Bugün benim doğum günüm :((

AdukeT

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2012
371
4
0
- Yurtdışı
İşleri nedeniyle daha eve gelememiş olan eşim, doğum günümü unuttu.
Bütün gün bekledim belki arar, yada ne bileyim bi mesaj atar. Ama yok...

Evliyken geçen ilk doğum günümdü, hep hayal ederdim evlendğmde eşim bu günü nasıl kutlar diye. Hediye çiçek vs değil, doğum günün kutlu olsun dese bile çok mutlu olacaktım.

Bugünü unuttuğunu ben mi söyleyeyim, yoksa ilerleyen günlerde kendisi mi farketsin bilemedim.

Kırıldım.

Canım doğum günün kutlu olsun...
Bana göre gelince söyle.
Tarihe hiç mi bakmıyor acaba?
Bir de yeni evlisiniz. bana ilginç geldi.

Doğum günün kutlu olsun nice senelere.

Belki unutmamıştır güzel bi süpriz yapabilir.Gün bitmedi henüz

off canım yha uzülme lütfen...anlıyorum seni benim annem 1 kere unutmuştu ve o hayal kırıklığını bilirim ben ....

Doğum günün kutlu olsun canım
Daha eve gelmemiş ve bütün gün seni aramamışsa bence unutmamıştır.
Eve geldiğinde bir süprizle karşılaşabilirsin.
Benim eşimde aynısını yapmıştı gerçi ben pek özel günleri umursamam hatta doğumdan sonra tamamen unutan taraf ben oldum

Son düzenleme:
Sağolun kızlar telefondan girdim tek tek cevap yazamıyorum özür dilerim çok sağolun. Genel olarak cevaplayayım eşim bugünün tarihini biliyo ama benim doğum günüm olduğunun farkında değil. Gelincede sürpriz yapmayacak, unuttuğundan eminim

Nice yıllara canım saglıkla,huzurla... ben olsam msj atardım kırılman normal..derdim ki tşk ederim bugun dogum günümü kutladıgın için.. die yaz bakalım unuttuysa bile hatırlar bişiler alıp gelirde morelin düzelir..erkekler kazmA oluoyr canım ya

Canım mutlu yıllar,tipik bir koca iştehatırlatırsın,sen süpriz yapmama izin vermiyorsun der,hatırlatmazsın unuturartık hatırlatıyor ve dışarda yeme yemeğe götürmesini istiyorum bazen onu bile işleri nedeniyle erteliyor...Sen bence duyarsız kocan ile kendini üzme ve gelince hatırlat,bundan sonrada önemli günleri hatırlat yemek falan ayarla mecburen katılmak zorunda kalır,ben alıştıramadım umarım sen alıştırırsın

Sanmam sanki güzel bi süpriz yapacak.Tarihi biliyorsa nasıl unutsun.

Bunu yapcam ama bugun olmaz unutsun tamamen ben hatırlatınca gül bahçesi de serse mutlu olmam hepmi böyle bu erkekler ya

Benimkinin de alışacağını pek sanmıyorum canım ya

Bunu yapcam ama bugun olmaz unutsun tamamen ben hatırlatınca gül bahçesi de serse mutlu olmam hepmi böyle bu erkekler ya

Bence gelinceye kadar bekle. Olmazsa gelince biraz surat asarsın, hem tepkisini de görmüş olursun gerçekten mi unuttu, ne kadar önemsiyor falan. Bize de haber ver gelişmeleri

Doğumgünün kutlu olsun

Bir dahaki sefere,1-2 gün önceden hatırlat istersen :)
Pazartesi şu yaşıma gireceğim gibi...

Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara :)
Eğer bugünün tarihini biliyorsa unutması imkansız eminim bişeyler diycektir sadece eve gelmesini bekle bak bakalım tavırlarına.

Sevdiklerinle nice nice mutlu seneleree :)
erkekler bazenleri böyle armut olabiliyorlar üzülme canım. hiç hatırlamazsa sende sonradan hatırlatır çilesini çektirirsin

öncelikle doğum gününüz kutlu olsun eşinizle sevidklerinizle nicee mutlu, sağlıklı yıllaraaaa.

bence eşinize şimdilik birşey söylemeyin. eve geldiğinde süpriz yapabilir belki böyle bir düşüncesi vardır.veya unuttuysa bile hemen ben unutmadım ama sana unutmuş gibi yaptım süprizim var deyip son dakika bişeylerde hazırlar ve üste çıkabilir. bizzat yaşadığım bi olay. o gün sevgilimin unuttuğuna eminim ama bn söyledikten sonra üste çıktı hemen unutmadım falan diye tartıştık bide onun üstünee

tekraarr kutlarım sizi. sağlıklı mutlu sevdiklerinizde beraber uzun ömürler dilerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…