Bugün bebişlerimize ne aldık acaba?

ooo hadi hayırlısı olsun özlemcim..everelim gitsin şimdiden..ilerde çok masraflı olur..hele sen kesin bursa işi düğün istersin..takısıydı tukasıydı oğulcum ödeyeceğim diye perişan olur vallahi:))) bu arada o kadar hediyeleştik bize kimse resim göndermedi...temmuz bebeğiydik di mi biz..o zaman herkesten resim istiyoruz...hatıra diye saklıycaZZZ..derin kuzum, güzel kızım "abla" deme annecim...enerjisi gelir bulur oğlumu da "yumuşar" filan allah korusun..annesi öğret "erkeekkkkkk"...tekrarla kuzum "erkekkkkk":)))))

supermıs terlıkler cıdden bende bakayım mıgrosa bari. bornozdakı poz cok tatlıı tam gerektıgı kadar acmıs akılldı bıdık bunlar yaa.

Ohhh Utku bey yazlık gardırobunuz hazır güle güle iyi günlerde giy bakalım kibar yüzlü kuzum benim .

Aylinnn vallahi isterim hayatım anası bedavaya gitti aşk uğruna kızı bari gitmesin :))
Valla abi dedirmeye çalışıyorum ama yok olmuyor Çınarı da hayatta söyleyemez Ege Ege diye dolandık bugün onu çabuk söker belki :))

Aylın nasıl acaba bu terlıklerle rahat ederlermı? ben daha bakamadım terlık. mıgrosa da bır bakayım barı.
Ozlem cok guzel kıyafetlerınız cok begendım. Lacıvert beyazlı tısortun aynısından bende almıstım yukarı da ekledım :)
ogulllarımız pıstı olacak :)

özlem asiye ve melek teyzelerı cok teskkur ederız. daha guzellerı sızlerın olsun.

Son düzenleme:
Bunlarda bizim cicilerimiz biraz erkek işi ama olsun :))

Nike tişort çakma pazardan :)) 5 tl.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

Nike eşofman altı :)) 5 tl. :))

[/url][/IMG]

H&M Kışlık pantalon içi astarlı .( pazardan ama nerdeyse mağaza indirim fiyatı ...30 .tl.

[/url][/IMG]

Bu kadar pazar yeter Mothercare den elbise 33 tl.

[/url][/IMG]

özlemcim yeni cicileriniz hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kullansın derinciğim.. yaa bu çakmalardan bende almıştım pazardan ama hep çıkartmaları makinada çıkıyor beyaz beyaz kalıyor bidaha öle almamaya karar verdim nieke larda indirim olduğunda almak lazım nette bazen çok indirim oluyor nerdeyse çakma fiyatına yanii takip etmek lazım..
bu arada aklıma gelmişken söyleyim ben berraya geçen sene bi kaç tane takıkm almıştım
onları çıkarttım bu sene denedik oluyor şaşırdık kaldık biraz büyük almışız bebkliğindede tombişdi şimdi o kilosu yok şaştık kaldık geçensenekilerden bi kaç elbisemiz olmuyor sadece busene yine giyeceğiz.. aklınızda olsun deneyin büyük takımlarınız varsa..

Sağol Sümeyyecim .ışte bak madem öyle pazarlar gerçekten pahalıya geliyor biz gene Zara ya devam :))
O tarz bir indirim denk gelirse haber verirmisin canım bana da gerçi bunlarda 5 lira kullan kullan at cinsinden :))

Derinin bende çıkardım geçen sene giydiklerinden biz zaten korsemiz var diye büyük büyük alıyorduk 3 tane elbisesi tunik gibi oldu süper onları ayırdım giydiricem bu sene şortlarıyla taytlarla onlarda Zaranındı kıyamıyordum iyi oldu :))

amanın ne güzel ciciler almışsınız kuzucuklara

hepsini çıtır çıtır yerim ben cicileriyle
hangi birini saysam ki ali tuna, çınar , utku ve derin güle güle giyinin :)

Son düzenleme:

40 dan 20 ye düşmüş aptal patates kafa:))40 parça çeşit çeşit şekle giriyor..oğluş bıyığın ne olduğunu öğrendi sayesinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…