Bugun aldatildigimi ogrendim..

merhaba arkadaslar dun ve bugun giremedim nete. az cok okudum yorumlarinizi. ben sali gununden beri daha iyiyim. affettimmi yok ama sans verdim., cok cabaladigini goruyorum. numarasini deyistirdi aninda. kadin eski numarasina msj yazmis birdaha rahatsiz etmiyecegim seni diye. guven derseniz yok. zamana birakiyorum. ama cok cabalidigini goruyorum.
kendisine dedimki neden 1 sefer deyilde 4 sefer birlikte oldun. oda dediki. normalde ben cinsellikten zevk alamiyorumya. o kendinden kaynaklandigini saniyormus. ben esimi zevke getiremiyorum. bu kadinda cok zevk aldigindan, o yuzden 4 sefer olmus. 4cu sefer onunla konusmaya gitmis. kadinda ne taktik uyguladiysa birlikte olmuslar.aslinda bitirecekmiste felanda filanda. offff yine sinirlendim. aklima getiremeye calisiyorum ama olmuyor ne yapacam bilemiyorum

En son yaptığın yorumun iki üstündeydi benim yorumum.
Artık gerçekten bir şey söylememe kararı aldım çünkü sen burada bence hiç bir yorumu okumuyorsun.
Kimsenin tavsiyelerini dinlemiyorsun.
Eşin seni aldatmakta haklı çünkü sen ona zevk veremiyordun, ha pardon eşin zaten seni aldatmadı, kadın tehdit etti ve tüm becerilerini kullanarak eşine taciz ve tecavüzlerine devam etti.

Bak güzel arkadaşım, canım kardeşim.
Hakikaten yeter artık.
Daha ne kadar detaya inmeyi, neleri duymayı istiyorsun?
Kendine bu eziyeti çektirmekten zevk mi alıyorsun, yoksa eşini haklı çıkarmak için kendine bahaneler bulmaya mı çalışıyorsun?
Gözünü aç ve gör artık.

Eşin, çocuğunun babası , SENİ TAM 4 (tam sayıyı bilemiyoruz) DEFA OTEL ODASINDA ALDATTI. ŞU ANDA DÖKTÜĞÜ GÖZYAŞLARI VAR YA HANİ, HEH ONLARIN DA HEPSİ YALAN. NEDEN Mİ? ÇÜNKÜ O ATLET SENİN KAPINA GELMESEYDİ EŞİN SANA BUNU SÖYLEMEYECEKTİ BİLE. EĞER DESEYDİN Kİ "EŞİM SON 4 AYDIR DEPRESİF, ÜZGÜN, SESSİZ SESSİZ AĞLAYIP İÇİNE KAPANDI" TMM DERDİK, ADAM ZATEN DOĞRU YOLDAYMIŞ. ANCAK EŞİN TÜM BU KONUŞMALARI OLAYLAR SU YÜZÜNE ÇIKTIKTAN SONRA YAPIYOR.

Buraya biz ne yazarsak yazalım, sen doğru bildiğinden vazgeçmeyeceksin ancak bir önceki yorumumda da dediğim gibi BARİ SAYGINI KAYBETME KENDİNE.

Bu gidişle her an yeni bir aldatma duyabilirsin, çünkü sizin evliliğinizde bu kanıksandı.
Önemini, acısını kaybetti.

Son düzenleme:
cnm detayları öğrenmeyi neden bu kadar çok istiyorsun?
eşinden rica etsen seni birkaç gün tatile yollamaz mı kafanı dağıtmış olursun?

cnm detayları öğrenmeyi neden bu kadar çok istiyorsun?
eşinden rica etsen seni birkaç gün tatile yollamaz mı kafanı dağıtmış olursun?

zaten dubai tatiline çıkıcaklarmış beraber sanırım görümcesi ayarlamaya çalışıyormuş...
zaten buraya neden bu konuyu açtınız madem kimseyi dinlemicektiniz onuda anlamadım ben...

Biz kadınlar ah biz kadınlar istisnaları saymazsak ki zaten kaideyi de pek bozmuyor affeden tarafızdır hep !

ne diyeyim sana bilemiyorum ortada çocuk var ve eşini seviyorsun...Hayırlı olsun..

Amaaaaa gel gelelim asıl meseleyi ki çok çabuk affetmişsin, sürünmesine musaade etmeliydin, geri dönecektin evet ama bu kadar çabuk değil, burnunu tabiri caizse yerlerde sürümeliydin ! hırsın geçer mi bilmem ama en azından intikamını içini sogutmayacak dahi olsa almış olurdun..

Bundan sonra nasıl guvenirsin bilemiyorum, ben de senin gibi ''EŞİM YAPMAZ ! '' havalarındayım çok guveniyorum çünkü, ALLAH sonumu hayır etsin.

birşey denmesine çok gerek yok aslında..eşin bir halt yemiş, sen affetmişsin...Kimse bu konuda sana ''NEDEN AFFETTİN'' deme hakkına sahip değil, ama ''NEDEN ÇABUK AFFETTİN'' hakkına sahip..

Ben de bu hakkımı kullanıyorum ve soruyorum neden bu kadar çabuk ?

zaten boşan diyen hiç olmadı sanırım bi kaç kişi belkide....
bizde neden bu kadar çabuk affettin diyoruz...bu kadar çabuk affeden biri zaten kocasına güvenmeye devam ediyordur...
nasıl bu olayı kabullendiniz hiç bişi olmamış gibi mantığım hakkaten almıyor...insan birraz tehdit eder süründürür...olay daha yeni olmuş siz hala beni öpmesine izin vereyimmi diosunuz:97:
kusura bakmayın tepkide alıcam bu sözüme ama eşinizin yerinde olsam bende bu tür farklılık ve fantazilere böyle anlayışlı bi eşim olduğu sürece devam ederdim

Son düzenleme:
Bu erkekler gerçekten çok ilginçler. Ben anlamıyorum ne versen ne yapsan gözleri hemen dışarıya kayıyor. Çözebilen varsa banada anlatsın yani ?

Bence çocuğun için doğru olanı yağmışsın ama bu ona hemen güvenip affediceğin anlamınada gelmez biraz süründür derim ben, biraz sürtsün burnuki akıllansın.

hepinizin yorumunu okumaya calisiyorum. her neti actigimda esimde yanimda oluyor .
ben kocami affetmedim ama sans verdim. artik hic sormuyorum. en son persembe gunu sordum neden 4 sefer oldu diye. cunku babasindan nefret eden birisi.kabullenemiyordu annesine yapilanlari.
inanin psykolijim cok bozuk. onunlayken gozlerine nefretle bakiyorum. ve o onun farkinda. ben cocugum icin bir sans verdim. daha 2.5 yasinda. suan gozleri hep ustumuzde .o an ben kahroluyorum iste. cun ku o gunden veri hep agliyorum ve o sahit oldu.babasiyla beni zorla yan yana oturtmaya calisiyor opturmeye calisiyor. normalde cok kirkanir babasini asla yaninda oturmami istemez hemen aramizda giriyor. bunlari gorerek ben hergun eriyorum. ikiye ayrilmisim. bir yanim inanmak istiyor bir yanim hayir yalan soyluyor diyor. rol oynuyor diyor. inanin yorumlarinizi dikkatle okuyorum. sakin okumuyor sanmayin.
bu durumu ailem bilmiyor. surekli rol yapiyorum. ve o kadar yoruluyorumki rol yapmaktan.

Hazalcığım okumuyorsun gerçi yorumları ama..
Neden 4 defa yattı eşin o kadınla biliyor musun..
Çünkü sen 4.de yakaladın..

Başka da açıklaması, cevabı, izahatı yok.
Ama sen kurcala istersen gene de..

konunu okudum ve son sayfada arkadasın yaptıgı alıntını okudum ya nasıl bir saygısızlık yapıyorsun kardesim kendine nedemek 4sefer falan filanya yok zevk alamıyormus tobe yarabbimya nasıl bukadar derinlere ine biliyorsun esin olacak o adamda nasılda anlatıyor sana bunlari iyikide tum yazıları okumamısım cıldırırdım herhalde yok boyle birsey ya esim beni aldatacak uzerine birguzelde anlatacak o adami bosarim donuna kadarda alırım:47: saygın olsun birazcık kendine ya bosanmıyorsan neyse bari bukadar derinlere inme esininde bu okuduklarımdan sonra bir kelmesine bile inanmazdım yerinde olsam gercektende pisman olan hataya dusen bir insan kalkıpta detay filan anlatmaz:20:

Hazalcığım okumuyorsun gerçi yorumları ama..
Neden 4 defa yattı eşin o kadınla biliyor musun..
Çünkü sen 4.de yakaladın..

Başka da açıklaması, cevabı, izahatı yok.
Ama sen kurcala istersen gene de..

artik kurcalamiyorum gercekten bak..sadece dun calistigi yere gittim ve sordum yine geliyormu diye. oda hayir dedi. konuyu kapatti.
birdahada asla acmam. bitti artik. aklimada getirmiyecegim. calismayi dusunuyorum. ana okul ogretmeniyim. bu bana iyi gelecek.

hepinizin yorumunu okumaya calisiyorum. her neti actigimda esimde yanimda oluyor .
ben kocami affetmedim ama sans verdim. artik hic sormuyorum. en son persembe gunu sordum neden 4 sefer oldu diye. cunku babasindan nefret eden birisi.kabullenemiyordu annesine yapilanlari.
inanin psykolijim cok bozuk. onunlayken gozlerine nefretle bakiyorum. ve o onun farkinda. ben cocugum icin bir sans verdim. daha 2.5 yasinda. suan gozleri hep ustumuzde .o an ben kahroluyorum iste. cun ku o gunden veri hep agliyorum ve o sahit oldu.babasiyla beni zorla yan yana oturtmaya calisiyor opturmeye calisiyor. normalde cok kirkanir babasini asla yaninda oturmami istemez hemen aramizda giriyor. bunlari gorerek ben hergun eriyorum. ikiye ayrilmisim. bir yanim inanmak istiyor bir yanim hayir yalan soyluyor diyor. rol oynuyor diyor. inanin yorumlarinizi dikkatle okuyorum. sakin okumuyor sanmayin.
bu durumu ailem bilmiyor. surekli rol yapiyorum. ve o kadar yoruluyorumki rol yapmaktan.

Bak güzelim, bak canım, bak birtanem.
Sana hiçbirimiz "NEDEN BOŞANMIYORSUN, NEDEN KOYMADIN ONU KAPIYA, NEDEN AFFETME YOLUNA GİTTİN" demiyoruz.
Deme hakkımız da yok .
Bizim dediğimiz artık kurcalama şu olayı...

konunu okudum ve son sayfada arkadasın yaptıgı alıntını okudum ya nasıl bir saygısızlık yapıyorsun kardesim kendine nedemek 4sefer falan filanya yok zevk alamıyormus tobe yarabbimya nasıl bukadar derinlere ine biliyorsun esin olacak o adamda nasılda anlatıyor sana bunlari iyikide tum yazıları okumamısım cıldırırdım herhalde yok boyle birsey ya esim beni aldatacak uzerine birguzelde anlatacak o adami bosarim donuna kadarda alırım:47: saygın olsun birazcık kendine ya bosanmıyorsan neyse bari bukadar derinlere inme esininde bu okuduklarımdan sonra bir kelmesine bile inanmazdım yerinde olsam gercektende pisman olan hataya dusen bir insan kalkıpta detay filan anlatmaz:20:

bosayamadim cocugum icin ama donuna kadar aldim. butun herseyini benim uzerime yapti... ama icimdeki alev sonmedi..para pul benim alevimi sondurmedi.bundan sorna kazandigim alacagim ev arsalar senin ve oglumun uzerine yapacagim dedi.

zaten suçlu eşiniz değilll size göre o kadın dimi?

hayir kesinlikle deyil. ben sormustum o kadini gordugunde ne hissettin. oda dediki nefret ve kin. bende sana karsi ayni duygulari besliyorum dedim. nefret kin. ikinizde aynisiniz dedm. o nasil cocuklarina bakiyor o anne deyil dedim. ve sende baba deyilsin dedim.asla ben esimi kayirmam. oda ayni ......... oda pisligin teki

kusura bakmayın ama sormadan edemeyeceğim..
eşiniz size bunları hangi yüzle ve cesaretle anlatabiliyor..sizin sormanız bişey değiştirmez azıcık sizden utanması olsa bu kadar rahat anlatamaz..
ayrıca kadın nasıl getirebiliyor o atleti kimden almış cesareti bir düşünün.
benim kapıma öyle bişey gelecek yedirirdim ikisinede o atleti..
azıcık edep yahu..
sanmayınki büyük konuşuyorum falan inanın konunuzu okudukça kafamdan dumanlar çıkıyor
ama rabbim size peygamber sabrı vermiş..

Son düzenleme:
Eşin madem okuyorsa şu yorumumu oku/okut

Babasından nefret ediyordu ; çok sevdigi annesini aldattığı için...Ama sen de bir ANNESİN ! şimdi kendi evladı ondan nefret etme hakkına sahip mi ? çok açık Evet !

Neden 4 ?, hadi 1'i anlamış gibi yapalım ki bu 4 sayısı var diye böyle 4 olmasaydı bu 1'i bile asıp kesip ne işkencelerden geçirecektik...

Üstelik senden zevk alamadığını yazmışsın...Şimdi sen bu adamla her sevişmende ''acaba zevk aldı mı ? '' sorusunu sorup mu duracaksın kendine.

yakalanmasa daha da fazla devam edecekti bu duruma bir laf vardır anonim ki çooook doğru bir laftır yanılttığı istisna olmuştur ki ilk yazımda demiştim istisna kaide bozmuyor diye o laf da şudur ; alışmış kudurmuştan beterdir !!

eşini affetme diyemem, bir şans verilebilir hayatta nelere şans vermiyoruz ki ...ama bunları da göz ardı etme lütfen, kontrol artık hep sende olmalı gittiği heryeri, attığı her adımı söylemeli ve en önemlisi böyle bir haltı bir daha yememeli !! bir insanın basına gelirse ya meraktan ya meraktan :))) burası böyle değil ama anladınız işte..

yaptıgı çpk ahlaksızca bir durum bence o hem sizi hem de annesini aldattı...hem babası yerine geçti hem de vefasız koca !!!

yaptıgının bedelini ödemeli... kendini suçlayıp senin ona kestigin cezayıda kabul edip kendini pişkinliğe vurup hiçbirşey olmamış gibi devam etmemeli ...en azından bir müddet !! yok hatta müddetle sınırlamıyorum herzaman birisine yan gözle baktıgı takdirde bile yaptıgı pisliği hatırlamalı HERDAİM!!

Son düzenleme:
Bak güzelim, bak canım, bak birtanem.
Sana hiçbirimiz "NEDEN BOŞANMIYORSUN, NEDEN KOYMADIN ONU KAPIYA, NEDEN AFFETME YOLUNA GİTTİN" demiyoruz.
Deme hakkımız da yok .
Bizim dediğimiz artık kurcalama şu olayı...

haklisin cok kurcaladim. o yuzden sizin dediklerinizi dinlemedim. saglikli dusunemedim.hep ben sordum o cevapladi. bu yazdiklarimi zorla soylettirdim.benim hatam var cok kurcalamiyacaktim.

bosayamadim cocugum icin ama donuna kadar aldim. butun herseyini benim uzerime yapti... ama icimdeki alev sonmedi..para pul benim alevimi sondurmedi.bundan sorna kazandigim alacagim ev arsalar senin ve oglumun uzerine yapacagim dedi.

senin üstüne ne yaparsa yapsın,yeni yasayla evlendikten sonra edinilen bütün mallar ortaktır.sen eşine sormadan,eşin rıza göstermedikten sonra üzerinde olan hiçbir malı satamazsın:50:

Back
X