Bugün bebişlerimize ne aldık acaba?

canım bizimkinde ay yazmıyor ama satan kadın 1 numara al dedi ama o kadar büyükki fakat rahat olsun 1 numarayı 2 yaşını bitirene kadar kullanır dedi

Kraft Jenny Çift Tepsili Mama Sandalyesi, Kraft - Bebeğinize Sizin Kadar Yakınız ! Medela | Babymax | Kraft | fisher price | bebek | chicco | avent | rmer | tomy |Tiny Love | Sleeper | playskool | Oyun Parkı | ikiz bebek arabaları | nuk | Puan
mama sandalyemiz 140 tl ben netten almadım kızlar burda bir mağaza var biz kredi kartı kullanmıyoruz sağolsun bize taksit yapıyor eski usül taksit vermeye gittiğimiz çayını içiyoruz hal hatır ediyoruz falan

sorun zeynep hanımın eşyaları baya yer tutacak insan işi bitince atmaya kıyamıyor ya bir ihtiyaçlıya mı versem acaba

aslında arkadaşın biri bende mama sandalyesi var dedi ama oğluna kullanmış sonra başka birine vermiş o da kullanmış kadın işi bitince getirmiş geri düşünün hala sağlam o da almış kömürlüğe koymuş farenin pisliğin kol gezdiği kömürlüğe ben onu alır mıyım çocuk saniye mikrop kapacak ama nasıl diretiyor para verme var bende diye ben de artık anneannesi almış dedim bugün

yarın okula zümreydi plandı teslim etmem gerek kızlar ben oturmuşum kalmışım burda umarım fikir edinmenizi sağlamışımdır yarın da foto koyacağım tulumun inşallah

zuhalcim aldıklarınız çok güzel güle güle kullansın zeynep hanım

kızlar ben iş çıkışnda akına uyku tulumu ayakkab ve astronot montlardan bakıcam. ankaradaki arkadaşalar bana önerebileceğiniz bir yer varmı. çok yer gezdim ama istediğim gibi astronot mont bulamadım. benim istediğim ayaksız olanlardan ayakklı montları kullanamaz. yardım bekliyorum

kızlar benim burda kıyafet/çamaşır satan bir dükkan var ordan aldım uyku tulumunu bugün...C&A nın..polar tulum...göğüs altı lastikli kısım içten ayarlanabiliyor..ayrıca ayakları da arkaya doğru çıt çıtlı bir 10-15 cm daha büyüyebiliyor...normalde 9.5 tl ye satıyordu..ama bunun önündeki küçücük bir iplik atması olduğu için 5 tl ye aldım ben...işte ucuz diye ben buna derim:))

aylin güle güle kullansın çınar gerçekten ucuz diye buna denir valla

süpersin aylin ya bende böyle istiyorummmmmmm
senin oğluşa bakınca benim oğlumu görüyorum ya nedense yirim ben onu kaydirigubbakcemile5gamyoncuiremsu

ay buda çok iyiymiş ya sağol canım ya.ayrıca beşiğin yürütecin falan çok güzel iyi günlerde kullanın

Nestecım cok hos bızde bunları kullanıouz cok asırı rahattt bıde bunların uzun kollu kalın olanları var onlarda cok rahat

ne güzel şeyler almışsınız bende evde şöyle giymeye kışlık alt, üst falan istiyorum.
nestle76 aldığın altlar çok kullanışlı canım. güle güle giysin.
2 hafta önce hala kışlıkları çıkarmamışlardı,bakalım yarın tekrar çıkacağım.
inşallah güzel birşeyler bulabilirim.

En yakın zamnda resım eklıyecegım ...fotograf makınasının Şarzını yazlıkta unutmussum alır almaz kollu onluk resımlerını eklerım..yolunuz duserse mothercarede bulabılrsınız..

playskollun ilk arabı aldık oğluşa ama biraz küçük geldi bizimkineÇok üzgünüm çoook
üzerinde resmini çeker koyarım bir ara biraz daha büyük olsaymış ne olurmuş sanki neyse oyuncak niyetine kullanır aktive amaçlı olmıycak sanırım:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…