Butun yorumlariniz icin tsk ederim. gece hicc uyumadim.cok dusundum. evladim icin bir sans vermeliyim.ama hemen affetmem onu. biraz aci ceksin isterim. bana dokunmasini istemiyorum. dun cok konustum kendisiyle. guvenimi sarstin dedim nefret ediyorum senden dedim.oda haklisin dedi. sana bir omur borcluyum. soz veriyorum birdaha yapmiyacagim.
inanin hakkini yiyemem cok iyi bir insan. herkeze dua ederdim Rabbim sizede boyle bir es nasip etsin diye. kiymet cok iyi bilir saygi sevgi cok iyi bilir. aileme duskundur. nasil boyle bir esseklik yapti halen aklim almiyor. dun kayinvaldem cok agladi.benden icin yavrumun kaderide benim gibi dedi. oglunu dovmekten beter etti.benim hazalima nasil kiyarsin dedi. onun yuzune nasil bakacagim dedi.ayni sekilde gorumcemde. ne karar verirsen arkandayiz dedi.ama biz babasiz buyuduk oglun icin bir sans vermeni isteriz dediler.
benim ailem bilmiyor. kayinvaldem gorumcem ve esim ... aileme soylesem kiyameti koparirlar..
evliligi surdurmek cok zor ama yikmak bir anlik birsey. o yuzden zamana birakiyorum.sans verdim ama zaaman ister dedim.
korktugum basima geldi. evlendigimizden beri dedim, erkek nefsi farklidir. babanin yaptigi hatayi yapma.ben affedemem.o yuku kaldiramam.supheyle yasiyamam. guvenim sarsildimi zor yerine gelir. cok dedim ...
2 aylik bir iliskiymis.4 sefer birlikte olmuslar.kadin surekli tehdit ediyormus ailene soylerim diye. oda 2 ay devam ettirmis. sonra kafasi dank edince,aileme boyle bir sey yapamam karimi seviyorum demis.kadinda tehdit etmis seni calistigin yere rezil ederim(babamin yaninda calisiyor)karina soylerim felan filan.
kadinin 2 cocugu var, evli ve esimden 1 yas buyuk. bu kadar igrenc bir kadin.
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff icim yaniyor. konudan konuya gecmis olabilirim. aklima geleni yaziyorum..