- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
aaaa harika bir öneriymiş...elmas neden bunu düşünmüyorsun ki???Sana yuzlerce defa soyledim, ailenden kotu muamele goruyorsan bir siginma evine yerlestireyim diye. Burs alirsin okursun.ayni zamanda da part time calisir harcligini cikarirsin. İstedigin kadar kalmana imkan ve olanak yaratirim,ama kendi ayaklarin uzerinde durmadan bir is bir meslek sahibi olmadan okul okumadan evlenme daha beter rezil olursun o dayakci babani bile mumla aratirlar sana dedim ama kime anlatiyorum ki. Bu yuzden artik uzulmuyorum sana,bu secimi sen yaptin cunku. Madem cek dur naapalim yani?
Sana yuzlerce defa soyledim, ailenden kotu muamele goruyorsan bir siginma evine yerlestireyim diye. Burs alirsin okursun.ayni zamanda da part time calisir harcligini cikarirsin. İstedigin kadar kalmana imkan ve olanak yaratirim,ama kendi ayaklarin uzerinde durmadan bir is bir meslek sahibi olmadan okul okumadan evlenme daha beter rezil olursun o dayakci babani bile mumla aratirlar sana dedim ama kime anlatiyorum ki. Bu yuzden artik uzulmuyorum sana,bu secimi sen yaptin cunku. Madem cek dur naapalim yani?
Cok tesekkur ederim,konudan bagimsiz olarakHelal olsun sana yüreği güzel kadın:))
Cok tesekkur ederim,konudan bagimsiz olarak
yok canım ne gerek var öyle kendini paralamaya çalışmak için falan aileyle karşı karşıya kalınır mi hiç heee koca için olsa neyse dayak da yersin tel de elinden alınır kusura bakmayın da sinir oluyorum böyle erken yaşta evlilik için yirtinanlara gencecik yasin var kendi ayaklarımın üstünde durayim dicenize evlilik işiniz gücünüz lafım sizin yolunuzla böyle davranan genç kızlaraYaşının küçük olduğu hemen anlaışılıyor zaten ne demek babam dövecek, telefonu elimden alacak. bak yarın öbür gün de eşinden yersin bir kazık ondan sonra çok pişman olursun. acele etme. işe gir mutlaka. çalış ve paranı kazan hayatını kendin kur ondan sonra zaman geçsin çık ailenin karşısına ben bu adamla evleneceğim de. o zamana kadar ailen de unutur bunları. Ama her şeyden önce çalışman lazım kendini garantiye alman lazım burda kaç genç kadına söyledik dilimizde tüy bitti yapmayın şu hayati hataları.
Ben ona sadece hemen kosa kosa evlenmeye gitmemesi sartini sundum. Cunku birsuru arkadasimi ayarlayacagim burs icin vs icin,haliyle darkin getirdigi kiz kocaya kacmis densin istemiyorum mahcup olurum cunku. O da esas hedefi evlenmek oldugu icin kabul etmediaaaa harika bir öneriymiş...elmas neden bunu düşünmüyorsun ki???
hem böylece risk de kalmaz.. kendi hayatını kur sonra istersen evlenirsin yine bu adamla..kendine güvenli elin ekmek tutar şekilde..
19 yasindaydim canim gorustugum kisiyi cok seviyodum ilk askimdiBiraz daha açabilir misin . tam olarak kaç yasindaydin ne yasadin ?
Canim, cok tesekkur ederim.Sen ne kadar güzel bir insansın!!!
böyle bi aileyle 4yıl nasıl bi sevgiliyi idare ettin hiç mi anlamadilar anlaşmaları dediğin gibilerse seni çoktan katlederlerdiAbla buradan öyle gözüküyor olabilirim ama beni kendi istediklerine verselerdi su an 6 aylik evliydim.
Mesele yaş değil. Babam yanimda bir erkeği bile durdurmaz disarda. Hastanede zira beklerken bile yaninda bir erkek görünce beni kenara ceker falan. Çok katidir.
Çok asiri katidir. Erkek kuzenlerimle gorusmuyorum. Simdi biraz anladin mi abla. Ailem böyle biri. Bu zamana kadar ayrilirim diye ses etmedi. Ama simdi israr ettiğimi görünce is ciddiye binince çok patlayacak.
Ah ah kabul etmediydi ki,baya zaman gecti uzerindenRica ederim ne kadar yardımcı olacak bu teklifin
Canim anladim elmasin dediklerini ama biz tek terafli dinliyoruz bide aileyi dinlemek gerek onlar ne der acabadediklerin çok doğru ama ailesi normal değil ki..bu oğlan olmasaydı şimdiye kadar kızı evlendirmişlerdi çoktan..dertleri de o zaten,istedikleri bir akraba mı ne vardı aynı kendileri gibi çok kapalı,ona vermek istediler..eşmas istemedi diye olay çıktı. dayak yedi işte kızcağız.
yukarda dediğim gibi tek sorun seviyor olması oğlanla ilgili birşey bildikleri araştırdıkları yok.
Sana yuzlerce defa soyledim, ailenden kotu muamele goruyorsan bir siginma evine yerlestireyim diye. Burs alirsin okursun.ayni zamanda da part time calisir harcligini cikarirsin. İstedigin kadar kalmana imkan ve olanak yaratirim,ama kendi ayaklarin uzerinde durmadan bir is bir meslek sahibi olmadan okul okumadan evlenme daha beter rezil olursun o dayakci babani bile mumla aratirlar sana dedim ama kime anlatiyorum ki. Bu yuzden artik uzulmuyorum sana,bu secimi sen yaptin cunku. Madem cek dur naapalim yani?
Ben ona sadece hemen kosa kosa evlenmeye gitmemesi sartini sundum. Cunku birsuru arkadasimi ayarlayacagim burs icin vs icin,haliyle darkin getirdigi kiz kocaya kacmis densin istemiyorum mahcup olurum cunku. O da esas hedefi evlenmek oldugu icin kabul etmedi
Yanındayız canım hiç merak etme sen son gelişmeleri bize haber verAllah razi olsun ablacim. Anlasildigimi bilmek çok güzel duygu.
Bugün arayacak annesi . nolur yanimda olun olur mu ?
Ah ah kabul etmediydi ki,baya zaman gecti uzerinden
bir hayatı tamamen değiştirecek bir fırsat bu. kabul etmemesine çok üzüldüm,hatta kızdım..Ben ona sadece hemen kosa kosa evlenmeye gitmemesi sartini sundum. Cunku birsuru arkadasimi ayarlayacagim burs icin vs icin,haliyle darkin getirdigi kiz kocaya kacmis densin istemiyorum mahcup olurum cunku. O da esas hedefi evlenmek oldugu icin kabul etmedi
Biliyorum ablacim. İçimi sorarsan artik olsun arasin diyor. Dun aksam karar verdik istihareye yattik sevgilim le . evlenelim mi hayirlimiyiz diye . ikimizde ruyayi tam hatirlamiyoruz ama kotu değil. Onunda benimde rüyamda eniştesi geçiyor. Çok garip parca parca hatirliyoruz. O , o eniştesini görmüş araba görmüş bende benim kuzenim gelip o eniştesinin adini geçiriyordu rüyamda. Anlamadik pek. Hayirli miyiz değil miyiz. Hissiyatim iyi diyor o. Bende kotu değilim. Sende ne cikaralim bu rüyadan. Çok garip değil mi ?bence az çok hazırlıklı olarak arayacaktır annesi. belli olmaz bu işler belki anneni ikna eder.olumsuz düşünme...
sana eksisi ne olur dersin,eni konu kv bu,sen kaçarsan oğlana,sonradan yüzüne vurabilir bu durumları.arkanda kimse yok diye ezmek isteyebilir vss...
kimse adına mahçup olma ayrıca herkes kendinden sorumlu annen de olsa..ezdirme de kendini kv ye asla...
Okusaydi calissaydi zamani gelince yine evlenirdi bu adamla. Kendine ve ona zaman tanimasi zlazim,iki ciplak bir hamamda napilir ki? Adam dunya iyisi de olsa baba evindeki o rezilligini bile mumla aratirlar insana. Devir oyle bir devir cunku. Sen toplumda ayaklarin uzerinde durabildigin surece saygi goruyorsun. Koca eline bakacak bir kadina neden donussun ki okuyum meslegini eline almak varken? Bu secimi yapan kadinlara gercekten cok kiziuorum.bir hayatı tamamen değiştirecek bir fırsat bu. kabul etmemesine çok üzüldüm,hatta kızdım..
işte düşünceler küçük ne yazık ki..madem evlendirecekler sevdiğim olsun diyor. başka bir hayatın farkında bile değil,görmemiş çünkü...yazık sadece yazık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?