Bugun aldatildigimi ogrendim..

evet ya dün bu konuyu okuduğumdan beri eşime farklı bi gözle bakar oldum kafamda şüpheler yarattım kime güveneceğiz iyi anlaşıyorduk hiç sorun yoktu diyor insan neye uğradığını şaşırır
hangisi daha zor boşanmak mı yoksa böyle devam etmek mi bilemedim ama nereye kadar devam eder dediğin gibi

devam etmez etmemeli..
yapan bi daha yapar çünkü ve bu yara kolay kapanmaz..
ben devam edemezdim şahsen..
yarın türlü hastalıklarla savaşmayacağımın garantisi bile yokken

Konu sahibi arkadaşımızın yapacağı tek şey.eşini affetmek istese bile gözdağı vermesi bence çok iyi olurdu.boşanıcam diyip bi kaç gün evden gitseydi.O adam belki bir daha hiç yapamazdı...ama belki...
ama konu sahibi olayı kabullenip evinde durmayı tercih etti...izlediği yol bana göre çok yanlış oldu...yanlış adımlar attı...

devam etmez etmemeli..
yapan bi daha yapar çünkü ve bu yara kolay kapanmaz..
ben devam edemezdim şahsen..
yarın türlü hastalıklarla savaşmayacağımın garantisi bile yokken

evet ya bence konu sahibi arkadaş rahat değil kim böyle bir durumda rahat olabilir düşünmekten üzüntüden hasta olsa çocuğuna bakamasa daha mı iyi o adam mı bakacak hiç sanmam babası da aynı hatayı yapmış annesi affetmiş ikinci de boşanmış eğer o da babasından gördüğü gibi davranıyorsa tekrarlayacak kesin boşansa daha iyi kesinlikle Zaten tam affedebilmiş değil belki de düşündükçe boşanmaya karar verir

canım böyle söyleme ne olur arkadaş zaten kendini o kadınla kıyaslıyor neyim eksikti de aldattı diye düşünüyor tatmin olamadıysa konuşsaydı çözüm arasalardı birlikte onunlayken başkasını düşünmesi kadar iğrenç birşey olabilir mi
Allahım ne yapsın bu kadın affetmek hiç kolay değil boşanmak da değil

Hiç birşeyi eksik değildi ki zaten konu sahibinin..
Muhtemelen her 3 kadından en az 1'i aldatılıyordur, hepsinin mi birşeyleri eksik yani..
Adam sürekli aynı bedenle sevişmekten sıkılmış, yaşı ilerliyor, hayat fani.. Etrafta elde edebileceği başka kadınlar da var, görüyor..
Muhtemelen otelde seviştiği o kadının da kocasıyla sorunları vardır, evinde mutsuzdur, kocasından ilgi görmüyordur, belki cinsel hayatları da bitmiştir.
Muhtemelen Hazal'ın eşine anlatmıştır bu sorunlarını, adam da ilgilenmiştir, özgüvenini yerine getirebilecek şeyler söylemiştir, kadın etkilenmiştir.
İşte o noktada kadın kıvama gelmiş oluyor..
Sonra artık otelde mi istersin, ofiste mi istersin..

Bu arada o kadını savunduğumu düşünmeyin asla..
Ama buradan o kadına en ağır lafları saydırsak da, içimizden yüzüne tükürmek falan geçse de..
Bir gerçek var ki, birçoğumuz onun durumuna düşebiliriz gerekli şartlar oluşursa.
Düşün mesela kocanla cinsel hayatın kalmamış, ilgi görmüyorsun, aşk yok, şefkat yok..
Etrafında seninle ilgilenen biri var, en güzel sözleri duyuyorsun, yanında kendini kadın gbii hissediyorsun falan..
Ondan sonrası senin içindeki Allah korkusuna, vicdanına, ahlakına kalmış..
Beşer şaşar demişler..
Allah şaşırtmasın..

Genelde kadın affeder....
Sende öyle yapmışsın...
Çocuğu olan anneler..
Evladını babasız büyütmek istemeyen anneler..
İşte onlar affedenler...

Eşin...
Hak etmiyor bu denli sevilmeyi...
Aldatan ve affedilen her erkek bunu bir kere daha deneyecektir...
Dikkatli ol...

O kadın....
Aleni bilmeni istemiş aldatıldığını..
Suratına tokat gibi çarpış işte senin...
Not ve atlet....
İlginç bir yöntem...
Kendisine dair emare yok...

Sen...
Doğru mu yaptın yanlış mı...
En iyi sen biliyorsun...
Çalışmıyorsan...
Çocuğumda var diyorsun...
Hayırlısı olsun...
Lakin...Şahsen ben affetmezdim...
Malesef merhametten maraz doğuyor...
Bir kez daha aldatılmayı hazmedemezdim...

çok doğru söylemiş gerçekten böyle bir durum nasıl atlatılır :S

Hiç birşeyi eksik değildi ki zaten konu sahibinin..
Muhtemelen her 3 kadından en az 1'i aldatılıyordur, hepsinin mi birşeyleri eksik yani..
Adam sürekli aynı bedenle sevişmekten sıkılmış, yaşı ilerliyor, hayat fani.. Etrafta elde edebileceği başka kadınlar da var, görüyor..
Muhtemelen otelde seviştiği o kadının da kocasıyla sorunları vardır, evinde mutsuzdur, kocasından ilgi görmüyordur, belki cinsel hayatları da bitmiştir.
Muhtemelen Hazal'ın eşine anlatmıştır bu sorunlarını, adam da ilgilenmiştir, özgüvenini yerine getirebilecek şeyler söylemiştir, kadın etkilenmiştir.
İşte o noktada kadın kıvama gelmiş oluyor..
Sonra artık otelde mi istersin, ofiste mi istersin..

Bu arada o kadını savunduğumu düşünmeyin asla..
Ama buradan o kadına en ağır lafları saydırsak da, içimizden yüzüne tükürmek falan geçse de..
Bir gerçek var ki, birçoğumuz onun durumuna düşebiliriz gerekli şartlar oluşursa.
Düşün mesela kocanla cinsel hayatın kalmamış, ilgi görmüyorsun, aşk yok, şefkat yok..
Etrafında seninle ilgilenen biri var, en güzel sözleri duyuyorsun, yanında kendini kadın gbii hissediyorsun falan..
Ondan sonrası senin içindeki Allah korkusuna, vicdanına, ahlakına kalmış..
Beşer şaşar demişler..
Allah şaşırtmasın..

Şimdi kimse benim başıma gelmez demesin, bence çok doğru söylemişsin, her kesin başına gelebilir.

Gün doğmadan neler doğuyor, insan bigün iyi dediğine ertesi gün kötü diyebiliyor.

O sebeble kimse büyük konuşmamalı hepimizin başına gelebilir, artık pek çok şey şaşırtmıyor beni.

madem eşini affetmeyi deneme ve evliliğini devam ettirme kararı aldın (bunu yargılamak hiç birimize düşmez. kimse başına gelmedikçe bilemez. varsayımlarla konuşmak da doğru değildir) o halde artık en azından ağırlığını koy arkadaşım.

şu kadın hakkında sorular sorma...
hatta olur da eşin sana bahsetmek isterse, "ben hiç bir detay bilmek istemiyorum o kadın ve seninle ilgili çok istiyorsan git annene anlat ben ondan öğrenirim" de, sustur onu.

kendisi de evli ve çocuklu olan ancak evli bir erkekle otel odalarında seks yapmaktan çekinmeyen (hem de bir çok defa, üstelik kadın hala eşinin iş yerine gidebilecek kadar gözünü karartmış, hiç mi korkmuyor "ya eşim duyarsa" diye) bir kadının nesini merak edeceksin???

eşin her o kadını sana anlattığında kimbilir o anları belki tekrar yaşıyordur.

sen vurdumduymaz ve dik ol.
daha fazla yüzgöz olmayın bence artık.
ne kadar konuşulursa bu konu aranızda, önemini yitirecek gibi geliyor sanki bana..

dualarımız seninle....

Not:bir de anlayamadığım şu var...bu kadının evli olduğundan eminmisin? evli bir kadın başka bir erkeğin atletini nasıl saklar? Hiç mi korkmaz eşim dostum görer duyar, ya da karşımdaki erkeğin karısı rezalet çıkarır diye??? bu kadın bu kadar gözünü kararttıysa sanki olay çok da tehditlik bişey gibi gelmiyor bana... şimdi susma ve olayları izleme zamanı arkadaşım....

hazalın eşi o kadını boşanıp seninle evleneceğim diye kandırmış da olabilir değil mi yoksa neden isyanlarda yasak ilişkiyi devam ettirmeye can mı atıyor adam istemese de

merhaba arkadaslar dun ve bugun giremedim nete. az cok okudum yorumlarinizi. ben sali gununden beri daha iyiyim. affettimmi yok ama sans verdim., cok cabaladigini goruyorum. numarasini deyistirdi aninda. kadin eski numarasina msj yazmis birdaha rahatsiz etmiyecegim seni diye. guven derseniz yok. zamana birakiyorum. ama cok cabalidigini goruyorum.
kendisine dedimki neden 1 sefer deyilde 4 sefer birlikte oldun. oda dediki. normalde ben cinsellikten zevk alamiyorumya. o kendinden kaynaklandigini saniyormus. ben esimi zevke getiremiyorum. bu kadinda cok zevk aldigindan, o yuzden 4 sefer olmus. 4cu sefer onunla konusmaya gitmis. kadinda ne taktik uyguladiysa birlikte olmuslar.aslinda bitirecekmiste felanda filanda. offff yine sinirlendim. aklima getiremeye calisiyorum ama olmuyor ne yapacam bilemiyorum

merhaba arkadaslar dun ve bugun giremedim nete. az cok okudum yorumlarinizi. ben sali gununden beri daha iyiyim. affettimmi yok ama sans verdim., cok cabaladigini goruyorum. numarasini deyistirdi aninda. kadin eski numarasina msj yazmis birdaha rahatsiz etmiyecegim seni diye. guven derseniz yok. zamana birakiyorum. ama cok cabalidigini goruyorum.
kendisine dedimki neden 1 sefer deyilde 4 sefer birlikte oldun. oda dediki. normalde ben cinsellikten zevk alamiyorumya. o kendinden kaynaklandigini saniyormus. ben esimi zevke getiremiyorum. bu kadinda cok zevk aldigindan, o yuzden 4 sefer olmus. 4cu sefer onunla konusmaya gitmis. kadinda ne taktik uyguladiysa birlikte olmuslar.aslinda bitirecekmiste felanda filanda. offff yine sinirlendim. aklima getiremeye calisiyorum ama olmuyor ne yapacam bilemiyorum

Allah aşkına neden deşiyorsunuz neden soruyorsunuz ...
Yapmayın ya ...
Hiç bir şey buna açıklama olamaz ki..
Anladığım kadarıyla eşiniz babanızla çalışıyor ..
Bu yüzden evi terketmemişsiniz, bari kayınvalidenize gidin.
Bu bir kere olduysa bir daha olmayacağını garanti edemez ki.

Hazal senin kendine ettiğin şu eziyeti, kocan bile yapamazdı sana..
Ne kadar yüz göz oldun ve laçkalaştırdın bu konuyu.. Adam sana sevgilisinin sevişirken aldığı zevke kadar anlatmış.
Sanırım çok yakında denedikleri pozisyonları falan da soracaksın..
Eşin de sana kadının kendisine yaptığı özel muameleleri falan anlatacak, senden de aynısını yapmanı bekleyecek, hak ediyorsun bunu.
Azıcık uzak dur şu pislik ilişkilerinden, seni ilgilendirmiyor detaylar..
2 kişilik rezalete, sen zorla 3. kişi olarak giriyorsun farkındaysan. Ne anlatsa kanıksıyorsun, bırak bilme gerisini. Bildiğin herşey "kabullendiğin şey" oluyor farkındaysan..
Yok 4. sefer konuşmaya gitmişmişmiş... Konuşmak için otel odası tuttular yani di mi..
"ayrılmak istiyorum" demek için otel odası tutar mı bir erkek, mantığın kabul ediyor mu..
Kadın nasıl bir taktik uyguladıysa, kocan ereksiyon olup kadınla sevişmek mecburiyetinde kaldı demek..
Kahretsinki kadın da zevk almak zorunda kaldı..
Sen de şimdi affetmek zorundasın..
Eğer sen böyle devam edersen ve bu adam seni tekrar aldatırsa ben kabahat bulmayacağım adamda artık..

Son düzenleme:
Hazal senin kendine ettiğin şu eziyeti, kocan bile yapamazdı sana..
Ne kadar yüz göz oldun ve laçkalaştırdın bu konuyu.. Adam sana sevgilisinin sevişirken aldığı zevke kadar anlatmış.
Sanırım çok yakında denedikleri pozisyonları falan da soracaksın..
Eşin de sana kadının kendisine yaptığı özel muameleleri falan anlatacak, senden de aynısını yapmanı bekleyecek, hak ediyorsun bunu.
Azıcık uzak dur şu pislik ilişkilerinden, seni ilgilendirmiyor detaylar..
2 kişilik rezalete, sen zorla 3. kişi olarak giriyorsun farkındaysan. Ne anlatsa kanıksıyorsun, bırak bilme gerisini. Bildiğin herşey "kabullendiğin şey" oluyor farkındaysan..
Yok 4. sefer konuşmaya gitmişmişmiş... Konuşmak için otel odası tuttular yani di mi..
"ayrılmak istiyorum" demek için otel odası tutar mı bir erkek, mantığın kabul ediyor mu..
Kadın nasıl bir taktik uyguladıysa, kocan ereksiyon olup kadınla sevişmek mecburiyetinde kaldı demek..
Kahretsinki kadın da zevk almak zorunda kaldı..
Sen de şimdi affetmek zorundasın..
Eğer sen böyle devam edersen ve bu adam seni tekrar aldatırsa ben kabahat bulmayacağım adamda artık..
arkadaş daha ne desinki size bencede zorla içine giriyosunuz konunun :47:

Yani bu kadar detaya girmeye ne gerek var Allahaşkına ?
Neredeyse kadının çamaşırının rengine kadar öğreneceksin.
Her öğrendiğin detay,unutmanı zorlaştırmaktan başka bir işe yaramayacak.

Yani bu kadar detaya girmeye ne gerek var Allahaşkına ?
Neredeyse kadının çamaşırının rengine kadar öğreneceksin.
Her öğrendiğin detay,unutmanı zorlaştırmaktan başka bir işe yaramayacak.

Bu kadar kolay affetmesi zaten ileride yaşanacak patlamanın habercisi..
Şu an beyin kimyası bozuldu arkadaşımızın, sağlıklı düşünemiyor..
Sakinleştirici bişeyler kullansa iyi olacak ve terapi alsa..
Zaten en fazla 1 sene sonra o büyük patlamayı yaşayacak, olayı gerçek manda idrak edip, sağlıklı düşünecek ve kendisine yapılan haksızlığı gerçek manada algılayacak.
O zaman verecek bir tepki veya geç kaldım diye veremeyecek.

Anında telefonunu değiştirmiş olmasını bile olumlu algılıyor Hazal..
Yok daha da değiştirmesin, devam etsin kadınla iletişimine..
Neredeyse "beni seçti" diye sevinecek..
Zor, çok zor..

Biri demişti ki bu forumda ben erkeklerin tecavüze uğrayabildiğini kkda öğrendim ne kadar da doğru söylemiş

biraz burnunu sürtseydin yahu...çocugunu düşünüyorsan evde pek pas verme bence canım uzun bir süre..sen iyi niyetinden olmamış gibi davranırsın ama o gerçekten unuttun zanneder...erkekler böyle.unutmadığını ve kolay unutamayacagını belli etmelisin bence..kendine güven!

biraz burnunu sürtseydin yahu...çocugunu düşünüyorsan evde pek pas verme bence canım uzun bir süre..sen iyi niyetinden olmamış gibi davranırsın ama o gerçekten unuttun zanneder...erkekler böyle.unutmadığını ve kolay unutamayacagını belli etmelisin bence..kendine güven!

kaçtı o tren bi kere

Öncelikle Allah yardımcınız olsun ve rabbim kimseyi böyle bir acıyla sınamasın.Ben bu tarz durumlara aldatılan kişi gibi bakamıyorum.Yani başıma gelmediği için tamamı ile idrak etmem mümkün değil.Ama o çocuğun yerinde ben varım.Yıllarca evinde bunu yaşamış bir insan olarak.

Nedense bizim kadınlarımızda hep kocalarını savunma durumu var. 'Kocam çok iyi,kocam melek,o kadını Allah bildiği gibi yapsın ahlaksız ! ' vs.
Evet,o kadın ahlaktan yoksun.Zaten ahlakı yerinde olsa böyle bir şeyi yaşamaz.Yani ahlaksızlığı eve atlet göndermiş olması değil.Hadi böyle bakalım.Bu da ahlaksızlığına ahlaksızlık katmış olsun.Peki ya atlet?Sahibi?Hırsızın hiç mi suçu yok derler ya onun gibi.Kadın yaptı,kadın etti erkek de saf ya kandı işte.

Size tek diyeceğim Allah gerçekten yardımcınız olsun ve bir daha yaşatmasın.Ancak çocuğunuz için büyük bir fedakarlık yapmış değilsiniz.Annem babamdan boşansa belki daha zor bir yaşam bekliyordu bizi bilmiyorum.Fakat gecenin bir yarısı kavga seslerine uyanan bir çocuğun sabah erkenden kalkıp okula gidince 2 kere 2nin hesabı olmuyor kafasında iyi bilin.​

çok güzel bir adım eşiniz numarasını değiştirmiş :81::81::81::81::81:
baya bi çabalıyor onada bir alkış:81::81::81:
kendisine dedimki neden 1 sefer deyilde 4 sefer birlikte oldun. oda dediki. normalde ben cinsellikten zevk alamiyorumya. o kendinden kaynaklandigini saniyormus. ben esimi zevke getiremiyorum. bu kadinda cok zevk aldigindan, o yuzden 4 sefer olmus. 4cu sefer onunla konusmaya gitmis. kadinda ne taktik uyguladiysa birlikte olmuslar.
siz bu bahaneye inandıysanız artık hiç birimiz yorum yapmayalım.eşinize inandınız ve konunuzu yorumlara kapattırın bence.eşiniz masummuş.
eşinizi ayartıp zorla tecavüz eden o kadınmış :34:eşinizde bi kereden bişi anlamadım hadi bi daha hadi bi daha demiş.bunda bence eşinizin hiç bir kabahati yok.kadının zevk aldığnı görünce kıyamamış adamcağız..
çok iyi yaptınız inanıp susmakla...o kadınla neler yaptığını iyice öğrenin sizde bundan sonra eşinize öyle davranın...neyse ben en iyisi artık susayım....:50:

Son düzenleme:
Back
X