bugün bendee başlıyorum!

sedtin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
168
0
46
İstanbul
mrb arkadaşlar ben 19 yaşnda ve 100 kiloyum bunu utanarak söylüyorm bundan 1 ay öncesine kadar 90 kiloydum fakat sevgilimden ayrıldıktan snra 10 kilo birden aldım..bugün karatay diyet kitabını almaya gitcem ve başlıcamm..tabiki sizinde yardımlarınızla 80 kiloya düşmek istiyorum.hergün burayaa neler yediğimi yazıcam
yardımlarınızı eksik etmeyin lütfen.bilgilerinize ihtiyacım var :/

canım hayırlı olsun kilon gercekten çok hafla inş biran önce verebilirsin sporuda hayatına sok ozman daha kolay olur vermen karatay diyetini bende istiyorum ama şuanda şokbir diyet yapıyorum bu bittikten sonra ona geçebilirim

hayırlı olsun canım önemli olan karar vermek ve azmetmek
yaparsın inşallah

hayırlı olsun diyetin.ben de buğün yine ve yeniden başladım diyete.bende genelde kilolu biriydim bu kez olsun vazgeçmeden başarmak istiyorum.hadi hayrolaaaa

Allah yardımcınız olsun.bende 80 kiloya inamek istiyorum inşallah hepimiz başarırz:)

hepinizee tşk ederm..inş hepimizz başarcaz.bugün gittim canan karatayın kitabını aldım.yarın sabahtan itibaren deneyimlerimi sizinle paylaşcm

hayırlı olsun diyetin.ben de buğün yine ve yeniden başladım diyete.bende genelde kilolu biriydim bu kez olsun vazgeçmeden başarmak istiyorum.hadi hayrolaaaa

bende her yaptığım diyetten sonra bırakıyordum.ya da 1 hafta yapıp vazgeçiyordum ama gerçekten psikolojim bozuldu artık.kıyafetlerim olmuyor ya.

arkadaşlar bugün 2.günüm ve gayet iyi gidiyor.

pazartesi: sabah : 8 zeytin
avuç içi kadar peynir
1 yumurta
1 domates
1 çay bardağı ceviz
öğlen : 1 ufak yoğurt
yarım cay bardağı ceviz

akşam: 1 biftek
1 tabak karnabahar
1 kase mercimek çorb
salata

salı : sabah .. 1 domates,peynir,2 yumurta,6 zeytin ve çay
öğle: yoğurt ve fındık
akşam: karnabahar,2 kase çorba ve 1 domates

şuanda çayımı içiyorum :) ben karatay diyeti uyguluyorum.dün 30 dk yürüyş yaptm inş bugnde yapcm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…