Bugun aldatildigimi ogrendim..

Neden herkes adamın, kadının kilosunu bilmesine takılmış anlamadım ki.

Yahu defalarca yatağa girmişler diyor, var mı ötesi?

Kilosunu da bilir, boyunu da bilir.

Doğru aslında, adam 4 defa yatağa girmiş, dokunmadığı tartmadığı yeri kalmamıştır kadının.
O kadının da şu an böyle kudurmuş olmasını çok yadırgamıyorum, kimbilir ne vaadlerle yattı kalktı onunla.
Zaten 4 defa olduğuna da inanmam, adam bir de "sadece 4 defa" diyor yahu.. Elalemin nikahlı karısıyla, çocuklarının anasıyla yat-kalk 4 defa.
Aldatmaktan beter bişey bu aslında.
Gitse bi fahişeyle yatsa veya metres olmaya razı bekar bir kadınla.
O zaman "aldatmak" olurdu da adı, şimdi bu yapılanın adı da başka.
Bu toprağın bir de altı var. O kadının, kocasının, çocuklarının hepsinin günahına girdi.
Sana kendini affettirir belki yalanla dolanla..
Ama O' nu kandırmanın var mı bir yolu..
Tövbe bile etse affedilmeyecek, kul hakkı da var çünkü.

Eğer bu adamla evli kalacaksan, sana gerçekten hayatta sonsuz başarılar, genişlikler diliyorum be arkadaşım..

Doğru aslında, adam 4 defa yatağa girmiş, dokunmadığı tartmadığı yeri kalmamıştır kadının.
O kadının da şu an böyle kudurmuş olmasını çok yadırgamıyorum, kimbilir ne vaadlerle yattı kalktı onunla.
Zaten 4 defa olduğuna da inanmam, adam bir de "sadece 4 defa" diyor yahu.. Elalemin nikahlı karısıyla, çocuklarının anasıyla yat-kalk 4 defa.
Aldatmaktan beter bişey bu aslında.
Gitse bi fahişeyle yatsa veya metres olmaya razı bekar bir kadınla.
O zaman "aldatmak" olurdu da adı, şimdi bu yapılanın adı da başka.
Bu toprağın bir de altı var. O kadının, kocasının, çocuklarının hepsinin günahına girdi.
Sana kendini affettirir belki yalanla dolanla..
Ama O' nu kandırmanın var mı bir yolu..
Tövbe bile etse affedilmeyecek, kul hakkı da var çünkü.

Eğer bu adamla evli kalacaksan, sana gerçekten hayatta sonsuz başarılar, genişlikler diliyorum be arkadaşım..

ya varya süpersin sen yaaaaa
zaten böylelerini şeyinden asmak lazım :57:
hata olur ama bekar biriyle olur dediğin gibi bi gecelik olur(Bunlarda normal diil tabiki ama)
sen hiç mi başka kadın bulamadın madem arayıştasın be adam.gidip evli kocalı çoluklu bir kadınla beraber oluyorsun?
ama heyecan ve sevgi arayışı...
aldatmak istese bi gecelik kadınlar pek ala var zaten.amaç heyecan korku fantazi farklılık...

Son düzenleme:
cerebrum hanımefendiye duygusal bağ da olduğunu anlatmaya çalışıyoruz....
yatağa tehdit edilerek girdiğini söylemiş ya eşi...

Ablamın eniştemle sorunları döneminde biz çok psikiyatrist kapısı çaldık..
Şöyle bir gerçek var, çoğu kadının kabul etmek istemediği.

Eğer bir erkek gidip sosyal hayatında var olan bir kadınla yatıyorsa, zaten cinselliğin öncesinde duygusal aldatma yaşanmıştır.
Yani karşısındaki kadın fahişe değilse "ben geldim, haydi sevişelim" diyemez zaten.
Öncesinde jestler yapması, gezdirmesi, hoş sözlerle komplimanlar yapması, yemeğe götürmesi, ofis içi flörtler belki, gizli bakışmalar, kaçamak dokunmalar yani bu tarz bir sürü şey yaşanması gerekir. Ve bunu adı duygusal aldatmadır.

Zaten erkek duygusal aldatma olayına girdiyse, ardından cinsel aldatma gelir. Hiçbir erkek o kıvama getirdiği kadına "pardon ama siz beni yanlış anladınız, benim tek amacım pastanede muhallebi yemekti" demez.

Yani duygusal-cinsel aldatma ayrımı sadece kadınların aldatmasında geçerli.

aynı şey benim başıma gelse diye düşünüp
kendimi sizin yerınıze koydum
ailesine anlatmakla iyi yaptınız yoksa aldatmayı kabul eden kadın olurdunuz eşiniz daha da çok yüz bulup bunu bi marifet sanabilirdi (size anlatma diye yalvarması da en azından ailesinden çekindiğini gösterir) allah korusun devamı gelebilirdi
nede olsa anlatmadı ben devam edeyim ya diyebilme şansını ona vermediniz iyi de yaptınız

güçlü olun oğlunuz hatırına bile olsa ezilmeyin !

affetmeyin ! yuvanızıda yıkmayın sizde eskisi gibi olmayın onun yaptığı bu hatadan ders çıkarın sizin kabahatiniz olmasa bile daha dikkatli olun

yuvanıza sımkısıya sahip çıkın o kadınada pirim vermeyin eşinizi de süründürün derim :34

Eğer bir erkek gidip sosyal hayatında var olan bir kadınla yatıyorsa, zaten cinselliğin öncesinde duygusal aldatma yaşanmıştır.
Yani karşısındaki kadın fahişe değilse "ben geldim, haydi sevişelim" diyemez zaten.
Öncesinde jestler yapması, gezdirmesi, hoş sözlerle komplimanlar yapması, yemeğe götürmesi, ofis içi flörtler belki, gizli bakışmalar, kaçamak dokunmalar yani bu tarz bir sürü şey yaşanması gerekir. Ve bunu adı duygusal aldatmadır.

Zaten erkek duygusal aldatma olayına girdiyse, ardından cinsel aldatma gelir. Hiçbir erkek o kıvama getirdiği kadına "pardon ama siz beni yanlış anladınız, benim tek amacım pastanede muhallebi yemekti" demez.

canım.. malesef burada sana katılamayacağım..
yada şöyle sorayım ..kocam beni aldattı ne farkederki..ha duygusal ha günü birlik..
sonuçta tenine beynine başka bir el değdimi değdi..
yok kocam beni duygusal aldatmadı günlüktü diye bir avuntu olabilirmi
sadece anlamaya çalışıyorum cidden..

talihsizben tabiki ikiside acı verici ama bu gerçekten var.bir yakınım vardı 1 gecelik olsaydı unuturdum ama duygusal anlamda da aldattı beni dedi o ona daha çok koydu...
sonuç;affetti ama her an her dakika hatırlatıyor....

talihsizben tabiki ikiside acı verici ama bu gerçekten var.bir yakınım vardı 1 gecelik olsaydı unuturdum ama duygusal anlamda da aldattı beni dedi o ona daha çok koydu...
sonuç;affetti ama her an her dakika hatırlatıyor....

belki vardır canım..duyuyoruz okuyoruz..
çok şükür öyle bişey yaşamadım ama mantık yürütmeye çalışıyorum
çıkkk olmuyor..benim için farketmezdi ha bir gecelik ha duygusal..
hiç bir kadın hazmedemezki bunu..bir gecelik yaşadı affettin diyelim gene her sana dokunduğunda aklına gelmeyecekmi..
bu bana kadınların kendini teselli etme yolu gibi geliyor..
hani hep öyle diyorlarya benim kociş beni seviyor kadın ayarttı onu yoksa asla yapmaz kocişim..

Buna çok güldüm..Ayrıca katılıyorum.

canım.. malesef burada sana katılamayacağım..
yada şöyle sorayım ..kocam beni aldattı ne farkederki..ha duygusal ha günü birlik..
sonuçta tenine beynine başka bir el değdimi değdi..
yok kocam beni duygusal aldatmadı günlüktü diye bir avuntu olabilirmi
sadece anlamaya çalışıyorum cidden..

Canım, sanırım yanlış anlama veya yanlış anlatma oldu..
Cinsel aldatma, duygusal aldatmadan daha kabul edilebilir bişeydir, daha az can yakar demek istemedim kesinlikle.

Para karşılığında bir kadının bedenine sahip olmakta iğrençtir, aldatmanın ötesinde vahşilik, hayvanlık da vardır orada, tecavüz gibi bişey. Tek fark kadının para ile susuturulması, o paraya ihtiyacı olması.

Onun dışındaki tek gecelik ilişkilerde de (ki tek gecelik diye başlar, ama erkek hevesi geçene dek sürdürür genelde) affedilir birşey yok.
KAdın boşanır veya boşanmaz, kendi koşullarına göre doğrusu neyse onu yapar, eleştiremem.

Ama benim kastettiğim şuydu, kadınlar kendisini boşa avutuyor "kocam sadece sevişti, duygusal bişey yok" diyerek.

Bilmiyorum artık kimseye güven yok...
Koynunda yatan eşine güven yok...
Allah kimseyi şeytana uydurmasın...
Kimse benim eşim yapmaz demesin...
Ama evli bi erkeğin evli bir kadınla olması o erkeğin daha midesiz daha namussuz olduğunun göstergesidir.Hiç bir zaman büyük konuşmam ama şu olağan bişeyki kadınların %80 i affediyor...

Son düzenleme:
ipektuncer yorumlarında çok haklısın canım tamam yuva yıkmak kolay değil hele bir de çocuk varsa ama insan bile bile nasıl yaşar bu adamla aynı evde nasıl sevişir aklına gelmez mi çok zormuş ya konu sahibi arkadaşa Allah sabır versin ama çok zor hiçbir zaman unutulmayacak hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

belki vardır canım..duyuyoruz okuyoruz..
çok şükür öyle bişey yaşamadım ama mantık yürütmeye çalışıyorum
çıkkk olmuyor..benim için farketmezdi ha bir gecelik ha duygusal..
hiç bir kadın hazmedemezki bunu..bir gecelik yaşadı affettin diyelim gene her sana dokunduğunda aklına gelmeyecekmi..
bu bana kadınların kendini teselli etme yolu gibi geliyor..
hani hep öyle diyorlarya benim kociş beni seviyor kadın ayarttı onu yoksa asla yapmaz kocişim..

Konu sahibini üzmek istemem ama..
Ben şöyle de düşünürdüm.
Adam benimle tatmin olmuyormuş madem ve otellerde partnerleriyle buluşuyormuş.
Kimbilir benim bedenimi kullanırken de kimleri hayal etti..

utanmadan kadının kilosunu söylüyor 4 kez oldu sadece diye sayı veriyor detaya girmeseydi bari bir de kadını suçluyor tehdit etti falan diye zorla yatağa mı atmış tehdit edip belki silah dayamıştır çok sinirlendim bu kocaya erkek değil mi işte

Konu sahibi buraya konuyu açtı bi çok yoruma açık olmalı...
Benim anlamadığım konu sahibi çok fazla rahat gibi geldi bana açıkçası...

Bilmiyorum artık kimseye güven yok...
Koynunda yatan eşine güven yok...
Allah kimseyi şeytana uydurmasın...
Kimse benim eşim yapmaz demesin...
Ama evli bi erkeğin evli bir kadınla olması o erkeğin daha midesiz daha namussuz olduğunun göstergesidir.Hiç bir zaman büyük konuşmam ama şu olağan bişeyki kadınların %80 i affediyor...

Evet canım, affediliyor malesef ki..
Ben o nedenle kimseye affetme demem, neden boşanmadın demem.
Çocukları vardır, ayrılınca kendisi de kötü duruma düşecektir, falandır filandır vardır sebepleri kendince.
Ama "affettim" diye bişey olamaz.
Zinayı Allah affetmiyor, sen daha mı geniş, daha mı güçlüsün..
KAbul edeceksin "kocam ahlaksız" diyeceksin, "benim suçum yok, onun psiliği bu" diyeceksin. "bir daha da yapabilir, bu onun karakteri, değiştiremem" diyeceksin.
Sonra evliliğine devam edeceksen edersin.

Ben şöyle de düşünürdüm.

aldatmalar iyice gün ışığına çıkmaya basladı hepmi vardı yada şimdimi kolaylaştı bilmiyorum
ama aldatan bir kocayla tekrar aynı hisleri paylaşmak çok zor..
kafamdaki sorular bitmezki ve sonunda ayrılık olur zaten..
onada böyle dedimi böyle yapmışmıdır..
sevişememki bunları düşünmekten..
rabbim kimseye yaşatmasın düşüncesi bile dayanılmazken..
konu sahibine bol sabırlar diliyorum..

utanmadan kadının kilosunu söylüyor 4 kez oldu sadece diye sayı veriyor detaya girmeseydi bari bir de kadını suçluyor tehdit etti falan diye zorla yatağa mı atmış tehdit edip belki silah dayamıştır çok sinirlendim bu kocaya erkek değil mi işte

çok güzel bir zorlama şekliymiş..erkekler için en güzel tehdit cezada bu olsa gerek :34:
asla vede asla inanmıyorum ben.evli bir bayan karşısındaki erkekten bir şey görmediği sürece böyle bir şeye kalkışamaz.asla ve asla...
zaten konu sahibi soruyor detayları adamda zorla yapmış gibi anlatıyor :57:
hani ayrıldığımız sevgililerimizi hep kötü anarız iyiyken iyi olurlar ayrılınca kötü olurlar yaa...yeni sevgiliye hep tuhaf biridi die anlatırız onun gibi bişey...

Ben şöyle de düşünürdüm.

canım böyle söyleme ne olur arkadaş zaten kendini o kadınla kıyaslıyor neyim eksikti de aldattı diye düşünüyor tatmin olamadıysa konuşsaydı çözüm arasalardı birlikte onunlayken başkasını düşünmesi kadar iğrenç birşey olabilir mi
Allahım ne yapsın bu kadın affetmek hiç kolay değil boşanmak da değil

hazalım sanki seni hatırlıyorum zayıflama topiklerinden:34: konuyu yeni gördüm üzüldüm senin adına.. çok iğrenç bir şekilde öğrenmişsin olayı. keşke kadınla erkek arasında bu akdar fark olmasa. eğer sen bir erkekle sadece 4 kez:37: birlikte olsan ve eşin bunu kapıdaki sütyeninden öğrenseydi şu an biz bu konuyu buradan değil gazetelerden okuyor olurduk, 3.sayfadan!

eğer sıcağı sıcağına anlamadıysan olanları, gün geçtikçe koyarsa, için almazsa, boşanmaktan sakın korkma arkadaşım. sen bir bireysin, çocuğun için dahi ömrünce çile çekmeyi göze alma. o da büyüynce iyi ki ayrılmadın diye sana madalya takmayacak emin ol. ama güçlü bir anne olursan ilerde seninle gurur duyacaktır. şimdi küçük olduğu için öyle düşünüyorsun, belki de ayrılmaktan korkmanın bir bahanesi çocuk. ama ilerde zaman en çok senin aleyhine işleyecek affedemezsen..

aldatmalar iyice gün ışığına çıkmaya basladı hepmi vardı yada şimdimi kolaylaştı bilmiyorum
ama aldatan bir kocayla tekrar aynı hisleri paylaşmak çok zor..
kafamdaki sorular bitmezki ve sonunda ayrılık olur zaten..
onada böyle dedimi böyle yapmışmıdır..
sevişememki bunları düşünmekten..
rabbim kimseye yaşatmasın düşüncesi bile dayanılmazken..
konu sahibine bol sabırlar diliyorum..

evet ya dün bu konuyu okuduğumdan beri eşime farklı bi gözle bakar oldum kafamda şüpheler yarattım kime güveneceğiz iyi anlaşıyorduk hiç sorun yoktu diyor insan neye uğradığını şaşırır
hangisi daha zor boşanmak mı yoksa böyle devam etmek mi bilemedim ama nereye kadar devam eder dediğin gibi

Back
X