- 3 Haziran 2011
- 6.719
- 6.335
- 398
- 48
- Konu Sahibi Hazalim1985
merhaba arkadaslar dun ve bugun giremedim nete. az cok okudum yorumlarinizi. ben sali gununden beri daha iyiyim. affettimmi yok ama sans verdim., cok cabaladigini goruyorum. numarasini deyistirdi aninda. kadin eski numarasina msj yazmis birdaha rahatsiz etmiyecegim seni diye. guven derseniz yok. zamana birakiyorum. ama cok cabalidigini goruyorum.
kendisine dedimki neden 1 sefer deyilde 4 sefer birlikte oldun. oda dediki. normalde ben cinsellikten zevk alamiyorumya. o kendinden kaynaklandigini saniyormus. ben esimi zevke getiremiyorum. bu kadinda cok zevk aldigindan, o yuzden 4 sefer olmus. 4cu sefer onunla konusmaya gitmis. kadinda ne taktik uyguladiysa birlikte olmuslar.aslinda bitirecekmiste felanda filanda. offff yine sinirlendim. aklima getiremeye calisiyorum ama olmuyor ne yapacam bilemiyorum
En son yaptığın yorumun iki üstündeydi benim yorumum.
Artık gerçekten bir şey söylememe kararı aldım çünkü sen burada bence hiç bir yorumu okumuyorsun.
Kimsenin tavsiyelerini dinlemiyorsun.
Eşin seni aldatmakta haklı çünkü sen ona zevk veremiyordun, ha pardon eşin zaten seni aldatmadı, kadın tehdit etti ve tüm becerilerini kullanarak eşine taciz ve tecavüzlerine devam etti.
Bak güzel arkadaşım, canım kardeşim.
Hakikaten yeter artık.
Daha ne kadar detaya inmeyi, neleri duymayı istiyorsun?
Kendine bu eziyeti çektirmekten zevk mi alıyorsun, yoksa eşini haklı çıkarmak için kendine bahaneler bulmaya mı çalışıyorsun?
Gözünü aç ve gör artık.
Eşin, çocuğunun babası , SENİ TAM 4 (tam sayıyı bilemiyoruz) DEFA OTEL ODASINDA ALDATTI. ŞU ANDA DÖKTÜĞÜ GÖZYAŞLARI VAR YA HANİ, HEH ONLARIN DA HEPSİ YALAN. NEDEN Mİ? ÇÜNKÜ O ATLET SENİN KAPINA GELMESEYDİ EŞİN SANA BUNU SÖYLEMEYECEKTİ BİLE. EĞER DESEYDİN Kİ "EŞİM SON 4 AYDIR DEPRESİF, ÜZGÜN, SESSİZ SESSİZ AĞLAYIP İÇİNE KAPANDI" TMM DERDİK, ADAM ZATEN DOĞRU YOLDAYMIŞ. ANCAK EŞİN TÜM BU KONUŞMALARI OLAYLAR SU YÜZÜNE ÇIKTIKTAN SONRA YAPIYOR.
Buraya biz ne yazarsak yazalım, sen doğru bildiğinden vazgeçmeyeceksin ancak bir önceki yorumumda da dediğim gibi BARİ SAYGINI KAYBETME KENDİNE.
Bu gidişle her an yeni bir aldatma duyabilirsin, çünkü sizin evliliğinizde bu kanıksandı.
Önemini, acısını kaybetti.
Son düzenleme: