İşleri nedeniyle daha eve gelememiş olan eşim, doğum günümü unuttu.
Bütün gün bekledim belki arar, yada ne bileyim bi mesaj atar. Ama yok...
Evliyken geçen ilk doğum günümdü, hep hayal ederdim evlendğmde eşim bu günü nasıl kutlar diye. Hediye çiçek vs değil, doğum günün kutlu olsun dese bile çok mutlu olacaktım.
Bugünü unuttuğunu ben mi söyleyeyim, yoksa ilerleyen günlerde kendisi mi farketsin bilemedim.
Kırıldım.
İşleri nedeniyle daha eve gelememiş olan eşim, doğum günümü unuttu.
Bütün gün bekledim belki arar, yada ne bileyim bi mesaj atar. Ama yok...
Evliyken geçen ilk doğum günümdü, hep hayal ederdim evlendğmde eşim bu günü nasıl kutlar diye. Hediye çiçek vs değil, doğum günün kutlu olsun dese bile çok mutlu olacaktım.
Bugünü unuttuğunu ben mi söyleyeyim, yoksa ilerleyen günlerde kendisi mi farketsin bilemedim.
Kırıldım.
Sağolun kızlar telefondan girdim tek tek cevap yazamıyorum özür dilerim çok sağolun. Genel olarak cevaplayayım eşim bugünün tarihini biliyo ama benim doğum günüm olduğunun farkında değil. Gelincede sürpriz yapmayacak, unuttuğundan eminim
Nice yıllara canım saglıkla,huzurla... ben olsam msj atardım kırılman normal..derdim ki tşk ederim bugun dogum günümü kutladıgın için.. die yaz bakalım unuttuysa bile hatırlar bişiler alıp gelirde morelin düzelir..erkekler kazmA oluoyr canım ya
Canım mutlu yıllar,tipik bir koca iştehatırlatırsın,sen süpriz yapmama izin vermiyorsun der,hatırlatmazsın unutur artık hatırlatıyor ve dışarda yeme yemeğe götürmesini istiyorum bazen onu bile işleri nedeniyle erteliyor...Sen bence duyarsız kocan ile kendini üzme ve gelince hatırlat,bundan sonrada önemli günleri hatırlat yemek falan ayarla mecburen katılmak zorunda kalır,ben alıştıramadım umarım sen alıştırırsın
Bunu yapcam ama bugun olmaz unutsun tamamen ben hatırlatınca gül bahçesi de serse mutlu olmamhepmi böyle bu erkekler ya
Bence gelinceye kadar bekle. Olmazsa gelince biraz surat asarsın, hem tepkisini de görmüş olursun gerçekten mi unuttu, ne kadar önemsiyor falan. Bize de haber ver gelişmeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?