uzunmus.bugunden itibaren yine topuklu giymeye basliyacagim.esime aci cektirmek istiyorum..birazdan beni carsiya goturecek.hem numarasini deyistirecegiz..yaninda olup bana dokunamiyacak. ulasilamiyacagimi hissetirecem ona. aci cekecek. hergun kafasi dank edecek. ben ne yaptim diye.nefretim dinene kadar boyle devam edecek. bakalim sabir edecekmi....

İçten içe kendinizi o kadınla kıyaslamanız doğal ama bence bunu yapmamaya çalışın. Bu size pek iyi gelmez diye düşünüyorum. Ayrıca eşinize de bunu hissettirmeyin, öncelikle sizi kazanmaya çalışması gereken o. O size bunu unutturmak için çaba sarfetsin iyice bir. İleride, ilişkiniz normalleştiğinde, siz de düşünürsünüz benim de daha iyi yapabileceğim neler olabilir diye, ama bence şu an erken. Yoksa eşinizin ihanetini haklı görmeye, suçu kendinizde aramaya başlayacaksınız ve eşiniz de bunu hissedecek. İkinci bir şans verdinizi ama, bu kozu onun eline vermeyin.

Siz kendiniz için bakımlı olun. Ama bunu kocanızı kaybetmemek için yapıyormuşcasına bir şekilde ona yansıtmamaya çalışın. Şu anda sizi kaybetmemek için uğraşması gereken eşiniz.

bikere aldatan bidaha yapar bilir terk edilmeyeceğini üzgünüm ama iyi şeyler yazamayacağım böyle kadınlardanda adamlardanda nefret ediyorum 1 ay önce eşimden şüphelendim bi kız dadanmış teline msj yollamış inanmadım boşanıcam senden dedim kıyameti kopardım yeminler etti o takmış ben açmıyom telini dedi inanmadım konuşmadım bi süre hiç uzak dur dedim kanıtlayacaksın yoksa asla barışmam dedim sonra şuan ara yanımda konuş ben yokmuşum gibi aç megafonu dedim tamam dedi aradı ve inandım sonra teli aldım elime demediğimi bırakmadım.diyeceğim şuki eşimi başkasıyla olduğunu düşünmek bile deli ediyor emin olursam ı-onunla bi yastığa baş koyamam bidaha çocuk filanda dinlemem o düşünseydi tabi bu benim fikrim sen şans vermişsin inşallah birdaha yapmaz

Aldatıldığımı öğrendikten sonra (epey sonra ama,bu konu konuşulabilecek kıvama geldiğinde) eşimi karşıma aldım, iki kahve yaptım ve anlat dedim. Neyi dedi. Herşeyi, gözlerinden kaşına kadar, ellerinden, yüzündeki bene kadar...... Herşeyi ama herşeyi bilmek istedim.....

Ben esmerim boyum 160 kilom 55.... Klasik türk kızıyım işte.. /(bunları kıyas yamak icin söylüyorum)

Kız çoook zengindi, haliyle bu zenginlik onun tipine kılığına kıyafetine de yansımıştı. Uzuuun saçları vardı. Boyu 175 ti, hafif kiloluydu, yüzü çok güzeldi vs vs.... Bana bunları anlattı, ona tepki vermedim ama resmen içim acıdı. Aynalara küstüm. Kuaföre attım kendimi. Sac bakım vs vs....

Aylar sonra kızın tesadüfen resmini gördüm sosyal paylaşım sitesinde; kadınlık iç güdümle yazdığımı sakın düşünmeyin!... Kız tam bir sünepe. Ben gözümde jennifer aniston canlandırmıştım kız ayşen gruda çıktı. Ben güzel birkadın değilim ama onun yanında çağla şikel gibiydim D:D::D:D:

Anlatmaya çalıştığım şu; kendini onunla kıyaslayıp üzme... Sen ondan çirkin değilsin. Sen ondan kilolu değilsin. Eşinin sana anlattıklarına gözünle görmeden inanma. Sen onu sıkıştırdığın için o en yakın arkadaşı YALANA sığınıyor. İnanma ve kıyasa sakın girme. Aynada gördüğün dünyalara bedel gerisi hikaye...

Kendine bakman güzel bir şey ama bunu kendin için yap.Kendinle gurur duymalısın.Sen annesin ve evladın için,yuvan için aldatılmayı sineye çekmeye çalışıyorsun.Umarım akıllanır bir daha yapmaz ama sen kendini bunun için suçlama.Bu erkeklerin bir çoğunda var,pırlanta gibi eşleri var dışarıda ne melanet arıyorlar anlamam hiç.Zor bir yola girmişsin,hayatı normale döndürmek çok zor bir uğraş.Bu zorluğu tek başına yaşama,onu da zorla ki neleri kırdığını anlasın.Allah yardımcın olsun arkadaşım.

hemde nasil iyi geliyor buraya icimi dokmek.bu siteye kurana tsk etmek lazim.

insallah birtanem

evet yer gok duadir zaten. cok dua ediyorum. rabbim o kadina firsat vermesin. birdaha bize musallat olmasin.kendimi kiyaslamaya calisiyorum ama firenliyemiyorum. demek diyorum benden guzelki onu tercih etmis.dun kendisine dedim benden guzelmi. hayir dedi.

Senden güzel olsa kaç yazar canım benim.
İçi, ruhu, kalbi kötü çirkin, bundan ala çirkinlik mi olur...
İçten içe kıyaslama yoluna gitmeni anlayabiliyorum engel olamıyorsun.
Ama inan bunu yaparak sadece kendine zarar veriyorsun.
Erkekleri anlamak güç.
Neye gidiyorlar anlamıyorum.
Evde gül gibi eşleri, yavruları dururken nasıl böyle bir şey yapabiliyorlar.
Allah kimseyi nefsine mahkum etmesin.
Sen dik olacaksın, güçlü olacaksın.
O kadını hiçbir şekilde anma evin içinde.
Eşin bin pişman ama yaptığını telafi edemez bu pişmanlık.
Eve dönmüşsün, bir süre uzaktan izle davranışlarını, sana olan tutumunu.
Bakalım zaman ne gösterecek...
İnşaallah yarın daha iyi olduğunu görürüz Hazalcım.

seni aldattığı kadının kilosu bile ezberinde kocanın küsüratına kadar 73... bence bunlar yatak boyutundan da öte baya bi ilişki yaşamışlar duygusal... nedense ben böyle hissettim... hiç bir kadın yatak boyutunda macera yaşadğı bir erkeğe beni mahvettin deyip tokat atmaz, demek ki kocan ona vaadlerde bulundu; hiç bunu düşündün mü? sizce arkadaşlar haksız mıyım?

mesala sölim 6 sene önce babam annemi aldattı.annem bizim için affetti.2 hafta önce ben yine babamı gördüm..şimdi napım annemin suçu ne benim suçum ne...ah annem keşke bizim için katlanmasaydın keşkeeeeeeeeeeeee ...seni ellerimle boşıcam az kaldı

Butun yorumlariniz icin tsk ederim. gece hicc uyumadim.cok dusundum. evladim icin bir sans vermeliyim.ama hemen affetmem onu. biraz aci ceksin isterim. bana dokunmasini istemiyorum. dun cok konustum kendisiyle. guvenimi sarstin dedim nefret ediyorum senden dedim.oda haklisin dedi. sana bir omur borcluyum. soz veriyorum birdaha yapmiyacagim.
inanin hakkini yiyemem cok iyi bir insan. herkeze dua ederdim Rabbim sizede boyle bir es nasip etsin diye. kiymet cok iyi bilir saygi sevgi cok iyi bilir. aileme duskundur. nasil boyle bir esseklik yapti halen aklim almiyor. dun kayinvaldem cok agladi.benden icin yavrumun kaderide benim gibi dedi. oglunu dovmekten beter etti.benim hazalima nasil kiyarsin dedi. onun yuzune nasil bakacagim dedi.ayni sekilde gorumcemde. ne karar verirsen arkandayiz dedi.ama biz babasiz buyuduk oglun icin bir sans vermeni isteriz dediler.
benim ailem bilmiyor. kayinvaldem gorumcem ve esim ... aileme soylesem kiyameti koparirlar..
evliligi surdurmek cok zor ama yikmak bir anlik birsey. o yuzden zamana birakiyorum.sans verdim ama zaaman ister dedim.
korktugum basima geldi. evlendigimizden beri dedim, erkek nefsi farklidir. babanin yaptigi hatayi yapma.ben affedemem.o yuku kaldiramam.supheyle yasiyamam. guvenim sarsildimi zor yerine gelir. cok dedim ...
2 aylik bir iliskiymis.4 sefer birlikte olmuslar.kadin surekli tehdit ediyormus ailene soylerim diye. oda 2 ay devam ettirmis. sonra kafasi dank edince,aileme boyle bir sey yapamam karimi seviyorum demis.kadinda tehdit etmis seni calistigin yere rezil ederim(babamin yaninda calisiyor)karina soylerim felan filan.
kadinin 2 cocugu var, evli ve esimden 1 yas buyuk. bu kadar igrenc bir kadin.
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff icim yaniyor. konudan konuya gecmis olabilirim. aklima geleni yaziyorum..

Herkes haklı... Aldatan bir erkek eşini yine bir kadınla aldatıyor. O kadında evli ya da bekar hiç önemli değil artık. Eskiden parmağında yüzük olana ne kadın ne de erkek bu gözle bakardı, noldu böle insanlara???? Hadi erkektir yapar deniyor,( ki ben buna hiç katılmıyorum) kadınlarda yeşil ışık yakıyor demekki . Çünkü kimse kimseye kolay kolay durup dururken sarmaz... Ne ahlak kaldı, ne evlilik kaldı, ne eşine saygı kaldı, herkes bi modern ve rahat olma ayayına her haltı yer oldu...

Aldatıldığımı öğrendikten sonra (epey sonra ama,bu konu konuşulabilecek kıvama geldiğinde) eşimi karşıma aldım, iki kahve yaptım ve anlat dedim. Neyi dedi. Herşeyi, gözlerinden kaşına kadar, ellerinden, yüzündeki bene kadar...... Herşeyi ama herşeyi bilmek istedim.....

Ben esmerim boyum 160 kilom 55.... Klasik türk kızıyım işte.. /(bunları kıyas yamak icin söylüyorum)

Kız çoook zengindi, haliyle bu zenginlik onun tipine kılığına kıyafetine de yansımıştı. Uzuuun saçları vardı. Boyu 175 ti, hafif kiloluydu, yüzü çok güzeldi vs vs.... Bana bunları anlattı, ona tepki vermedim ama resmen içim acıdı. Aynalara küstüm. Kuaföre attım kendimi. Sac bakım vs vs....

Aylar sonra kızın tesadüfen resmini gördüm sosyal paylaşım sitesinde; kadınlık iç güdümle yazdığımı sakın düşünmeyin!... Kız tam bir sünepe. Ben gözümde jennifer aniston canlandırmıştım kız ayşen gruda çıktı. Ben güzel birkadın değilim ama onun yanında çağla şikel gibiydim D:D::D:D:

Anlatmaya çalıştığım şu; kendini onunla kıyaslayıp üzme... Sen ondan çirkin değilsin. Sen ondan kilolu değilsin. Eşinin sana anlattıklarına gözünle görmeden inanma. Sen onu sıkıştırdığın için o en yakın arkadaşı YALANA sığınıyor. İnanma ve kıyasa sakın girme. Aynada gördüğün dünyalara bedel gerisi hikaye...

her zamanki gibi çok tatlı yazmışsın, demek kız ayşen gruda çıktı..:1:
Aslında sen aldatılmadın, biliyorsun bunu.
Gene de benim yazmayı düşündüklerime çok ama çok iyi bir örnek teşkil edecek yazdıkların..
Eğer ben kocamı aldatsaydım.. Ki erkekler kadar kafam çalışamaz tabi bu konuda, minareyi çalıp kılıfını hazırlama konusunda..
Kocamın bana, onu aldattığım erkeğin tipini sorması çok hoşuma giderdi, buradan alır yürürdüm. İyi bir çıkış yolu olurdu..
Hele ki "benden uzun mu" veya atıyorum "saçı var mı, kel mi" gibi sorularla beni yönlendirirse, hangi konularda ikisini kıyaslarsam ve beni diğerine iten sebep olarak hangi konuları gösterirsem anlayışla karşılanacağımı şıp diye anlardım.. :34:
Kocam sarsılan özgüvenini onarmakla meşgulken, ben yeterince ahlaksız olabilirsem eğer, diğer adamdan da daha alacağım bitmemişse, hala hevesim varsa devam bile etme fırsatım olurdu bu onursuz ilişkiye..

Hazal, hiç sağlıklı düşünemiyorsun canım, hiç..
Aldatılan her kadının gezindiği evrelerdesin şimdi..
Kendini suçlama (bakımsızdım, kocama karşı soğuk davranıyordum), kıyaslama (kadın benden güzelmiş, acilen güzelleşeyim. Kadın uzunmuş, topuklu ayakkabı giyeyim gibi)..
Bırak şimdi onunla öpüşebilir misin, sevişebilir misin.. 3-5 ay sevişmezsen gene o kadına gider diye korkuyorsun değil mi içten içe.. Kendine itiraf edemesen bile bu böyle..
Hem affedemiyorsun, hem bir an önce herşey düzelsin istiyorsun..

Boşan demiyorum, affetme demiyorum. Sen o konuda kararını verdin çünkü.
Ama o zaman bir süre bu konuyu açmadan ve eşine mesafeli durarak yaşa. Birkaç ay çocuğunla birlikte o evden ve eşinden uzaklaşmanı çok tavsiye ederdim, ama sanırım bunu da yapmazsın.
Yalandan da olsa bir boşanma davası açsan çok faydalı olur, ama bunu da yapacağını sanmıyorum.

Bir şekilde eşin bunu ağır ödemeli Hazal, yoksa ağzınla kuş tutsan aynı saygısızlığı yeniden yaşayacaksın.
Kendince yöntemler bul yaptırım uygulamak için.
Bu yaptırımların bittiğinde ve yeniden aile olabildiğinizde, işte o zaman sana görevlerin en zoru düşüyor..
Geçmişi deşmemek, bu ihaneti bir sopa gibi her ihtiyacın olduğunda eşine hatırlatmamak..
Zaten bunu yaptığında, yani ihaneti hatırlattığında, bir süre sonra eşinden ne bugün gördüğün toleransı göreceksin, ne bugünki yalvarmalarını..:19:
Seni dinlemeyecek bile.. Sen sakinleşene kadar ortamdan uzaklaşacak, en iyi ihtimalle tabi..
Bir de çok ama çok ciddi söylüyorum, eşinden temiz kağıdı istemelisin. AIDS testi yaptırsın, çok ciddiyim..
Gidip bu rezaleti yaşasın, kusura bakma nerede, kiminle, kaç defa yattığını nereden bilebilirim de.
Hayırlısı olsun canım, Allah sabır versin.

Son düzenleme:
kadını merak ediyorum. sordum kendisine zayifmi kilolumu. 73 kiloymus. soylemek istemedi zorla onun fiziginden bilgi aldim.dun kendisine dedim benden guzelmi. hayir dedi.

Maşallah eşiniz tehdit edilerek birlikte oldum dediği hanımın kilosuna kadar biliyor.Kusura bakmayın ama sadece cinsel anlamda diil duygusal anlamdada birbirlerinden etkilenmişler...Siz oturup eşinizle muhabbet ediyorsunuz hala.benden güzelmi demişsiniz hayır demiş...Evet demesinimi bekliyordunuz?Hayır dedi ve siz buna inandınızmı?
Sizin yapacağınız eşinizle oturup bu şekilde muhabbetler etmek değil,eşinize nasıl bi tutum sağlayacağınız tavrınızı koymanız önemli.Ama siz oturup bunları sorguluyorsunuz.Maalesef şuan yalvarıp özürler dileyen eşiniz bir süre sonra bunları hatırlatınca yalvarmak yerine daha sert olacak...İpek arkadaşımın dediği gibi gidecek yeriniz varsa eşinize biraz korku verin evden uzaklaşıp...Yada boşanma davası açıcam falan diyin...Kusura bakmayın ama siz böyle kabul edip susarsanız daha çok aldatılırsınız eşiniz tarafından bunun sonu yok..

Son düzenleme:
her zamanki gibi çok tatlı yazmışsın, demek kız ayşen gruda çıktı..:1:
Aslında sen aldatılmadın, biliyorsun bunu.
Gene de benim yazmayı düşündüklerime çok ama çok iyi bir örnek teşkil edecek yazdıkların..
Eğer ben kocamı aldatsaydım.. Ki erkekler kadar kafam çalışamaz tabi bu konuda, minareyi çalıp kılıfını hazırlama konusunda..
Kocamın bana, onu aldattığım erkeğin tipini sorması çok hoşuma giderdi, buradan alır yürürdüm. İyi bir çıkış yolu olurdu..
Hele ki "benden uzun mu" veya atıyorum "saçı var mı, kel mi" gibi sorularla beni yönlendirirse, hangi konularda ikisini kıyaslarsam ve beni diğerine iten sebep olarak hangi konuları gösterirsem anlayışla karşılanacağımı şıp diye anlardım.. :34:
Kocam sarsılan özgüvenini onarmakla meşgulken, ben yeterince ahlaksız olabilirsem eğer, diğer adamdan da daha alacağım bitmemişse, hala hevesim varsa devam bile etme fırsatım olurdu bu onursuz ilişkiye..

Hazal, hiç sağlıklı düşünemiyorsun canım, hiç..
Aldatılan her kadının gezindiği evrelerdesin şimdi..
Kendini suçlama (bakımsızdım, kocama karşı soğuk davranıyordum), kıyaslama (kadın benden güzelmiş, acilen güzelleşeyim. Kadın uzunmuş, topuklu ayakkabı giyeyim gibi)..
Bırak şimdi onunla öpüşebilir misin, sevişebilir misin.. 3-5 ay sevişmezsen gene o kadına gider diye korkuyorsun değil mi içten içe.. Kendine itiraf edemesen bile bu böyle..
Hem affedemiyorsun, hem bir an önce herşey düzelsin istiyorsun..

Boşan demiyorum, affetme demiyorum. Sen o konuda kararını verdin çünkü.
Ama o zaman bir süre bu konuyu açmadan ve eşine mesafeli durarak yaşa. Birkaç ay çocuğunla birlikte o evden ve eşinden uzaklaşmanı çok tavsiye ederdim, ama sanırım bunu da yapmazsın.
Yalandan da olsa bir boşanma davası açsan çok faydalı olur, ama bunu da yapacağını sanmıyorum.

Bir şekilde eşin bunu ağır ödemeli Hazal, yoksa ağzınla kuş tutsan aynı saygısızlığı yeniden yaşayacaksın.
Kendince yöntemler bul yaptırım uygulamak için.
Bu yaptırımların bittiğinde ve yeniden aile olabildiğinizde, işte o zaman sana görevlerin en zoru düşüyor..
Geçmişi deşmemek, bu ihaneti bir sopa gibi her ihtiyacın olduğunda eşine hatırlatmamak..
Zaten bunu yaptığında, yani ihaneti hatırlattığında, bir süre sonra eşinden ne bugün gördüğün toleransı göreceksin, ne bugünki yalvarmalarını..:19:
Seni dinlemeyecek bile.. Sen sakinleşene kadar ortamdan uzaklaşacak, en iyi ihtimalle tabi..
Bir de çok ama çok ciddi söylüyorum, eşinden temiz kağıdı istemelisin. AIDS testi yaptırsın, çok ciddiyim..
Gidip bu rezaleti yaşasın, kusura bakma nerede, kiminle, kaç defa yattığını nereden bilebilirim de.
Hayırlısı olsun canım, Allah sabır versin.

:46::46:Seni ve yorumlarını seviyorum İpek :54:

bugunki yadadiklarimi yazayim. kadin utanmadan dun aramis esimi. gizli numradan. bakmak zorundaydi heryere numarasini vermis. kadin '''araniz nasil ,esimde seni ilgilendirmez demis. kadin numarani deyistirsende bulurum ogrenirim aranizi''
manyak ya kadin. daha utanmadan bu sabah esimin caldigi yere gelmis. esim hic bakmamis...
gorumcem tatile cikmamizi istiyor. dubaiye otel ayarlamak istedi. ben daha cok erken dedim birazdaha gecsin dedim. benim icin nasil cabaliyor gorumcem.
kayinvaldem cok agladi yine. dayanamiyorum diyor. araniz duzelsin diyor. bende zamana ihtiyacimiz var dedim. hayirlsi artik ...ama bugun daha iyiyim. dimdik ve gururluyum. kendime guvenim geldi. esim hic gozlerini benden ayirmiyor. surekli bakiyor. dun otururken nasil bu guzellige kiydim dedi ve agladi. bende surekli guluyorum. bugunde oyle hep guldum. duygularim karma karisik pisikolijim bozuldu manyak gibi guluyorum. hersey cok komik geliyor...

ne diyim, nasıl yorum yapayım bilemedim ki... aldatılmak hepimizin en kötü kabusu olsa gerek. affetmişsin, bir şans daha vermişsin ve kadının hala eşinin çevresinde dolandığını biliyorsun:44: daha ne kadar kaldırabilirsin ki bu yükü? Allah yar ve yardımcın olsun'dan başka birşey diyemiyorum.

sana tek önerim başka çocuk yapma cnm, ayy bende bu çoocuk mevzuuna taktım yaa,çünkü boşanma sonrası olan çocuklara oluyo, ayrıca kadının kapıya atleti falan getirmesi çok komikmiş

bugunki yadadiklarimi yazayim. kadin utanmadan dun aramis esimi. gizli numradan. bakmak zorundaydi heryere numarasini vermis. kadin '''araniz nasil ,esimde seni ilgilendirmez demis. kadin numarani deyistirsende bulurum ogrenirim aranizi''
manyak ya kadin. daha utanmadan bu sabah esimin caldigi yere gelmis. esim hic bakmamis...
gorumcem tatile cikmamizi istiyor. dubaiye otel ayarlamak istedi. ben daha cok erken dedim birazdaha gecsin dedim. benim icin nasil cabaliyor gorumcem.
kayinvaldem cok agladi yine. dayanamiyorum diyor. araniz duzelsin diyor. bende zamana ihtiyacimiz var dedim. hayirlsi artik ...ama bugun daha iyiyim. dimdik ve gururluyum. kendime guvenim geldi. esim hic gozlerini benden ayirmiyor. surekli bakiyor. dun otururken nasil bu guzellige kiydim dedi ve agladi. bende surekli guluyorum. bugunde oyle hep guldum. duygularim karma karisik pisikolijim bozuldu manyak gibi guluyorum. hersey cok komik geliyor...

Ay bu ne ya...Aklıma Öldüren Cazibe filmindeki Glenn Close geldi.
Sen kadın güzel müzel demişsin ama ben onu şimdi gözümde Glenn Close olarak canlandırdım.:47:
O filmi görmediysen mutlaka izle.Hatta eşine izlet,gözü iyice korksun.:kkk:

Son düzenleme:
offf olamaz yaaa
niye bilmiyorum ama çok kötü ağlıyorm şuann..
aldatılmak çok kötü bir şey..allah kahretsin böyle aldatanları:14::14::14:
o kadının tipini karakterini..hatta ne konuştuklarını sormak..
off çok kötü oldum:14::14::14:
allah yardımcın olsun :14::14::14:

Back
X